abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_107336318
ff een simpele vraag, zit er al kip in dat potje? :o
niet meer
pi_107336348
Nee
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_107336419
:')
Op woensdag 5 mei 2010 00:37 schreef henrydg het volgende:
GATVERDAMME TS. GAT VR DAMME WAT BEN JIJ GOOR JE KUNT TOCH NAAR HE TOILET LOPEN VUIEL RANSAAP GATVERDAMME :r :r
pi_107336434
heb je al op het potje gekeken? O+
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_107336470
Nee die is er overheen gevlogen
pi_107336479
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 19:40 schreef Mirjam het volgende:
heb je al op het potje gekeken? O+
heb nog helemaal geen potje gehaald :@
niet meer
pi_107336490
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 19:42 schreef welkominspace het volgende:

[..]

heb nog helemaal geen potje gehaald :@
daar was ik al bang voor ja :')
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_107336491
maar gewoon naar de chinees dus :Y
niet meer
pi_107336526
waarom ze het dan chicken tonight noemen :')
kun je er net zo goed biefstuk doorheen tyfen ofzo
niet meer
  zaterdag 28 januari 2012 @ 19:44:28 #10
296169 Zihuatanejo
In Mexicooooooo!
pi_107336553
Ik dacht even dat dit een Onzin topic was.
www.kiva.org. Steun ondernemers in ontwikkelingslanden.
pi_107336579
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 19:43 schreef welkominspace het volgende:
waarom ze het dan chicken tonight noemen :')
kun je er net zo goed biefstuk doorheen tyfen ofzo
omdat er nog kip bij moet
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_107336619
quote:
9s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 19:45 schreef Mirjam het volgende:

[..]

omdat er nog kip bij moet
maar je besteld in een restaurant toch ook geen kip kerrie om alleen de saus te krijgen :o
niet meer
pi_107336656
quote:
8s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 19:46 schreef welkominspace het volgende:

[..]

maar je besteld in een restaurant toch ook geen kip kerrie om alleen de saus te krijgen :o
nee, maar het potje claimt ook niet dat er kip in zit
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_107336664
quote:
8s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 19:46 schreef welkominspace het volgende:

[..]

maar je besteld in een restaurant toch ook geen kip kerrie om alleen de saus te krijgen :o
:|W
Brutal. Fucking. Metal.
pi_107336691
Lekker, kip uit een potje. :{
  zaterdag 28 januari 2012 @ 19:56:31 #16
1872 Jumparound
bedankt voor de vis
pi_107336865
dan maak je er toch biefstuk tonight van, zuurpiet :{
Inorbit: zeg dat dan typluie triangeljosti
Beauregard: Een beetje FOK!ker laat het brood door z'n moeder smeren.
Ecosia
ek's 'n flash drive, jy's 'n floppy
pi_107336907
Zo lang is het nog niet eens geleden dat wanneer je kip wou eten je eerst de bijl uit de schuur moest halen.
En nu zit het al in potjes die je alleen hoeft op te warmen. :{
Wie dit leest is gek
pi_107337069
quote:
99s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 19:57 schreef Nieuwschierig het volgende:
Zo lang is het nog niet eens geleden dat wanneer je kip wou eten je eerst de bijl uit de schuur moest halen.
En nu zit het al in potjes die je alleen hoeft op te warmen. :{
Het zit niet in het potje!
  zaterdag 28 januari 2012 @ 20:02:55 #19
347764 Barbapapamama
Waar is het toilet hier?
pi_107337134
_O-
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 19:43 schreef welkominspace het volgende:
waarom ze het dan chicken tonight noemen :')
kun je er net zo goed biefstuk doorheen tyfen ofzo
Heb je weleens Aardappel Anders gekocht? Juist, daar zit ook geen aardappel in ^O^.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_107337150
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 20:03 schreef FutureFairytale het volgende:
_O-

[..]

