daar was ik al bang voor jaquote:Op zaterdag 28 januari 2012 19:42 schreef welkominspace het volgende:
[..]
heb nog helemaal geen potje gehaald
omdat er nog kip bij moetquote:Op zaterdag 28 januari 2012 19:43 schreef welkominspace het volgende:
waarom ze het dan chicken tonight noemen
kun je er net zo goed biefstuk doorheen tyfen ofzo
maar je besteld in een restaurant toch ook geen kip kerrie om alleen de saus te krijgenquote:
nee, maar het potje claimt ook niet dat er kip in zitquote:Op zaterdag 28 januari 2012 19:46 schreef welkominspace het volgende:
[..]
maar je besteld in een restaurant toch ook geen kip kerrie om alleen de saus te krijgen
quote:Op zaterdag 28 januari 2012 19:46 schreef welkominspace het volgende:
[..]
maar je besteld in een restaurant toch ook geen kip kerrie om alleen de saus te krijgen
Het zit niet in het potje!quote:Op zaterdag 28 januari 2012 19:57 schreef Nieuwschierig het volgende:
Zo lang is het nog niet eens geleden dat wanneer je kip wou eten je eerst de bijl uit de schuur moest halen.
En nu zit het al in potjes die je alleen hoeft op te warmen.
Heb je weleens Aardappel Anders gekocht? Juist, daar zit ook geen aardappel inquote:Op zaterdag 28 januari 2012 19:43 schreef welkominspace het volgende:
waarom ze het dan chicken tonight noemen
kun je er net zo goed biefstuk doorheen tyfen ofzo
koninginnesoepquote:Op zaterdag 28 januari 2012 20:03 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heb je weleens Aardappel Anders gekocht? Juist, daar zit ook geen aardappel in.
doe mij ook zo'n chineesquote:Op zaterdag 28 januari 2012 20:05 schreef welkominspace het volgende:
aangezien er geen kip in het potje zit is het een patatje en een broodje hamburger geworden
deze heeft hele lekkere menu's voor 6.50quote:
Dan ben ik wel benieuwd naar jouw referentiekader als je dat 'gigantisch lekker' noemt.quote:Op zaterdag 28 januari 2012 20:08 schreef TwenteFC het volgende:
Chicken Tonight is wel gigantisch lekker.
Veel kip erin, en door de aardappel puree heen roerenquote:Op zaterdag 28 januari 2012 20:11 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Dan ben ik wel benieuwd naar jouw referentiekader als je dat 'gigantisch lekker' noemt.
als ik dat op tafel zet hier, kan ik het van de muur en het plafond gaan schrapenquote:Op zaterdag 28 januari 2012 20:11 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Dan ben ik wel benieuwd naar jouw referentiekader als je dat 'gigantisch lekker' noemt.
Ugh! WTF?quote:Op zaterdag 28 januari 2012 20:12 schreef TwenteFC het volgende:
[..]
Veel kip erin, en door de aardappel puree heen roeren
omdat geen zin om te koken enzo.quote:Op zaterdag 28 januari 2012 20:12 schreef hugsy33 het volgende:
Waarom heb je niet gewoon kip gekocht?
quote:
student mag ik hopen?quote:Op zaterdag 28 januari 2012 20:16 schreef TwenteFC het volgende:
[..]Is zowat mijn favoriete winter-eten. Maarja, ik vind spruitjes etc ook gigantisch lekker, dus misschien is mijn smaak wel raar.
Spruitjes zijn niet raar om lekker te vinden.quote:Op zaterdag 28 januari 2012 20:16 schreef TwenteFC het volgende:
[..]Is zowat mijn favoriete winter-eten. Maarja, ik vind spruitjes etc ook gigantisch lekker, dus misschien is mijn smaak wel raar.
Gehakt tonight werkt ook primaquote:Op zaterdag 28 januari 2012 19:56 schreef Jumparound het volgende:
dan maak je er toch biefstuk tonight van, zuurpiet
En de ham.quote:Op zondag 29 januari 2012 17:10 schreef Guus Muisarm het volgende:
En toen je de boterham zag moest je ook nog boter halen?
Ik ben het zeker met je eens dat zelf maken het beste is, en patak bevalt mij ook wel aardig. Maar zo erg zien die ingredienten van chicken tonight er ook niet uit. Wat is er volgens jou rotzooi?quote:Op zaterdag 28 januari 2012 20:21 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Spruitjes zijn niet raar om lekker te vinden.
Ingrediënten van een random Chicken Tonight-variant:
Ingrediënten: Water, paprika 10,5% (rood, groen), geconcentreerd tomatenpuree 8,3%, plantaardige olie, ui, room 4%, suiker, gemodificeerd maïszetmeel, zout, tomaat 1,2%, glucosestroop, fructose, peterselie, eigeel, geconcentreerd citroensap, sambal (Spaanse peper, zout, azijn), stabilisator E415, aroma, zwarte peper, oregano, cassavezetmeel, smaakversterker E621, rookaroma.
Ik maak liever zelf een lekker sausje bij mijn kip.En als je per se iets uit een potje wilt, neem dan bv Patak's, daar zit geen rotzooi in.
Ok, dus wat je niet direct herkent is gelijk rotzooi? Wat herken je in dit geval dan niet? En wel of geen E621 toevoegen lijkt me meer een kwestie van smaak dan iets anders.quote:Op zondag 29 januari 2012 20:13 schreef Isegrim het volgende:
Ik heb liever geen dingen in mijn eten waarvan ik de naam niet direct herken als zijnde voedsel.En E621 hoef je niet toe te voegen aan iets wat van zichzelf al lekker is.
Tja vooral zelf maken dan, dat is sowieso lekkerder.quote:Op zondag 29 januari 2012 20:31 schreef Isegrim het volgende:
Vrijwel alles waar E621 in zit, heeft dezelfde soort smaak (Cup-a-Soup-achtig).
Maarreh 'gemodificeerd maiszetmeel', 'stabilisator' e.d.
Maar ik eet gewoon niet graag uit potjes. Ik wil zelf bepalen wat er in mijn eten zit.
Gemodificeerd maïszetmeel. Van de week eens opgezocht wat dat betekent.quote:Op zondag 29 januari 2012 22:39 schreef technofreak86 het volgende:
[..]
Tja vooral zelf maken dan, dat is sowieso lekkerder.
Die kenmerkende smaak van e621 noemen ze umami.
Maiszetmeel of maizena is zeker geen rotzooi en ook niet vreemd om aan te treffen in een saus. stabilisator zou je er thuis niet in doen maar is in dit geval xanthaan gom, ook echt geen rotzooi.
Nogmaals, ik ben groot voorstander van zelf maken. Maar ga dan alsjeblieft niet roepen dat in zo'n potje "rotzooi" zit omdat je niet direct alle ingredienten herkent.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |