Ja precies. Kom je ergens, en zeggen ze: Ik heb lekker soep gemaakt, wil je ook?quote:Op zaterdag 28 januari 2012 18:43 schreef N.I.M.B.Y. het volgende:
[..]
E621 gebruikers niet te vergeten ....
Knoflook is dan toch ook gewoon lekker?quote:Op zaterdag 28 januari 2012 18:35 schreef fotostarter het volgende:
[..]
dat zijn ook de mensen die alles lekker maken met knoflook en oestersaus
Pers uit huis gooien en gewoon knoflook met je mes pletten en in stukjes hakkenquote:Op woensdag 25 januari 2012 23:07 schreef honeyblack het volgende:
Mensen die de knoflookpers niet uit mekaar halen om goed schoon te maken.
2x jakkes!quote:Op woensdag 25 januari 2012 23:01 schreef Apotheose het volgende:
[..]
eerder: doekjes die stijf van de bacteriën staan![]()
Of: een waterkoker die nog nooit even is schoongemaakt en dus echt zwart ziet vanbinnen.
Ben je nu serieus of lees je mijn post maar half?quote:Op zondag 29 januari 2012 10:05 schreef Deliah het volgende:
[..]
Knoflook is dan toch ook gewoon lekker?
Snij planken worden gemaakt van polyethyleen en dat bevat geen bp-a.quote:Op zondag 29 januari 2012 10:44 schreef LulaHoola het volgende:
[..]
2x jakkes!
Ik vind het ergerlijk wanneer meneer met zijn mesje de groenten en uien snijd op het plastic snijplankje. En daarbij lekker het plastic meeschraapt. Alsof ik nog niet genoeg bp-a in mijn lijf heb
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.He created a new world of rave in which he gave rebirth to elements of melody and positivity.
He named this world: Forbidden Paradise
quote:Op zondag 29 januari 2012 13:07 schreef twiFight het volgende:
Ik erger mij aan mensen die een 3 gangen maaltijd klaarmaken en dat alles dan ook nog eens lekker is en precies op tijd klaar isSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
quote:Op zondag 29 januari 2012 13:07 schreef twiFight het volgende:
Ik erger mij aan mensen die een 3 gangen maaltijd klaarmaken en dat alles dan ook nog eens lekker is en precies op tijd klaar is3 gangen valt nog best mee.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Maar iedereen kan dat leren hoor.
![]()
Dat is helaas wat veel consumenten willen Piet. Die verpesten het een beetje voor de lekkerbekken.quote:Op zondag 29 januari 2012 17:06 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik koop ook vlees als ik mooi vlees tegenkom en vries het in. Beter mooi gemarmerde steaks, riblappen of sukade uit de vriezer dan verse magere
Klopt, maar een steak wordt volgens mij niet sappiger van invriezen. Althans, het loopt er sneller uit.quote:Op zondag 29 januari 2012 17:06 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik koop ook vlees als ik mooi vlees tegenkom en vries het in. Beter mooi gemarmerde steaks, riblappen of sukade uit de vriezer dan verse magere
Uiteraard, maar een mooi doorregen 2 maanden droog afgehangen ribeye uit de diepvries is altijd beter dan wat er meestal vers te koop is.quote:Op zondag 29 januari 2012 17:44 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Klopt, maar een steak wordt volgens mij niet sappiger van invriezen. Althans, het loopt er sneller uit.
Wie is de Chef is dan ook een verschrikkelijk programma.quote:Op zondag 29 januari 2012 15:10 schreef Weltschmerz het volgende:
Mensen die het aldoor hebben over zuurtjes, zoetjes, bittertjes, visjes, wijntjes etc. Als je als Den Blijker wil koken hoef je nog niet als Den Blijker te gaan praten.
Overigens ken ik dat slechts van Wie is de Chef? Maar als iemand in mijn eigen omgeving dat gaat doen word ik vervelend.
Dat is ook een kwestie van smaak, ik vind het zelf wel lekker maar ik ken ook mensen die zweren bij vers vlees. Het is een behandeling die er smaak aan geeft en daar moet je van houden.quote:Op zondag 29 januari 2012 17:46 schreef Pietverdriet het volgende:
Uiteraard, maar een mooi doorregen 2 maanden droog afgehangen ribeye uit de diepvries is altijd beter dan wat er meestal vers te koop is.
