abonnement Unibet Coolblue
  maandag 6 februari 2012 @ 08:43:00 #1
280234 DenWauwelaar
Enkel kwaliteitsposts
pi_107662731

* Het Verhaal:

The Big Bang Theory is een Amerikaanse sit-com die draait om de gebeurtenissen in de levens van de vier vrienden Leonard, Sheldon, Howard en Raj en de nieuwe flatgenote Penny. De belevingswereld van de vier rocket scientists is totaal anders dan die van de vrijgevochten actrice in wording (maar tijdelijk serveerster zijnde) Penny. Toch ontstaat er een vriendschap, die van Leonard wel tot iets anders mag uitbloeien. Dit alles levert, samen met een grote groep toffe bijrollen, een hoop komische situaties op in één van de leukere comedies van de afgelopen jaren!

* De Cast:

Dr. Leonard Leakey Hofstadter, Experimental Physicist
Leonard woont samen met Sheldon Cooper in een appartement, waar hij vaak hangt met zijn vrienden Raj en Howard als hij niet bezig is met zijn werk aan natuurkundige experimenten bij Caltech. Leonard is de meest sociaal aangelegde van het stel. Aan het begin van het 3e seizoen ontstaat er een relatie met Penny. Nadat Leonard aan het eind van het seizoen tegen haar zegt dat hij van haar houdt zonder tegenreactie is de relatie over. Hij krijgt een klein jaar later een relatie met Rajs zus Priya die tijdelijk bij haar broer inwoont.

Dr. Sheldon Lee Cooper, Theoretical Physicist
Sheldon woont samen met Leonard en heeft totaal geen besef van hoe mensen met elkaar omgaan. Hij denkt dat alle interactie terug te voeren valt op theorieën, net als in zijn vakgebied. Zijn pogingen om sociaal wenselijk gedrag te vertonen zorgen vaak voor ergernis en onbegrip bij zijn vrienden. Vanwege zijn hoge IQ voelt hij zich superieur over vrijwel iedereen en heeft ook geen moeite om zijn verheven gevoelens te uiten. Via on-line dating - opgegeven door Howard en Raj zonder zijn medeweten - komt hij in contact met Amy.

Penny, Waitress @ Cheesecake Factory
Penny kwam als nieuweling in de flat bij Leonard en Sheldon wonen, maar is inmiddels geaccepteerd door de groep. Ze droomt ervan actrice te worden, maar werkt voorlopig nog als serveerster bij de lokale Cheesecake Factory tot die droom in vervulling gaat. Door haar uiterlijk valt ze zeer in de smaak van grote, stoere mannen, tot frustratie van Leonard. Haar extraverte levensstijl botst vaak met de nerdy jongens, maar uiteindelijk kan ze het prima vinden in hun gezelschap.

Howard Joel Wolowitz, Engineer
Howard woont als enige nog thuis bij zijn moeder, die hem nog steeds als een twaalfjarige behandelt. Hij denkt dat hij een 'ladies man' is, maar het tegendeel is waar. Met zijn coltruien en gedateerde kapsel is hij al niet bepaald een seksgod, zijn foute vrouwonvriendelijke opmerkingen dragen ook niet bij aan zijn succes bij de vrouwen. Hij blijft het proberen bij Penny, die al meerdere malen heeft aangegeven ziek van hem te worden. Tijdens de periode dat Leonard en Penny daten koppelt Penny hem aan Bernadette die ze kent van haar werk.

Dr. Rajesh 'Raj' Koothrappali, Particle Astrophysicist
Raj is een genie van Indiase afkomst, gespecialiseerd in astronomische onderwerpen. Hij woont op zichzelf en trekt vaak met Howard op, als ze niet met z'n vieren bij Leonard en Sheldon zitten. Raj heeft net als de rest problemen met vrouwen, alleen zijn die van hem net even wat vreemder. Hij is niet in staat om te spreken als er vrouwen in de buurt zijn, behalve als hij flink wat drank op heeft. Zijn ouders vallen hem vaak lastig via de webcam, ze zijn namelijk erg geïnteresseerd in zijn leven (tot grote ergernis van hemzelf).

Dr. Bernadette Rostenkowski, Microbiologist
Bernadette was een collega van Penny bij de Cheesecake Factory. Ze werkte daar parttime om zo haar studie microbiologie te betalen. Als onderdeel van een afspraak tussen Leonard en Howard, koppelt Penny Bernadette tijdens haar relatie met Leonard aan Howard. De eerste ontmoeting verloopt echter zeer stroef en ze lijken geen enkele interesse te delen. Uiteindelijk blijken ze de afkeer van de bemoeizucht van hun moeders te delen en ontstaat een relatie. Aan het eind van seizoen 4 besluiten ze zich te verloven.

Dr. Amy Farrah Fowler, Neuroscientist
Nadat Howard en Raj als grap Sheldon op een on-line datingsite hadden opgegeven - zonder zijn medeweten - koos de computer Amy als match uit. Ze hadden hier direct spijt van want Amy leek in vrijwel alles op Sheldon. De twee hebben voornamelijk contact via hun computer of SMS. Desondanks noemt Sheldon haar zijn vriendin maar niet zijn vriendin. Hun zelfde karakter zorgt vaak voor conflicten. Amy heeft Penny benoemd als haar beste vriendin. Iedereen moet wel wennen aan haar directe benadering van onderwerpen.

* Terugkerende karakters:

Priya Koothrappali - Rajs zus die tijdelijk bij hem inwoont. Tijdens deze periode krijgen zij en Leonard een relatie.
Stuart - De eigenaar van de stripboekwinkel waar de vier vrienden regelmatig komen.
Wil Wheaton - Als voormalig Star Trek-acteur was Wil niet aanwezig bij een Star Trek-bijeenkomst waar Sheldon als tiener naartoe was gereisd. Na deze teleurstelling ziet Sheldon Wil als zijn vijand.
Barry Kripke - Een collega van Caltech die Sheldon niet kan uitstaan.
Zack Johnson - Een (domme) ex van Penny. Zijn vader maakt de menukaarten van de Cheesecake Factory.

* Handige Links:

The Big Bang Theory op IMDb
The Big Bang Theory op TV.com
The Big Bang Theory op Wikipedia
Lijst van karakters in The Big Bang Theory
Lijst van episodes van The Big Bang Theory

* Media:



ook zo'n teller?

*** Deze OP is gemaakt door InTrePidIvity en is hier te vinden ***
Voor vrienden is het kortweg Wauw
  maandag 6 februari 2012 @ 12:58:28 #2
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_107669761
Leonard de enige 'toffe' vinden :')
pi_107669932
Gister de aflevering gezien waarin Raj voorstelde om 'TV's Blossom' aan hun team toe te voegen. Leuk hoe meta deze serie soms is. Hij stelde daarna 'that girl from the Wonder Years' voor, en die heeft ook in de serie gezeten :)
  maandag 6 februari 2012 @ 13:13:24 #4
87680 Mirel
Mirel wil een bongophone.
pi_107670146
Zullen we deze reeks gewoon sluiten? Een discussie die eindelijk niet over Penny's vetpercentage gaat, en 90% vraagt zich af waarom we daarover praten. Serieus :')
When all else fails, you always have delusion.
pi_107670526
Je hoeft het topic niet te volgen... :|W :{w
En Penny is ook dik...
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
  maandag 6 februari 2012 @ 13:27:18 #6
199256 kwiwi
de enige echte.
pi_107670623
Ik heb geen idee waar de discussie over gaat want ik kom net binnenvallen :') Maar heb in een paar weken tijd alle seizoenen gekeken en ben eindelijk up to date :9 Zit alweer te wachten op de volgende.
pi_107670812
Hey kwiews! O+ Lang niet gezien! :o

Kijk je ook How I met your mother, New Girl en Community?
Die zijn een beetje in dezelfde richting, comedy sitcomish. ;) If not seen, I recommend you to do so.
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
  maandag 6 februari 2012 @ 13:54:52 #8
199256 kwiwi
de enige echte.
pi_107671632
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2012 13:32 schreef shiznuts het volgende:
Hey kwiews! O+ Lang niet gezien! :o

Kijk je ook How I met your mother, New Girl en Community?
Die zijn een beetje in dezelfde richting, comedy sitcomish. ;) If not seen, I recommend you to do so.
Shizzie O+

How I met your mother wel, de rest niet want ik moet eerst nog even wat andere series op m'n lijstje afkijken :D
  maandag 6 februari 2012 @ 20:46:23 #9
280234 DenWauwelaar
Enkel kwaliteitsposts
pi_107689856
Mijn eerste BBT-topic. Hou het netjes.

Ook de mensen met Asperger.
Voor vrienden is het kortweg Wauw
  maandag 6 februari 2012 @ 21:11:58 #10
300718 Kenju
Say It!!??
pi_107691401
Ik hoop dat we binnenkort weer eens een 'hoe ze elkaar leerden kennen'-episode krijgen, met Howard en Raj in de hoofdrol. Of anders hoe Leonard hun leerde kennen.
WHOEOEOEOEHAAAAAAHAHAHA
  dinsdag 7 februari 2012 @ 00:08:14 #11
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_107700128
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2012 13:13 schreef Mirel het volgende:
Zullen we deze reeks gewoon sluiten? Een discussie die eindelijk niet over Penny's vetpercentage gaat, en 90% vraagt zich af waarom we daarover praten. Serieus :')
Jij begon! Jij begon! Jij begon!!! :P

Maar ehm, vandaag de aflevering met kerst gezien en de DNA van Leonard Nimoy. Blijft Ge-wel-dig! :')
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_107700679
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2012 13:32 schreef shiznuts het volgende:
Hey kwiews! O+ Lang niet gezien! :o

Kijk je ook How I met your mother, New Girl en Community?
Die zijn een beetje in dezelfde richting, comedy sitcomish. ;) If not seen, I recommend you to do so.
Ik voel me niet helemaal aangesprokem met kwiews ( O-) ), maar ik ben de laatste dagen wel bezig geweest seizoen 1 te kijken van Community, en ik moet zeggen dat ik daar erg om kan lachen. Vooral die hele paintbalaflevering. :D

Maar On Topic: ik snap de discussie niet helemaal om Penny: Penny / Kaley is gewoon een mooie vrouw, en het vetpercentage, who cares... Ik vind wel dat dat bruine haar haar niet zo goed staat, ik vond blond beter passen bij haar.
pi_107703670
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
  dinsdag 7 februari 2012 @ 10:02:33 #14
87680 Mirel
Mirel wil een bongophone.
pi_107705028
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 februari 2012 00:24 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Ik voel me niet helemaal aangesprokem met kwiews ( O-) ), maar ik ben de laatste dagen wel bezig geweest seizoen 1 te kijken van Community, en ik moet zeggen dat ik daar erg om kan lachen. Vooral die hele paintbalaflevering. :D

Maar On Topic: ik snap de discussie niet helemaal om Penny: Penny / Kaley is gewoon een mooie vrouw, en het vetpercentage, who cares... Ik vind wel dat dat bruine haar haar niet zo goed staat, ik vond blond beter passen bij haar.
Nee, dit is offtopic, en je moet het niet telkens opnieuw naar boven halen -O-
When all else fails, you always have delusion.
pi_107712599
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
pi_107713341
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 februari 2012 10:02 schreef Mirel het volgende:

[..]

Nee, dit is offtopic, en je moet het niet telkens opnieuw naar boven halen -O-
Ik heb dat nog nooit eerder naar boven gehaald, en het enige wat ik zeg is dat bruin haar haar niet zo goed staat.
  dinsdag 7 februari 2012 @ 14:51:34 #17
217529 Jabberwocky
Jabberwo)))cky
pi_107713855
Penny is nog steeds blond? :?
"Beware the Jabberwock, my son!
The jaws that bite, the claws that catch!
Beware the Jubjub bird, and shun
The frumious Bandersnatch!"
  dinsdag 7 februari 2012 @ 17:57:26 #18
37202 3rdRock
Don't keep it all inside
pi_107720627

wellicht een repost, maar ik moest lachen om de (gespeelde?) naïviteit van Kaley
And if you think that I've been loosing my way
That's because I'm slightly blinded
And if you think that I don't make too much sense
That's because I'm broken minded
pi_107721021
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 februari 2012 17:57 schreef 3rdRock het volgende:

wellicht een repost, maar ik moest lachen om de (gespeelde?) naïviteit van Kaley
Volgensmij is ze gewoon echt zo dom. (ook gezien andere interviews met haar)
  dinsdag 7 februari 2012 @ 18:15:39 #20
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_107721127
Ze is wel een typische small town girl uit Southern California, ja. :P
Niet de meest briljante dame, maar wel lekker outgoing en direct. :D _O_
Kijk liever naar zo'n iemand als een of andere stuck up bitch die overal te goed voor is en zichzelf zo briljant vindt.
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
pi_107721193
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 februari 2012 18:12 schreef pietjansma het volgende:

[..]

Volgensmij is ze gewoon echt zo dom. (ook gezien andere interviews met haar)

vs.


:')
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
pi_107721736
Zijn ze vroeg mee...

The Big Bang Theory - Season 5 [DVD]
This title will be released on September 25, 2012
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
  dinsdag 7 februari 2012 @ 19:03:02 #23
245489 IceBeach
Ice... on the beach
pi_107722987
quote:
Tof! :) Bedankt voor het delen.
Emperor Meiji: I am a living god. As long as I do what they think is right.
  donderdag 9 februari 2012 @ 22:12:50 #24
20103 FoXje
opgezegd@fok.nl
pi_107809508
Nieuwe ep :)
opgezegd@fok.nl
  † In Memoriam † donderdag 9 februari 2012 @ 22:14:31 #25
308148 Marie30
Perception is reality.
pi_107809590
Are you fokking to me?
  vrijdag 10 februari 2012 @ 10:28:24 #26
20103 FoXje
opgezegd@fok.nl
pi_107819431
Matige ep :{
opgezegd@fok.nl
pi_107820484
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 februari 2012 10:28 schreef FoXje het volgende:
Matige ep :{
Ik moest anders een paar keer behoorlijk lachen. Met die meeuw in Florida die zn hotdog had gejat, en de piña colada met 'extra umbrellas' :') bijvoorbeeld _O-
"Peter, Peter Marie"
pi_107827691
"Yes that's what i think. And I'm super smart so it's probably true."

_O-

Best een leuk ep, paar keer goed moeten lachen :D
pi_107827912
Where's Howard?
No "Hi, Raj"?
No "How are you, Raj?"
Just straight to "Where's the other white guy?"
  vrijdag 10 februari 2012 @ 15:18:49 #30
199256 kwiwi
de enige echte.
pi_107828797
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 februari 2012 10:28 schreef FoXje het volgende:
Matige ep :{
Er zijn inderdaad leukere episodes geweest, maar goed ik heb me er wel weer mee kunnen vermaken.
pi_107834324
Sarcasm? 'No, you should go' looool

'Way to kill the mood' hahahahahah zooo heerlijk hard haha

'social convention is stupid', en dan dat hoofd erbij :')
Only the strong survive
pi_107834364
Wel een aardige aflevering, beter dan de vorigen in ieder geval! De eerste scène was echt briljant _O-
pi_107834407
Vond hem vrij matig, afgelopen keren zat er een beetje stijgende lijn in maar deze was minder dan de afgelopen paar vond ik hoor..
Het was allemaal erg voorspelbaar
Only the strong survive
pi_107834568
'dissapointing ending to Lost?'

how about your last 5 dissapointing dumbed down episodes Shelly,
pi_107834587
Ik vond hem leuk :) Dat stuk dat Lennard aan het zingen is in de auto :') Je zag gewoon aankomen dat er iemand op de achterbank zat en toch moest ik lachen :D
  vrijdag 10 februari 2012 @ 18:29:30 #36
211083 Angelof9
I must go first
pi_107835183
Vond Sheldon's omschrijving van Hawaii erg grappig :D
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
  vrijdag 10 februari 2012 @ 18:38:08 #37
52164 pfaf
pfief, pfaf, pfoef!
pi_107835396
Erg leuke aflevering! :D Sheldon was goed bezig, vooral in z'n klassieke Engineer-bashing. _O-
  vrijdag 10 februari 2012 @ 21:50:21 #38
104871 remlof
Europees federalist
pi_107844179
"I am not going to Hawaii where the disappointing ending of Lost was filmed" _O-
  vrijdag 10 februari 2012 @ 21:53:40 #39
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_107844373
Mahalo for nothing.
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
  vrijdag 10 februari 2012 @ 22:33:06 #40
132185 Biogarde
Neef van Bassie.
pi_107846275
Leuke ep! Dat laatste stuk in die auto :') _O-

Over die vader _O-
Bio is baas. Ik ben niet meer op straat. Ik rij alleen langs om te kijken hoe het gaat.
pi_107846445
quote:
14s.gif Op vrijdag 10 februari 2012 18:38 schreef pfaf het volgende:
Erg leuke aflevering! :D Sheldon was goed bezig, vooral in z'n klassieke Engineer-bashing. _O-
Dat engineer bashen was het beste van de aflevering inderdaad :D
Bringing them big boy toys, I do big boy things, I make big boy noise
pi_107846710
Ik vond 'm erg leuk, een van de betere van dit seizoen zelfs. Goed kunnen lachen. :)
"Beware the Jabberwock, my son!
The jaws that bite, the claws that catch!
Beware the Jubjub bird, and shun
The frumious Bandersnatch!"
  zaterdag 11 februari 2012 @ 00:45:22 #43
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_107851071
Hij was wel aardig. Ik vond alleen het eerste gedeelte beter dan het 2de....
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  zaterdag 11 februari 2012 @ 16:18:44 #44
52164 pfaf
pfief, pfaf, pfoef!
pi_107862919
quote:
10s.gif Op vrijdag 10 februari 2012 21:50 schreef remlof het volgende:
"I am not going to Hawaii where the disappointing ending of Lost was filmed" _O-
:D Geniaal ja.
  zaterdag 11 februari 2012 @ 16:45:56 #45
136730 PiRANiA
All thinking men are atheists.
pi_107863677
Sheldon in z'n redditshirt :D.
pi_107863896
'Give me a funny Greek letter.'
'Gamma.'
'I said funny.'
pi_107864871
Wat een balabberd seizoen tot nu toe zeg. Vorig seizoen was al een stuk minder maar deze overtreft het met verve
pi_107864897
quote:
9s.gif Op zaterdag 11 februari 2012 17:30 schreef tjoptjop het volgende:
Wat een balabberd seizoen tot nu toe zeg. Vorig seizoen was al een stuk minder maar deze overtreft het met verve
ik let er niet eens op. alsof ik nog weet waar het vorig seizoen over ging.
"Peter, Peter Marie"
pi_107870926
Echt wtf.
Waarom hebben ze Sheldon zo verkracht??
Ineens is hij heel erg dom.
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_107877703
Hahaha, geniaal dat Sheldon geen waarde aan vakantie (en op vakantie gaan) hecht. En zelfs graag door wil werken. :') Wat voor levenloos figuur ben je als je nooit op vakantie gaat en daar ook geen behoefte aan hebt?

Wederom een overeenkomst met een bepaalde groep FOK'ers. :')

[ Bericht 11% gewijzigd door Ritmo op 12-02-2012 00:48:09 ]
-
pi_107882460
Aflevering 5.17 - 16-02-2012
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Aflevering 5.18 - 23-02-2012
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
pi_107883673
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2012 20:32 schreef mrstylo het volgende:
Echt wtf.
Waarom hebben ze Sheldon zo verkracht??
Ineens is hij heel erg dom.
...
Volgensmij is het altijd al een authist geweest, die denkt dat hij heel erg slim is.
(Dat in bepaalde gevallen ook is, maar al sinds afl. 1 in bepaalde gevallen totaal niet is)
pi_107886130
quote:
0s.gif Op zondag 12 februari 2012 08:14 schreef pietjansma het volgende:

[..]

...
Volgensmij is het altijd al een authist geweest, die denkt dat hij heel erg slim is.
(Dat in bepaalde gevallen ook is, maar al sinds afl. 1 in bepaalde gevallen totaal niet is)
Hij is op 1 gebied extreem slim, en dat is droge informatie/feitjes opnemen en inzicht in b.v. wiskundig opgezette systemen.

Op alle andere gebieden is ie bijna zwakzinnig :P
-
pi_107888292
De serie is overleden
pi_107888372
quote:
0s.gif Op zondag 12 februari 2012 13:05 schreef JDx het volgende:
De serie is overleden
En er volgen nog twee seizoenen :P
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
pi_107894425
Ze gaan trouwens wel erg snel door de afleveringen heen. Als ze zo doorgaan, is half april dit seizoen afgelopen en moeten we 5 maanden wachten op het volgende.
Wel lekker blijven plakken hè?
pi_107895082
En dat is erg?

Wat een domme serie is dit geworden, vergeleken met de eerste 4 zo voorspelbaar en gewoon zo dom, ik zei- Sheldon ligt op de achterbank, want waarom zou Leonard opeens alleen zingen in de auto, hebben ze uberhaupt nog schrijvers? De enige episode die echt super was in dit seizoen was die met Sheldon's moeder...
pi_107896016
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2012 23:27 schreef Ritmo het volgende:
Hahaha, geniaal dat Sheldon geen waarde aan vakantie (en op vakantie gaan) hecht. En zelfs graag door wil werken. :') Wat voor levenloos figuur ben je als je nooit op vakantie gaat en daar ook geen behoefte aan hebt?

Wederom een overeenkomst met een bepaalde groep FOK'ers. :')
Waarom telkens die vergelijking met FOK'ers? :')

Je probeert wel heel hard te bashen.
  zondag 12 februari 2012 @ 16:35:58 #59
217529 Jabberwocky
Jabberwo)))cky
pi_107896171
quote:
0s.gif Op zondag 12 februari 2012 16:06 schreef Xan21 het volgende:
En dat is erg?

Wat een domme serie is dit geworden, vergeleken met de eerste 4 zo voorspelbaar en gewoon zo dom, ik zei- Sheldon ligt op de achterbank, want waarom zou Leonard opeens alleen zingen in de auto, hebben ze uberhaupt nog schrijvers? De enige episode die echt super was in dit seizoen was die met Sheldon's moeder...
Wat is dat toch op Fok met series kijken en ze dan collectief afzeiken, ik zie het ook bij South Park en The Walking Dead. Ik ben opzich wel met je eens dat de eerste drie seizoenen de beste waren, maar kijk nog steeds met plezier. Als ik nu al 14 afleveringen mezelf zou zitten ergeren was ik er gewoon mee gestopt, er zijn dan vast betere dingen te doen.
"Beware the Jabberwock, my son!
The jaws that bite, the claws that catch!
Beware the Jubjub bird, and shun
The frumious Bandersnatch!"
pi_107896592
quote:
0s.gif Op zondag 12 februari 2012 15:48 schreef Brammie1 het volgende:
Ze gaan trouwens wel erg snel door de afleveringen heen. Als ze zo doorgaan, is half april dit seizoen afgelopen en moeten we 5 maanden wachten op het volgende.
As Usual...
pi_107896747
quote:
0s.gif Op zondag 12 februari 2012 16:35 schreef Jabberwocky het volgende:

[..]

Wat is dat toch op Fok met series kijken en ze dan collectief afzeiken, ik zie het ook bij South Park en The Walking Dead. Ik ben opzich wel met je eens dat de eerste drie seizoenen de beste waren, maar kijk nog steeds met plezier. Als ik nu al 14 afleveringen mezelf zou zitten ergeren was ik er gewoon mee gestopt, er zijn dan vast betere dingen te doen.
Met die 2 ben ik al gestopt, het is gewoon jammer dat ze na een tijdje alleen nog blijven teren op die eerste paar goede seizoenen. Ik kijk TBBT alleen nog als opvulling, maar elke keer na een aflevering denk ik pas weer, oja, het is niks meer aan...
pi_107896788
quote:
0s.gif Op zondag 12 februari 2012 16:35 schreef Jabberwocky het volgende:

[..]

Wat is dat toch op Fok met series kijken en ze dan collectief afzeiken, ik zie het ook bij South Park en The Walking Dead. Ik ben opzich wel met je eens dat de eerste drie seizoenen de beste waren, maar kijk nog steeds met plezier. Als ik nu al 14 afleveringen mezelf zou zitten ergeren was ik er gewoon mee gestopt, er zijn dan vast betere dingen te doen.
Ik vind dat iedereen zn hart mag luchten. Ik snap alleen de kritiek niet.
"Peter, Peter Marie"
pi_107897191
Een lachende Sheldon...that's new.
pi_107898661
quote:
0s.gif Op zondag 12 februari 2012 16:51 schreef CSSO het volgende:

[..]

Ik vind dat iedereen zn hart mag luchten. Ik snap alleen de kritiek niet.
Hoe langer een serie bestaat, hoe meer kritiek het krijgt. Is het niet omdat ze steeds het zelfde trucje uithalen, dan is het wel omdat de personages uit de serie verder ontwikkelen.
signatuurloos
pi_107898782
quote:
0s.gif Op zondag 12 februari 2012 17:43 schreef Captain_Maximum het volgende:

[..]