Heb je weleens Aardappel Anders gekocht? Juist, daar zit ook geen aardappel in ^O^.
koninginnesoep
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_107337200
aangezien er geen kip in het potje zit is het een patatje en een broodje hamburger geworden :9
niet meer
pi_107337241
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 20:05 schreef welkominspace het volgende:
aangezien er geen kip in het potje zit is het een patatje en een broodje hamburger geworden :9
doe mij ook zo'n chinees
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_107337243
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 20:02 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Het zit niet in het potje!
Gelukkig heb ik wel een bijl. Alleen geen kip.
Wie dit leest is gek
pi_107337297
quote:
14s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 20:06 schreef Mirjam het volgende:

[..]

doe mij ook zo'n chinees
deze heeft hele lekkere menu's voor 6.50 :9
alleen is de kok op vakantie dus kon ze alleen babi pangang maken en dat had ik van de week al :o
niet meer
pi_107337308
:9 Chicken Tonight is wel gigantisch lekker.
pi_107337339
quote:
10s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 20:04 schreef Mirjam het volgende:

[..]

koninginnesoep
_O-
Valt echt tegen hoor dat ze er niet in zit :'(
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_107337409
quote:
19s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 20:08 schreef TwenteFC het volgende:
:9 Chicken Tonight is wel gigantisch lekker.
Dan ben ik wel benieuwd naar jouw referentiekader als je dat 'gigantisch lekker' noemt. :')
pi_107337432
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 20:11 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Dan ben ik wel benieuwd naar jouw referentiekader als je dat 'gigantisch lekker' noemt. :')
Veel kip erin, en door de aardappel puree heen roeren :D
pi_107337433
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 20:11 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Dan ben ik wel benieuwd naar jouw referentiekader als je dat 'gigantisch lekker' noemt. :')
als ik dat op tafel zet hier, kan ik het van de muur en het plafond gaan schrapen ;(
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_107337440
Waarom heb je niet gewoon kip gekocht? :?
pi_107337462
quote:
19s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 20:12 schreef TwenteFC het volgende:

[..]

Veel kip erin, en door de aardappel puree heen roeren :D
Ugh! WTF? :')
pi_107337484
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 20:12 schreef hugsy33 het volgende:
Waarom heb je niet gewoon kip gekocht? :?
omdat geen zin om te koken enzo.

en omdat ik het idd niet in m'n hoofd had omdat het zo lekker is ofzo :')
niet meer
pi_107337583
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 20:12 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Ugh! WTF? :')
:P Is zowat mijn favoriete winter-eten. Maarja, ik vind spruitjes etc ook gigantisch lekker, dus misschien is mijn smaak wel raar.
pi_107337667
quote:
19s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 20:16 schreef TwenteFC het volgende:

[..]

:P Is zowat mijn favoriete winter-eten. Maarja, ik vind spruitjes etc ook gigantisch lekker, dus misschien is mijn smaak wel raar.
student mag ik hopen? :')
niet meer
pi_107337704
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 20:18 schreef welkominspace het volgende:

[..]

student mag ik hopen? :')
Ja, maar tis ook gewoon lekker.
pi_107337808
quote:
19s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 20:16 schreef TwenteFC het volgende:

[..]

:P Is zowat mijn favoriete winter-eten. Maarja, ik vind spruitjes etc ook gigantisch lekker, dus misschien is mijn smaak wel raar.
Spruitjes zijn niet raar om lekker te vinden.

Ingrediënten van een random Chicken Tonight-variant:

Ingrediënten: Water, paprika 10,5% (rood, groen), geconcentreerd tomatenpuree 8,3%, plantaardige olie, ui, room 4%, suiker, gemodificeerd maïszetmeel, zout, tomaat 1,2%, glucosestroop, fructose, peterselie, eigeel, geconcentreerd citroensap, sambal (Spaanse peper, zout, azijn), stabilisator E415, aroma, zwarte peper, oregano, cassavezetmeel, smaakversterker E621, rookaroma.

Ik maak liever zelf een lekker sausje bij mijn kip. :Y En als je per se iets uit een potje wilt, neem dan bv Patak's, daar zit geen rotzooi in.
pi_107354945
Ik heb hier nog een potje pastasaus staan. Zit daar de pasta al in?
  Redactie Frontpage / Spellchecker zondag 29 januari 2012 @ 12:27:34 #39
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_107355173
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 19:56 schreef Jumparound het volgende:
dan maak je er toch biefstuk tonight van, zuurpiet :{
Gehakt tonight werkt ook prima ^O^
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
  zondag 29 januari 2012 @ 15:05:23 #40
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_107362675
Gisteren een pakje jus van de AH gehaald. Doe het poeder in een pannetje met wat water en het enige dat ik krijg is een bruine smurrie! Waar zijn de aardappels, vlees en groente? Ik voel me opgelicht. Morgen als de AH weer open is ga ik maar verhaal halen.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_107367578
Ik had laatst boterhamworst gehaald, maar toen moest ik de boterham ook nog apart gaan kopen.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_107367716
En toen je de boterham zag moest je ook nog boter halen?
pi_107368186
quote:
5s.gif Op zondag 29 januari 2012 17:10 schreef Guus Muisarm het volgende:
En toen je de boterham zag moest je ook nog boter halen?
En de ham.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_107369155
Dit topic :D

Chicken tonight met aardappelpuree.. Ik heb weer wat geleerd vandaag! :')
pi_107370620
Het is ook Engels he. Het staat eigenlijk voor chicken out of cooking tonight.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_107370782
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 20:21 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Spruitjes zijn niet raar om lekker te vinden.

Ingrediënten van een random Chicken Tonight-variant:

Ingrediënten: Water, paprika 10,5% (rood, groen), geconcentreerd tomatenpuree 8,3%, plantaardige olie, ui, room 4%, suiker, gemodificeerd maïszetmeel, zout, tomaat 1,2%, glucosestroop, fructose, peterselie, eigeel, geconcentreerd citroensap, sambal (Spaanse peper, zout, azijn), stabilisator E415, aroma, zwarte peper, oregano, cassavezetmeel, smaakversterker E621, rookaroma.

Ik maak liever zelf een lekker sausje bij mijn kip. :Y En als je per se iets uit een potje wilt, neem dan bv Patak's, daar zit geen rotzooi in.
Ik ben het zeker met je eens dat zelf maken het beste is, en patak bevalt mij ook wel aardig. Maar zo erg zien die ingredienten van chicken tonight er ook niet uit. Wat is er volgens jou rotzooi?
pi_107373647
Ik heb liever geen dingen in mijn eten waarvan ik de naam niet direct herken als zijnde voedsel. :P En E621 hoef je niet toe te voegen aan iets wat van zichzelf al lekker is. :N
pi_107374064
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2012 20:13 schreef Isegrim het volgende:
Ik heb liever geen dingen in mijn eten waarvan ik de naam niet direct herken als zijnde voedsel. :P En E621 hoef je niet toe te voegen aan iets wat van zichzelf al lekker is. :N
Ok, dus wat je niet direct herkent is gelijk rotzooi? Wat herken je in dit geval dan niet? En wel of geen E621 toevoegen lijkt me meer een kwestie van smaak dan iets anders.
pi_107374601
Vrijwel alles waar E621 in zit, heeft dezelfde soort smaak (Cup-a-Soup-achtig).

Maarreh 'gemodificeerd maiszetmeel', 'stabilisator' e.d.

Maar ik eet gewoon niet graag uit potjes. Ik wil zelf bepalen wat er in mijn eten zit. :6
pi_107382482
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2012 20:31 schreef Isegrim het volgende:
Vrijwel alles waar E621 in zit, heeft dezelfde soort smaak (Cup-a-Soup-achtig).

Maarreh 'gemodificeerd maiszetmeel', 'stabilisator' e.d.

Maar ik eet gewoon niet graag uit potjes. Ik wil zelf bepalen wat er in mijn eten zit. :6
Tja vooral zelf maken dan, dat is sowieso lekkerder.
Die kenmerkende smaak van e621 noemen ze umami.
Maiszetmeel of maizena is zeker geen rotzooi en ook niet vreemd om aan te treffen in een saus. stabilisator zou je er thuis niet in doen maar is in dit geval xanthaan gom, ook echt geen rotzooi.
Nogmaals, ik ben groot voorstander van zelf maken. Maar ga dan alsjeblieft niet roepen dat in zo'n potje "rotzooi" zit omdat je niet direct alle ingredienten herkent.
pi_107382938
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2012 22:39 schreef technofreak86 het volgende:

[..]

Tja vooral zelf maken dan, dat is sowieso lekkerder.
Die kenmerkende smaak van e621 noemen ze umami.
Maiszetmeel of maizena is zeker geen rotzooi en ook niet vreemd om aan te treffen in een saus. stabilisator zou je er thuis niet in doen maar is in dit geval xanthaan gom, ook echt geen rotzooi.
Nogmaals, ik ben groot voorstander van zelf maken. Maar ga dan alsjeblieft niet roepen dat in zo'n potje "rotzooi" zit omdat je niet direct alle ingredienten herkent.
Gemodificeerd maïszetmeel. Van de week eens opgezocht wat dat betekent.

Wikipedia: "Enkele typische bewerkingen van zetmeel zijn bijvoorbeeld koudwater oplosbaar maken, katoniseren, oxideren, hydroxypropyleren, carboxymethyleren, dextrineren."

Ik weet niet hoor, maar dat doe ik allemaal niet in mijn keuken. :D

Ik weet wat umami is. E621 wordt toegevoegd aan producten die een 'gerijpte' / umami-smaak moeten hebben maar niet de tijd krijgen om die van nature te ontwikkelen.

Waar het mij om gaat, is dat ik 'echt' voedsel wil eten. Met 'rotzooi' bedoel ik geenszins één of andere BNW-theorie over kwaadaardige toevoegingen aan voedsel, maar over dingen die simpelweg niet nodig zijn voor goed voedsel.
  maandag 30 januari 2012 @ 11:59:01 #52
58834 Catbert
The evil HR Director.
pi_107396055
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 20:18 schreef welkominspace het volgende:
student mag ik hopen? :')
Toen ik net op mezelf woonde vond ik het ook helemaal geweldig. 10 potjes later kun je het niet meer zien zonder braakneigingen te krijgen ;)
"[...] a large number of the teenagers claiming Asperger's are, in fact, merely dicks."
  maandag 30 januari 2012 @ 13:32:13 #53
1872 Jumparound
bedankt voor de vis
pi_107398742
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2012 18:59 schreef technofreak86 het volgende:

[..]

Ik ben het zeker met je eens dat zelf maken het beste is, en patak bevalt mij ook wel aardig. Maar zo erg zien die ingredienten van chicken tonight er ook niet uit. Wat is er volgens jou rotzooi?
suiker (hoeveel?!?),
gemodificeerd maïszetmeel,
zout (hoeveel?!?),
glucosestroop,(suiker dus, en hoeveel?)
fructose, (suiker dus, en hoeveel?)
geconcentreerd citroensap,
stabilisator E415,
aroma,
cassavezetmeel,
smaakversterker E621,
rookaroma.
Dit zijn alle ingrediënten (op de suiker en zout na natuurlijk) die ik niet in huis heb of kan halen maar die wel in je eten zitten. Ik zou ze er niet zomaar zondermeer mee koken iig.
Waaronder 3 soorten suiker? tuurlijk, dat donder ik dagelijks door mijn eten :')

Rotzooi is misschien wat sterkt uitgedrukt, maar duidelijk WAT je eet is het ook niet. Of wel?
Wat zit er in smaakaroma? Waarom Cassavezetmeel? En waar is dat mee behandeld...
Inorbit: zeg dat dan typluie triangeljosti
Beauregard: Een beetje FOK!ker laat het brood door z'n moeder smeren.
Ecosia
ek's 'n flash drive, jy's 'n floppy
  maandag 30 januari 2012 @ 13:37:51 #54
1872 Jumparound
bedankt voor de vis
pi_107398959
oh, en 415 wordt gemaakt van..... Suiker :')
Inorbit: zeg dat dan typluie triangeljosti
Beauregard: Een beetje FOK!ker laat het brood door z'n moeder smeren.
Ecosia
ek's 'n flash drive, jy's 'n floppy
pi_107399717
Ik heb het zelf nooit gehad. Maar een vriendin van me vertelde een keer hoe ze dat voorgezet kreeg op een romantische eetafspraak. Die kerel werd echt zo ontzettend afgemaakt, als hij stonk en haar had proberen te verkrachten maar faalde wegens een impotent pickupnaaldje was hij er nog genadiger van af gekomen.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_107419234
Rookaroma is de smaakmaker van barbecuesaus en uiteraard van rookworst.
Het wordt gemaakt door echte rook van echt brandend hout sterk af te koelen waardoor het neer slaat.
Wie dit leest is gek
  maandag 30 januari 2012 @ 23:59:31 #57
1872 Jumparound
bedankt voor de vis
pi_107426177
quote:
99s.gif Op maandag 30 januari 2012 21:55 schreef Nieuwschierig het volgende:
Rookaroma is de smaakmaker van barbecuesaus en uiteraard van rookworst.
Het wordt gemaakt door echte rook van echt brandend hout sterk af te koelen waardoor het neer slaat.
grappig, dat wist ik niet :)
Inorbit: zeg dat dan typluie triangeljosti
Beauregard: Een beetje FOK!ker laat het brood door z'n moeder smeren.
Ecosia
ek's 'n flash drive, jy's 'n floppy
pi_107427369
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2012 13:32 schreef Jumparound het volgende:

[..]

suiker (hoeveel?!?),
gemodificeerd maïszetmeel,
zout (hoeveel?!?),
glucosestroop,(suiker dus, en hoeveel?)
fructose, (suiker dus, en hoeveel?)
geconcentreerd citroensap,
stabilisator E415,
aroma,
cassavezetmeel,
smaakversterker E621,
rookaroma.
Dit zijn alle ingrediënten (op de suiker en zout na natuurlijk) die ik niet in huis heb of kan halen maar die wel in je eten zitten. Ik zou ze er niet zomaar zondermeer mee koken iig.
Waaronder 3 soorten suiker? tuurlijk, dat donder ik dagelijks door mijn eten :')

Rotzooi is misschien wat sterkt uitgedrukt, maar duidelijk WAT je eet is het ook niet. Of wel?
Wat zit er in smaakaroma? Waarom Cassavezetmeel? En waar is dat mee behandeld...
Suiker, zout zetmeel, aroma.
Goed het is industrieel verwerkt, maar echt bijzonder is het niet.
pi_107427443
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2012 00:31 schreef technofreak86 het volgende:

[..]

Suiker, zout zetmeel, aroma.
Goed het is industrieel verwerkt, maar echt bijzonder is het niet.
Als jij rijst met kip maakt zonder gebruikmaking van een potje, mik je er dan drie soorten suiker door? :P
pi_107427822
quote:
19s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 20:16 schreef TwenteFC het volgende:

[..]

:P Is zowat mijn favoriete winter-eten. Maarja, ik vind spruitjes etc ook gigantisch lekker, dus misschien is mijn smaak wel raar.
Je weegt 120 kilo?
  dinsdag 31 januari 2012 @ 07:11:00 #61
1872 Jumparound
bedankt voor de vis
pi_107429713
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2012 00:31 schreef technofreak86 het volgende:

[..]

Suiker, zout zetmeel, aroma.
Goed het is industrieel verwerkt, maar echt bijzonder is het niet.
mijn punt was dat er überhaupt 3 soorten suiker inzitten zonder dat je controle of inzicht hebt op de hoeveelheid. Ga maar eens kijken in een supermarkt hoeveel producten suiker bevatten. En dan vinden we het gek dat 60% van de mannen te dik is?
Inorbit: zeg dat dan typluie triangeljosti
Beauregard: Een beetje FOK!ker laat het brood door z'n moeder smeren.
Ecosia
ek's 'n flash drive, jy's 'n floppy
pi_107432280
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2012 00:34 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Als jij rijst met kip maakt zonder gebruikmaking van een potje, mik je er dan drie soorten suiker door? :P
Nee.
Doe jij wel eens stroop op een pannenkoek of door een gerecht?
  dinsdag 31 januari 2012 @ 10:23:50 #63
1872 Jumparound
bedankt voor de vis
pi_107432460
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2012 10:15 schreef technofreak86 het volgende:

[..]

Nee.
Doe jij wel eens stroop op een pannenkoek of door een gerecht?
Het klinkt misschien flauw maar dan kies je er bewust voor. Je eet bewust een pannenkoek met stroop (en dus suiker). Je chiken tonight krijg je zo gratis (en ongevraagd) met suiker, net als je sandwichspread, pindakaas, chips en ketchup.
Inorbit: zeg dat dan typluie triangeljosti
Beauregard: Een beetje FOK!ker laat het brood door z'n moeder smeren.
Ecosia
ek's 'n flash drive, jy's 'n floppy
pi_107432786
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2012 10:23 schreef Jumparound het volgende:

[..]

Het klinkt misschien flauw maar dan kies je er bewust voor. Je eet bewust een pannenkoek met stroop (en dus suiker). Je chiken tonight krijg je zo gratis (en ongevraagd) met suiker, net als je sandwichspread, pindakaas, chips en ketchup.
Je kiest er toch bij beide producten zelf voor...Wat kun je anders verwachten van een pot zoetzure saus?
En het ging mij er om dat stroop ook gewoon meerdere "soorten" suiker bevat waaronder glucosestroop.
  dinsdag 31 januari 2012 @ 11:10:43 #65
1872 Jumparound
bedankt voor de vis
pi_107433849
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2012 10:34 schreef technofreak86 het volgende:

[..]

Je kiest er toch bij beide producten zelf voor...Wat kun je anders verwachten van een pot zoetzure saus?
En het ging mij er om dat stroop ook gewoon meerdere "soorten" suiker bevat waaronder glucosestroop.
quote:
Ingrediënten van een random Chicken Tonight-variant:
Dat je je kunt afvragen hoeveel suiker en eigenlijk inzit en wat "gezond" voor je is. Je keuze om stroop op je pannenkoek te doen is je eigen keuze. Bij dit soort eten (voorbereid) heb jij die keuze niet meer.

Het zal mij aan mn derrière oxideren wat je eet en hoeveel je eet ben je er alleen bewust van dat in praktisch alles wat je eet suiker zit!
Inorbit: zeg dat dan typluie triangeljosti
Beauregard: Een beetje FOK!ker laat het brood door z'n moeder smeren.
Ecosia
ek's 'n flash drive, jy's 'n floppy
pi_107434094
@ Adames; 3 soorten suiker zegt niets over de hoeveelheid suiker. Niet iedereen die Chicken Tonight eet weegt 120 kg! (ik at t vroeger ook thuis)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_107436664
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2012 10:15 schreef technofreak86 het volgende:

[..]

Nee.
Doe jij wel eens stroop op een pannenkoek of door een gerecht?
Daar gaat het niet om. Dan weet je wat je eet. Verborgen suikers zijn een groot probleem. Niet voor niets zetten fabrikanten liever termen als 'glucosestroop' of 'fructose' op de verpakking. Pak 100 willekeurige producten uit de schappen en in 95 ervan zit suiker, ook in producten waar van oorsprong helemaal geen suiker in hoort. Maar mensen kunnen niet meer zo goed tegen echte smaken. Alles moet vlak en zoetig smaken. :r
pi_107436695
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2012 10:34 schreef technofreak86 het volgende:

[..]

Je kiest er toch bij beide producten zelf voor...Wat kun je anders verwachten van een pot zoetzure saus?
En het ging mij er om dat stroop ook gewoon meerdere "soorten" suiker bevat waaronder glucosestroop.
Het zit ook in de andere varianten hoor, niet alleen in de zoetzure.
pi_107443574
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 januari 2012 11:17 schreef FutureFairytale het volgende:
@ Adames; 3 soorten suiker zegt niets over de hoeveelheid suiker. Niet iedereen die Chicken Tonight eet weegt 120 kg! (ik at t vroeger ook thuis)
Het enigedat iets zegt over de hoeveelheden, is de volgorde op het etiket. Het is verplicht om de ingrediënten te vermelden op volgorde van meest naar minst. :)
pi_107443743
Er staat ook altijd nog een tabel met voedingswaarden bij waar precies staat hoeveel suikers er in zitten. Zo verborgen is het dus niet imho.
  dinsdag 31 januari 2012 @ 16:09:18 #71
1872 Jumparound
bedankt voor de vis
pi_107444218
wat ik net zag bij een chikcen tonight is 14 gram suiker per 100 gram chicken tonight :X

http://www.calorielijst.nl/product/?calorie=5529
Inorbit: zeg dat dan typluie triangeljosti
Beauregard: Een beetje FOK!ker laat het brood door z'n moeder smeren.
Ecosia
ek's 'n flash drive, jy's 'n floppy
pi_107445792
wat een discussie zeg :')
wat maakt het nou uit dat er troep inzit, dat kun je van te voren wel bedenken lijkt me.
je vreet het niet elke dag neem ik aan.
als je je non-stop zorgen gaat maken over troep in eten kun je net zo goed meteen veganist gaan worden :')
niet meer
  dinsdag 31 januari 2012 @ 16:56:12 #73
179534 Waaghals
she appeared like an angel
pi_107446001
nee ts dat is kip voor vegans
Don't try to wake me in the morning, cause i will be gone
  woensdag 1 februari 2012 @ 08:45:03 #74
1872 Jumparound
bedankt voor de vis
pi_107468856
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2012 16:56 schreef Waaghals het volgende:
nee ts dat is kip voor vegans
was het dan geen "No Chicken Tonight" geweest?
Inorbit: zeg dat dan typluie triangeljosti
Beauregard: Een beetje FOK!ker laat het brood door z'n moeder smeren.
Ecosia
ek's 'n flash drive, jy's 'n floppy
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')