Ik vind het concept leuk, alleen de mensen meestal tenenkrommend.quote:Op zondag 29 januari 2012 19:23 schreef Tem het volgende:
[..]
Wie is de Chef is dan ook een verschrikkelijk programma.
Moet je voor de gein deze mensen eens een stuk rundvlees voor zetten dat een 6 uur daarvoor geslacht is.quote:Op maandag 30 januari 2012 09:50 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Dat is ook een kwestie van smaak, ik vind het zelf wel lekker maar ik ken ook mensen die zweren bij vers vlees. Het is een behandeling die er smaak aan geeft en daar moet je van houden.
Ik weet niet hoeveel tijd het nodig heeft, maar besterven is natuurlijk wel een proces wat een smaak toevoegt. Een diepe verwante smaak, maar niettemin een andere smaak.quote:Op maandag 30 januari 2012 09:56 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Moet je voor de gein deze mensen eens een stuk rundvlees voor zetten dat een 6 uur daarvoor geslacht is.
Dat zeg ik ook altijd in discussie over vissig smakende vis: Dan komen ook altijd mensen vertellen dat je dan nog nooit verse vis hebt gegeten, want zij halen het dan bij de afslag en terwijl het weken op de boot heeft gelegen is die paar uur transport van de kust naar een markt of vishandel dat het bederf begint. Dan denk ik ook, zijn die mensen nou aan het proeven of vooral zichzelf aan het profileren als kritische consument?quote:Vorige week ook zo een mooi stukje gezien, twee kerels op Sicilie, BBC 2, hebben het over verse vis, kleine bootjes, bla bla bla
Komen dan bij de schipper, vraagt de een hem hoe lang hij nu op zee blijft per trip, ach, 4 tot 6 weken kreeg hij als antwoord.
Je hebt vis die onmiddellijk na vangst wordt ingevroren op de boot, en je hebt vis die op ijs ligt maar niet wordt ingevroren. Je hebt ook vis die in de zon wordt gelegd achterop een boot, maar die komt hier niet zo snel terecht. Nou is op ijs leggen effectief tegen bederf, als het twee weken is dan is dat wat anders dan een dag. Als mensen dan denken dat ze kakelverse vis proeven op de afslag en het achteruit gaat in vrachtwagen richting markt waarin het ook op ijs ligt dan zijn ze zichzelf in de maling aan het nemen lijkt me.quote:Op maandag 30 januari 2012 11:15 schreef HostiMeister het volgende:
Als elke visser 4 weken onderweg is dan is het toch sowieso altijd verser van de boot als dan dat het ingevroren is of in de winkel is gehaald? Snap jullie punt niet zo.
Precies, het eerste seizoen was nog wel leuk maar nu zijn het verschrikkelijk ergerlijke hobbykoks die de revue passeren. Net hun slappe gelul over hoe eten moet zijn. Als je dan nog eens ziet wat ze op tafel zetten....quote:Op maandag 30 januari 2012 09:50 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Ik vind het concept leuk, alleen de mensen meestal tenenkrommend.
Op vakantie in tropisch gebied hebben we een dag doorgebracht op een prachtige boot om te duiken naar koraalriffen. Daar lagen ook wat vissersboten en ik was best verbaasd dat de vis daar inderdaad gewoon de hele dag in de hete zon op het dek lag. Niks geen ijs oid gezien en er was op die boten ook geen invriesmogelijkheid. De volgende dag ligt dat dus 'vers' op de marktquote:Op maandag 30 januari 2012 11:29 schreef Weltschmerz het volgende:
Je hebt ook vis die in de zon wordt gelegd achterop een boot, maar die komt hier niet zo snel terecht.
quote:Op zaterdag 28 januari 2012 23:23 schreef Eltonno het volgende:
[..]
Deze discussie weer?![]()
Maar inderdaad wat hij zegt. Vaatwasser is verneukeratiever voor je heft dan voor je mes.
En in dat opzicht irritaties: -mensen die denken dat ze hun mes slijpen met een aanzetstaal.
- Mensen die hun mes slijpen door hem door zo'n verneukmachine te trekken.Wat is er mis met zo'n thuisslijpertje?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.- Mensen die bang zijn voor scherpe messen, of mensen die altijd krampachtig met een bot mesje blijven snijden (van die 50 cent aardappelschil mesjes, die zijn prima, maar vervang ze dan als ze bot worden.)Die heeft in elk geval altijd de juiste hoek
La derecha oprime, la izquierda libera
Daarom koop ik liever diepgevroren sardines dan ontdooide die als vers worden aangeprezen.quote:Op maandag 30 januari 2012 11:17 schreef ChildoftheStars het volgende:
Op de vissersboot wordt de vis ook ingevrorenDus het maakt geen zak uit
Jep, Haring bijvoorbeeld, tegen de haringwormquote:Op maandag 30 januari 2012 17:24 schreef MaximusTG het volgende:
De meeste vis wordt toch juist altijd ingevroren ivm bepaalde parasieten?
Sowieso, mensen die moeite hebben met rijst koken.quote:Op woensdag 15 februari 2012 16:14 schreef Joipoidoipoipoi het volgende:
Ik moet altijd lachen als mensen snelkookrijst gebruiken.
Ten eerste is het veel duurder dan gewone rijst. Ten tweede is het helemaal niet sneller klaar.
Ditquote:Op zaterdag 28 januari 2012 17:56 schreef Joipoidoipoipoi het volgende:
- Conimex!
- Mensen die Conimex gebruiken en die dan denken dat ze Indisch hebben gekookt.
Weet je zeker dat dat daardoor kwam?quote:Op woensdag 15 februari 2012 16:32 schreef littledrummergirl het volgende:
mensen die uit het bakje eten ( kwark ofzo) en het daarna weer terug zetten in de koelkast. no way dat ik er dan nog uit wil eten
oh en mensen die spullen met mn pannen gaan doen als ik ermee bezig benik kook op mn werk vaak met verstandelijk gehandicapten en die hebben er een handje van om te "helpen"en dan ineens n halve pot zout ergens in te gooien
en het dan niet even zeggen, dus als je dan iedereen aan tafel hebt blijkt het ineens niet te eten
![]()
Wat is te veeleisend?quote:Op woensdag 15 februari 2012 16:59 schreef stinow het volgende:
- Mensen die te veeleisend zijn qua eten
doorgaans eten ze echt bijna allesquote:Op woensdag 15 februari 2012 16:59 schreef stinow het volgende:
[..]
Weet je zeker dat dat daardoor kwam?
Ik snap inderdaad ook niet wat er zo moeilijk is aan rijst koken.quote:Op woensdag 15 februari 2012 16:15 schreef Pietverdriet het volgende:
Sowieso, mensen die moeite hebben met rijst koken.
Eigenlijk nog gemakkelijker dan aardappels koken.quote:Op woensdag 15 februari 2012 17:15 schreef Joipoidoipoipoi het volgende:
[..]
Ik snap inderdaad ook niet wat er zo moeilijk is aan rijst koken.
Inproba vind ik trouwens ook zoiets vreselijks.quote:
-Mensen die té makkelijk zijn met eten.. ja dat kan ook.quote:Op woensdag 15 februari 2012 16:59 schreef stinow het volgende:
[..]
- Mensen die te veeleisend zijn qua eten
Alleen het schillen kost veel meer tijd dan bij aardappelsquote:Op woensdag 15 februari 2012 17:17 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Eigenlijk nog gemakkelijker dan aardappels koken.
Wel leuker om te zien voor jou, toch? Als ik terug denk aan die Javaanse vrouwen die met zo een stok de rijst slaan in een soort stamperquote:Op woensdag 15 februari 2012 17:34 schreef DonJames het volgende:
[..]
Alleen het schillen kost veel meer tijd dan bij aardappels
waarom niet. Als je je kerel zoent krijg je toch ook zijn speeksel in je mond?quote:Op woensdag 15 februari 2012 16:32 schreef littledrummergirl het volgende:
mensen die uit het bakje eten ( kwark ofzo) en het daarna weer terug zetten in de koelkast. no way dat ik er dan nog uit wil eten![]()
Erg herkenbaar, zo is mijn vriend ook.quote:Op woensdag 15 februari 2012 17:34 schreef Selestha het volgende:
[..]
-Mensen die té makkelijk zijn met eten.. ja dat kan ook.
''Wat wil je eten?''
''Doe maar iets. Als het maar eetbaar is''
*Schuift al het eten naar binnen*
''Vond je het lekker?''
''Als het niet te vreten was had ik dat wel gezegd''
En dat áltijd..Meestal zegt ie ook gewoon niets.
Ik hoor van anderen dat ik goed kan koken, dus daar ligt het niet aan.. Maar mn vriend houdt niet van eten.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |