FOK!forum / Gaming / [Elder Scrolls: Skyrim] #43: Overencumbered
Ame_thystvrijdag 25 november 2011 @ 00:17
dragonborn_1_1024x768.jpg

Release Date
Vrijdag 11 november 2011

Platforms
PC, PS3 & Xbox 360

SPOILER: Systeemeisen
Bethesda heeft de minimale en aanbevolen systeemeisen van The Elder Scrolls V: Skyrim bekendgemaakt. De game vereist een dualcoreprocessor, twee gigabyte werkgeheugen en een videokaart met 512 megabyte videogeheugen.

Uitgever Bethesda onthult de systeemeisen op zijn weblog. Skyrim zal draaien op Windows XP, Vista en Windows 7. Minimaal wordt een 2GHz-dualcoreprocessor met twee gigabyte werkgeheugen vereist, samen met zes gigabyte vrije ruimte op de harde schijf. Van de grafische kaart wordt verwacht dat deze is voorzien van 512 megabyte videogeheugen en compatibel is met DirectX 9.0c. De uitgever meldt verder dat er een internetverbinding vereist is om Skyrim bij de eerste keer spelen te activeren via Steam.

De aanbevolen systeemeisen geven aan wat nodig is om het spel met 'high' instellingen te draaien, aldus Bethesda. Hiervoor zijn een quadcoreprocessor en vier gigabyte werkgeheugen nodig. De aanbevolen videohardware bestaat uit een gigabyte videogeheugen en een gpu die zich kan meten met een Nvidia GeForce GTX 260 of een AMD Radeon 4890. De rpg verschijnt op 11 november voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360.
Trailers
http://www.gameinformer.c(...)c-dragon-action.aspx
http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/137?ch=1
http://www.bethblog.com/i(...)live-action-trailer/

Previews
Fok!Games - http://games.fok.nl/previ(...)crolls-v-skyrim.html
Wired - http://www.wired.com/gamelife/2011/10/skyrim-hands-on/
Gamekings - http://www.gamekings.tv/v(...)er-scrolls-v-skyrim/

Reviews
* IGN!
* Gamekings!
* Game-Informer!
* Tweakers.net

Algemene info
Bron: http://www.gamefaqs.com/b(...)ls-v-skyrim/57934750
Winkels: http://www.budgetgaming.n(...)ls+v:+skyrim_PC.html

SPOILER: Algemene informatie
Plot
Your main character plays the role of the last Dragonborne. The setting is Skyrim, 2 centuries later from the events of Oblivion. Your mentor in the game is one, if not the last remaining members of the Blades, he is voiced by Max Von Sydow, who is also the narrator of the teaser.
-GASP- We start in a prison again :P.

Setting
- Skyrim contains more than just snow, as seen in screenshots, there are rivers, lakes, waterfalls, forests, etc. Along with five 'massive' cities throughout the world.
- Dungeons are said to be a lot more unique in Skyrim, should be less repetitive.

Attributes and Leveling
- 18 Skills in total, with new skills like 'Enchantment' and "Smithing".
- There is no level cap, however after reaching level 50, it will take a lot longer to gain experience.
- At each level, you get a health upgrade and you can then select if you want to upgrade your Stamina or your Magicka.
- You select perks when you level, just like in Fallout 3/New Vegas, however it is not known how frequent these perks will be able to be selected, or how many there will be.
-Dragon Shouts can be found throughout the world.

Creatures and NPCs ~
- Known returning creatures are skeletons, zombies, wolves, horses and elk.
- Confirmed new creatures are giant spiders, mountain and frost giants, dragons, mammoths and sabretoothed tigers.
- NPC face and body models have been significantly approved.
- Creatures/weapons do NOT scale with you. It's closer to FO3.

Combat
- Confirmed weapons are maces, axes, long swords, daggers, bow & arrow.
- There are 85 spells in the game. (The 'Mysticysm' school of magic has been removed, it's spells have been dispersed to other schools.)
- You can perform finishing moves which are unique to the weapon you are using and the creature you are fighting.
- You can dual wield weapons with many different combinations, including left hand spell, right hand weapon.
- You can fight using the shield, however it isn't known to which degree.
- Bethesda has put a lot of time into making the weapons feel real.
- Bow & Arrow is said to 'dominate' the long-distance combat, and are now slower to use, but more powerful.
- They've tried to kill off 'cheap' combat tactics such as backpedaling, when walking backwards you're not fast enough to keep your distance from your opponent and at the same time attack him.
- Customizable menu allows on-the-fly weapon/spell/item usage.

General:
- You can now sprint, at the cost of fatigue.
- You can now edit body features.
- Bethesda has hired a lot more voice actors this time to keep the dialogue fresh.
- Each race is going to look more distinct.
- Faces are now more emotive and are more distinguishable.
- There are now more activities to do in the cities, for example smithing, woodcutting and even cooking.
- When engaging in conversation, you no longer zoom in on the character you talk to, nor does it freeze time.
- The NPC's are much more dynamic, for example, if you drop a weapon inside a city, a young boy may pick it up, run after you, and ask if you dropped it. Another example of the same event is two men find the weapon and then fight over who gets to keep it.
- The Oblivion styled enemy leveling & loot leveling is out, the one in Skyrim is more in the style of Fallout 3, which in turn is more in the style of Morrowind.
- Fast Travel is still in the game, and 3rd person view has been improved.
- There are kids in the game.
- You can choose to play without the HUD.
- With the new engine, water looks better, trees look better and snow falls dynamically rather than just being a texture on the ground. And the draw distance greatly increased.
-10 playable races again
SPOILER: Additionele informatie
De engine die The Elder Scrolls V: Skyrim draait heet de Creation Engine, en Bethesda heeft alle nieuwe truukjes en vernieuwingen uit de doeken gedaan. Veel van de technologie achter Oblivion en Fallout 3 is uit het raam gegooid en vervangen met nieuwe methodes, vertelt Bethesda's Todd Howard aan Game Informer.

Creation Engine
De nieuwe Creation engine is verantwoordelijk voor het neerzetten van de wereld. Een grote verandering is volgens Howard hoe er met licht en schaduw omgegaan wordt. In tegenstelling tot in Oblivion wordt schaduw in Skyrim dynamisch toegepast op alle objecten in het oogveld van de speler, wat de wereld realistischer moet laten lijken. Daarnaast is het oude SpeedTree systeem, wat gebruikt werd om de wereld van bomen en gewassen te voorzien, vervangen met een nieuwe technologie die Bethesda zelf heeft gemaakt. Zo kunnen ze nu zelf bepalen wat voor bomen waar staan en hoe ze animeren. Als de speler een winderige bergpas betreedt, kunnen de bomen gevaarlijk over een ravijn hangen terwijl de takken heen en weer zwaaien. Een nieuw systeem om neerslag te genereren is ook gemaakt, zodat bijvoorbeeld sneeuwval op een realistische manier wordt weergegeven en op het landschap beland.

Radiant AI
Het Radiant AI systeem zorgde er in Oblivion voor dat NPC's (non-player characters) hun dagelijkse taken in de achtergrond deden om de wereld 'levend' te laten lijken. Echter, het systeem was niet zo geavanceerd en de karakters hadden maar vijf of zes taken. In Skyrim is het systeem verbeterd en hebben de bewoners meer te doen en meer individualiteit. Een dorp in een bos zal bijvoorbeeld bevolkt zijn met werkers die hout hakken, werken in een houtmolen en goederen vervoeren door het dorp. Het verbeterde Radiant AI systeem zal er ook voor zorgen dat NPC's een relatie met de speler op kunnen bouwen. Als de speler iemand heeft geholpen, zal deze persoon hem als vriend kunnen beschouwen. Mocht je dan ineens 's nachts zijn huis binnen vallen, zou hij je bijvoorbeeld een bed kunnen aanbieden. Als je 'per ongeluk' zijn huis een beetje overhoop gooit of dingen vernielt, zal de reactie van het personage bepaald worden door de relatie die de speler met hem heeft.

Havok Behavior
De personages uit Oblivion bewogen niet altijd op de meest realistische manieren. Om dit te verbeteren heeft Bethesda een nieuwe middleware gelicenseerd, Havok Behavior. Deze techniek is volgens Howard niet eerder gebruikt in een 'grote' game. Havok zorgt normaal voor de physics, ofwel dat objecten in de wereld realistisch reageren op externe krachten, maar Behavior zal ervoor zorgen dat animaties vloeiend overgaan in elkaar. In tegenstelling tot Oblivion en Fallout 3 zal de wereld niet meer stilstaan als de speler met een NPC praat, en de levenloze close-ups van het gezicht van degene met wie je praat behoren ook tot het verleden. De NPC zal gewoon doorgaan met zijn of haar acties tijdens het gesprek. Het Behavior-systeem kan dynamisch animaties genereren. Denk bijvoorbeeld aan het Euphoria systeem wat gebruikt werd in GTA IV, Red Dead Redemption en The Force Unleashed. Volgens Bethesda zullen de draken er fantastisch uitzien en zullen veel van hun animaties niet gescript zijn.

Radiant Story
Radiant Story is misschien wel de meest ambitieuze nieuwe technologie in Skyrim. Dit systeem moet ervoor zorgen dat side-quests dynamisch gegenereerd worden gebaseerd op jouw level, locatie, bezigheden en relaties met NPC's. Heb je bijvoorbeeld iemand geholpen, kan die persoon jou later vragen om iets voor hem te doen of om iemand om te brengen. De betrokken personages en locaties waar deze quests zich afspelen zullen allemaal dynamisch 'bedacht' worden door het spel. Ben je ergens al geweest, dan zal de quest zich waarschijnlijk afspelen in een locatie die je nog niet bezocht hebt. Als je een NPC hebt gedood die jou een quest had moeten geven, bijvoorbeeld een barman, dan kan later zijn zus die rol overnemen en je alsnog die quest geven. Of ze kan wraak komen zoeken voor de moord van haar broer. Het spel zal ook willekeurige gebeurtenissen in de wereld genereren, net als in Red Dead Redemption. Bethesda is zich wel bewust van het gevaar dat de speler zich overweldigd kan voelen door de side-quests, dus ze zullen het binnen de perken houden.

Als al deze beloftes waar gemaakt worden zou Skyrim de lat wel eens hoger kunnen legen voor open-wereld games.

Platform-Poll :

SPOILER
Poll: Voor welk platform koop jij Skyrim?
PC
Playstation 3
Xbox 360
Tussenstand:
results.cgi?pid=375869&layout=3&sort=prc
Ook een poll maken? Klik hier
Friday12vrijdag 25 november 2011 @ 00:17
Denk dat ik nog maar even een "uurtje" ga spelen :')
lkb9000vrijdag 25 november 2011 @ 00:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 00:14 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Valt ME overigens op 1 of andere manier met Skyrim te vergelijk?. Ik probeer vergelijkigsmateriaal te vinden om uit te vinden of het spel wat voor mij is _O- Momenteel niet de financieen voor een miskoop :@
Dit is toch een soort van Ontopic al zeg ik hetzelf.
Wil je weten of Skyrim iets voor jou is of ME? :P
Het zijn eigenlijk best verschillende spellen, maar qua diepgang en kwaliteit zijn het beide geweldige RPG's, als je daarvan houdt kan je met beide niet misgaan :)
The_Substitutevrijdag 25 november 2011 @ 00:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 00:17 schreef Friday12 het volgende:
Denk dat ik nog maar even een "uurtje" ga spelen :')
1 uur in Skyrim = 5 uur in de echte wereld

Zo voelt 't. :7
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 00:20 schreef lkb9000 het volgende:

[..]

Wil je weten of Skyrim iets voor jou is of ME? :P
Het zijn eigenlijk best verschillende spellen, maar qua diepgang en kwaliteit zijn het beide geweldige RPG's, als je daarvan houdt kan je met beide niet misgaan :)
Wie dit soort open-wereld rpg's niet gewend zijn, kunnen mogelijk wel overweldigd worden door de grootte.
AlchemistOfSorrowsvrijdag 25 november 2011 @ 00:29
Haha, een klasgenoot van mij die volgens mij nog nooit zo'n groot spel heeft gespeeld vroeg vandaag of Skyrim vet was, en echt de halve klas: Ja!
Geweldig _O-

Ben benieuwd wat hij er toch van gaat vinden, hij is meer van de GTA/AC enzo
Georgesvrijdag 25 november 2011 @ 00:30
Weet iemand of het mogelijk is je followers te healen? Ik mag Lydia wel, ondanks dat ze soms wat zeurt.
Suf overigens dat ze niet mee levellen. Deden ze in Fallout 3 wel.
AlchemistOfSorrowsvrijdag 25 november 2011 @ 00:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 00:30 schreef Georges het volgende:
Weet iemand of het mogelijk is je followers te healen? Ik mag Lydia wel, ondanks dat ze soms wat zeurt.
Suf overigens dat ze niet mee levellen. Deden ze in Fallout 3 wel.
Spells als Healing Hands ofzo die healen je followers via touch.
NorthernStarvrijdag 25 november 2011 @ 00:34
Nog 2 Archery en ik heb 100 *O*

Met sneak inmiddels al op 100 = baas van skyrim. :7

Die NPC's zijn me soms toch een partij dom. Komt een op me afhollen "Help! I'm being attacked by vampires!" Nog voor ik kan antwoorden trekt ie zijn boog en gaat ie op een vos schieten. Hij raakt per ongeluk Shadowmere en die hem vervolgens doodstampt. Sta je er echt bij van :')
NorthernStarvrijdag 25 november 2011 @ 00:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 00:30 schreef Georges het volgende:
Weet iemand of het mogelijk is je followers te healen? Ik mag Lydia wel, ondanks dat ze soms wat zeurt.
Suf overigens dat ze niet mee levellen. Deden ze in Fallout 3 wel.
Je kan haar volstouwen met healing potions toch?

En er is ook een staff van healing. Ergens.
Ame_thystvrijdag 25 november 2011 @ 00:39
Ik gebruik überhaupt geen followers :P
jebentzelfeenfiets.vrijdag 25 november 2011 @ 00:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 00:34 schreef NorthernStar het volgende:
Nog 2 Archery en ik heb 100 *O*

Met sneak inmiddels al op 100 = baas van skyrim. :7

Die NPC's zijn me soms toch een partij dom. Komt een op me afhollen "Help! I'm being attacked by vampires!" Nog voor ik kan antwoorden trekt ie zijn boog en gaat ie op een vos schieten. Hij raakt per ongeluk Shadowmere en die hem vervolgens doodstampt. Sta je er echt bij van :')
De AI is ook zeer slecht in dit spel, dat vind ik heel jammer.
Drizzt_DoUrdenvrijdag 25 november 2011 @ 00:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 00:39 schreef Ame_thyst het volgende:
Ik gebruik überhaupt geen followers :P
NorthernStarvrijdag 25 november 2011 @ 00:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 00:39 schreef Ame_thyst het volgende:
Ik gebruik überhaupt geen followers :P
Idem. Tijdens een thiefs guild quest moet je samen met twee anderen door wat dungeons. Zat ik vast in zo'n wigwam tentje omdat er eentje zonodig in de opening moest gaan staan. Daarom alleen al.
Drizzt_DoUrdenvrijdag 25 november 2011 @ 00:46
Holy shit, heb ik ff epische muziek ontdekt :o


Kuiken die hap en aanzetten tijdens Skyrim :9~
Rikketikvrijdag 25 november 2011 @ 00:47
Welke standing stone gebruiken jullie eigenlijk? Ik heb standaard The Steed. 100 kilo (of welke eenheid ze dan ook maar gebruiken) meer bij je dragen en armor, zelfs de armor die je niet draagt, weegt helemaal niets meer. _O_
Drizzt_DoUrdenvrijdag 25 november 2011 @ 00:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 00:43 schreef NorthernStar het volgende:

[..]

Idem. Tijdens een thiefs guild quest moet je samen met twee anderen door wat dungeons. Zat ik vast in zo'n wigwam tentje omdat er eentje zonodig in de opening moest gaan staan. Daarom alleen al.
Oplossing:

BOOSH!

:7
Bakakamevrijdag 25 november 2011 @ 00:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 00:43 schreef NorthernStar het volgende:

[..]

Idem. Tijdens een thiefs guild quest moet je samen met twee anderen door wat dungeons. Zat ik vast in zo'n wigwam tentje omdat er eentje zonodig in de opening moest gaan staan. Daarom alleen al.
Zoiets had ik ook, uiteindelijk ben ik over hem heen gesprongen. Maar ik wil gewoon m'n Fireballs kunnen spammen op een groepje vijanden en als dan een of andere malloot ernaast staat dan werkt dat tegen het hele idee van een helper..

Hij begon ook spontaan te branden als ik überhaupt Fireballs gooide, waar hij of ik ook stond :')
Drizzt_DoUrdenvrijdag 25 november 2011 @ 00:48
quote:
14s.gif Op vrijdag 25 november 2011 00:47 schreef Rikketik het volgende:
Welke standing stone gebruiken jullie eigenlijk? Ik heb standaard The Steed. 100 kilo (of welke eenheid ze dan ook maar gebruiken) meer bij je dragen en armor, zelfs de armor die je niet draagt, weegt helemaal niets meer. _O_
In den beginne degene van de eerste 3 die bij je manier van spelen past, daarna idd steed :9
Bakakamevrijdag 25 november 2011 @ 00:49
quote:
14s.gif Op vrijdag 25 november 2011 00:47 schreef Rikketik het volgende:
Welke standing stone gebruiken jullie eigenlijk? Ik heb standaard The Steed. 100 kilo (of welke eenheid ze dan ook maar gebruiken) meer bij je dragen en armor, zelfs de armor die je niet draagt, weegt helemaal niets meer. _O_
In het begin de Mage Stone (20% sneller levellen voor Mage skills), nu de Lovers Stone (15% sneller voor alle skills)
Steed zou ook wel handig zijn denk ik, al loop ik vooral rond in Light Armor, maar met 100 extra kan ik net wat meer dungeons doen voor ik weer terug moet om alles te verkopen.

Ik beslis wel als ik Steed tegenkom (Ben 'm dacht ik nog niet tegengekomen namelijk)
eQuaLvrijdag 25 november 2011 @ 00:51
quote:
14s.gif Op vrijdag 25 november 2011 00:47 schreef Rikketik het volgende:
Welke standing stone gebruiken jullie eigenlijk? Ik heb standaard The Steed. 100 kilo (of welke eenheid ze dan ook maar gebruiken) meer bij je dragen en armor, zelfs de armor die je niet draagt, weegt helemaal niets meer. _O_
Ik zorg na elke quest dat ik ff naar huis loop om bijna alles wat ik niet gebruik te dumpen in verschillende kastjes. Hou dan ongeveer 160 van de 320 over, genoeg om leuke dingen mee te nemen in volgende quests. Ben begonnen met Mage stone, nu al een tijdje de Lover Stone 8-)

Gebruik trouwens Light Armor, en heb de perk dat Light Armor wat je draagt niets weegt :D
AlchemistOfSorrowsvrijdag 25 november 2011 @ 00:51
Momenteel de Warrior's stone, maar ik wil de Lover's stone gaan gebruiken.
Luchtkokervrijdag 25 november 2011 @ 00:55
quote:
14s.gif Op vrijdag 25 november 2011 00:47 schreef Rikketik het volgende:
Welke standing stone gebruiken jullie eigenlijk? Ik heb standaard The Steed. 100 kilo (of welke eenheid ze dan ook maar gebruiken) meer bij je dragen en armor, zelfs de armor die je niet draagt, weegt helemaal niets meer. _O_
Oja, die moet ik nog steeds even zoeken :')

Gebruik nu Warrior stone, maar ga overstappen naar Steed denk ik. Vind dat overencumbrance zo hinderlijk. Ik heb nu zelfs bijna al m'n gear ge-enchant met Fortify Carry Weight, en nog steeds kan ik niet alles meenemen wat ik mee zou willen nemen (en ik ben echt niet een hoarder ofzo, alles met een value/weight ratio van <7-8 komt er sowieso niet in). Heb nu ook een set ringen en necklace mee die ook nog Fortify Carry Weight hebben. Heb normaal bows do x% more damage aan, maar als ik tegen m'n encumbrance limit aan kom dan trek ik m'n fortify carry weight shit aan. :7
Littlerabbitvrijdag 25 november 2011 @ 01:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 00:20 schreef lkb9000 het volgende:

[..]

Wil je weten of Skyrim iets voor jou is of ME? :P
Het zijn eigenlijk best verschillende spellen, maar qua diepgang en kwaliteit zijn het beide geweldige RPG's, als je daarvan houdt kan je met beide niet misgaan :)
ME2 ooit gespeeld en met plezier uitgespeeld ;), en bedankt voor het antwoord.
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 00:46 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
Holy shit, heb ik ff epische muziek ontdekt :o


Kuiken die hap en aanzetten tijdens Skyrim :9~
Inderdaad goede muziek :) ze maken voornamelijk film muziek maar hebben ook een heel album uitgebracht. (Invincible)
Maar ik zal mijn offtopic geleuter stoppen, misschien tot later indien ik het spel koop :P
NorthernStarvrijdag 25 november 2011 @ 01:10
quote:
14s.gif Op vrijdag 25 november 2011 00:47 schreef Rikketik het volgende:
Welke standing stone gebruiken jullie eigenlijk? Ik heb standaard The Steed. 100 kilo (of welke eenheid ze dan ook maar gebruiken) meer bij je dragen en armor, zelfs de armor die je niet draagt, weegt helemaal niets meer. _O_
Goed idee ja. Ik weet vaak niet eens welke ik heb. :@ Maar dat overencumbered is wel heel vervelend steeds. Dragon bones neem ik al niet eens meer mee.
Luchtkokervrijdag 25 november 2011 @ 01:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 01:10 schreef NorthernStar het volgende:

[..]

Goed idee ja. Ik weet vaak niet eens welke ik heb. :@ Maar dat overencumbered is wel heel vervelend steeds. Dragon bones neem ik al niet eens meer mee.
Gewoon in een chest in je huis flikkeren ;)
emokidvrijdag 25 november 2011 @ 01:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 01:02 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

ME2 ooit gespeeld en met plezier uitgespeeld ;), en bedankt voor het antwoord.

[..]

Inderdaad goede muziek :) ze maken voornamelijk film muziek maar hebben ook een heel album uitgebracht. (Invincible)
Maar ik zal mijn offtopic geleuter stoppen, misschien tot later indien ik het spel koop :P
Volgens mij luisterde Breivik hiernaar.
WARE_HEIDENvrijdag 25 november 2011 @ 01:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 01:10 schreef NorthernStar het volgende:

[..]

Goed idee ja. Ik weet vaak niet eens welke ik heb. :@ Maar dat overencumbered is wel heel vervelend steeds. Dragon bones neem ik al niet eens meer mee.
je kan bij magic en dan active effects wel zien welke je hebt ;)
maar heb je geen huis dan?

van overencumbered heb ik niet zoveel last eigenlijk gewoon na elke run zorg ik ervoor dat ik alle zooi weer verkoop
Seamvrijdag 25 november 2011 @ 01:14
Leuk om te zien dat inderdaad ook TES newbies van deze game kunnen genieten, daar waar velen met Oblivion toch problemen hadden.
Friday12vrijdag 25 november 2011 @ 01:16
Blood's Honor is dus echt een kut quest he!
WARE_HEIDENvrijdag 25 november 2011 @ 01:16
vond morrowind veel newbie onvriendelijker maar dat kan ook komen omdat ik toen nog een beetje jong was
AlchemistOfSorrowsvrijdag 25 november 2011 @ 01:16
quote:
7s.gif Op vrijdag 25 november 2011 01:14 schreef Seam het volgende:
Leuk om te zien dat inderdaad ook TES newbies van deze game kunnen genieten, daar waar velen met Oblivion toch problemen hadden.
Toch denk ik wel dat de hoeveelheid vrijheid die je hebt nog steeds voor velen overweldigend zal zijn
Friday12vrijdag 25 november 2011 @ 01:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 01:16 schreef WARE_HEIDEN het volgende:
vond morrowind veel newbie onvriendelijker maar dat kan ook komen omdat ik toen nog een beetje jong was
ja had ik ook ik kilde alles dat bewoog en stal alles dat rondslingerde :P
jebentzelfeenfiets.vrijdag 25 november 2011 @ 01:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 01:16 schreef AlchemistOfSorrows het volgende:

[..]

Toch denk ik wel dat de hoeveelheid vrijheid die je hebt nog steeds voor velen overweldigend zal zijn
Eerste TES die ik speel en ik vind het heerlijk. Precies wat ik fijn vind in een spel.
HL_Dog43vrijdag 25 november 2011 @ 01:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 00:46 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
Holy shit, heb ik ff epische muziek ontdekt :o


Kuiken die hap en aanzetten tijdens Skyrim :9~
Onder die muziek heb ik een vakantiefilmpje gemaakt. O-)
Anyhow, binnenkort eens dat marriage ding gaan proberen.
vosssvrijdag 25 november 2011 @ 01:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 01:16 schreef WARE_HEIDEN het volgende:
vond morrowind veel newbie onvriendelijker maar dat kan ook komen omdat ik toen nog een beetje jong was
Ik was tijdens Morrowind ook een newbie. Dat wil zeggen met TES games dan. Ik gamede al voluit sinds Alleycat ;)

Persoonlijk vond ik het vrij makkelijk qua leercurve destijds en binnen no time moest er een GeForce Ti4200 komen. Speciaal voor Morrowind.

Toen Oblivion uitkwam moest er een X1900XTX komen. Speciaal voor Oblivion.

Nu heb ik mijn systeem ook weer geupgrade. Speciaal voor Skyrim.

Het lijkt onderhand wel of Bethesda het zo plant dat mijn upgrades heel toevallig tegelijk vallen met hun releases :P
jebentzelfeenfiets.vrijdag 25 november 2011 @ 01:26
Ik wil ook een PC upgrade maar gebroken hand = geen werk = geen geld. ;(
vosssvrijdag 25 november 2011 @ 01:29
Gebroken hand = ziektewet = salaris = oneindig veel tijd voor Skyrim!
vosssvrijdag 25 november 2011 @ 01:30
Over Skyrim gesproken; Brennie zit te pokeren en ik kan morgen uitslapen tot god weet hoe laat, dus ik start Skyrim ook nog eventjes op :9

Mzzls :)
Silver_Sharkvrijdag 25 november 2011 @ 01:35
ik heb een probleem met een quest misscien een bug ofzo
SPOILER: horn of jurgen windcaller
er moet zon brief boven zon kist hangen maar die kan ik niet zien ik heb al me inv gekeken en zie nix wat nu?
vosssvrijdag 25 november 2011 @ 01:40
Geen bug:

SPOILER
Onward to the horn of Jorgen Windcaller...except it’s not there! In its place is a note written by “a friend” instructing you to spend the night at the Sleeping Giant Inn at Riverwood. Speak to Delphine and request the attic room. Head to sleep only to be woken by Delphine, at which point she finally relinquishes the horn and also initiates the quest, A Blade In The Dark.
;)
NorthernStarvrijdag 25 november 2011 @ 01:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 01:13 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

je kan bij magic en dan active effects wel zien welke je hebt ;)
Ik gebruik het gewoon niet doordacht. Als ik een nieuwe steen tegen kom neem ik die enz. Dus welke ik als laatste ben tegengekomen is de actieve. :')

quote:
maar heb je geen huis dan?

van overencumbered heb ik niet zoveel last eigenlijk gewoon na elke run zorg ik ervoor dat ik alle zooi weer verkoop
Whiterun en Honeyside in Riften. Whiterun heeft geen inrichting want die dude had die opties nooit en nu hoeft het niet meer. Honeyside barst bijna uit zijn voegen. Ik verkoop eigenlijk alleen juwelen en dergelijke. De rest, wat ik kan gebruiken tenminste, sleep ik telkens mee naar huis.

Maar ik speel telkens door totdat ik overencumberd ben, daar komt het door. Dan komt het altijd ongelegen, midden in een quest of dungeon ofzo.
Maanvisvrijdag 25 november 2011 @ 01:44
quote:
7s.gif Op vrijdag 25 november 2011 01:40 schreef vosss het volgende:
Geen bug:

SPOILER
Onward to the horn of Jorgen Windcaller...except it’s not there! In its place is a note written by “a friend” instructing you to spend the night at the Sleeping Giant Inn at Riverwood. Speak to Delphine and request the attic room. Head to sleep only to be woken by Delphine, at which point she finally relinquishes the horn and also initiates the quest, A Blade In The Dark.
;)
Wel een bug: Ik heb de helm of winterhold en het boek waters of oblivion al 2x gehaald voor een questgiver :D.
vosssvrijdag 25 november 2011 @ 01:45
Jong Maanvis klojo, geef er 1 aan Silver_Shark :(
Silver_Sharkvrijdag 25 november 2011 @ 01:47
quote:
7s.gif Op vrijdag 25 november 2011 01:40 schreef vosss het volgende:
Geen bug:

SPOILER
Onward to the horn of Jorgen Windcaller...except it’s not there! In its place is a note written by “a friend” instructing you to spend the night at the Sleeping Giant Inn at Riverwood. Speak to Delphine and request the attic room. Head to sleep only to be woken by Delphine, at which point she finally relinquishes the horn and also initiates the quest, A Blade In The Dark.
;)
ben nu bij die kist maar zie geen note
Luchtkokervrijdag 25 november 2011 @ 01:47
Kist? Het ligt volgens mij op zo'n verhoginkje op een tafel ofzo.
Sinjivrijdag 25 november 2011 @ 01:56
vosssvrijdag 25 november 2011 @ 01:57
This is Sparta ipv Fus do rah is ook leuk :')

[ Bericht 1% gewijzigd door vosss op 25-11-2011 02:03:13 ]
RedDevil085vrijdag 25 november 2011 @ 02:02
Heb eigenlijk zelden last van overencumbered... Dump zo'n beetje alles in containers in whiterun, heb er een voor misc items (oa 100 dragon bones & scales) een voor potions en scrolls en een voor speciale wapens en apparal... Verder natuurlijk nog wat extra stamina, al zorg ik er iig na ieder gevecht voor dat ik even lang whiterun ga dus die extra weightlimit is haast overbodig.

Heb trouwens al vanaf het begin Warrior-stone geactiveerd, maar mijn one-handed begint een beetje zijn limiet te bereiken, dus misschien word het tijd om te switchen...
Sinjivrijdag 25 november 2011 @ 02:09
De perk voor 100 extra capaciteit is wel nice bij pickpocket
Seamvrijdag 25 november 2011 @ 02:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 02:09 schreef Sinji het volgende:
De perk voor 100 extra capaciteit is wel nice bij pickpocket
Of gewoon Steed Stone gebruiken for free.
vosssvrijdag 25 november 2011 @ 02:56
Ik speel compleet onehanded no shielder en heb in het begin wel wat perks in one hand gestopt, maar dat was alleen vanwege die perk van decapitations.

Voor de rest zijn het weinig boeiende perks imo.

:)
Seamvrijdag 25 november 2011 @ 03:15
Ik heb nog 19 perks niet besteed zo nodig zijn ze :')
jebentzelfeenfiets.vrijdag 25 november 2011 @ 03:21
Ik merk echt wel verschil met perks.
Rikketikvrijdag 25 november 2011 @ 03:43
Ik ook. Restoration die 50% meer health cured, power attacks die minder stamina kosten, de mogelijkheid om betere armor te vervaardigen, (destruction) spells die minder kosten... dat soort perks maken wat mij betreft wel het verschil, hoor. :Y
Maanvisvrijdag 25 november 2011 @ 03:45
quote:
14s.gif Op vrijdag 25 november 2011 03:43 schreef Rikketik het volgende:
Ik ook. Restoration die 50% meer health cured, power attacks die minder stamina kosten, de mogelijkheid om betere armor te vervaardigen, (destruction) spells die minder kosten... dat soort perks maken wat mij betreft wel het verschil, hoor. :Y
vergeet restoration die ook stamina restored (eindeloos sprinten zonder uitgeput te raken) en 50% meer magic regen niet :)
Rikketikvrijdag 25 november 2011 @ 05:19
Ook twee goede perks inderdaad, waarvan je het effect echt wel merkt.

Net trouwens voor het eerst een Draugr Deathlord tegengekomen. Jezus, wát een beest! Ik ben nog maar level 15, heb daarom de game op de laagste moeilijkheidsgraad gezet en nóg moest ik alle zeilen bijzetten om hem neer te krijgen. :o

Wel een Ebony Sword rijker... die welgeteld 4 punten minder schade doet dan mijn exquisite Elven Sword. :')
Maanvisvrijdag 25 november 2011 @ 05:22
Ik lootte ooit Elven boots of eminent stamina. Maar het plaatje was van een armor (borstkas) stuk.
Dus ik dat ding aantrekken, is het idd een armor, en die stamina bonus kreeg ik niet ;).
NorthernStarvrijdag 25 november 2011 @ 06:31
Tussendoor toch nog snel even archery 100 weten te halen. *) Plus 100 in sneak en 93 lockpicking. Twee keer raden wat voor char ik speel. :')

Daarnaast zijn alleen mijn light armor, pickpocket en speech skills redelijk, de rest zijn allemaal nog bijna de begin stats.

In gevechten met zwakkere tegenstanders ga ik nou 1h sword gebruiken om die op te krikken. Samen met enchanting om custom armor te maken. "Enchantment? Enchantment!"

Moet zeggen dat het levelen en specialisatie syteem erg goed in elkaar zitten imo. :) Vergeleken met Oblivion, man wat was dat een janboel.

Wat ik wel mis zijn drain enchanments. Dan zou je een ring of amulet met drain health, magica or stamina op tegenstanders kunnen plaatsen. Of die ring uit Oblivion die de drager in brand steekt. >:)

[ Bericht 1% gewijzigd door NorthernStar op 25-11-2011 06:38:08 ]
Rikketikvrijdag 25 november 2011 @ 06:45
Ik heb het! *O*

Alva.jpg

Sletterige kleding die m'n Nord kan dragen als ze in steden rondwandelt. :9

Gare bug trouwens, voor degene die het personage op de afbeelding herkent van de quest:

SPOILER
Ik was al die vampires aan het afmaken en zij stond gewoon een beetje niets te doen in die cave. Ik kon haar gewoon aanspreken en zulks... maar ja, vampire hè? Bovendien wilde ik die kleding, dus Alva moest dood.

*40 bounty added to Morthal.
*Last witness killed, bounty removed.

fuck-yeah.jpg
Rikketikvrijdag 25 november 2011 @ 06:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 06:31 schreef NorthernStar het volgende:
Moet zeggen dat het levelen en specialisatie syteem erg goed in elkaar zitten imo. :) Vergeleken met Oblivion, man wat was dat een janboel.
Ik had vooraf wel mijn twijfels, dat hele classes systeem met z'n major/minor skills hoorde toch een beetje bij de serie. Nu merk ik echter wel dat dit nieuwe systeem véél gestroomlijnder is en veel lekkerder speelt.
Cryothicvrijdag 25 november 2011 @ 09:23
"Groeien" die Mine-Veins weer aan trouwens?
Of is het eens geharvest, altijd op?

Verder mis ik wel de dieren als je op plekken al geweest bent.
Dan denk ik, ik loop wel, leuk voor de wolf-pelts e.d., ipv fast travel.
Maar ik kom op die wegen niks anders dan lijken tegen van dieren die ik eerder heb geslacht daar.
:(
setovrijdag 25 november 2011 @ 09:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 09:23 schreef Cryothic het volgende:
"Groeien" die Mine-Veins weer aan trouwens?
Of is het eens geharvest, altijd op?
Om de paar dagen groeien ze terug, verschilt per vein volgens mij.
Sinjivrijdag 25 november 2011 @ 09:42
quote:
7s.gif Op vrijdag 25 november 2011 03:15 schreef Seam het volgende:
Ik heb nog 19 perks niet besteed zo nodig zijn ze :')
Lees die perks eens goed door :')
Cryothicvrijdag 25 november 2011 @ 09:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 09:26 schreef seto het volgende:

[..]

Om de paar dagen groeien ze terug, verschilt per vein volgens mij.
Ow, dat is mooi.
Want ik kom echt zooi te kort om m'n smithing op te hogen.
Ik ben ook nog geen trainer tegen gekomen. Maar goed, dat zal wel komen omdat ik eigenlijk alleen nog in Whiterun en Windhelm geweest ben (in de categorie: grote steden)
Isabeauvrijdag 25 november 2011 @ 10:04
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 november 2011 06:45 schreef Rikketik het volgende:
Ik heb het! *O*

[ afbeelding ]

Sletterige kleding die m'n Nord kan dragen als ze in steden rondwandelt. :9

Gare bug trouwens, voor degene die het personage op de afbeelding herkent van de quest:

SPOILER
Ik was al die vampires aan het afmaken en zij stond gewoon een beetje niets te doen in die cave. Ik kon haar gewoon aanspreken en zulks... maar ja, vampire hè? Bovendien wilde ik die kleding, dus Alva moest dood.

*40 bounty added to Morthal.
*Last witness killed, bounty removed.

[ afbeelding ]
Ja, die tavern clothes heb ik ook :D Heel sletterig idd en jammer dat Lydia het niet aan wil trekken }:| }:|

Wat ik een leuke perk vind is die koprol bij sneaken. Ik koprol zo de trap op *)

In Whiterun zit een smithing trainer :P
setovrijdag 25 november 2011 @ 10:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 09:43 schreef Cryothic het volgende:

[..]

Ow, dat is mooi.
Want ik kom echt zooi te kort om m'n smithing op te hogen.
Ik ben ook nog geen trainer tegen gekomen. Maar goed, dat zal wel komen omdat ik eigenlijk alleen nog in Whiterun en Windhelm geweest ben (in de categorie: grote steden)
Als je genoeg gold hebt kan je gewoon steeds vendors bezoeken tot je genoeg hebt, zo heb ik het gedaan :P
Cryothicvrijdag 25 november 2011 @ 10:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 10:04 schreef Isabeau het volgende:

[..]

In Whiterun zit een smithing trainer :P
Ow, Orlund zeker?
Kom eigenlijk nooit in die hoek :)

quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 10:08 schreef seto het volgende:

[..]

Als je genoeg gold hebt kan je gewoon steeds vendors bezoeken tot je genoeg hebt, zo heb ik het gedaan :P
Ja, maar goed...daar heb ik ook geen overvloed aan :)
En de wapens die ik dan maak leveren ook niet heel veel op.

Ik dacht ook m'n Steel Boots Of Lifting (Carry Capacity +25) de disenchanten, en dan toe te passen op andere dingen. Maar tot nu toe komen die niet boven de +15 uit, als ik er een greater soulstone in douw :D
GeertJan88vrijdag 25 november 2011 @ 10:59
ik heb smithing gister geboost van 20 naar 92 nu deadric armor gemaakt. Ben nu level 29. Wil sneak, archer en conjuration nog op max. Dan ben ik tevreden.
boem-dikkievrijdag 25 november 2011 @ 11:05
Oeh. Vannacht/morgen en zondag lekker spelen, zin in. :')
Kn0xvrijdag 25 november 2011 @ 11:16
Gisteren dan eindelijk Skyrim geinstalleerd. Ik speelde al eerder via de illegale manier. Vooral om te kijken of de game zou bevallen. Na één dag de game besteld in Engeland, gister binnengekomen, geinstalleerd. Ik twijfel alleen over mijn ras, ik kan maar geen leuk karakter maken. Breton heeft domme haren, Elfs domme oren, Nord en Orc zijn me te groot (ik wil sneaken) en ik wil geen dier spelen. Lastig.
GeertJan88vrijdag 25 november 2011 @ 11:19
Wood elf
vosssvrijdag 25 november 2011 @ 11:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 11:16 schreef Kn0x het volgende:
Gisteren dan eindelijk Skyrim geinstalleerd. Ik speelde al eerder via de illegale manier. Vooral om te kijken of de game zou bevallen. Na één dag de game besteld in Engeland, gister binnengekomen, geinstalleerd. Ik twijfel alleen over mijn ras, ik kan maar geen leuk karakter maken. Breton heeft domme haren, Elfs domme oren, Nord en Orc zijn me te groot (ik wil sneaken) en ik wil geen dier spelen. Lastig.
Behalve een initiële bonus heeft het ras verder vrij weinig invloed op je manier van spelen.

Na tig uur maakt het geen bal meer uit welk ras je hebt gekozen.
Apfelsaftvrijdag 25 november 2011 @ 11:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 11:16 schreef Kn0x het volgende:
Gisteren dan eindelijk Skyrim geinstalleerd. Ik speelde al eerder via de illegale manier. Vooral om te kijken of de game zou bevallen. Na één dag de game besteld in Engeland, gister binnengekomen, geinstalleerd. Ik twijfel alleen over mijn ras, ik kan maar geen leuk karakter maken. Breton heeft domme haren, Elfs domme oren, Nord en Orc zijn me te groot (ik wil sneaken) en ik wil geen dier spelen. Lastig.
Dude, doe niet zo moeilijk, het grootste deel van de tijd speel je toch first person :')
Isabeauvrijdag 25 november 2011 @ 11:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 11:25 schreef Apfelsaft het volgende:
Dude, doe niet zo moeilijk, het grootste deel van de tijd speel je toch first person :')
Ik speel echt zèlden first person :D
KoosyNLvrijdag 25 november 2011 @ 11:32
Ook gisteren eindelijk begonnen *O*

Heb een Redguard chick gemaakt en ga als Thief spelen. Ben nog niet zo heel ver (nog niet verder dan toen ik was gekomen tijdens mijn preview-sessie bij Bethesda) maar wel enorm gaaf!

Ben een beetje met Alchemy wezen spelen maar weet nog niet hoe alles precies werkt. Het is gewoon bij elkaar gooien en kijken wat er gebeurt toch? Gebeurt er niets, pech, gebeurt er wel iets dan tof!
speknekvrijdag 25 november 2011 @ 11:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 10:59 schreef GeertJan88 het volgende:
ik heb smithing gister geboost van 20 naar 92
zo jij moet een leuke dag gehad hebben :').
Sephaelvrijdag 25 november 2011 @ 11:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 11:32 schreef KoosyNL het volgende:
Ben een beetje met Alchemy wezen spelen maar weet nog niet hoe alles precies werkt. Het is gewoon bij elkaar gooien en kijken wat er gebeurt toch? Gebeurt er niets, pech, gebeurt er wel iets dan tof!
Een andere manier is om een ingrediënt gewoon op te eten. Op die manier krijg je het eerste effect van dat ingrediënt te weten. Met de juiste perks kan dat zelfs op lopen tot alle vier de effecten.

Op die manier weet je welke ingrediënten je kan mixen zonder het trial and error verhaal.
GeertJan88vrijdag 25 november 2011 @ 11:37
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 november 2011 11:34 schreef speknek het volgende:

[..]

zo jij moet een leuke dag gehad hebben :').
Was er 50 minuten mee bezig :D verder was mijn dag wel zwaar klote ;(
Seamvrijdag 25 november 2011 @ 11:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 09:42 schreef Sinji het volgende:

[..]

Lees die perks eens goed door :')
Ik weet wel wat er mogelijk is, maar in mijn ogen maken ze mijn character dan veel te overpowered. Ik speel al niet meer op de gemiddelde moeilijkheidsgraad, maar met perks voor extra onehanded dmg zou ik veel te sterk worden. Er is tot nu toe maar 1 vijand die ik niet kan verslaan. Beetje imbalanced.
Sjapoelavrijdag 25 november 2011 @ 11:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 11:16 schreef Kn0x het volgende:
Gisteren dan eindelijk Skyrim geinstalleerd. Ik speelde al eerder via de illegale manier. Vooral om te kijken of de game zou bevallen. Na één dag de game besteld in Engeland, gister binnengekomen, geinstalleerd. Ik twijfel alleen over mijn ras, ik kan maar geen leuk karakter maken. Breton heeft domme haren, Elfs domme oren, Nord en Orc zijn me te groot (ik wil sneaken) en ik wil geen dier spelen. Lastig.
Voor sneaken maakt de grootte niet uit. De oren kun je bijna geheel bedekken met haar, en ook voor de Breton zijn tig kapsels beschikbaar.

Kies gewoon ;)
Silvvrijdag 25 november 2011 @ 11:55
quote:
7s.gif Op vrijdag 25 november 2011 11:43 schreef Seam het volgende:

[..]

Ik weet wel wat er mogelijk is, maar in mijn ogen maken ze mijn character dan veel te overpowered. Ik speel al niet meer op de gemiddelde moeilijkheidsgraad, maar met perks voor extra onehanded dmg zou ik veel te sterk worden. Er is tot nu toe maar 1 vijand die ik niet kan verslaan. Beetje imbalanced.
Anders ga je gewoon wat perks in speech oid stoppen. Hebben die stores tenminste wat meer geld.
LoggedInvrijdag 25 november 2011 @ 11:57
Ik hoorde van het eerst van TES toen Morrowind uit kwam, maar dat vond ik echt verschrikkelijk zuigend om te spelen :{ Eerder deze week dan tóch maar een keer Skyrim geinstalleerd omdat ik het overal tegen blijf komen, en het is GAAF _O_ Ik had echt niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden :) Ik vat alleen het upgradesysteem niet helemaal, voor mn gevoel gaat het bij mij veel langzamer als bij jullie oid :P
Bakakamevrijdag 25 november 2011 @ 11:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 11:32 schreef KoosyNL het volgende:
Ook gisteren eindelijk begonnen *O*

Heb een Redguard chick gemaakt en ga als Thief spelen. Ben nog niet zo heel ver (nog niet verder dan toen ik was gekomen tijdens mijn preview-sessie bij Bethesda) maar wel enorm gaaf!

Ben een beetje met Alchemy wezen spelen maar weet nog niet hoe alles precies werkt. Het is gewoon bij elkaar gooien en kijken wat er gebeurt toch? Gebeurt er niets, pech, gebeurt er wel iets dan tof!
Wat Saphael zegt. Maar als je gewoon potions mixt nadat je 1 effect weet, kom je soms ook andere effecten te weten.
Heb zelf dat hij de eerste 2 effecten ontdekt bij opeten, verder alles ontdekt door mixen ;)
Kn0xvrijdag 25 november 2011 @ 12:06
quote:
3s.gif Op vrijdag 25 november 2011 11:24 schreef vosss het volgende:

[..]

Behalve een initiële bonus heeft het ras verder vrij weinig invloed op je manier van spelen.

Na tig uur maakt het geen bal meer uit welk ras je hebt gekozen.
I know, maar ik wil een ras kiezen waar ik het perfect karakter mee kan maken, alleen vind ik geen enkele precies goed genoeg ;(
Kn0xvrijdag 25 november 2011 @ 12:07
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 november 2011 11:54 schreef Sjapoela het volgende:

[..]

Voor sneaken maakt de grootte niet uit. De oren kun je bijna geheel bedekken met haar, en ook voor de Breton zijn tig kapsels beschikbaar.

Kies gewoon ;)
Ik weet dat grootte niks uit maakt, maar vind het gewoon stom uitzien. Alsof vijanden een grote groene Orc niet voorbij zien sluipen :')

En de kapsels voor Breton zijn allemaal van dat jaren-80-hippie-haar ;(
Isabeauvrijdag 25 november 2011 @ 12:08
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 november 2011 11:54 schreef Sjapoela het volgende:

Voor sneaken maakt de grootte niet uit. De oren kun je bijna geheel bedekken met haar, en ook voor de Breton zijn tig kapsels beschikbaar.

Kies gewoon ;)
Je draagt 100% van de tijd een helm :+
hans1988vrijdag 25 november 2011 @ 12:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 00:46 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
Holy shit, heb ik ff epische muziek ontdekt :o


Kuiken die hap en aanzetten tijdens Skyrim :9~
Two Steps from Hell _O_
Immediate Music _O_
Audiomachine _O_
Epic Score _O_

Allemaal van dat soort muziek :D
Apfelsaftvrijdag 25 november 2011 @ 12:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 12:08 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Je draagt 100% van de tijd een helm :+
Mijn High Elf draagt een tiara :')
Sjapoelavrijdag 25 november 2011 @ 12:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 12:08 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Je draagt 100% van de tijd een helm :+
Neuh, mijn Nordsche schoonheid draagt zo'n mooi kroontje met +15 bow damage :P
hans1988vrijdag 25 november 2011 @ 12:13
Denk dat ik dit weekend wat minder Skyrim zal spelen aangezien ik ben uitgenodigd voor Beta Test-weekend voor SWTOR :D
Isabeauvrijdag 25 november 2011 @ 12:15
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 november 2011 12:12 schreef Sjapoela het volgende:

Neuh, mijn Nordsche schoonheid draagt zo'n mooi kroontje met +15 bow damage :P
Maar daar zit toch helemaal heen armorrating op? :o Ik heb altijd een helm op met een eigen enchantment.
vosssvrijdag 25 november 2011 @ 12:17
quote:
Alsof vijanden een grote groene Orc niet voorbij zien sluipen :')
Door het gras sluipen!!!!! :7
leeellvrijdag 25 november 2011 @ 12:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 12:13 schreef hans1988 het volgende:
Denk dat ik dit weekend wat minder Skyrim zal spelen aangezien ik ben uitgenodigd voor Beta Test-weekend voor SWTOR :D
denk maar niet dat je veel zal spelen, zal wel zo onstabiel zijn als wat, stress test hè :P
hans1988vrijdag 25 november 2011 @ 12:19
quote:
2s.gif Op vrijdag 25 november 2011 12:18 schreef leeell het volgende:

[..]

denk maar niet dat je veel zal spelen, zal wel zo onstabiel zijn als wat, stress test hè :P
Ach boeiuh :D ik kan in ieder geval spelen :')
Sjapoelavrijdag 25 november 2011 @ 12:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 12:15 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Maar daar zit toch helemaal heen armorrating op? :o Ik heb altijd een helm op met een eigen enchantment.
Klopt, maar ze merkt er niet veel van. Ik vind helmen maar lelijk...
#ANONIEMvrijdag 25 november 2011 @ 12:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 12:13 schreef hans1988 het volgende:
Denk dat ik dit weekend wat minder Skyrim zal spelen aangezien ik ben uitgenodigd voor Beta Test-weekend voor SWTOR :D
Geen moeite doen, Guild Wars 2 gaat hier dik overheen.
leeellvrijdag 25 november 2011 @ 12:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 12:19 schreef hans1988 het volgende:

[..]

Ach boeiuh :D ik kan in ieder geval spelen :')
iedereen is toegelaten hè, weetje hoe veel mensen dat gaan worden :P

maar idd, ik ga ook wel even kijken
Friday12vrijdag 25 november 2011 @ 12:21
quote:
2s.gif Op vrijdag 25 november 2011 12:18 schreef leeell het volgende:

[..]

denk maar niet dat je veel zal spelen, zal wel zo onstabiel zijn als wat, stress test hè :P
is het niet de bedoeling dat de servers het juist aan kunnen? :P

en zelfde hier ik heb ook een invite vanaf zaterdag *O*
Seamvrijdag 25 november 2011 @ 12:22
Die tavernclothing is wel een goede tip ja, kun je die dan ook aan je wijffie geven?
vosssvrijdag 25 november 2011 @ 12:23
Mijn boek is de 16de al verstuurd maar nog steeds niet binnen ;(
Salsanadiavrijdag 25 november 2011 @ 12:24
quote:
7s.gif Op vrijdag 25 november 2011 12:23 schreef vosss het volgende:
Mijn boek is de 16de al verstuurd maar nog steeds niet binnen ;(
Bij mij ook nog niet binnen.
vosssvrijdag 25 november 2011 @ 12:25
Die hommos van The Book Depository mailen vrolijk terug dat het meestal tussen de 5 en 10 werkdagen duurt en dat het inderdaad de 16de verstuurd is. Vandaag is de 8ste dag.

Op hun site staat dat het 5 tot 7 werkdagen duurt.

:{
hans1988vrijdag 25 november 2011 @ 12:27
quote:
7s.gif Op vrijdag 25 november 2011 12:25 schreef vosss het volgende:
Die hommos van The Book Depository mailen vrolijk terug dat het meestal tussen de 5 en 10 werkdagen duurt en dat het inderdaad de 16de verstuurd is. Vandaag is de 8ste dag.

Op hun site staat dat het 5 tot 7 werkdagen duurt.

:{
:(

Ik heb mijn harcover-guide van FOK!-member Prik0 overgekocht :D Heb hem hier aql een tijdje liggen ;)
Salsanadiavrijdag 25 november 2011 @ 12:27
Dus waarschijnlijk krijgen we het volgende week binnen.
vosssvrijdag 25 november 2011 @ 12:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 12:27 schreef hans1988 het volgende:

[..]

:(

Ik heb mijn harcover-guide van FOK!-member Prik0 overgekocht :D Heb hem hier aql een tijdje liggen ;)
MILJAAR :(!
vosssvrijdag 25 november 2011 @ 12:28
Is het een mooi boek? Kan je misschien willekeurig een fotootje maken of iets? :)
Cryothicvrijdag 25 november 2011 @ 12:30
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 november 2011 06:45 schreef Rikketik het volgende:
[..]
Gare bug trouwens, voor degene die het personage op de afbeelding herkent van de quest:

SPOILER
Ik was al die vampires aan het afmaken en zij stond gewoon een beetje niets te doen in die cave. Ik kon haar gewoon aanspreken en zulks... maar ja, vampire hè? Bovendien wilde ik die kleding, dus Alva moest dood.

*40 bounty added to Morthal.
*Last witness killed, bounty removed.

[ afbeelding ]
Ow, dat verklaart het... ik weet dat ik 5 bounty had omdat ik in dat huisje in wilde breken.
En die heb ik betaald.
Maar in m'n stats staat "total bounty: 45", "paid bounty: 5"
Maar dat verklaart het dus.
Luchtkokervrijdag 25 november 2011 @ 12:30
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 november 2011 12:20 schreef Sjapoela het volgende:

[..]

Klopt, maar ze merkt er niet veel van. Ik vind helmen maar lelijk...
Inderdaad. Ik wacht op een mod die helmen hide. :)
hans1988vrijdag 25 november 2011 @ 12:31
quote:
2s.gif Op vrijdag 25 november 2011 12:30 schreef Luchtkoker het volgende:

[..]

Inderdaad. Ik wacht op een mod die helmen hide. :)
Die is er al een tijdje
hans1988vrijdag 25 november 2011 @ 12:31
quote:
17s.gif Op vrijdag 25 november 2011 12:28 schreef vosss het volgende:
Is het een mooi boek? Kan je misschien willekeurig een fotootje maken of iets? :)
Opzich wel, batterij camera is leeg :')
vosssvrijdag 25 november 2011 @ 12:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 12:31 schreef hans1988 het volgende:

[..]

Opzich wel, batterij camera is leeg :')
telefoon wellicht? :@
vosssvrijdag 25 november 2011 @ 12:33
quote:
2s.gif Op vrijdag 25 november 2011 12:30 schreef Luchtkoker het volgende:

[..]

Inderdaad. Ik wacht op een mod die helmen hide. :)
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=562

:)
hans1988vrijdag 25 november 2011 @ 12:33
quote:
7s.gif Op vrijdag 25 november 2011 12:32 schreef vosss het volgende:

[..]

telefoon wellicht? :@
Oud wrak van een telefoon, mag blij zijn dat ie nog belt :P :')
Isabeauvrijdag 25 november 2011 @ 12:45
Gisteren moest ik voor een stadje 3 quests doen waarbij ik de bewoners van het stadje te hulp kwam. Ik had er toen al 2 van de 3. Kreeg een quest van de jarl om een draak te doden. Dat telde niet als 3e quest :D Was er een gozer in het stadje die beweerde dat hij me in een brawl wel aan zou kunnen voor 100 gold. Ook prima. En dát telde wel als 3e quest :+ Logica, waar is het.
ems.vrijdag 25 november 2011 @ 12:55
Reality checks uitdelen is ook mensen helpen.
Silvvrijdag 25 november 2011 @ 12:56
Boh. Zit nu op level 25 en heb zin om alweer overnieuw te beginnen. :')
ems.vrijdag 25 november 2011 @ 12:57
Beter dan op level 32 gedwongen opnieuw beginnen :')

Heb besloten een halfjaartje te wachten, als ik dat volhoud, voordat ik weer ga skyrimmen. Hopelijk zijn er dan een hoop interessante mods bijgekomen :)
GeertJan88vrijdag 25 november 2011 @ 12:59
Hoezo gedwongen?
ems.vrijdag 25 november 2011 @ 13:02
omdat windows ongelukkige timing heeft wat betreft hard-crashes en file recovery niet scheen te werken voor de folder waar mijn saves in stonden.

En ik had 98 smithing en genoeg dragonbones om een derdewereld land van drakenschoenen te voorzien. :')
Ame_thystvrijdag 25 november 2011 @ 13:03
Je moet ook recovery doen voordat je formateerd / opnieuw installeerd he :P
ems.vrijdag 25 november 2011 @ 13:08
Dat begrijp ik, maar setup was zo vriendelijk om mijn windows install opeens af te keuren en niets te kunnen recoveren. :)
Ame_thystvrijdag 25 november 2011 @ 13:11
Volgende keer misschien proberen om een ubuntu DVD te gebruiken en dan die gebruiken om van te booten. Kan je iedergeval op je harddisk komen mits die nog in leven is.
GeertJan88vrijdag 25 november 2011 @ 13:12
Fucked up, ik moet eigenlijk van moeilijkste niveau naar expert, word te hard geowned op het moment. Maar ergens wil ik niet terug..
ems.vrijdag 25 november 2011 @ 13:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 13:11 schreef Ame_thyst het volgende:
Volgende keer misschien proberen om een ubuntu DVD te gebruiken en dan die gebruiken om van te booten. Kan je iedergeval op je harddisk komen mits die nog in leven is.
Ja, of gewoon regelmatig mijn save backuppen op een andere schijf. Ik had het hier al eerder gezegd maar er was geen enkele reden voor mij om aan te nemen dat windows opeens zo hard zou failen. Sowieso heb ik een dergelijk harde crash al niet meer gehad sinds het '98 tijdperk dus ik was er niet echt op berekend :P

Maar het maakt me verder ook niet zo heel veel uit. Ik wacht gewoon lekker een tijdje tot het weer echt begint te jeuken om te spelen, en dan speel ik hem gewoon goed met flink wat mods :)
boem-dikkievrijdag 25 november 2011 @ 13:18
quote:
7s.gif Op vrijdag 25 november 2011 12:25 schreef vosss het volgende:
Die hommos van The Book Depository mailen vrolijk terug dat het meestal tussen de 5 en 10 werkdagen duurt en dat het inderdaad de 16de verstuurd is. Vandaag is de 8ste dag.

Op hun site staat dat het 5 tot 7 werkdagen duurt.

:{
Hij komt meestal rond de 9e/10e werkdag.
Isabeauvrijdag 25 november 2011 @ 13:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 13:12 schreef GeertJan88 het volgende:
Fucked up, ik moet eigenlijk van moeilijkste niveau naar expert, word te hard geowned op het moment. Maar ergens wil ik niet terug..
En ik zat er net aan te denken om van expert een leveltje hoger te gaan spelen. Maar er is dus veel verschil in die twee hoogste levels?
Friday12vrijdag 25 november 2011 @ 13:35
Trouwens iemand die vind dat op expert alles te makkelijk dood gaat met dubble vuurbal?(kleine niet de grote :P)
GeertJan88vrijdag 25 november 2011 @ 13:36
Ja dat vond ik dus ook, maar expert en master is wel een heel groot verschil. Expert was voor mij appeltje eitje, nu moet ik echt maximaal mijn best doen om ook maar iets te killen.
Jivisvrijdag 25 november 2011 @ 13:49
Inmiddels level 28 en zo'n 50 uur gespeeld maar eigenlijk nog niet een grote questline afgerond. Lekker gevoel is dat :D.
BoerBertvrijdag 25 november 2011 @ 13:52
Elke keer als ik op m'n worldmap kijk, denk ik: Damn, wat een shitload aan icoontjes heb ik al staan :o.

Maar dan zie ik zo'n youtubefilmpje of wat plaatjes hierzo en dan zie ik weer zo veel plekken waar ik nog niet geweest ben _O_
jebentzelfeenfiets.vrijdag 25 november 2011 @ 14:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 12:08 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Je draagt 100% van de tijd een helm :+
Ik draag geen helm omdat het er niet uitziet.(Ja, ik ben er zo één. :') ) Behalve mijn dragon mask (die niet op de wikia staat).
boem-dikkievrijdag 25 november 2011 @ 14:06
Ik wil een elf maar ik hou niet zo van puntoortjes maar ik vind kleine mensen ook niet leuk want dan ben ik bang dat ik de draken niet aan kan, en ik hou ook niet echt van ridders en de kleertjes en haren van al die poppen zijn ook best wel lelijk, wat kan ik nu het beste doen? :? :?
Enjoirobbinvrijdag 25 november 2011 @ 14:09
Halo spelen.
Dr.Sexyvrijdag 25 november 2011 @ 14:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 13:28 schreef Isabeau het volgende:

[..]

En ik zat er net aan te denken om van expert een leveltje hoger te gaan spelen. Maar er is dus veel verschil in die twee hoogste levels?
Mwah ik speel nu een character op master, maar als je een beetje rond loopt te dwalen en je let niet op kan zelfs een wolf je kapot maken.
The_Substitutevrijdag 25 november 2011 @ 14:10
quote:
9s.gif Op vrijdag 25 november 2011 14:06 schreef boem-dikkie het volgende:
Ik wil een elf maar ik hou niet zo van puntoortjes maar ik vind kleine mensen ook niet leuk want dan ben ik bang dat ik de draken niet aan kan, en ik hou ook niet echt van ridders en de kleertjes en haren van al die poppen zijn ook best wel lelijk, wat kan ik nu het beste doen? :? :?
Argonian.
Isabeauvrijdag 25 november 2011 @ 14:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 14:10 schreef Dr.Sexy het volgende:

Mwah ik speel nu een character op master, maar als je een beetje rond loopt te dwalen en je let niet op kan zelfs een wolf je kapot maken.
wow :o Toch voor de gein vanavond eens proberen :D
Dr.Sexyvrijdag 25 november 2011 @ 14:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 14:13 schreef Isabeau het volgende:

[..]

wow :o Toch voor de gein vanavond eens proberen :D
Het is leuk, het geeft veel voldoening, maar godver soms ook zo frustrerend als je pots op zijn of je wordt ge oneshot door een bandit.

En ja op andere moeilijkheidsgraden denk ik: bandits :')

Tevens nog even een liefdesverklaring aan dit spel: Skyrim, laat me nooit meer gaan O+
GeertJan88vrijdag 25 november 2011 @ 14:15
Het geeft op master wel veel voldoening als je na 4 uur eindelijk een cave gecleared hebt.
Caravrijdag 25 november 2011 @ 14:16
Al die mensen die op de PC glitches abusen om je skill omhoog te krijgen.
Gebruik dan gewoon de console man :')
Seamvrijdag 25 november 2011 @ 14:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 14:15 schreef GeertJan88 het volgende:
Het geeft op master wel veel voldoening als je na 4 uur eindelijk een cave gecleared hebt.
En dan nog de andere 150 :')
Drizzt_DoUrdenvrijdag 25 november 2011 @ 14:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 14:09 schreef Enjoirobbin het volgende:
Halo spelen.
:D
setovrijdag 25 november 2011 @ 14:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 14:16 schreef Cara het volgende:
Al die mensen die op de PC glitches abusen om je skill omhoog te krijgen.
Gebruik dan gewoon de console man :')
Wat voor glitches?
GeertJan88vrijdag 25 november 2011 @ 14:23
Als je smithing omhoog wil krijgen zul je veel items moeten craften. Al die items maak ik gewoon in 1 keer. Care.
Jivisvrijdag 25 november 2011 @ 14:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 14:23 schreef GeertJan88 het volgende:
Als je smithing omhoog wil krijgen zul je veel items moeten craften. Al die items maak ik gewoon in 1 keer. Care.
Of training kopen.
Isabeauvrijdag 25 november 2011 @ 14:26
quote:
2s.gif Op vrijdag 25 november 2011 14:25 schreef Jivis het volgende:

Of training kopen.
Dat kan ook maar 5x per level, dus je hebt dan al 17-20 levels nodig waarin je op elk level alleen smithing5x traint.
Jivisvrijdag 25 november 2011 @ 14:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 14:26 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Dat kan ook maar 5x per level, dus je hebt dan al 17-20 levels nodig waarin je op elk level alleen smithing5x traint.
True, maar op een gegeven moment heb je wel meerdere perks aangeschaft (als het goed is), dus dan wordt het wel gemakkelijker om Smithing verder te levelen.
Isabeauvrijdag 25 november 2011 @ 14:29
quote:
2s.gif Op vrijdag 25 november 2011 14:29 schreef Jivis het volgende:

True, maar op een gegeven moment heb je wel meerdere perks aangeschaft (als het goed is), dus dan wordt het wel gemakkelijker om Smithing verder te levelen.
Voor de gemakkelijkste manier om smithing te levelen heb je 0 perks nodig.
Drizzt_DoUrdenvrijdag 25 november 2011 @ 14:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 14:29 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Voor de gemakkelijkste manier om smithing te levelen heb je 0 perks nodig.
Ehm, als je bijv. Ebony wil maken moet je die perk toch echt hebben (en de voorgaande natuurlijk ook) :P
forumnerdvrijdag 25 november 2011 @ 14:32
Welke mods gebruiken jullie eigenlijk?
Sephaelvrijdag 25 november 2011 @ 14:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 14:31 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:

[..]

Ehm, als je bijv. Ebony wil maken moet je die perk toch echt hebben (en de voorgaande natuurlijk ook) :P
Ebony maken is echt niet de makkelijkste of beste manier om smithing te levelen.
Isabeauvrijdag 25 november 2011 @ 14:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 14:31 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:

Ehm, als je bijv. Ebony wil maken moet je die perk toch echt hebben (en de voorgaande natuurlijk ook) :P
We hebben het over gemakkelijk levelen, dat zou ik eerlijk gezegd niet met erg dure materialen doen :P
Jivisvrijdag 25 november 2011 @ 14:35
Ik claim ook niet dat de gemakkelijkste manier is. Toen ik met Skyrim begon moest ik alles nog uitvogelen dus heb ik ook vaak in nutteloze dingen geïnvesteerd. Ben pas na een aantal levels met Smithing begonnen geloof ik en omdat ik toen zat geld had heb ik gewoon training genomen.

Wat is de gemakkelijkste manier dan?
Grrrrrrrrvrijdag 25 november 2011 @ 14:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 14:32 schreef forumnerd het volgende:
Welke mods gebruiken jullie eigenlijk?
Geen, eerst maar eens de eerste grote patchronde van Bethesda afwachten en wachten totdat er wat grotere/mooiere/betere mods uit zijn. Als ik tegen die tijd het spel nog speel :P
Drizzt_DoUrdenvrijdag 25 november 2011 @ 14:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 14:33 schreef Isabeau het volgende:

[..]

We hebben het over gemakkelijk levelen, dat zou ik eerlijk gezegd niet met erg dure materialen doen :P
2d9e74f0-9af4-404a-8832-efeadc0006e6.png
The_Substitutevrijdag 25 november 2011 @ 14:41
Door juwelen maken gaat het ook snel.
Ame_thystvrijdag 25 november 2011 @ 14:43
quote:
Net 22 gemaakt :')
Luchtkokervrijdag 25 november 2011 @ 14:59
quote:
_O_

Serieus, ik vind die site niet echt heel overzichtelijk. Op de index staat 'Hot files' en 'Latest files' met een paar thumbnails, en dan in die Mod list zeg maar staan alleen namen en een verkorte beschrijving. Waarom daar geen thumbnails? ;( Maar goed.

Thanks.

-edit- hmm ik zie dat dit ook alle helmen van andere NPCs verwijderd. Dan laat ik het even, ik speel toch 99% van de tijd in First Person, en vind helmen wel toepasselijk voor Guards etc. Ik wil het alleen bij mezelf hiden.
jebentzelfeenfiets.vrijdag 25 november 2011 @ 15:19
Mod gevonden dat de xbox icoontjes op het beeld worden omgezet naar pleejsteesjen knopjens. Dat is wat handiger aangezien ik een dual shock 3 gebruik. :D
#ANONIEMvrijdag 25 november 2011 @ 15:45
Kak, nooit last van crashes gehad en nu in 1 dungeon kan ik steeds een minuut spelen en dan nokt ie ermee...
Seamvrijdag 25 november 2011 @ 15:58
Ie
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 14:31 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:

[..]

Ehm, als je bijv. Ebony wil maken moet je die perk toch echt hebben (en de voorgaande natuurlijk ook) :P
Ieder item telt evenveel mee voor levelen. Daarom kun je net zo goed 10000 iron daggers maken, of je er net zo'n winst mee maakt als 10000 Dwarven Bows is een ander verhaal.
Spiesvrijdag 25 november 2011 @ 16:03
http://christwire.org/201(...)rotic-sex-maneuvers/

Was deze al langs gekomen? :P
wisevrijdag 25 november 2011 @ 16:05
quote:
:')
The_Substitutevrijdag 25 november 2011 @ 16:07
quote:
:|W
#ANONIEMvrijdag 25 november 2011 @ 16:08
quote:
Haha prachtig!
Ame_thystvrijdag 25 november 2011 @ 16:08
quote:
Ze falen al met de eerste zin :')
Sinds wanneer is Skyrim een MMORPG :')
eQuaLvrijdag 25 november 2011 @ 16:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 16:08 schreef Ame_thyst het volgende:

[..]

Ze falen al met de eerste zin :')
Sinds wanneer is Skyrim een MMORPG :')
Het is een trol site, even dat je het weet ;)

Enneh, Blizzard :D Violent dragon porn :D
Drizzt_DoUrdenvrijdag 25 november 2011 @ 16:10
quote:
_O_
Ame_thystvrijdag 25 november 2011 @ 16:14
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 november 2011 16:09 schreef eQuaL het volgende:

[..]

Het is een trol site, even dat je het weet ;)

Enneh, Blizzard :D Violent dragon porn :D
Ohja :')
Dacht ff dat het weer een http://www.godhatesfags.com/ achtige site was. Die zichzelf wel serieus nemen.
GeertJan88vrijdag 25 november 2011 @ 16:25
Wie is er al een keer opnieuw begonnen en waarom, en was het de 2e keer nog steeds leuk?
ZodiaXvrijdag 25 november 2011 @ 16:26
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 november 2011 16:09 schreef eQuaL het volgende:

[..]

Het is een trol site, even dat je het weet ;)

Enneh, Blizzard :D Violent dragon porn :D
Toen ik die statistieken zag dacht ik ook meteen dat dit niet serieus kan zijn.

"Would you now try gay sex after playing Skyrim?"
99%: yes
1%: no
Drizzt_DoUrdenvrijdag 25 november 2011 @ 16:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 16:25 schreef GeertJan88 het volgende:
Wie is er al een keer opnieuw begonnen en waarom, en was het de 2e keer nog steeds leuk?
Al een paar keer hier, de eerste quests beginnen wel erg lame te worden, maar het leuke is dat ik met elk char direct vanuit Helgen een andere kant op loop om te exploren :P
internalvrijdag 25 november 2011 @ 16:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 16:25 schreef GeertJan88 het volgende:
Wie is er al een keer opnieuw begonnen en waarom, en was het de 2e keer nog steeds leuk?
Ik heb nu ook al vier verschillende characters en het blijft toch wel leuk om te doen.
Sephaelvrijdag 25 november 2011 @ 16:38
quote:
7s.gif Op vrijdag 25 november 2011 16:33 schreef internal het volgende:

[..]

Ik heb nu ook al vier verschillende characters en het blijft toch wel leuk om te doen.
Ik zit ook op 4, maar vorige characters vergeet ik eigenlijk een beetje. De quests in het begin kan ik inmiddels dromen.. De volgende keer maar is naar een andere stad dan Whiterun.
internalvrijdag 25 november 2011 @ 16:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 16:38 schreef Sephael het volgende:

[..]

Ik zit ook op 4, maar vorige characters vergeet ik eigenlijk een beetje. De quests in het begin kan ik inmiddels dromen.. De volgende keer maar is naar een andere stad dan Whiterun.
Ik ben met alle vier wel gewoon naar Whiterun gegaan, maar ipv direct naar Riverwood ben ik gewoon rond gaan lopen en grotten gaan verkennen.
Isabeauvrijdag 25 november 2011 @ 16:49
Ik ben 5x opnieuw begonnen, maar ben nu al een tijdje op dezelfde (level 40) bezig.
The_Substitutevrijdag 25 november 2011 @ 16:55
Hebben jullie bindingsangst of zo?

Zit nog steeds in dezelfde playthrough. :P
Dr.Sexyvrijdag 25 november 2011 @ 16:57
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 november 2011 16:55 schreef The_Substitute het volgende:
Hebben jullie bindingsangst of zo?

Zit nog steeds in dezelfde playthrough. :P
Niet meer, gewoon op master spelen, klaar. Echt mooi de juiste positie kiezen om een pijl af te schieten en dan vervolgens te hiden. Voelt gewoon beter zo.
Dr.Sexyvrijdag 25 november 2011 @ 16:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 16:26 schreef ZodiaX het volgende:

[..]

Toen ik die statistieken zag dacht ik ook meteen dat dit niet serieus kan zijn.

"Would you now try gay sex after playing Skyrim?"
99%: yes
1%: no
Die site :') Do you feel like a homosexual after playing skyrim ?
Littlerabbitvrijdag 25 november 2011 @ 17:04
Spel toch gekocht en nu aan het installeren, is kijken of het inderdaad verslavend is ;)
Sjapoelavrijdag 25 november 2011 @ 17:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 00:46 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
Holy shit, heb ik ff epische muziek ontdekt :o


Kuiken die hap en aanzetten tijdens Skyrim :9~
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 12:12 schreef hans1988 het volgende:

[..]

Two Steps from Hell _O_
Immediate Music _O_
Audiomachine _O_
Epic Score _O_

Allemaal van dat soort muziek :D
Ik heb het thuis eindelijk kunnen bekijken, thx voor deze posts!

Geweldig ^O^
Reuzelbekvrijdag 25 november 2011 @ 17:09
quote:
Die site is inderdaad satirisch maar het valt bijna niet op omdat echte gristenfundamentalistische sites bijna hetzelfde zijn qua inhoud.
GeertJan88vrijdag 25 november 2011 @ 17:25
Gister liep ik rond viel er gewoon een draak dood voor mij neer, hupakee soul er bij. Echter volgens mij was hij gekillt door een blood dragon want die viel mij daarna instantly aan..
xCorevrijdag 25 november 2011 @ 17:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 17:04 schreef Littlerabbit het volgende:
Spel toch gekocht en nu aan het installeren, is kijken of het inderdaad verslavend is ;)
Het is verslavend ;)
Dr.Sexyvrijdag 25 november 2011 @ 17:30
quote:
16s.gif Op vrijdag 25 november 2011 17:30 schreef xCore het volgende:

[..]

Het is verslavend ;)
Pure crack.
jebentzelfeenfiets.vrijdag 25 november 2011 @ 17:37
Shoop, eindelijk glass arrows maken.
jebentzelfeenfiets.vrijdag 25 november 2011 @ 17:46
Overigens vind ik het zeer teleurstellend dat je Nightingale Blade niet kan disenchanten.
vault_tecvrijdag 25 november 2011 @ 18:01
quote:
7s.gif Op vrijdag 25 november 2011 17:37 schreef jebentzelfeenfiets. het volgende:
Shoop, eindelijk glass arrows maken.
Hoe?!
Isabeauvrijdag 25 november 2011 @ 18:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 18:01 schreef vault_tec het volgende:

Hoe?!
Een mod vermoed ik ;)
Luchtkokervrijdag 25 november 2011 @ 18:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 18:01 schreef vault_tec het volgende:

[..]

Hoe?!
Er is een mod dat je zelf arrows kan craften. Moet ik ook maar eens installeren. :)
dan13lvvrijdag 25 november 2011 @ 18:09
zucht die 7000 treden, bijna boven frost troll -.-
Isabeauvrijdag 25 november 2011 @ 18:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 18:09 schreef dan13lv het volgende:
zucht die 7000 treden, bijna boven frost troll -.-
Je had toch wel ergens onderweg gesaved? :D
dan13lvvrijdag 25 november 2011 @ 18:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 18:11 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Je had toch wel ergens onderweg gesaved? :D
ja op de brug onderaan :')
jebentzelfeenfiets.vrijdag 25 november 2011 @ 18:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 18:09 schreef dan13lv het volgende:
zucht die 7000 treden, bijna boven frost troll -.-
Had ik ook. :D
Simsfan88vrijdag 25 november 2011 @ 18:15
Whatizit!?
dan13lvvrijdag 25 november 2011 @ 18:17
quote:
7s.gif Op vrijdag 25 november 2011 18:15 schreef jebentzelfeenfiets. het volgende:

[..]

Had ik ook. :D
ik had trouwens eerst met archery dat ik gewoon klikte richting de vijand _O- dus al die pijlen vallen op de grond, kwam er later pas achter dat je de muisknop in moet drukken :')

kan je skyrim ook spelen op pc met een ps3 controller ?
Drizzt_DoUrdenvrijdag 25 november 2011 @ 18:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 18:15 schreef Simsfan88 het volgende:
Whatizit!?
Dragons!?
GeertJan88vrijdag 25 november 2011 @ 18:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 18:17 schreef dan13lv het volgende:

[..]

ik had trouwens eerst met archery dat ik gewoon klikte richting de vijand _O- dus al die pijlen vallen op de grond, kwam er later pas achter dat je de muisknop in moet drukken :')
Omg noob :D
jebentzelfeenfiets.vrijdag 25 november 2011 @ 18:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 18:17 schreef dan13lv het volgende:

[..]

ik had trouwens eerst met archery dat ik gewoon klikte richting de vijand _O- dus al die pijlen vallen op de grond, kwam er later pas achter dat je de muisknop in moet drukken :')

kan je skyrim ook spelen op pc met een ps3 controller ?
Ja, ik emulate mijn controller zodat windows denkt dat het een xbox controller is, en dan in skyrim gewoon dat aanvinken.
maniack28vrijdag 25 november 2011 @ 18:43
Potverdrie.. die met die heksen is keihard man. Ik ben level 15, maar ik word zo hard gepwnd! Eerst maar eens een decent armor gaan maken en enchanten etc.
Fluffy_Augurkvrijdag 25 november 2011 @ 18:48
Damn, the sightless Pit. Kom er niet doorheen op level 13 :P
Grrrrrrrrvrijdag 25 november 2011 @ 19:12
Ik kan mijn self enchanted items geen naam geven, kan wel de 'oude' naam weghalen maar daarna kan ik niks nieuws intikken :{
Drizzt_DoUrdenvrijdag 25 november 2011 @ 19:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 19:12 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Ik kan mijn self enchanted items geen naam geven, kan wel de 'oude' naam weghalen maar daarna kan ik niks nieuws intikken :{
Kan ik ook niet :{
BurnaBoyvrijdag 25 november 2011 @ 19:16
Bij mij gooit hij de namen er ALLCAPS uit dat is wel jammer

name als SWORD OF MAXIMUM FLUFFINESS staat er dan ipv kleine letters
jebentzelfeenfiets.vrijdag 25 november 2011 @ 19:23
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 november 2011 19:16 schreef BurnaBoy het volgende:
Bij mij gooit hij de namen er ALLCAPS uit dat is wel jammer

name als SWORD OF MAXIMUM FLUFFINESS staat er dan ipv kleine letters
Jup, zelfde. Hoort toch gewoon?
The_Substitutevrijdag 25 november 2011 @ 19:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 19:15 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
Kan ik ook niet :{
Eerst kon het wel. Ik heb op mijn Iron Banded Bracers zo'n fortify carry-weight +15 enchantment gedaan en ze Pocketed Bracers genoemd. Nu gaat het bij mij ook niet meer.

En nog iets. Deze hierboven genoemde enchantment, was m'n eerste. Ik kwam dus later de Orcish Boots of the Ox tegen: +45 carry-weight. Wilde ik die dus disenchanten voor m'n deadric boots. Zegt 't spel; nee, dat effect heb je al. Nu zit ik dus vast aan die +15 cw. :?
Isabeauvrijdag 25 november 2011 @ 19:30
Nee hoor, je hebt de enchantment 'carry weight' geleerd en hoe sterk dat wordt is afhankelijk van je skill, je perks en de soul gem ;)

Ik kon aanvankelijk de naam ook niet veranderen van enchanted spullen, maar nu ineens wel weer :?
Friday12vrijdag 25 november 2011 @ 19:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 18:43 schreef maniack28 het volgende:
Potverdrie.. die met die heksen is keihard man. Ik ben level 15, maar ik word zo hard gepwnd! Eerst maar eens een decent armor gaan maken en enchanten etc.
Die companions quest?
Friday12vrijdag 25 november 2011 @ 19:32
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 november 2011 19:16 schreef BurnaBoy het volgende:
Bij mij gooit hij de namen er ALLCAPS uit dat is wel jammer

name als SWORD OF MAXIMUM FLUFFINESS staat er dan ipv kleine letters
In het menu staat het al caps maar als je craft dan word het zoals je de naam er aan gaf voor je op enter drukte.
The_Substitutevrijdag 25 november 2011 @ 19:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 19:30 schreef Isabeau het volgende:
Nee hoor, je hebt de enchantment 'carry weight' geleerd en hoe sterk dat wordt is afhankelijk van je skill, je perks en de soul gem ;)

Ik kon aanvankelijk de naam ook niet veranderen van enchanted spullen, maar nu ineens wel weer :?
Aan m'n skill zou het kunnen liggen (ergens midden 40), maar ik heb massa's black soulgems (grand) en Grand soulgems (grand); hoger dan 15 wordt ie niet.
Luchtkokervrijdag 25 november 2011 @ 19:53
Wtf. :') Kom net m'n huis binnen in Whiterun, Lydia (of hoe heet die bitch) begint met straight aan te vallen. Ik trek m'n wapens, sheath, ze blijft me aanvallen.

Tja, dan vraag je erom, bitch. Haar hoofd is nu gescheiden van haar romp.

Tijd om te verhuizen. :')
OMGWTFBBQSAUCEvrijdag 25 november 2011 @ 20:01
Ik heb em ook gehaald. Graphics zijn wel matig naar mijn mening. Verder wel interessant.
Drizzt_DoUrdenvrijdag 25 november 2011 @ 20:01
quote:
2s.gif Op vrijdag 25 november 2011 19:53 schreef Luchtkoker het volgende:
Wtf. :') Kom net m'n huis binnen in Whiterun, Lydia (of hoe heet die bitch) begint met straight aan te vallen. Ik trek m'n wapens, sheath, ze blijft me aanvallen.

Tja, dan vraag je erom, bitch. Haar hoofd is nu gescheiden van haar romp.

Tijd om te verhuizen. :')
Ach joh, leuke decoratie voor je huisje :Y
NorthernStarvrijdag 25 november 2011 @ 20:04
quote:
3s.gif Op vrijdag 25 november 2011 19:41 schreef The_Substitute het volgende:

[..]

Aan m'n skill zou het kunnen liggen (ergens midden 40), maar ik heb massa's black soulgems (grand) en Grand soulgems (grand); hoger dan 15 wordt ie niet.
Je hebt de enchantment perks nodig wil je er echt iets aan hebben.
Rikketikvrijdag 25 november 2011 @ 20:30
quote:
2s.gif Op vrijdag 25 november 2011 19:53 schreef Luchtkoker het volgende:
Wtf. :') Kom net m'n huis binnen in Whiterun, Lydia (of hoe heet die bitch) begint met straight aan te vallen. Ik trek m'n wapens, sheath, ze blijft me aanvallen.

Tja, dan vraag je erom, bitch. Haar hoofd is nu gescheiden van haar romp.

Tijd om te verhuizen. :')
Ik begin nu ook een beetje zenuwachtig te worden van haar. Ze zit de hele tijd maar op een stoel in mijn slaapkamer, gewoon toe te kijken hoe ik slaap en zo. Alsof dat nog niet creepy genoeg is, slaapt ze zelf nooit en ik ben ook benieuwd hoe dat verder zal gaan als ik eenmaal getrouwd ben... kun je in dit spel ook lesbische triootjes hebben? Dan zou ik er op zich nog wel vrede mee kunnen hebben namelijk.

...

Eh... anyway, minder goed nieuws: ik ben met mijn PS3 tegen de spreekwoordelijke muur gelopen. :{ Mijn save file is nu bijna 6MB groot en na een uurtje of twee spelen begint de boel echt zichtbaar te laggen. Volgende week zou er een patch komen, ik hoop dat dat het oplost. Tot die tijd maar gewoon om het uur mijn PS3 opnieuw opstarten, dat lost het namelijk (tijdelijk) op.

Voor degenen die nu denken, waar heeft die gast het over: Als je Skyrim op de PS3 speelt en je save file is groter dan +/- 5.5MB, dan gaat het spel laggen, duurt het laden langer en reageert het spel niet altijd meer op jouw commando's. Naar wat ik gelezen heb blijkt dit een probleem met het geheugen te zijn, in de zin dat het spel alles wat je doet nadat je het spel hebt opgestart bijhoudt, wat het dus niet zou moeten doen. Je kunt je voorstellen dat dat een behoorlijke wissel trekt op het geheugen van de PS3, dat het op een gegeven moment ook simpelweg niet meer aankan. Cue de lag en de lange laadtijden.
jebentzelfeenfiets.vrijdag 25 november 2011 @ 20:45
Save file op PC bij mij is 1.2GB. Heb er ook teveel. :')
Wel verneukt van PS3 dan. De tijd van deze console generatie is zo'n beetje voorbij. Het wordt tijd voor nieuwe hardware.
Necrodeathvrijdag 25 november 2011 @ 20:59
Ik weet al wat mijn volgende character gaat worden (zodra ik klaar ben met mijn Argonian).
Female Khajit, Enchanting, Heavy Armor en Smithing. Unarmed combat :9
damirovicvrijdag 25 november 2011 @ 21:03
Is dit een aanrader als je genoten hebt van fallout 3?
SPOILER
waarom vraag ik dit? :') ik koop em toch :')
The_Substitutevrijdag 25 november 2011 @ 21:09
quote:
18s.gif Op vrijdag 25 november 2011 21:03 schreef damirovic het volgende:
Is dit een aanrader als je genoten hebt van fallout 3?
SPOILER
waarom vraag ik dit? :') ik koop em toch :')
Koop dan eerst Oblivion, zou ik zeggen.
Drizzt_DoUrdenvrijdag 25 november 2011 @ 21:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 20:59 schreef Necrodeath het volgende:
Ik weet al wat mijn volgende character gaat worden (zodra ik klaar ben met mijn Argonian).
Female Khajit, Enchanting, Heavy Armor en Smithing. Unarmed combat :9
Unarmed is geen skill meer, helaas :P
eQuaLvrijdag 25 november 2011 @ 21:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 21:09 schreef The_Substitute het volgende:

[..]

Koop dan eerst Oblivion, zou ik zeggen.
Nee zeker niet, die graphics schrikken hem meteen af...
Gewoon kopen die hap, setting van Fallout is anders, maar verder lijkt het spel er wel op, in positieve zin ^O^

Mijn Skyrim is ook eindelijk binnen, binnenkort maar eens de legale versie installeren dus :D
Rikketikvrijdag 25 november 2011 @ 21:52
Ik zou inderdaad gewoon met Skyrim beginnen. Ziet er beter uit én speelt lekkerder dan Oblivion.

Zo, en ik heb eindelijk een complete set Orcish armor bij elkaar gespaard. Ziet er een stuk beter uit dan dat logge Dwarven spul. :7
Necrodeathvrijdag 25 november 2011 @ 21:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 21:10 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:

[..]

Unarmed is geen skill meer, helaas :P
Mja helaas inderdaad.
Maar met de perk in Heavy Armor, de extra unarmed damage enchant en de unarmed bonus van Khajit moet het volgens mij nog steeds mogelijk zijn :9
Drizzt_DoUrdenvrijdag 25 november 2011 @ 22:00
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 21:54 schreef Necrodeath het volgende:

[..]

Mja helaas inderdaad.
Maar met de perk in Heavy Armor, de extra unarmed damage enchant en de unarmed bonus van Khajit moet het volgens mij nog steeds mogelijk zijn :9
Maar doe je nog wel claw dmg als je echte gloves aanhebt? :P
Drizzt_DoUrdenvrijdag 25 november 2011 @ 22:01
quote:
14s.gif Op vrijdag 25 november 2011 21:52 schreef Rikketik het volgende:
Ik zou inderdaad gewoon met Skyrim beginnen. Ziet er beter uit én speelt lekkerder dan Oblivion.

Zo, en ik heb eindelijk een complete set Orcish armor bij elkaar gespaard. Ziet er een stuk beter uit dan dat logge Dwarven spul. :7
Mja, ik had eerst die wolf armor van de companions, daarna dwarven boots geloot en aangetrokken, man wat een klompen :')
RichardHammondvrijdag 25 november 2011 @ 22:23
Snap weinig van dit spel, mooie vergezichten, kut graphics, maar ik ben er te achterlijk voor.
Drizzt_DoUrdenvrijdag 25 november 2011 @ 22:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 22:23 schreef RichardHammond het volgende:
Snap weinig van dit spel, mooie vergezichten, kut graphics, maar ik ben er te achterlijk voor.
Da's normaal voor iemand die voor het eerst een Elder Scrolls-spel speelt.

Jij hebt het nog makkelijk, ik begon met Morrowind: "You're on your own now, good luck!" :7
leeellvrijdag 25 november 2011 @ 22:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 22:25 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:

[..]

Da's normaal voor iemand die voor het eerst een Elder Scrolls-spel speelt.

Jij hebt het nog makkelijk, ik begon met Morrowind: "You're on your own now, good luck!" :7
eens, toen werd je handje niet vastgehouden
RichardHammondvrijdag 25 november 2011 @ 22:29
De kut kwaliteit van de graphics is wel klachtwaardig. Ga Skyrim zo maar weer eens opstarten en kijken of ik iets verder kom.
lkb9000vrijdag 25 november 2011 @ 22:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 22:25 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:

[..]

"You're on your own now, good luck!" :7
O+
The_Substitutevrijdag 25 november 2011 @ 22:30
quote:
2s.gif Op vrijdag 25 november 2011 22:28 schreef leeell het volgende:

[..]

eens, toen werd je handje niet vastgehouden
Helemaal toen, zonder journal. 8)7
Rikketikvrijdag 25 november 2011 @ 22:33
quote:
2s.gif Op vrijdag 25 november 2011 22:28 schreef leeell het volgende:

[..]

eens, toen werd je handje niet vastgehouden
Met die ene gast van de Blades toen. :')

Blades: "Fijn dat je er bent, kerel, maar je moet sterker worden. Ga wat van de wereld zien en kom dan terug."
Ik: "Eh... hoe sterk moet ik zijn en hoeveel moet ik van de wereld zien?"
Blades: "Zeg ik niet. En nu oprotten."
leeellvrijdag 25 november 2011 @ 22:35
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 november 2011 22:33 schreef Rikketik het volgende:

[..]

Met die ene gast van de Blades toen. :')

Blades: "Fijn dat je er bent, kerel, maar je moet sterker worden. Ga wat van de wereld zien en kom dan terug."
Ik: "Eh... hoe sterk moet ik zijn en hoeveel moet ik van de wereld zien?"
Blades: "Zeg ik niet. En nu oprotten."
idd :')

Cliff Racers, trauma's ;(
Friday12vrijdag 25 november 2011 @ 22:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 22:29 schreef RichardHammond het volgende:
De kut kwaliteit van de graphics is wel klachtwaardig. Ga Skyrim zo maar weer eens opstarten en kijken of ik iets verder kom.
ja want goede games focussen zich op graphics en niet gameplay :{w
Drizzt_DoUrdenvrijdag 25 november 2011 @ 22:39
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 november 2011 22:33 schreef Rikketik het volgende:

[..]

Met die ene gast van de Blades toen. :')

Blades: "Fijn dat je er bent, kerel, maar je moet sterker worden. Ga wat van de wereld zien en kom dan terug."
Ik: "Eh... hoe sterk moet ik zijn en hoeveel moet ik van de wereld zien?"
Blades: "Zeg ik niet. En nu oprotten."
:D
Drizzt_DoUrdenvrijdag 25 november 2011 @ 22:40
quote:
2s.gif Op vrijdag 25 november 2011 22:35 schreef leeell het volgende:

[..]

idd :')

Cliff Racers, trauma's ;(
M'n eerste death in Morrowind: Cliffracer + Rat. Sta je daar als mage zonder mana en een 2h axe in je klauwen :')
Isabeauvrijdag 25 november 2011 @ 23:02
Ik heb in een aantal stores geïnvest en kan nu eindelijk alles naar hartelust verkopen O+
OMGWTFBBQSAUCEvrijdag 25 november 2011 @ 23:05
Ik hoop wel dat ik dit spel hard ga waarderen, want ik hou van spellen waar ik in op kan gaan.
RichardHammondvrijdag 25 november 2011 @ 23:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 22:37 schreef Friday12 het volgende:

[..]

ja want goede games focussen zich op graphics en niet gameplay :{w
Beiden, graphics in dit spel zijn echt dramatisch en ze hebben er drie jaar aan lopen ontwikkelen. Doet AC bijvoorbeeld een stukje beter.
JellyBeanzvrijdag 25 november 2011 @ 23:09
:o Iemand weet waar ik een goede zwaard kan vinden?
Heb nu die (evil)mace 42 dmg, Dawnbreaker 38dmg, en die zombieblade 32dmg!

Ik wil betere zwaarden ;( geen mace
Ik ben dual trouwens..
Isabeauvrijdag 25 november 2011 @ 23:13
Je wapens sowieso zelf verbeteren met smithing!
JellyBeanzvrijdag 25 november 2011 @ 23:15
Ja maar ik kan maaar geen ebony ore vinden!
Ik ben al tig mines binnengegaan en meestte waren gold ores (wel 11k gemaakt in 3 mines)
JellyBeanzvrijdag 25 november 2011 @ 23:16
Ik denk dat ik me ga houden op swords, omdat ik mace lelijk vind en axe ook.
Veel te langzaam ook. :P
Chelseasmilevrijdag 25 november 2011 @ 23:17
Het einde van de mainquest was echt fantastisch O+

Voelt wel een beetje suf om nu de kat van de buurvrouw te gaan zoeken na zo'n reeks epische gevechten uit de mainquest 8)7
MilaNLvrijdag 25 november 2011 @ 23:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 23:09 schreef JellyBeanz het volgende:
:o Iemand weet waar ik een goede zwaard kan vinden?
Heb nu die (evil)mace 42 dmg, Dawnbreaker 38dmg, en die zombieblade 32dmg!

Ik wil betere zwaarden ;( geen mace
Ik ben dual trouwens..
Ik heb hetzelfde probleem. Heb zelfs die übermooie mace van de
SPOILER
abandoned house
en ik gebruik m niet :'( Maar ik wil m ook niet wegdoen aan een vendor want ik ben Hollander.
Friday12vrijdag 25 november 2011 @ 23:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 23:08 schreef RichardHammond het volgende:

[..]

Beiden, graphics in dit spel zijn echt dramatisch en ze hebben er drie jaar aan lopen ontwikkelen. Doet AC bijvoorbeeld een stukje beter.
heb je wel is op ultra gespeeld ziet er prima uit hoor
Chelseasmilevrijdag 25 november 2011 @ 23:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 23:09 schreef JellyBeanz het volgende:
:o Iemand weet waar ik een goede zwaard kan vinden?
Heb nu die (evil)mace 42 dmg, Dawnbreaker 38dmg, en die zombieblade 32dmg!

Ik wil betere zwaarden ;( geen mace
Ik ben dual trouwens..
Ik gebruik op mijn conjurer Mehrunes Razor (artifact van Dagon, uit oblivion) en the Blade of Woe.

Combineer dit met twee dremora lords als helpers en een volle set daedric armor ---> Master difficulty is een eitje _O_
Isabeauvrijdag 25 november 2011 @ 23:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 23:21 schreef Friday12 het volgende:

heb je wel is op ultra gespeeld ziet er prima uit hoor
Ik heb ook met wat tweaken met instellingen echt prachtige graphics _O_
Chelseasmilevrijdag 25 november 2011 @ 23:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 23:19 schreef MilaNL het volgende:

[..]

Ik heb hetzelfde probleem. Heb zelfs die übermooie mace van de
SPOILER
abandoned house
en ik gebruik m niet :'( Maar ik wil m ook niet wegdoen aan een vendor want ik ben Hollander.
Pak een follower zoals lydia, en geef hem/haar die uber mace ^O^
tochweerhenkvrijdag 25 november 2011 @ 23:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 23:17 schreef Chelseasmile het volgende:
Het einde van de mainquest was echt fantastisch O+

Voelt wel een beetje suf om nu de kat van de buurvrouw te gaan zoeken na zo'n reeks epische gevechten uit de mainquest 8)7
Zulke quests vind ik juist prachtig. _O_
MilaNLvrijdag 25 november 2011 @ 23:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 23:24 schreef Chelseasmile het volgende:

[..]

Pak een follower zoals lydia, en geef hem/haar die uber mace ^O^
Hm ik wist helemaal niet dat dat kon. Dank!
Chelseasmilevrijdag 25 november 2011 @ 23:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 23:28 schreef MilaNL het volgende:

[..]

Hm ik wist helemaal niet dat dat kon. Dank!
Mijn lydia loopt rond met mijn vroegere set ebony armor,, een ebony shield, en de molag bal mace (Dawnbreaker als we undead tegenkomen)

Gruwelijke tank *)
KingLysandusvrijdag 25 november 2011 @ 23:32
Daggerfall blijft uiteraard het beste deel. :{w
LoggedInvrijdag 25 november 2011 @ 23:40
Hoe kom je aan een huis? :')
Chelseasmilevrijdag 25 november 2011 @ 23:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 23:40 schreef LoggedIn het volgende:
Hoe kom je aan een huis? :')
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 23:40 schreef LoggedIn het volgende:
Hoe kom je aan een huis? :')
Kopen, bijvoorbeeld voor 5000 gold in whiterun (Bij de assistent van de jarl!) Tevens krijg je bij sommige factions zoals de companions een eigen kamer toegewezen :)
LoggedInvrijdag 25 november 2011 @ 23:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 23:49 schreef Chelseasmile het volgende:

[..]


[..]

Kopen, bijvoorbeeld voor 5000 gold in whiterun (Bij de assistent van de jarl!) Tevens krijg je bij sommige factions zoals de companions een eigen kamer toegewezen :)
Ah, ok :) Ik wist dat ik er een keer iets over gehoord had van iemand, mr geen idee meer wie of waar.. 5,000 goud is wel veel tho, dat heb k nog ff niet :P Zit nu op 3,200 oid, na heel veel moeite :{ Is dat normaal op level 9?