Hoe langer een serie bestaat, hoe meer kritiek het krijgt. Is het niet omdat ze steeds het zelfde trucje uithalen, dan is het wel omdat de personages uit de serie verder ontwikkelen.
Ik vind kritiek op series als dexter en breaking bad wel terecht, wat dat betreft. Maar the big bang theory is gewoon licht vermaak van een minuut of 20. Dit is geen serie met clifhangers ofzo, en snap dus niet wat het probleem is. Het is gewoon 20 minuten vermaak, en dat is alles.
"Peter, Peter Marie"
pi_107899198
Idd, als je zoveel zeikt kijk dan niet meer, ik zeik soms :P maar vind het wel altijd nog leuk om te kijken, ondanks dat het misschien wel voorspelbaar is geworden. Het is niet zo alsof je hele leven niets meer waard is nu..
Only the strong survive
pi_107899515
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2012 23:27 schreef Ritmo het volgende:
Hahaha, geniaal dat Sheldon geen waarde aan vakantie (en op vakantie gaan) hecht. En zelfs graag door wil werken. :') Wat voor levenloos figuur ben je als je nooit op vakantie gaat en daar ook geen behoefte aan hebt?
Dat vond ik een beetje ongeloofwaardig. We hebben eerder gezien dat Sheldon zich wel degelijk kan vermaken als hij geen werk heeft (zoals toen hij ontslagen was), en hij loopt altijd te pleiten voor een treindag. Waarom dan niet zelf een of meerdere treindag(en) nemen?

Verder vond ik het wel een prima aflevering. Niet hilarisch, maar wel leuk genoeg om te blijven kijken :)
  zondag 12 februari 2012 @ 18:14:57 #68
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_107899660
quote:
0s.gif Op zondag 12 februari 2012 16:50 schreef JDx het volgende:

[..]

Met die 2 ben ik al gestopt, het is gewoon jammer dat ze na een tijdje alleen nog blijven teren op die eerste paar goede seizoenen. Ik kijk TBBT alleen nog als opvulling, maar elke keer na een aflevering denk ik pas weer, oja, het is niks meer aan...
Als je een serie alleen maar als opvulling kijkt is het wel triest gesteld...

Ik vind het nog steeds leuk. Ik kijk nu weer oude afleveringen en daar zitten wel pareltjes tussen die je nu niet meer zo erg hebt, maar dan kijk ik nog steeds uit naar elke nieuwe aflevering :)
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_107901896
quote:
0s.gif Op zondag 12 februari 2012 16:35 schreef Jabberwocky het volgende:

[..]

Wat is dat toch op Fok met series kijken en ze dan collectief afzeiken, ik zie het ook bij South Park en The Walking Dead. Ik ben opzich wel met je eens dat de eerste drie seizoenen de beste waren, maar kijk nog steeds met plezier. Als ik nu al 14 afleveringen mezelf zou zitten ergeren was ik er gewoon mee gestopt, er zijn dan vast betere dingen te doen.
Wat is het toch met Fok! dat je geen kritiek mag geven :')
Als 'we' een aflevering niet leuk is meteen strooien met 'dan stop je toch met kijken' ..

Soms heb je toch een dip, wil niet zeggen dat je meteen op geeft, en ik zelf geef van week tot week mijn mening over een aflevering, als ik het kut vond zeg ik dat. En als ik een seizoen minder vind stop ik niet altijd met kijken, zelfde geld gaat het daarna weer goed.. zoals je bij Fringe ziet, even een dipje gehad maar nu weer helemaal terug.

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 12-02-2012 19:22:33 ]
pi_107918328
Zie niet echt een vooruitgang. Het stagneert enigszins maar het kijkt makkelijker weg dan andere komedieseries op het moment dus ik blijf kijken.
Daarnaast zitten er in elke aflevering voor mij wel een paar hardop lach momenten (zoals het zingen van Leonard in de auto in de laatste...)
  maandag 13 februari 2012 @ 00:59:37 #71
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_107918648
Dat vond je al om te lachen? :'(

Maar idd, het blijft wel leuk wegkijken opzich. Niet mokken, lekker wokken. :Y
quote:
0s.gif Op zondag 12 februari 2012 15:48 schreef Brammie1 het volgende:
Ze gaan trouwens wel erg snel door de afleveringen heen. Als ze zo doorgaan, is half april dit seizoen afgelopen en moeten we 5 maanden wachten op het volgende.
Als dan Community, Suits en/of Dexter weer te volgen zijn, klaag ik niks... :D
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
pi_107933193
quote:
0s.gif Op zondag 12 februari 2012 16:32 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Waarom telkens die vergelijking met FOK'ers? :')

Je probeert wel heel hard te bashen.
Omdat je precies zulke types veel op FOK! ziet. _O- Grappig toch, dat je hier zoveel Sheldon's hebt. :')
-
pi_107933263
quote:
0s.gif Op maandag 13 februari 2012 16:10 schreef Ritmo het volgende:

[..]

Omdat je precies zulke types veel op FOK! ziet. _O- Grappig toch, dat je hier zoveel Sheldon's hebt. :')
Volgens mij houden fokkers over het algemeen wel van vakantie anders....
pi_107933324
quote:
11s.gif Op maandag 13 februari 2012 16:12 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Volgens mij houden fokkers over het algemeen wel van vakantie anders....
Juist niet (zie ook Travel, waar geen hond post... en reacties in KLB b.v.) Net zoals dat driekwart hier liever sneeuw en kou heeft, dan zon en warmte. :')
-
  maandag 13 februari 2012 @ 17:40:12 #75
13250 Lod
Sapere aude!
pi_107936662
quote:
0s.gif Op maandag 13 februari 2012 16:10 schreef Ritmo het volgende:

[..]

Omdat je precies zulke types veel op FOK! ziet. _O- Grappig toch, dat je hier zoveel Sheldon's hebt. :')
Terwijl de grote ironie is, dat jij hier nu het Sheldoniaanse gedrag vertoont die je de standaard 'FOK!ker' verwijt.
Jij stelt jouw wereldbeleving als absolute waarheid en eenieder die daarvan afwijkt is vreemd en onaangepast, waar jij geen enkel begrip of empathie voor op kunt brengen.
GNU Terry Pratchett
pi_107937837
quote:
14s.gif Op maandag 13 februari 2012 17:40 schreef Lod het volgende:

[..]

Terwijl de grote ironie is, dat jij hier nu het Sheldoniaanse gedrag vertoont die je de standaard 'FOK!ker' verwijt.
Jij stelt jouw wereldbeleving als absolute waarheid en eenieder die daarvan afwijkt is vreemd en onaangepast, waar jij geen enkel begrip of empathie voor op kunt brengen.
Dude.. :') :D :')
-
  maandag 13 februari 2012 @ 18:25:24 #77
13250 Lod
Sapere aude!
pi_107938222
quote:
10s.gif Op maandag 13 februari 2012 18:14 schreef Ritmo het volgende:

[..]

Dude.. :') :D :')
Oh ja, je hebt gelijk. Ik heb het gebrek aan zelfreflectie vergeten.
GNU Terry Pratchett
pi_107938459
quote:
4s.gif Op maandag 13 februari 2012 18:25 schreef Lod het volgende:

[..]

Oh ja, je hebt gelijk. Ik heb het gebrek aan zelfreflectie vergeten.
:Y
Only the strong survive
  maandag 13 februari 2012 @ 18:39:30 #79
123869 Merkie
Surprisingly contagious
pi_107938744
Ik vind Ritmo eigenlijk ook best veel op Sheldon lijken :') .
2000 light years from home
pi_107938753
quote:
4s.gif Op maandag 13 februari 2012 18:25 schreef Lod het volgende:

[..]

Oh ja, je hebt gelijk. Ik heb het gebrek aan zelfreflectie vergeten.
Het gaat helemaal niet om mij. Kap daar eens mee. :')
Ik kan me prima inleven, maar niet goed in b.v. een autist, een pedo, een extremistische moslim of andere mensen met een zware stoornis of ziekelijke manier van denken. Dat kan denk ik niemand die zelf niet zo'n verstoorde gang van denken heeft.

Types als Sheldon bestaan echt (al is hij natuurlijk een uitvergroot karikatuur) en ga nu niet doen alsof die mensen normaal zijn, en geen stoornis of wat dan ook hebben. Niet dat je het ze kwalijk kan nemen overigens...
-
pi_107938775
quote:
0s.gif Op maandag 13 februari 2012 18:39 schreef Merkie het volgende:
Ik vind Ritmo eigenlijk ook best veel op Sheldon lijken :') .
:')

Zegt denk ik meer over jouw mensenkennis. Ik ben zo'n beetje in alles het tegenovergestelde van hem. Maar daarom vind ik hem nog wel grappig.
-
  maandag 13 februari 2012 @ 18:44:40 #82
123869 Merkie
Surprisingly contagious
pi_107938949
quote:
0s.gif Op maandag 13 februari 2012 18:40 schreef Ritmo het volgende:

[..]

:')

Zegt denk ik meer over jouw mensenkennis. Ik ben zo'n beetje in alles het tegenovergestelde van hem. Maar daarom vind ik hem nog wel grappig.
Helemaal niet.

Zowel jij als Sheldon:
- Zien allebei hun eigen blik op de wereld als leidend
- Verkondigen te pas en te onpas hun mening over van alles en nog wat
- Begrijpen mensen die buiten hun wereld vallen vaak niet
- Zien mensen die niet voldoen aan bepaalde randvoorwaarden vaak als minderwaardig
- Hebben een sterke neiging tot het over-analyseren van alles en nog wat waar anderen moe van worden

Als ik er nog 10 minuten over zou nadenken zou ik nog wel wat meer overeenkomsten vinden denk ik. Kan je niet gewoon de serie kijken en denken "haha leuk" of "haha stom" en er verder niet over nadenken? Het is maar een comedy. Je bent echt bij de meeste simpele dingen altijd bezig met verbanden zoeken, patronen ontdekken en conclusies overal aan verbinden. Je hebt echt moeite met informatie tot je nemen en gewoon denken van "oke", zonder er een heel verhaal van te maken. Heeft Sheldon ook trouwens :6 .
2000 light years from home
pi_107939547
quote:
0s.gif Op maandag 13 februari 2012 18:44 schreef Merkie het volgende:

[..]

Helemaal niet.

Zowel jij als Sheldon:
- Zien allebei hun eigen blik op de wereld als leidend
- Verkondigen te pas en te onpas hun mening over van alles en nog wat
- Begrijpen mensen die buiten hun wereld vallen vaak niet
- Zien mensen die niet voldoen aan bepaalde randvoorwaarden vaak als minderwaardig
- Hebben een sterke neiging tot het over-analyseren van alles en nog wat waar anderen moe van worden

Als ik er nog 10 minuten over zou nadenken zou ik nog wel wat meer overeenkomsten vinden denk ik. Kan je niet gewoon de serie kijken en denken "haha leuk" of "haha stom" en er verder niet over nadenken? Het is maar een comedy. Je bent echt bij de meeste simpele dingen altijd bezig met verbanden zoeken, patronen ontdekken en conclusies overal aan verbinden. Je hebt echt moeite met informatie tot je nemen en gewoon denken van "oke", zonder er een heel verhaal van te maken. Heeft Sheldon ook trouwens :6 .
:')

Ik ga hier werkelijk niet eens op in. Had van jou beter verwacht Merkie.
-
  maandag 13 februari 2012 @ 18:59:40 #84
136730 PiRANiA
All thinking men are atheists.
pi_107939580
De reacties hier :'). Guys :').
  † In Memoriam † maandag 13 februari 2012 @ 19:03:03 #85
308148 Marie30
Perception is reality.
pi_107939747
quote:
14s.gif Op maandag 13 februari 2012 18:59 schreef PiRANiA het volgende:
De reacties hier :'). Guys :').
Dit.

Eerst zes weken: Penny is vet :')
Daarna zes weken: Boehoe, de nerds lijken niet meer genoeg op ons :')
Daarna zes weken: Penny's vetpercentage... AGAIN

Met nu als dramatische dieptepunt de uitdieping van Sheldons karakter in vergelijking met FOK!kers... :')
Are you fokking to me?
pi_107939781
Het gaat hier om een extreem raar en geestelijk ziek fictief persoon in een tv-serie. Ik vind het grappig, omdat zulke figuren (in minder extreme mate natuurlijk) hier ook op FOK! voorkomen. So what? :') Dat mag toch? Jullie lachen ook nooit om bepaalde mensen, zoals types bij Oh Oh Cherso ofzo?
-
  Moderator maandag 13 februari 2012 @ 19:03:42 #87
1212 crew  Mike
Excellent!
pi_107939785
Komop, ff terug naar TBBT. Persoonlijke aanvallen zijn hier niet nodig.
In some matters there's no reality, only perception. Truth exists, but people have a vested interest in not knowing it.
pi_107940244
quote:
0s.gif Op maandag 13 februari 2012 19:03 schreef Mike het volgende:
Komop, ff terug naar TBBT. Persoonlijke aanvallen zijn hier niet nodig.
dit is na te lezen in de forumagreement :P
Op donderdag 22 mei 2008 10:28 schreef Spittie het volgende:
swarma spam hoer
Op maandag 4 mei 2009 16:09 schreef Broekpaling het volgende:
Swarmahoer, deleting your posts while users are still writing them.
pi_107940402
quote:
14s.gif Op maandag 13 februari 2012 19:03 schreef Marie30 het volgende:
Daarna zes weken: Boehoe, de nerds lijken niet meer genoeg op ons :')
Dit was toch wel extreem ernstig hoor. :')
-
  maandag 13 februari 2012 @ 19:53:40 #90
245489 IceBeach
Ice... on the beach
pi_107942049
quote:
10s.gif Op zondag 12 februari 2012 17:02 schreef -Strawberry- het volgende:
Een lachende Sheldon...that's new.
Dat viel mij ook al op. Vond het wel een beetje out of character als je het vergelijkt met z'n normale gegniffel. :P
Emperor Meiji: I am a living god. As long as I do what they think is right.
  † In Memoriam † maandag 13 februari 2012 @ 20:29:45 #91
308148 Marie30
Perception is reality.
pi_107944076
quote:
0s.gif Op maandag 13 februari 2012 19:16 schreef Ritmo het volgende:

[..]

Dit was toch wel extreem ernstig hoor. :')
Dat bleek ja... :')
Are you fokking to me?
  maandag 13 februari 2012 @ 20:53:00 #92
52164 pfaf
pfief, pfaf, pfoef!
pi_107945367
"De nerds lijken niet meer op ons" was een argument om de serie af te kraken? :')
pi_107946012
Die lachende Sheldon was idd raar.
-
pi_107946029
quote:
10s.gif Op maandag 13 februari 2012 20:53 schreef pfaf het volgende:
"De nerds lijken niet meer op ons" was een argument om de serie af te kraken? :')
Ja. :') Dieper in het leven kun je toch niet zinken, dan je te (willen) herkennen in Sheldon Cooper. _O-
-
  † In Memoriam † maandag 13 februari 2012 @ 21:05:57 #95
308148 Marie30
Perception is reality.
pi_107946072
quote:
10s.gif Op maandag 13 februari 2012 20:53 schreef pfaf het volgende:
"De nerds lijken niet meer op ons" was een argument om de serie af te kraken? :')
Yep, ging het minstens twee volle topics over :')
Are you fokking to me?
  maandag 13 februari 2012 @ 22:55:27 #96
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_107952147
SPOILER: Sheldon
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Penny
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Sheldon
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
pi_107959629
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
pi_107965968
quote:
Wat dom. Ik dacht dat die Kripke wel redelijk normaal was. Maar nu doen ze alsof iedereen die voor een universiteit werkt fysiek kansloze figuren zijn oid.
WHOEOEOEOEHAAAAAAHAHAHA
  dinsdag 14 februari 2012 @ 13:34:09 #99
312477 tostitomaatkaas
Op pain de madeleine.
pi_107966061
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2012 13:31 schreef Kenju het volgende:

[..]

Wat dom. Ik dacht dat die Kripke wel redelijk normaal was. Maar nu doen ze alsof iedereen die voor een universiteit werkt fysiek kansloze figuren zijn oid.
Nog nooit op een technische universiteit geweest?
Op zondag 28 april 2013 22:57 schreef Schaamlipposaurus het volgende:
Dit is een serieuze vraag.
Graag serieuze reacties graag, waar ik op kan masturberen.
  dinsdag 14 februari 2012 @ 14:03:27 #100
87680 Mirel
Mirel wil een bongophone.
pi_107967134
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2012 13:31 schreef Kenju het volgende:

[..]

Wat dom. Ik dacht dat die Kripke wel redelijk normaal was. Maar nu doen ze alsof iedereen die voor een universiteit werkt fysiek kansloze figuren zijn oid.
Tja, BBT was nooit een intelligente serie met intelligente grappen. Dit soort dingen moet je ook verwachten.
quote:
0s.gif Op maandag 13 februari 2012 18:44 schreef Merkie het volgende:

[..]

Helemaal niet.

Zowel jij als Sheldon:
- Zien allebei hun eigen blik op de wereld als leidend
- Verkondigen te pas en te onpas hun mening over van alles en nog wat
- Begrijpen mensen die buiten hun wereld vallen vaak niet
- Zien mensen die niet voldoen aan bepaalde randvoorwaarden vaak als minderwaardig
- Hebben een sterke neiging tot het over-analyseren van alles en nog wat waar anderen moe van worden

Als ik er nog 10 minuten over zou nadenken zou ik nog wel wat meer overeenkomsten vinden denk ik. Kan je niet gewoon de serie kijken en denken "haha leuk" of "haha stom" en er verder niet over nadenken? Het is maar een comedy. Je bent echt bij de meeste simpele dingen altijd bezig met verbanden zoeken, patronen ontdekken en conclusies overal aan verbinden. Je hebt echt moeite met informatie tot je nemen en gewoon denken van "oke", zonder er een heel verhaal van te maken. Heeft Sheldon ook trouwens :6 .
Je noemt allemaal toffe karaktereigenschappen op joh.
When all else fails, you always have delusion.
  dinsdag 14 februari 2012 @ 21:53:43 #101
123869 Merkie
Surprisingly contagious
pi_107986455
quote:
0s.gif Op maandag 13 februari 2012 18:58 schreef Ritmo het volgende:

[..]

:')

Ik ga hier werkelijk niet eens op in. Had van jou beter verwacht Merkie.
Het gaat erom dat als je naar overeenkomsten en/of patronen zoekt je ze altijd wel gaat vinden, zeker bij een comedy die bedoelt is om een groot publiek aan te spreken. Zelfs met de zelfverklaarde anti-pool van Sheldon. Dus alle "overeenkomsten" met Fokkers die jij vindt zijn net zo goed onzin (of waarheid) als het stukje wat ik over jou heb geschreven. Kies zelf.
2000 light years from home
  Moderator / Redactie Sport / Devops vrijdag 17 februari 2012 @ 10:43:46 #102
176766 crew  zoem
zoemt
pi_108072436
rock, paper, scissors, lizard, Spock :D
  vrijdag 17 februari 2012 @ 10:47:47 #103
87680 Mirel
Mirel wil een bongophone.
pi_108072527
wat een saaie kutep
When all else fails, you always have delusion.
pi_108072606
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2012 10:47 schreef Mirel het volgende:
wat een saaie kutserie
Sorry, heb de aflevering nog niet gezien, kon het niet laten! :D
  vrijdag 17 februari 2012 @ 11:36:34 #105
87680 Mirel
Mirel wil een bongophone.
pi_108073900
que?
When all else fails, you always have delusion.
pi_108074111
Was ff stoken dat de serie niks meer aan is, vindt iedereen zo leuk hier ;)

PS. maar ik klik maar ff op stop volgen, anders blijf ik hier reageren en de serie kijken :')
  vrijdag 17 februari 2012 @ 11:47:30 #107
280234 DenWauwelaar
Enkel kwaliteitsposts
pi_108074217
Een mindere ep. Op naar de volgende..
Voor vrienden is het kortweg Wauw
  Moderator vrijdag 17 februari 2012 @ 11:55:42 #108
9859 crew  Karina
Woman
pi_108074467
Kripke is irritant, geen leuke aflevering :{
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_108074532
Kripke O+.
pi_108084602
topaflevering!
  vrijdag 17 februari 2012 @ 16:53:51 #111
300718 Kenju
Say It!!??
pi_108085179
Kripke is tof, maar alleen als hij Sheldon fuckt. Dit vond ik gewoon nep, dat hij toevallig ook slecht is in sport. Alsof iedereen die slim is fysiek helemaal niets kan. En Penny en Amy was ook niets... Inhoudelijk vond ik het eigenlijk een heel slechte aflevering. Rondom dat kantoor gebeurde immers niet echt iets. De strijd was gewoon in een enkele strijd beslecht, en het is niet dat het over en weer ging oid. Beiden deden immers niets. Dat is gewoon niet grappig.
WHOEOEOEOEHAAAAAAHAHAHA
pi_108085411
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2012 16:53 schreef Kenju het volgende:
Kripke is tof, maar alleen als hij Sheldon fuckt. Dit vond ik gewoon nep, dat hij toevallig ook slecht is in sport. Alsof iedereen die slim is fysiek helemaal niets kan.
Dit. We hebben al gezien dat Kripke graag aan muurklimmen doet. The Big Bang Theory heeft dit seizoen een hoop interne consistentie verloren. Ze stoppen er steeds meer dingen in die verhaallijnen uit vorige seizoenen tegenspreken.

Erg jammer.
pi_108085721
Pas maar op .. dadelijk komt de "dan kijk je toch niet meer"-crew!
pi_108087130
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2012 17:04 schreef Geo4kant het volgende:
Pas maar op .. dadelijk komt de "dan kijk je toch niet meer"-crew!
Die hypocrieten kunnen m'n rug op. Wel op anderen zeiken dat ze gewoon niet meer moeten kijken, en tegelijkertijd wel steeds terugkomen in topics om te klagen over mensen die klagen. "Dan blijf je toch gewoon weg uit de topics"?
pi_108087262
Ik vond 'em wel grappig hoor, maar inderdaad, niet consistent. En vanwege het feit dat ze nu grappen uit eerdere seizoenen letterlijk herhalen (tot 2x toe zelfs Sheldon zijn "rock paper scissors lizard spock"-monoloog) lijkt het bijna alsof de schrijvers momenteel weinig inspiratie hebben. Ik ben nog steeds een grote TBBT fan, maar momenteel lijken de karakters bijna te veranderen.
pi_108088690
He´s mocking me.

Haha, vond het sportgedeelte niet leuk maar de rest wel, al was Amy wel weer vervelend, maar heb wel keihard gelachen om Kriple en Sheldon en ook in z´n nieuwe office etc.
Only the strong survive
pi_108088839
1 keer gelachen (transvestite Penny) verder weer een waardeloze aflevering, echt die Amy moeten ze er snel uitschrijven, het is of Penny over wiens vriendschap zij twijfelt, of Sheldon en verder nooit boeiend. Sheldon irriteert me ook mateloos de laatste tijd (2 x 'rock paper scissors lizard spock' en dat gemaakte lachje wat hij elke aflevering doet) en de rest van de nerds hangt er een beetje bij als observeerders...
pi_108090248
Wederom een waardeloze ep. Het echt moeten lachen om een grap en dat meerdere malen in 1 episode komt gewoon amper nog voor. Al was "he's mocking me" wel ok :)
pi_108094043
Wat een slechte aflevering weer... Sheldon en Kripke die slecht waren in basketball was totaal niet grappig, eerder genant slecht. Sheldon die twee keer RPSLS uitlegt, alsof het dan dubbel zo grappig is :{ En de 'twist' dat Amy terug naar binnen komt op het moment dat Penny het schilderij weg heeft gehaald zag je natuurlijk totaal niet aankomen. Jezus, die subplot leek wel uit Friends, zo'n standaard sitcom verhaaltje :')
  vrijdag 17 februari 2012 @ 20:26:30 #120
52164 pfaf
pfief, pfaf, pfoef!
pi_108094191
Pfoe, dit was wel erg slecht. Misschien wel de minst grappige uit de hele serie. De enige goede grap in de aflevering was de man-grap van Bernadette?
pi_108101303
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2012 20:23 schreef MAHL het volgende:
Wat een slechte aflevering weer... Sheldon en Kripke die slecht waren in basketball was totaal niet grappig, eerder genant slecht. Sheldon die twee keer RPSLS uitlegt, alsof het dan dubbel zo grappig is :{ En de 'twist' dat Amy terug naar binnen komt op het moment dat Penny het schilderij weg heeft gehaald zag je natuurlijk totaal niet aankomen. Jezus, die subplot leek wel uit Friends, zo'n standaard sitcom verhaaltje :')
Wat moet jouw leven vervelend zijn...
  vrijdag 17 februari 2012 @ 23:25:58 #122
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_108103155
Wat mij betreft trekken ze de stekker er uit, geen zak meer aan :{
  vrijdag 17 februari 2012 @ 23:28:30 #123
104871 remlof
Europees federalist
pi_108103245
quote:
13s.gif Op vrijdag 17 februari 2012 20:26 schreef pfaf het volgende:
Pfoe, dit was wel erg slecht. Misschien wel de minst grappige uit de hele serie. De enige goede grap in de aflevering was de man-grap van Bernadette?
Ja, dit was geen beste inderdaad.

Maar dat kan gebeuren, om nu meteen de stekker eruit te trekken gaat me wat ver :')
  vrijdag 17 februari 2012 @ 23:37:39 #124
52164 pfaf
pfief, pfaf, pfoef!
pi_108103609
quote:
7s.gif Op vrijdag 17 februari 2012 23:28 schreef remlof het volgende:

[..]

Ja, dit was geen beste inderdaad.

Maar dat kan gebeuren, om nu meteen de stekker eruit te trekken gaat me wat ver :')
Uiteraard kan dat gebeuren, ze waren de laatste paar afleveringen juist weer op de goede weg. Maar om nu met jaren 20 slapstick zoals dat basketbal te gaan beginnen is wel een BBT-dieptepunt.
  vrijdag 17 februari 2012 @ 23:46:34 #125
217529 Jabberwocky
Jabberwo)))cky
pi_108103948
Dat sport verhaaltje rijmde niet echt met Kripke die aan klimmen doet. Weliswaar iets heel anders dan basketbal, maar dan ben je toch ook geen mongool op het gebied van sport.

Dat schilderij verhaaltje deed me ook heel erg aan Friends denken. Inderdaad een wat matige episode eigenlijk.
"Beware the Jabberwock, my son!
The jaws that bite, the claws that catch!
Beware the Jubjub bird, and shun
The frumious Bandersnatch!"
pi_108106633
Haha die sport-scene :D _O_ Die was echt te geniaal. Twee motorisch gehandicapte autisten met een bal. _O-
-
pi_108106934
Matige ep inderdaad.
Kan me enigszins herkennen in het irritant vinden van Sheldon. Had ik deze aflevering een of twee keer.
Die sportscene vond ik best ok.
Amy en Penny daarentegen en dat schilderij vond ik weinig.

Daarnaast zat er te weinig Raj en Howard in...
pi_108107412
Ik vond het ook een teleurstellende aflevering. Vooral dat sportgedoe was vervelend.
En dat schilderij was ook niet veel aan.
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
pi_108114789
De bal-scene was gewoon grappig trouwens.
-
pi_108114823
quote:
14s.gif Op zaterdag 18 februari 2012 13:41 schreef Ritmo het volgende:
De bal-scene was gewoon grappig trouwens.
:') rot op met je getroll dat was tering triest zo slecht.
pi_108114909
-edit-

Laat maar. Die scene was leuk, klaar.
-
  zaterdag 18 februari 2012 @ 13:47:02 #132
199256 kwiwi
de enige echte.
pi_108114977
Ik vond de aflevering wel vermakelijk. Niet erg goed, maar het was weer leuk wegkijken.
pi_108115633
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2012 13:47 schreef kwiwi het volgende:
Ik vond de aflevering wel vermakelijk. Niet erg goed, maar het was weer leuk wegkijken.
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_108115717
Dat schilderij stuk deed me denken aan KoQ.. kregen ze ook zo'n misvormt schilderij met dat dikke arm.

Zeer voorspelbaar, (kop in gat, beide slecht.. sport, duh, trivia duh, terug komen waar is schilderij duh), slap, matig, niet grappig.

CHUCK LORRE Y U NO MAKE FUNNY SCRIPT ANIMOR?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-02-2012 14:14:44 ]
  zaterdag 18 februari 2012 @ 15:00:16 #135
199256 kwiwi
de enige echte.
pi_108117045
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2012 14:13 schreef Geo4kant het volgende:
Dat schilderij stuk deed me denken aan KoQ.. kregen ze ook zo'n misvormt schilderij met dat dikke arm.
Nu je het zegt :D Het deed me al ergens aan denken maar ik wist niet meer wat. Vandaar dat ik waarschijnlijk ook gelijk dacht "Penny gaat vast doen alsof een inbreker het heeft meegenomen" :P
pi_108117097
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2012 14:13 schreef Geo4kant het volgende:
Dat schilderij stuk deed me denken aan KoQ.. kregen ze ook zo'n misvormt schilderij met dat dikke arm.

Zeer voorspelbaar, (kop in gat, beide slecht.. sport, duh, trivia duh, terug komen waar is schilderij duh), slap, matig, niet grappig.

CHUCK LORRE Y U NO MAKE FUNNY SCRIPT ANIMOR?
Bazen serie is King of Queens ook :D Kheb de gehele serie gezien :)
pi_108117258
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2012 15:02 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

Bazen serie is King of Queens ook :D Kheb de gehele serie gezien :)
_O_ QFT
pi_108118679
pi_108119020
Heb je wel een Doppler effect kostuum? A.k.a a brain damaged choo-choo train :D
pi_108119076

:+
-
  zaterdag 18 februari 2012 @ 20:11:25 #141
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_108126120


[ Bericht 12% gewijzigd door shiz op 18-02-2012 20:18:19 ]
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
  zaterdag 18 februari 2012 @ 20:18:14 #142
52164 pfaf
pfief, pfaf, pfoef!
  zaterdag 18 februari 2012 @ 21:51:27 #143
245489 IceBeach
Ice... on the beach
pi_108129961
Sinds wanneer draagt Sheldon paarse broeken? Dat is toch meer iets voor Wolowitz? :D
Emperor Meiji: I am a living god. As long as I do what they think is right.
pi_108129964
Die kripke (wat een kutnaam sowieso) irriteert me al sinds de eerste keer dat ik em zag.
"Peter, Peter Marie"
pi_108130349
Good night painting Penny

When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
  zaterdag 18 februari 2012 @ 23:23:28 #146
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_108133621
Mijn "verwijder deze post" knop bleek nog te werken, ik heb me even uitgeleefd op de "discussie" in dit topic.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_108140510
Ritmo ik heb je niet gezien jonge waar was je .. Ik was als goldy man.
pi_108140708
quote:
Unwanted Gift Plot
Stock sitcom plot in which a character receives a present. The present is absolutely hideous. He is forced to pretend that he just loves it, so as not to hurt the presenter's feelings. Unfortunately, he is just so good an actor that the presenter insists that he wear it all the time, put it on display, paint the house to coordinate, etc. The receiver becomes increasingly miserable, and thus is comedy committed.

Friends:
• In "The One with the Prom Video," Joey buys Chandler a gaudy bracelet, and hilarity ensues.
• Rachel does this with nearly every gift she gets apparently, swapping it the day after and pretending a big dog ran off with it, or something similar.
• There's also the episode where Rachel and Monica pretend to both want to keep a hideous work of art made by Phoebe, while they both try to get rid of it when she's away.

• On the The King of Queens Doug and Carrie receive a hideous painting of them for their anniversary from their friends Deacon and Kelly. They pretend to love it but secretly try to get rid of it. It turns out Deacon and Kelly intentionally gave them a horrible present so they would be allowed to get rid of an unwanted gift Doug and Carrie had given them.

• In an episode of That '70s Show Donna gave Eric a "man ring." Said ring was hideous and gaudy and was promptly given to Fez.

• In one episode of Everybody Loves Raymond, Marie gives Ray and Debra a sculpture that she made in a class. The sculpture is unintentionally very suggestive, leading the family to try various means of getting rid of it without telling her why.

• An episode of Frasier had Martin buying him a horrible painting after he overheard Frasier praising it to the restarateur exhibiting it. Frasier spent the rest of the episode angsting about how to break the news.
En er zijn nog veel meer series waarin dit verhaaltje is afgewerkt. Ik heb deze aflevering al zo vaak gezien... Juist als je al 5 seizoenen draait moet je je best doen om fris te blijven en geen gebruik maken van verhaallijnen die je bij scriptschrijven 101 leert.
En ik blijf lekker kijken :6
pi_108141953
quote:
7s.gif Op zaterdag 18 februari 2012 22:01 schreef Aether het volgende:
Good night painting Penny

[ afbeelding ]
Good night transvestite Penny :)
Spin the wheel of fortune or learn to navigate.
pi_108142058
quote:
0s.gif Op zondag 19 februari 2012 06:08 schreef n0ir het volgende:

[..]

En er zijn nog veel meer series waarin dit verhaaltje is afgewerkt. Ik heb deze aflevering al zo vaak gezien... Juist als je al 5 seizoenen draait moet je je best doen om fris te blijven en geen gebruik maken van verhaallijnen die je bij scriptschrijven 101 leert.
En ik blijf lekker kijken :6
slaat nergens op dit, bepaalde verhalen zie je altijd terug omdatze uit het leven zijn gegrepen, zo zal je in de meeste series (die toch gedeeltelijk op het echte leven gebaseerd zijn) dingen zien terugkomen, omdat die normaal zijn. Of wil je zeggen dat je nooit zal trouwen, kinderen krijgen, promotie krijge, verjaardagen vieren, dood gaan omdat iedereen dat doet...
pi_108151573
Misschien is het teveel gevraagd voor de TBBT schrijvers, maar het moet toch lukken twee subplots te maken die toch ergens bij elkaar komen? Nu hadden de vrouwen een plot over een schilderij, en de mannen over een kantoor en sport. Bij dat sporten moest ik toch af en toe lachen, omdat het echt zo over de top slecht was. Mij ga je niet wijs maken dat zelfs de slechtste sporters ter wereld in een uur geen enkele keer de bal in de basket krijgen.

Ze hebben wel vaker twee verschillende minisodes gehad, die eigenlijk weinig met elkaar te maken hadden, bijv. toen Sheldon Penny naar het ziekenhuis moest nemen, terwijl de anderen aan het kamperen waren (die vond ik erg goed), maar dit ging echt volledig langs elkaar heen. De humor van TBBT zit er toch vaak in hoe de nerds moeten reageren op het andere (normale) wereldje van Penny, maar deze keer vond ik de uitvoering niet zo geslaagd.
pi_108216331
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
pi_108244617
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
  Moderator / Redactie Sport / Devops vrijdag 24 februari 2012 @ 13:41:01 #154
176766 crew  zoem
zoemt
pi_108344310
I play bongos
Walking down the stairs
Au! Au!
Never play bongos
Walking down the stairs

_O-

En dat gezicht van Penny op het laatst :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_108350904
Hij was leuk!

En Sheldon O+
pi_108354310
Vond het leuke BBT aflevering! Heb een paar keer dubbel gelegen. :D
pi_108354494
waarom kan raj de brief voorlezen terwijl penny in de kamer is ?
Op donderdag 22 mei 2008 10:28 schreef Spittie het volgende:
swarma spam hoer
Op maandag 4 mei 2009 16:09 schreef Broekpaling het volgende:
Swarmahoer, deleting your posts while users are still writing them.
pi_108354551
ik zie t al, flesje bier in de hand :P
Op donderdag 22 mei 2008 10:28 schreef Spittie het volgende:
swarma spam hoer
Op maandag 4 mei 2009 16:09 schreef Broekpaling het volgende:
Swarmahoer, deleting your posts while users are still writing them.
  vrijdag 24 februari 2012 @ 18:26:18 #159
312477 tostitomaatkaas
Op pain de madeleine.
pi_108354874
Haha die kop bij 'I ate a butterfly' :D
Op zondag 28 april 2013 22:57 schreef Schaamlipposaurus het volgende:
Dit is een serieuze vraag.
Graag serieuze reacties graag, waar ik op kan masturberen.
  vrijdag 24 februari 2012 @ 19:44:11 #160
37202 3rdRock
Don't keep it all inside
pi_108357654
http://adage.com/article/(...)-bang-theory/232946/

of het nu leuker of minder leuk is dan eerdere seizoenen, de Amerikanen lusten er wel pap van!
And if you think that I've been loosing my way
That's because I'm slightly blinded
And if you think that I don't make too much sense
That's because I'm broken minded
  vrijdag 24 februari 2012 @ 19:49:27 #161
245489 IceBeach
Ice... on the beach
pi_108357906
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2012 18:26 schreef tostitomaatkaas het volgende:
Haha die kop bij 'I ate a butterfly' :D
Prachtig ja. :D Sowieso een erg leuke aflevering.

Hopen dat de schrijvers het niveau hoog kunnen houden.
Emperor Meiji: I am a living god. As long as I do what they think is right.
  vrijdag 24 februari 2012 @ 20:01:33 #162
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_108358507
2 afleveringen achter elkaar gezien en ik vond ze allebei echt heerlijk :D

Eigenlijk zijn de grappigste grappen misschien wat voor de hand liggend, maar toch vind ik ze geweldig.
Het afscheren van Sheldons haar kon je natuurlijk aan zien komen, maar ik moest er toch wel erg om lachen :D
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  † In Memoriam † vrijdag 24 februari 2012 @ 20:04:01 #163
187254 Giertje
lets all make believe
pi_108358662
ik heb weer ouderwets gelachen bij deze aflevering
Life is what happens when youre busy making other plans
Det Som En Gang Var
I dont give a fuck about any fucker its me who comes first
  vrijdag 24 februari 2012 @ 20:42:55 #164
87680 Mirel
Mirel wil een bongophone.
pi_108360719
Gelijk toen Sheldon ineens zo hard moest lachen (zo hebben we hem nooit gehoord) en Penny met grote ogen keek dacht ik dat ze zulk gelach opvallend vond. Maar gelijk bleek al dat het vanwege het ongelukje is, maar beide kan eigenlijk wel :P
When all else fails, you always have delusion.
pi_108364200
Ja de laatste twee minuten waren leuk
pi_108364649
Topaflevering! Heel toevallig omdat weinig Amy?
pi_108369349
Zowaar een keer een echt goede aflevering. _O_
Die Bongos waren geweldig.

Even een vraagje over Bernadette, Heeft zij in het echt ook zo'n kutstem, want dan zou het best wel zielig zijn :')
It was an encounter that lasted less than 45 seconds O+
  vrijdag 24 februari 2012 @ 23:54:14 #168
136730 PiRANiA
All thinking men are atheists.
pi_108369613
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2012 23:47 schreef Ascendancy het volgende:
Zowaar een keer een echt goede aflevering. _O_
Die Bongos waren geweldig.

Even een vraagje over Bernadette, Heeft zij in het echt ook zo'n kutstem, want dan zou het best wel zielig zijn :')
Valt mee.
pi_108371035
quote:
wat een kansloze presentator. Maar ze is best leuk met een normale stem. :)
It was an encounter that lasted less than 45 seconds O+
  zaterdag 25 februari 2012 @ 00:39:26 #170
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_108371114
Whut?
Craig! _O_ Vind ik een betere host dan een Jay Leno of Letterman.
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
  zaterdag 25 februari 2012 @ 00:53:45 #171
87680 Mirel
Mirel wil een bongophone.
pi_108371574
De stem van Bernadette (de rol dus) vind ik best cute anders :)
When all else fails, you always have delusion.
pi_108371624
Werd eens tijd! Ouderwets gelachen om deze.
Sheldon met zijn bongos was leuk maar moest nog meer lachen om die gesprekken tussen Howard en Bernadette.

Hoe meer Howard in de serie hoe beter.

Had Raj nou slechts een scene waarin hij 2 dingen zei?!
  zaterdag 25 februari 2012 @ 00:56:33 #173
118011 BrainOverfloW
Fok! around the Clock!
pi_108371670
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 februari 2012 00:55 schreef DUK het volgende:
Had Raj nou slechts een scene waarin hij 2 dingen zei?!
Waarschijnlijk was het bier op :P
Whether or not you can become great at something, you can always become better.
And one day you'll wake up and find out how good you actually became, having transcended whatever limits you might have thought you couldn't pass.
Neil Degrasse Tyson
pi_108374254
Raj krijgt echt te weinig lines. Die sarcastische, snerende klopte opmerkingen zijn altijd wel grappig. Daar moet het gedoe rondom Howard zich toch wel voor lenen? Maar nee, die vrouwtjes moeten er ook in...
WHOEOEOEOEHAAAAAAHAHAHA
pi_108375995
quote:
11s.gif Op zaterdag 25 februari 2012 00:39 schreef shiznuts het volgende:
Whut?
Craig! _O_ Vind ik een betere host dan een Jay Leno of Letterman.
zal wel aan mijn humor liggen. Te geforceerd voor een host. Dat kunnen alleen de britten echt goed.
It was an encounter that lasted less than 45 seconds O+
pi_108376922
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 februari 2012 09:29 schreef Ascendancy het volgende:

[..]

zal wel aan mijn humor liggen. Te geforceerd voor een host. Dat kunnen alleen de britten echt goed.
Waar denk jij dat Schotland ligt?
pi_108386875
Mooie aflevering!

En als ik dat artikel bekijk, op de vorige pagina, dan bevalt dit seizoen "ons" in het algemeen wat minder, maar is het juist helemaal naar de smaak van der Amerikanen, en daar draait het cbs natuurlijk om.
pi_108389756
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 februari 2012 17:02 schreef johannes_vermeer het volgende:
Mooie aflevering!

En als ik dat artikel bekijk, op de vorige pagina, dan bevalt dit seizoen "ons" in het algemeen wat minder, maar is het juist helemaal naar de smaak van der Amerikanen, en daar draait het cbs natuurlijk om.
Omdat de Amerikanen ws domme, herkenbare 13-in-een-dozijn relatiesitcom humor willen :N
pi_108396479
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 februari 2012 18:29 schreef MAHL het volgende:

[..]

Omdat de Amerikanen ws domme, herkenbare 13-in-een-dozijn relatiesitcom humor willen :N
Werd BBT nou niet populair omdat ze de eerste 3 seizoenen juist niet dom Amerikaans vermaak toonden, maar iets meer intellectuele grappen tussen stoppen? Helaas dalen ze nu weer terug naar een "gewoon" Amerikaans niveau om meer publiek te trekken.... :|W
pi_108397095
Leuke aflevering, één van de betere van dit seizoen.

When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
pi_108397545
Leuke ep :D
Sheldon gaat los. _O-
-
pi_108410604
1 maart - Geen aflevering
8 maart - The Weekend Vortex
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
pi_108420099
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
pi_108441791
Haha geweldige serie is het!

Iemand wel eens gehoord dat Amy de enige is van het stel die ook daadwerkelijk is afgestudeerd voor hetgeen ze in de serie ook als beroep beoefend?

Sheldon is de man!
pi_108442109
quote:
gay. dit had van mij dus niet gehoeven :{
"Peter, Peter Marie"
  zondag 26 februari 2012 @ 22:23:33 #186
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_108442123
quote:
0s.gif Op zondag 26 februari 2012 22:18 schreef CesarMilan het volgende:
Haha geweldige serie is het!

Iemand wel eens gehoord dat Amy de enige is van het stel die ook daadwerkelijk is afgestudeerd voor hetgeen ze in de serie ook als beroep beoefend?

Sheldon is de man!
'de enige'... alsof het opmerkelijk is dat de andere dat niet zijn. :') _O-
Het zijn acteurs hè...

En ja, daar had ze het over in een interview dat hier eens voorbijkwam.
quote:
0s.gif Op zondag 26 februari 2012 22:23 schreef CSSO het volgende:

[..]

gay. dit had van mij dus niet gehoeven :{
Dito. :{
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
pi_108442151
'Leonard, explain it to her.'
'Ooh, uuh, he's crazy'

;D
Only the strong survive
pi_108442670
quote:
0s.gif Op zondag 26 februari 2012 22:18 schreef CesarMilan het volgende:
Haha geweldige serie is het!

Iemand wel eens gehoord dat Amy de enige is van het stel die ook daadwerkelijk is afgestudeerd voor hetgeen ze in de serie ook als beroep beoefend?
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
pi_108443169
quote:
"oh, i'm so turned on right now" _O-
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
  dinsdag 28 februari 2012 @ 10:01:06 #190
211083 Angelof9
I must go first
pi_108494367
Ik vind Bernadette zowiezo cute.
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
pi_108566985
Aflevering 5.19 - 8 maart
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
pi_108567796
quote:
0s.gif Op zondag 26 februari 2012 22:18 schreef CesarMilan het volgende:
Haha geweldige serie is het!

Iemand wel eens gehoord dat Amy de enige is van het stel die ook daadwerkelijk is afgestudeerd voor hetgeen ze in de serie ook als beroep beoefend?
Dat is ze niet. Ze heeft een doctoraat in neuroscience, Amy heeft een doctoraar in neurobiology. Verwant, maar verre van gelijk.
pi_108587045
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
pi_108587259
quote:
0s.gif Op woensdag 29 februari 2012 22:51 schreef Splackavellie02 het volgende:

[..]

Dat is ze niet. Ze heeft een doctoraat in neuroscience, Amy heeft een doctoraar in neurobiology. Verwant, maar verre van gelijk.
Wat een onzin, dat kan precies hetzelfde zijn. Het ene departement heet neuroscience, het andere neurobiologie en weet ik wat voor termen er tussenin zitten. Zoveel verschil zit er niet in.
pi_108587498
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2012 15:19 schreef xienix84 het volgende:

[..]

Wat een onzin, dat kan precies hetzelfde zijn. Het ene departement heet neuroscience, het andere neurobiologie en weet ik wat voor termen er tussenin zitten. Zoveel verschil zit er niet in.
quote:
Neuro-scientist
A neuroscientist (sometimes also called a neurobiologist) is an individual who studies the scientific field of neuroscience or any of its related sub-fields. Neuroscience (neurobiology) as a distinct discipline separate from anatomy, neurology, physiology, psychology, or psychiatry is fairly recent, aided in large part by the advent of newer, faster computing methods and neuroimaging techniques.
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
pi_108587826
quote:
5s.gif Op donderdag 1 maart 2012 15:26 schreef Aether het volgende:

[..]

[..]

Ja dat dus ;)

Ik vind het overigens erg jammer dat het academische van de serie een stuk minder aandacht heeft. Veel van die dingen komen toch erg bekend voor.
  donderdag 1 maart 2012 @ 16:22:33 #197
267336 Splackavellie02
Ma gavte la nata
pi_108589628
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2012 15:19 schreef xienix84 het volgende:

[..]

Wat een onzin, dat kan precies hetzelfde zijn. Het ene departement heet neuroscience, het andere neurobiologie en weet ik wat voor termen er tussenin zitten. Zoveel verschil zit er niet in.
Kun je wel zo doen, maar in België heb je er twee verschillende bachelors voor nodig.
  vrijdag 2 maart 2012 @ 07:08:40 #198
87680 Mirel
Mirel wil een bongophone.
pi_108614875
Ik sta iets eerder op zodat ik de ep goed kan afkijken, blijkt er niks te zijn :') (normaal moet ik dan halverwege stoppen en verder in de trein kijken).
When all else fails, you always have delusion.
pi_108618315
Stond paar posts hierboven aangegeven dacht ik, voglende week ook geen aflevering :P
Only the strong survive
  vrijdag 2 maart 2012 @ 11:15:14 #200
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_108618439
Even kijken bij een site als http://tvcountdown.com/?c(...)&c329=1&c794=1&c79=1 , kun je naar gelieven je serie-releases laten weergeven.
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
pi_108618448
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 maart 2012 11:09 schreef TheGOAT het volgende:
Stond paar posts hierboven aangegeven dacht ik, voglende week ook geen aflevering :P
Wel dus ;)

quote:
7s.gif Op woensdag 29 februari 2012 22:41 schreef Aether het volgende:
Aflevering 5.19 - 8 maart
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
It Never Hurts To Help!
  vrijdag 2 maart 2012 @ 11:28:08 #202
87680 Mirel
Mirel wil een bongophone.
pi_108618783
Meestal pik ik dit soort dingen wel op, van Community, Walking Dead of Breaking Bad bijv. weet ik het wel :P
When all else fails, you always have delusion.
pi_108618903
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 maart 2012 07:08 schreef Mirel het volgende:
Ik sta iets eerder op zodat ik de ep goed kan afkijken, blijkt er niks te zijn :') (normaal moet ik dan halverwege stoppen en verder in de trein kijken).
Sheldon moet nog bijkomen van vorige week.
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
pi_108630339
Is dat de laatste van het jaar trouwens al?
Only the strong survive
pi_108630932
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 maart 2012 16:59 schreef TheGOAT het volgende:
Is dat de laatste van het jaar trouwens al?
Nee, er komen er nog zes dit jaar.
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
pi_108765163
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
pi_108773878
quote:
Leonard Nimoy Finally Agrees to Cameo
The Big Bang Theory is at long last beaming up Leonard Nimoy


Sources confirm to TVLine exclusively that the Star Trek icon will fulfill Sheldon’s (Jim Parsons) lifelong dream when he makes a cameo in the show’s March 29 episode. But there’s a catch: Nimoy will be heard, not seen.

According to an insider, Nimoy will speak to Sheldon, as Spock, in a dream sequence.

Sheldon’s obsession with Nimoy has been a recurring theme on the show. In a classic Season 2 episode, Penny gave him a napkin autographed by the sci-fi legend for Christmas. And in the show’s 100th episode last month, Sheldon received in the mail a life-size cardboard cut-out of Mr. Spock, but was horrified to discover it wasn’t the Nimoy version he ordered but the Zachary Quinto incarnation.

The hit comedy’s producers have made several overtures to Nimoy over the years, referring to him as their “dream” guest star. Nimoy, however, has largely retired from on-camera acting, though he has found workarounds, be it voicing an animated William Bell on Fringe or popping up in a pre-taped Emmys bit or Bruno Mars music video.
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
pi_108897550
Vond het best een leuke aflevering :P
pi_108897790
Die whip en die lach van Sheldon erna _O-
  vrijdag 9 maart 2012 @ 14:28:34 #210
163488 RubenSosa
Sierd de Vos = BAAS (KOEKOEK!)
pi_108904979
Die moeder op het laatst :D
Monza 2021: RIC #1 - and for anyone who thought i left, i never left. i just moved aside for a bit.
  vrijdag 9 maart 2012 @ 15:00:38 #211
312477 tostitomaatkaas
Op pain de madeleine.
pi_108906166
Wat was ze weer dik hè :r
Op zondag 28 april 2013 22:57 schreef Schaamlipposaurus het volgende:
Dit is een serieuze vraag.
Graag serieuze reacties graag, waar ik op kan masturberen.
pi_108907254
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 maart 2012 15:00 schreef tostitomaatkaas het volgende:
Wat was ze weer dik hè :r
Ik werd er misselijk van :r
Beneath the gold, the bitter steel
  vrijdag 9 maart 2012 @ 15:35:18 #213
164755 Mss
kutHOEr
pi_108907279
Die app :')! Ik moest hem hebben!
Aids.
  vrijdag 9 maart 2012 @ 15:36:45 #214
27454 InTrePidIvity
Looks like it's broken...
pi_108907337
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 maart 2012 15:00 schreef tostitomaatkaas het volgende:
Wat was ze weer dik hè :r
Penny's so fat, my torrent is 200MB larger than usual.
...it's rielie broken... It's rielie, rielie broken... Let's go wecycle!
[Tournament] Beste Remake
pi_108908528
_O-
Nosce te ipsum.
pi_108908637
DAT ASS :{ :r
  vrijdag 9 maart 2012 @ 16:23:36 #217
76871 fanneke
Met heel m'n hart
pi_108908850
Raj: "Do you have any idea what it’s like to be the only one without a girlfriend? Even if I get one someday, I’ll still be the guy who got a girl AFTER Sheldon Cooper!!"

Penny: "And that’s how a girl makes a scene."

:D
Bezochte-/geplande wedstrijden:
(104) 08-02-2014 WSV - ESC 2-0 (Districtsbeker Oost)
(105) 09-02-2014 Excelsior - FC Den Bosch 4-1 (Jupiler League)
(106) 14-02-2014 FC Den Bosch - Sparta (Jupiler League)
pi_108915661
Wel een aardige aflevering. Standaard relatie-sitcom verhaaltje weer, maar de manier waarop het ingevuld is wel leuk. Raj op het eind, eindelijk _O_
quote:
17s.gif Op vrijdag 9 maart 2012 15:35 schreef Mss het volgende:
Die app :')! Ik moest hem hebben!
Je hebt hem? Waar? :)
pi_108916823
Op Android heet hij The Whip :D
Michael Scott: If I were joking, you'd be laughing. Do you look like you're laughing?
Dwight K. Schrute: Impossible to say. I can't see myself.
pi_108923441
Black Whip is beter
Beneath the gold, the bitter steel
  vrijdag 9 maart 2012 @ 22:26:10 #221
280234 DenWauwelaar
Enkel kwaliteitsposts
pi_108923756
Ik heb de andere personages niet gezien, ze vulde het hele beeld. :r
Voor vrienden is het kortweg Wauw
pi_108923991
  vrijdag 9 maart 2012 @ 22:56:44 #223
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_108924943
Ik vond het eigenlijk een beetje een saaie aflevering....
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_108926930
Vond deze keer eigenlijk wel een goede aflevering, moest een paar keer echt hardop lachen :)
pi_108928648
Goh weer een hoop relatie gezemel tussen Sheldon en Amy, ik hoop elke week weer dat ze het licht zien, maar het is matig met 1 of 2 leuke grappen...die dan 4 x herhaalt worden...
pi_108933568
Amy mag van mij worden geschrapt. Ik erger me dood aan haar al vanaf de eerste aflevering dat ze in het verhaal kwam.
Beneath the gold, the bitter steel
  zaterdag 10 maart 2012 @ 10:56:42 #227
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_108933622
Ik ben reeds gestopt met kijken :)
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2012 15:36 schreef InTrePidIvity het volgende:

[..]

Penny's so fat, my torrent is 200MB larger than usual.
:D | :'( | :D
pi_108936683
Er moeten idd weer net wat meer grappen grappen ingeschreven worden; het wordt nu wel echt een Amy en Sheldon show, waar steeds minder leuke grappen inzitten.

Vind Raj nog wel echt leuk elke episode.
pi_108937057
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 maart 2012 10:52 schreef Kirov het volgende:
Amy mag van mij worden geschrapt. Ik erger me dood aan haar al vanaf de eerste aflevering dat ze in het verhaal kwam.
:Y
Jep, kan haar niet uitstaan.. :r
  zaterdag 10 maart 2012 @ 18:39:01 #230
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_108945470
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 maart 2012 13:06 schreef Vierkante_Ogen het volgende:
Er moeten idd weer net wat meer grappen grappen ingeschreven worden; het wordt nu wel echt een Amy en Sheldon show, waar steeds minder leuke grappen inzitten.

Vind Raj nog wel echt leuk elke episode.
Probleem is dat Sheldon altijd het grappigste karakter is geweest. Nu heeft hij een vriendin en die krijg je er dan gratis bij. Net als dat je Bernadette gratis bij Howard krijgt.

Ik ben nu weer wat afleveringen van seizoen 3 aan het kijken en die zijn over het algemeen toch net iets beter. Vooral omdat de heren wat ongeremder zijn doordat er minder vrouwen bij zitten.
Toch redelijk realistisch weergegeven :')
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  zaterdag 10 maart 2012 @ 18:52:45 #231
52164 pfaf
pfief, pfaf, pfoef!
pi_108945837
Het jammerste vind ik nog dat Raj nu te pas en te onpas bier zuipt, om 'm maar te kunnen laten praten...
Verder vond ik het wel een redelijke aflevering.
  zaterdag 10 maart 2012 @ 18:54:21 #232
217529 Jabberwocky
Jabberwo)))cky
pi_108945870
Ja precies, ze weten duidelijk niet meer hoe ze met Raj z'n probleem om moeten gaan dus wordt er altijd maar even een biertje op tafel gezet om het zo te kunnen oplossen. Vind ik ook jammer, maargoed het is blijkbaar de enige manier om 'm er nog bij te houden.
"Beware the Jabberwock, my son!
The jaws that bite, the claws that catch!
Beware the Jubjub bird, and shun
The frumious Bandersnatch!"
pi_108946272
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 maart 2012 18:54 schreef Jabberwocky het volgende:
Ja precies, ze weten duidelijk niet meer hoe ze met Raj z'n probleem om moeten gaan dus wordt er altijd maar even een biertje op tafel gezet om het zo te kunnen oplossen. Vind ik ook jammer, maargoed het is blijkbaar de enige manier om 'm er nog bij te houden.
Ze kunnen hem weer gewoon laten praten hoor. Een tijdje terug had hij experimentele medicijnen, je kan het zo in het verhaal schrijven dat de ergste bijwerkingen weg zijn.
Beneath the gold, the bitter steel
pi_108951064
Leuke aflevering! :)
  zaterdag 10 maart 2012 @ 22:16:13 #235
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_108952300
Door al die vrouwen wordt het moeilijk om hem nog een beetje te laten functioneren. Dan kan hij zonder alcohol nooit meer praten :P
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_108962096
Best aardige momenten van tijd tot tijd.
Moest hard lachen bij dat eerste 'lachje' van Sheldon bij het gebruiken van die app.

Serie heeft wel aan kwaliteit ingeleverd dat is wel zeker.

Ook, ik ben geen grote Penny fan (Kaley Cuoco-fan), maar in deze aflevering zag zij er echt jammie uit.
  zondag 11 maart 2012 @ 10:46:50 #237
238961 Stefan
Leuker wordt het niet
pi_108962111
Amy had moeten dreigen met seks
Combineer je intelligentie met je humor...NU!!
Geheime strandvideo's met topless meiden, zomer 2010
  zondag 11 maart 2012 @ 10:47:33 #238
238961 Stefan
Leuker wordt het niet
pi_108962123
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 maart 2012 18:54 schreef Jabberwocky het volgende:
Ja precies, ze weten duidelijk niet meer hoe ze met Raj z'n probleem om moeten gaan dus wordt er altijd maar even een biertje op tafel gezet om het zo te kunnen oplossen. Vind ik ook jammer, maargoed het is blijkbaar de enige manier om 'm er nog bij te houden.
Raj is een latente homo, zou mooi zijn als ze hem echt uit de kast laten komen
Combineer je intelligentie met je humor...NU!!
Geheime strandvideo's met topless meiden, zomer 2010
  zondag 11 maart 2012 @ 10:50:23 #239
238961 Stefan
Leuker wordt het niet
pi_108962166
Toen Penny nog geen dik wijf was
http://photos.toofab.com/(...)ost_recent&id=355233
Combineer je intelligentie met je humor...NU!!
Geheime strandvideo's met topless meiden, zomer 2010
  zondag 11 maart 2012 @ 11:05:23 #240
13250 Lod
Sapere aude!
pi_108962357
quote:
6s.gif Op zondag 11 maart 2012 10:50 schreef Stefan het volgende:
Toen Penny nog geen dik wijf was
http://photos.toofab.com/(...)ost_recent&id=355233
Ieuw, wat een anorexiale geraamte :(
GNU Terry Pratchett
pi_108962574
Haha, een heel weekend star wars-spelletjes spelen :') omg.
-
  zondag 11 maart 2012 @ 12:47:33 #242
82396 nils7
De forumkrokodil
pi_108964780
quote:
10s.gif Op zondag 11 maart 2012 11:21 schreef Ritmo het volgende:
Haha, een heel weekend star wars-spelletjes spelen :') omg.
it has lightsabers!
N/A
Disclaimer: ik ben geen expert maar shitposter, dit is geen advies en aan deze post zijn geen rechten te ontlenen
pi_108997680
Aflevering 5.20 - 29 maart 2012
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
pi_108998774

De lach van sheldon bij die whips _O-
  maandag 12 maart 2012 @ 08:36:23 #245
267336 Splackavellie02
Ma gavte la nata
pi_109000889
quote:
10s.gif Op zondag 11 maart 2012 11:21 schreef Ritmo het volgende:
Haha, een heel weekend star wars-spelletjes spelen :') omg.
Nooit een heel weekend gegamed?
  † In Memoriam † maandag 12 maart 2012 @ 08:42:05 #246
308148 Marie30
Perception is reality.
pi_109000948
quote:
7s.gif Op maandag 12 maart 2012 00:43 schreef Aether het volgende:
Aflevering 5.20 - 29 maart 2012
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ziet er goed uit *O*
quote:
0s.gif Op maandag 12 maart 2012 08:36 schreef Splackavellie02 het volgende:

[..]

Nooit een heel weekend gegamed?
Neen :')
Are you fokking to me?
pi_109001623


Pew! Pew! Pew! Pew!
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
  maandag 12 maart 2012 @ 09:39:05 #248
267336 Splackavellie02
Ma gavte la nata
pi_109001962
quote:
7s.gif Op maandag 12 maart 2012 08:42 schreef Marie30 het volgende:
Neen :')
Jij bent geen man, je zou het niet begrijpen. Je hoeft echt geen nerd te zijn om een weekend gamen met vrienden leuk te vinden.

[ Bericht 7% gewijzigd door Splackavellie02 op 12-03-2012 11:35:43 ]
  maandag 12 maart 2012 @ 10:24:46 #249
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_109003032
quote:
0s.gif Op maandag 12 maart 2012 09:39 schreef Splackavellie02 het volgende:

[..]

Jij bent geen man, je zou het niet begrijpen.
Ik zie er de lol ook niet van in. ;( En dan ook nog een Star Wars game, net toen je dacht dat het niet erger kon dan World of Warcraft. Genoeg vrouwelijke gamers trouwens. Heel zelden een nerdchick, vaker een vadsige outcast met social issues. :P Moet je wel goed nerd voor zijn hoor geloof ik, heel weekend Star Wars spelen. Maar goed, je hebt op FOK! ook lui die elk jaar op een camping tezamen komen om te LAN-partyën. Smaken verschillen en ieder zo zijn/haar ding dan maar! :D
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
  maandag 12 maart 2012 @ 10:38:04 #250
211083 Angelof9
I must go first
pi_109003294
quote:
0s.gif Op maandag 12 maart 2012 09:39 schreef Splackavellie02 het volgende:

[..]

Jij bent geen man, je zou het niet begrijpen.
Ik ook niet, maar ik begrijp het prima.
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
  maandag 12 maart 2012 @ 10:40:43 #251
87680 Mirel
Mirel wil een bongophone.
pi_109003354
Soms drink je bier en klets je samen, soms kijk je een film, soms game je. Je hoeft geen rocketscientist te zijn om dat te begrijpen.
When all else fails, you always have delusion.
pi_109004620
Was die aflevering nou heel kort of lag het aan mij? Was veel sneller voorbij dan normaal.
  maandag 12 maart 2012 @ 11:46:51 #253
238961 Stefan
Leuker wordt het niet
pi_109005094
Sommige afleveringen zjjn heel kort, heb er wel eens een geklokt op 18 min
Combineer je intelligentie met je humor...NU!!
Geheime strandvideo's met topless meiden, zomer 2010
  maandag 12 maart 2012 @ 15:24:55 #254
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_109012705
Als ik kijk naar de afleveringen die ik download zijn ze altijd rond de 20min. Soms 1 of 2 minuten korter, dan weer 1 of 2 langer. Inclusief openingstune trouwens.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_109172530
Pauze van 2 weken? ;(
  vrijdag 16 maart 2012 @ 16:30:15 #256
76871 fanneke
Met heel m'n hart
pi_109172656
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2012 16:26 schreef d1ce het volgende:
Pauze van 2 weken? ;(
Op 29 maart is pas de volgende aflevering.
Bezochte-/geplande wedstrijden:
(104) 08-02-2014 WSV - ESC 2-0 (Districtsbeker Oost)
(105) 09-02-2014 Excelsior - FC Den Bosch 4-1 (Jupiler League)
(106) 14-02-2014 FC Den Bosch - Sparta (Jupiler League)
  vrijdag 16 maart 2012 @ 21:43:15 #257
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_109184565
:(
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_109185230
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2012 16:26 schreef d1ce het volgende:
Pauze van 2 weken? ;(
Spring Break?
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
  vrijdag 16 maart 2012 @ 22:16:29 #259
67174 Dos37
Come on Twente
pi_109186258
March madness
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
  zaterdag 17 maart 2012 @ 13:48:05 #260
20103 FoXje
opgezegd@fok.nl
pi_109201461
Geen ep :(
opgezegd@fok.nl
pi_109203621
Net de aflevering van vorige week gegeken; 'she's 93, she won't be disappointed for long.' hahahaha, één van de hardste en beste grappen die Sheldon ooit gemaakt heeft :O

Verder wel oke maar niet heel grappig ofzo, weer teveel gezeik van Amy. Ze weet toch dat Sheldon niet echt een boyfriend type is :P
Only the strong survive
pi_109203811
Maar een middag of avondje gamen is toch wat anders dan een heel weekend gamen hoor :P Daarnaast speel ik meestal Fifa ofzo met anderen, of Mario Kart ofzo, geen WoW ofzo :P Denk dat daar nog wel een verschil in zit :Y
Only the strong survive
pi_109204070
quote:
0s.gif Op maandag 12 maart 2012 08:36 schreef Splackavellie02 het volgende:

[..]

Nooit een heel weekend gegamed?
Het is ritmo.
pi_109204084
Vond de aflevering wel geinig, al werd die whip sound een beetje overused op een gegeven moment. :P
  zaterdag 17 maart 2012 @ 16:23:33 #265
230788 n8n
Pragmatisch
pi_109205114
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 maart 2012 15:35 schreef -Strawberry- het volgende:
Vond de aflevering wel geinig, al werd die whip sound een beetje overused op een gegeven moment. :P
mooie UI heb jij daar
Specialization is for insects”.—Robert Heinlein
pi_109207173
Big Bang Theory Nabs Stephen Hawking for Cameo
The Big Bang Theory has finally nabbed famed theoretical physicist Stephen Hawking to film a cameo.


As first reported by TV Guide Canada, Hawking filmed a scene with Jim Parsons, a.k.a. Sheldon, Friday for the show's April 5 episode. In the scene, Hawking has a "run-in" with Sheldon.

The CBS comedy had invited Hawking to appear on the show before, but at the time they were told he was too ill to participate. Hawking's appearance will air the week after another big guest star stops by. Star Trek's Leonard Nimoy will lend his voice to the March 29 episode when he speaks to Sheldon in a dream sequence.

Hawking, coincidentally, played a hologram of himself on an episode of Star Trek: The Next Generation, and also played himself on The Simpsons and Futurama.
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
  zaterdag 17 maart 2012 @ 18:27:43 #267
217529 Jabberwocky
Jabberwo)))cky
pi_109208344
quote:
2s.gif Op zaterdag 17 maart 2012 15:35 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Het is ritmo.
Zo normaal is een heel weekend gamen nu ook weer niet natuurlijk. :P
"Beware the Jabberwock, my son!
The jaws that bite, the claws that catch!
Beware the Jubjub bird, and shun
The frumious Bandersnatch!"
  † In Memoriam † vrijdag 23 maart 2012 @ 07:25:09 #268
34726 Fratz
Max
pi_109417119
Meh alweer geen aflevering.
There are no secrets in life, just hidden truths that lie beneath the surface.
  vrijdag 23 maart 2012 @ 07:48:15 #269
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_109417318
Was iets met basketball ofzo... ;(
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
pi_109418344
Ja March Madness :Y College is dat, heerlijk om te kijken
Only the strong survive
pi_109489232
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
pi_109489337

When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
  Moderator / Redactie Sport / Devops zondag 25 maart 2012 @ 13:48:40 #273
176766 crew  zoem
zoemt
pi_109489540
Leonard Nimoy en Stephen Hawking, tof!
pi_109513637
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
  woensdag 28 maart 2012 @ 20:19:32 #275
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_109623461
quote:
0s.gif Op maandag 12 maart 2012 08:36 schreef Splackavellie02 het volgende:

[..]

Nooit een heel weekend gegamed?
Uh nee. Jij wel?
-
pi_109624575
quote:
Zij is, afgaand op de interviews die ik heb gezien, echt grappig.
  Moderator vrijdag 30 maart 2012 @ 11:32:52 #278
9859 crew  Karina
Woman
pi_109688457
Leuke aflevering, vooral Sheldon met het Spock poppetje :D

Alleen, sinds wanneer kan Raj tegen vrouwen praten zonder drank op te hebben?
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_109688912
quote:
17s.gif Op woensdag 28 maart 2012 20:52 schreef Filatelistfetisjist het volgende:

[..]

Zij is, afgaand op de interviews die ik heb gezien, echt grappig.
Film uit haar stand-up-periode is vrijwel niet te vinden helaas...
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
  vrijdag 30 maart 2012 @ 11:59:33 #280
267336 Splackavellie02
Ma gavte la nata
pi_109689450
quote:
99s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 11:32 schreef Karina het volgende:
Leuke aflevering, vooral Sheldon met het Spock poppetje :D

Alleen, sinds wanneer kan Raj tegen vrouwen praten zonder drank op te hebben?
Niet. Er staat gewoon bier op tafel.
pi_109689491
Geweldig einde! :D
  vrijdag 30 maart 2012 @ 12:42:55 #282
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_109690847
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 20:19 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Wat is er mis met haar stem????????????????
In dat soort interviews praat ze normaal. In de serie zet ze een raar stemmetje op.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  Moderator vrijdag 30 maart 2012 @ 12:55:03 #283
9859 crew  Karina
Woman
pi_109691238
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 11:59 schreef Splackavellie02 het volgende:

[..]

Niet. Er staat gewoon bier op tafel.
In het restaurant had hij volgens mij nog niet gedronken. Maar misschien doen ze het nu iets minder opvallend, omdat het wat oud begint te worden, dronken Raj.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_109691346
quote:
99s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 12:55 schreef Karina het volgende:

[..]

In het restaurant had hij volgens mij nog niet gedronken. Maar misschien doen ze het nu iets minder opvallend, omdat het wat oud begint te worden, dronken Raj.
Er stond wijn op de tafel, 3 gevuld 1 leeg, maar de 3 leken nog onaangeraakt .. maarja Raj kennende had hij al een biertje of 2 of 3 van te voren gedronken :P

Leuke episode, het einde was tof :D met Sheldon die hoopt dat Leannard's toy ook kapot gaat en heterosexual my ass _O-
pi_109691366
quote:
Wow.. wat een ander persoon :) lache
  vrijdag 30 maart 2012 @ 13:00:03 #286
321038 feeling_sinister
ABC-Always Be Closing
pi_109691382
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 12:58 schreef Geo4kant het volgende:

[..]

Er stond wijn op de tafel, 3 gevuld 1 leeg, maar de 3 leken nog onaangeraakt .. maarja Raj kennende had hij al een biertje of 2 of 3 van te voren gedronken :P

Leuke episode, het einde was tof :D met Sheldon die hoopt dat Leannard's toy ook kapot gaat en heteroMetrosexual my ass _O-
FTFY
"Do you still smoke a lot of pot?" "Oh, every day. But not a lot."
"Our first assignment is a documentary. They're like real movies but with ugly people."
"Well, I gotta go learn a bunch of people's names before I fire them."
  vrijdag 30 maart 2012 @ 13:01:29 #287
67174 Dos37
Come on Twente
pi_109691417
Geen Amy dus tof _O_
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_109691475
quote:
6s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 13:00 schreef feeling_sinister het volgende:

[..]

FTFY
Ze zegt toch echt Hetero.
pi_109691531
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 13:01 schreef Dos37 het volgende:
Geen Amy dus tof _O_
  vrijdag 30 maart 2012 @ 17:43:47 #290
52164 pfaf
pfief, pfaf, pfoef!
  † In Memoriam † vrijdag 30 maart 2012 @ 18:13:09 #291
308148 Marie30
Perception is reality.
pi_109702096
Ik vond de aflevering wel leuk maar vond de verhaallijn rond Raj eigenlijk beter. :@ Misschien wat te veel verwacht van het Spock-moment... :')
Are you fokking to me?
  vrijdag 30 maart 2012 @ 20:06:22 #292
118011 BrainOverfloW
Fok! around the Clock!
pi_109706257
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 12:58 schreef Geo4kant het volgende:
Er stond wijn op de tafel, 3 gevuld 1 leeg, maar de 3 leken nog onaangeraakt .. maarja Raj kennende had hij al een biertje of 2 of 3 van te voren gedronken :P
De scene opent met Raj die een slok wijn neemt voor dat het gesprek begint.
Whether or not you can become great at something, you can always become better.
And one day you'll wake up and find out how good you actually became, having transcended whatever limits you might have thought you couldn't pass.
Neil Degrasse Tyson
pi_109707171
Vond de aflevering redelijk, heb betere gezien dit seizoen.
pi_109707232
Zwaar matig, helaas. Zag de 'grappen' al van ver aankomen :{
  vrijdag 30 maart 2012 @ 23:14:27 #295
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
  zaterdag 31 maart 2012 @ 14:20:45 #296
52164 pfaf
pfief, pfaf, pfoef!
pi_109729712
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 20:06 schreef BrainOverfloW het volgende:

[..]

De scene opent met Raj die een slok wijn neemt voor dat het gesprek begint.
Het stomme is dat Raj aanvankelijk een woeste, seksueel beest werd na een slok alcohol. Bovendien alleen nog maar onzin uitkramende. Nu zit hij als een normale alcoholist iedere scene doodleuk met een biertje of wijntje voor zich. Blijft vreemd dat schrijvers hun karakters zo kunnen vermoorden.
  Redactie Games zaterdag 31 maart 2012 @ 17:14:31 #297
52557 crew  Mr.Noodle
Offtopic in geleuter...
pi_109734051
Raj is als homo gewoon niet leuk..
How do you get precisely 4 Gallons of water with a 3 Gallon and 5 Gallon Can...
pi_109734099
Leuke ep :D Idd, ik heb Amy echt totaal niet gemist.
Die speeltjes in doos die niet open mogen :') dat zie je altijd terug in films en series, bestaat dat echt? :D :')

Zou Rasj echt richting een homo-rol geschreven worden? Hij was nooit echt mannelijk, maar nu laten ze hem opeens wel heel heel erg gay.
-
pi_109736154
Het is wel zo dat collectors items meer waard zijn in ongeopende doos. Het is ook algmeen bekend dat collectors items eigenlijk in doos zouden moeten blijven zitten.. :) Of weten alleen nerds dat :')

Leuke ep weer :)
Nosce te ipsum.
pi_109736280
quote:
16s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 17:14 schreef Mr.Noodle het volgende:
Raj is als homo gewoon niet leuk..
Als ie uit de kast is niet, nee. Zijn gay achtige opmerkingen blijven wel grappig
Nosce te ipsum.
  zaterdag 31 maart 2012 @ 18:53:53 #301
321038 feeling_sinister
ABC-Always Be Closing
pi_109736662
quote:
16s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 17:14 schreef Mr.Noodle het volgende:
Raj is als homo gewoon niet leuk..
Het zat er wel al behoorlijk lang aan te komen.
"Do you still smoke a lot of pot?" "Oh, every day. But not a lot."
"Our first assignment is a documentary. They're like real movies but with ugly people."
"Well, I gotta go learn a bunch of people's names before I fire them."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')