Als ik straks thuis kom van werk wil ik eig nog ff spelen, maar ben bang dat ik dan de zon zie opkomen buiten :')
Chelseasmilevrijdag 25 november 2011 @ 23:56
Als je dat snel wilt opkrikken is het slechte pad een optie, thieves guild en dark brotherhood betalen je ERG gul voor je diensten, als je niet vies bent van wat afpersing en moorden O+
BoerBertvrijdag 25 november 2011 @ 23:57
Ben ik trouwens de enige die nog bij geen faction zit? Bindingsangst denk ik ;(
Rikketikvrijdag 25 november 2011 @ 23:58
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 november 2011 23:52 schreef LoggedIn het volgende:

[..]

Ah, ok :) Ik wist dat ik er een keer iets over gehoord had van iemand, mr geen idee meer wie of waar.. 5,000 goud is wel veel tho, dat heb k nog ff niet :P Zit nu op 3,200 oid, na heel veel moeite :{ Is dat normaal op level 9?
Mjah, wat heet normaal... ligt er ook een beetje aan hoe snel je levelt en zulks. Maar in het begin duurt het inderdaad wel lang, ja, voordat je genoeg geld bij elkaar hebt voor een huis. De prijzen bij de stores zijn nog niet goed (vanwege je lage speech), de loot is nog niet geweldig (vanwege je lage level), en ga zo maar door. Als je eenmaal een paar levels hoger bent, gaat het een stuk sneller. :Y

Overigens kost het huis in Whiterun 5000 gold, maar kost het in totaal nog eens 1800 gold meer om het compleet in te richten.

Tip om geld te sparen: geef zo weinig mogelijk uit in het begin. Veel wapens en armor kun je van bandits en in dungeons looten. Een setje steel armor looten bespaart je bijv. zo 1000-1500 gold.
Chelseasmilevrijdag 25 november 2011 @ 23:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 23:57 schreef BoerBert het volgende:
Ben ik trouwens de enige die nog bij geen faction zit? Bindingsangst denk ik ;(
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 23:57 schreef BoerBert het volgende:
Ben ik trouwens de enige die nog bij geen faction zit? Bindingsangst denk ik ;(
Ik ben persoonlijk een dark brotherhood fan, geweldige quests in elke elder scrolls game ^O^
Hail Sithis! })
jebentzelfeenfiets.vrijdag 25 november 2011 @ 23:59
Ik had een warhammer gevonden en die even aan Aela gegeven omdat het anders te zwaar werd, maar ze heeft hem nu equipped.Normaal heeft ze 1h+shield. Wat is beter voor haar?
MilaNLzaterdag 26 november 2011 @ 00:02
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 november 2011 23:52 schreef LoggedIn het volgende:

[..]

Ah, ok :) Ik wist dat ik er een keer iets over gehoord had van iemand, mr geen idee meer wie of waar.. 5,000 goud is wel veel tho, dat heb k nog ff niet :P Zit nu op 3,200 oid, na heel veel moeite :{ Is dat normaal op level 9?
Als je aan heel veel geld wilt komen, moet je
SPOILER
The Dark Brotherhood uitspelen
Friday12zaterdag 26 november 2011 @ 00:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2011 00:02 schreef MilaNL het volgende:

[..]

Als je aan heel veel geld wilt komen, moet je
SPOILER
The Dark Brotherhood uitspelen
of
SPOILER
The Companions quest chain heb zon 10k gold verdient.
Drizzt_DoUrdenzaterdag 26 november 2011 @ 00:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2011 00:03 schreef Friday12 het volgende:

[..]

of
SPOILER
The Companions quest chain heb zon 10k gold verdient.
of
SPOILER
niks joinen en alleen maar iron daggers maken
:')
Friday12zaterdag 26 november 2011 @ 00:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2011 00:08 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:

[..]

of
SPOILER
niks joinen en alleen maar iron daggers maken
:')
moet je wel eerst de mats hebben o|O
Drizzt_DoUrdenzaterdag 26 november 2011 @ 00:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2011 00:10 schreef Friday12 het volgende:

[..]

moet je wel eerst de mats hebben o|O
Mats krijg je ook zonder iets te joinen :6
Friday12zaterdag 26 november 2011 @ 00:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2011 00:11 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:

[..]

Mats krijg je ook zonder iets te joinen :6
ja maar duurt heel lang om 5k te maken met daggers maken :(
Drizzt_DoUrdenzaterdag 26 november 2011 @ 00:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2011 00:12 schreef Friday12 het volgende:

[..]

ja maar duurt heel lang om 5k te maken met daggers maken :(
Troll-face-problem.jpg
vossszaterdag 26 november 2011 @ 00:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 23:23 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Ik heb ook met wat tweaken met instellingen echt prachtige graphics _O_
Ik wist niet dat er vrouwen waren die met ini files rotzooide om het beste eruit te krijgen.

Kudo's daarvoor _O_
MilaNLzaterdag 26 november 2011 @ 00:36
Mijn Lydia is dood gegaan bij het einde van de main quest :')
Kan ik ergens een nieuwe krijgen?
Necrodeathzaterdag 26 november 2011 @ 00:38
Nieuwe Lydia niet. (Hoewel, op de pc is het vast mogelijk)
Nieuwe follower, makkelijk.
Zijn er genoeg in ieder geval.
xCorezaterdag 26 november 2011 @ 00:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2011 00:36 schreef MilaNL het volgende:
Mijn Lydia is dood gegaan bij het einde van de main quest :')
Kan ik ergens een nieuwe krijgen?
Wat denk je zelf?
MilaNLzaterdag 26 november 2011 @ 00:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2011 00:38 schreef Necrodeath het volgende:
Nieuwe Lydia niet. (Hoewel, op de pc is het vast mogelijk)
Nieuwe follower, makkelijk.
Zijn er genoeg in ieder geval.
Dank, heb er een :)
eQuaLzaterdag 26 november 2011 @ 00:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2011 00:38 schreef Necrodeath het volgende:
Nieuwe Lydia niet. (Hoewel, op de pc is het vast mogelijk)
Nieuwe follower, makkelijk.
Zijn er genoeg in ieder geval.
Inderdaad, resurrect schijnt een command te zijn :D
RichardHammondzaterdag 26 november 2011 @ 01:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2011 23:21 schreef Friday12 het volgende:

[..]

heb je wel is op ultra gespeeld ziet er prima uit hoor
Draai ultra. Maar eens kijken of ik de graphics wat kan verbeteren met wat gepruts in die files.
Friday12zaterdag 26 november 2011 @ 01:09
quote:
10s.gif Op zaterdag 26 november 2011 00:51 schreef eQuaL het volgende:

[..]

Inderdaad, resurrect schijnt een command te zijn :D
open console > target npc > type resurrect en voila (nee nooit gebruikt net getest :P)
Friday12zaterdag 26 november 2011 @ 01:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2011 01:09 schreef RichardHammond het volgende:

[..]

Draai ultra. Maar eens kijken of ik de graphics wat kan verbeteren met wat gepruts in die files.
je kan ook texture mods downloaden zitten hele goede bij

edit: bv deze http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=607

[ Bericht 12% gewijzigd door Friday12 op 26-11-2011 01:18:11 ]
MilaNLzaterdag 26 november 2011 @ 01:56
Wat een reward voor het overnemen van een fort. :')
SPOILER
De toestemming om een huis te kopen voor 12000 gold
Drizzt_DoUrdenzaterdag 26 november 2011 @ 01:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2011 01:56 schreef MilaNL het volgende:
Wat een reward voor het overnemen van een fort. :')
SPOILER
De toestemming om een huis te kopen voor 12000 gold
Ja mooi he :')

Eerste fatsoenlijke thieves guild quest reward:

SPOILER
Goldendinges Estate
100g :') :')
AlchemistOfSorrowszaterdag 26 november 2011 @ 02:33
SPOILER: Mainquest
Ik ben nu bij Septimus' outpost nadat ik de lexicon inscribed heb met de info uit de Elder Scroll, en nu zegt die gast dat op de plek waar hij is het hart van een god ligt, dat voor het laatst gebruikt is door Dwemer, en waarvan gedacht werd dat het door de Nerevarine vernietigd was.
Zou het kunnen dat hij hiermee Heart of Lhorkan bedoeld? :o
NorthernStarzaterdag 26 november 2011 @ 05:38
Wait! I know you!
Rikketikzaterdag 26 november 2011 @ 06:47
Volgens de guards stink ik naar natte hond. :7

SPOILER: Companions questline spoiler!
Tof dat je dit keer zelf de controle hebt over je innerlijke weerwolf. In Morrowind (of Bloodmoon eigenlijk) werd je gedwongen elke nacht te veranderen, nu kun je het gewoon zelf beslissen waar en wanneer. Ik denk ook dat ik er gewoon één blijf na het vinden van de cure. Ik bedoel, het enige nadeel is dat je niet meer well rested kunt worden, maar daar staat o.a. tegenover dat je immuun bent tegen alle ziektes, óók in je human form.
NorthernStarzaterdag 26 november 2011 @ 07:49
quote:
14s.gif Op zaterdag 26 november 2011 06:47 schreef Rikketik het volgende:
Volgens de guards stink ik naar natte hond. :7

Haha! :)

Ik heb gister de ring van Namira verdiend. Sindsdien krijg ik opmerkingen over mijn adem. "What have you been eating? Your breath smells foul!"

omnomnom :9
Isabeauzaterdag 26 november 2011 @ 08:40
quote:
14s.gif Op zaterdag 26 november 2011 06:47 schreef Rikketik het volgende:
Volgens de guards stink ik naar natte hond. :7

SPOILER: Companions questline spoiler!
Tof dat je dit keer zelf de controle hebt over je innerlijke weerwolf. In Morrowind (of Bloodmoon eigenlijk) werd je gedwongen elke nacht te veranderen, nu kun je het gewoon zelf beslissen waar en wanneer. Ik denk ook dat ik er gewoon één blijf na het vinden van de cure. Ik bedoel, het enige nadeel is dat je niet meer well rested kunt worden, maar daar staat o.a. tegenover dat je immuun bent tegen alle ziektes, óók in je human form.
Ik vond het niet passen voor mijn poppetje, dus ik heb mezelf genezen O-)
En waar ik in het begin nog dacht dat 5000 wel heel veel voor een huis was, zwem ik nu in het geld en geen idee waar ik dat allemaal aan uit kan geven! En nog geen dark brotherhood of thievesguild quest gedaan.
Rikketikzaterdag 26 november 2011 @ 09:02
Ik weet niet of ik het ooit zal gebruiken, maar bij de mijne past het juist heel goed. Mijn Nord is qua gedrag echt een beetje een Aela-kloon (ik denk ook dat ik met haar, Aela bedoel ik dan, ga trouwen O+). Daarom ben ik ook zo blij met mijn Orcish Armor: 'tis heavy armor maar het ziet er wel lekker barbaars uit. :9
Isabeauzaterdag 26 november 2011 @ 09:08
Oh, voor de well rested bonus hoef je de cure voor lycantrophy niet te doen: werkt ook na genezing niet meer }:|
Blisteringzaterdag 26 november 2011 @ 09:52
Ik ga ook maar overnieuw beginnen denk ik. Ben nog maar level 14, maar heb 't gevoel dat ik m'n perks enigszins verneukt heb, en wil eigenlijk archer worden (ben nu mage met 1h).

Gelukkig is overnieuw beginnen niet heel erg, aangezien er toch genoeg te doen is :D

Ik vind het trouwens wel heel lastig om te bepalen welke perks er belangrijk voor me zijn.
The_Substitutezaterdag 26 november 2011 @ 10:07
Weerwolf zijn + de...
SPOILER
ring van Hircine
...is wel erg handig. :)

Whiterunguards richting mij: "I find that wolfish grin, on your face, unsettling."

>:)
Pintermanzaterdag 26 november 2011 @ 10:58
Argh, ik kan niet kiezen welke perks ik op moet focusen. Ik ben nu level 10 en nog steeds geen echte richting gekozen :(

Ik wil sneaken/lockpicken/pickpocketen, maar ook dual wielden (dus: one handed) met light armor en archery en ik wil natuurlijk ook smithing/enchanting.

Hoe moet ik mijn perks hierin gaan verdelen? En door al die verschillende dingen te doen, level ik volgens mij ook erg hard...
De_Directeurzaterdag 26 november 2011 @ 11:07
Een spreuk waarmee je ijzer in goud verandert :D
Phaelanx_NLzaterdag 26 november 2011 @ 11:09
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 november 2011 11:07 schreef De_Directeur het volgende:
Een spreuk waarmee je ijzer in goud verandert :D
Hoor je bandits ook regelmatig over.

Wel handig voor enchanting trainen, 2 gold rings ipv 1 dagger.
The_Substitutezaterdag 26 november 2011 @ 11:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2011 11:09 schreef Phaelanx_NL het volgende:

[..]

Hoor je bandits ook regelmatig over.

Wel handig voor enchanting smithing trainen, 2 gold rings ipv 1 dagger.
Fixed.
Silvzaterdag 26 november 2011 @ 11:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2011 10:58 schreef Pinterman het volgende:
Argh, ik kan niet kiezen welke perks ik op moet focusen. Ik ben nu level 10 en nog steeds geen echte richting gekozen :(

Ik wil sneaken/lockpicken/pickpocketen, maar ook dual wielden (dus: one handed) met light armor en archery en ik wil natuurlijk ook smithing/enchanting.

Hoe moet ik mijn perks hierin gaan verdelen? En door al die verschillende dingen te doen, level ik volgens mij ook erg hard...
Lockpicken is zo makkelijk dat je daar geen perks in hoeft te stoppen wmb. Pickpocket heb ik zelf ook helemaal geen punt in gestopt, dus kom ik mij gewoon richten op 1h, Archery, sneak en wat zooi daarnaast.
GeertJan88zaterdag 26 november 2011 @ 11:29
Lydia is doooooooood :N

Heb wel full (fine) deadric armor :D

iemand een idee hoe je enchanting snel omhoog krijgt? Zonder console of cheats uiteraard.
Isabeauzaterdag 26 november 2011 @ 11:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2011 11:29 schreef GeertJan88 het volgende:
Lydia is doooooooood :N

Heb wel full (fine) deadric armor :D

iemand een idee hoe je enchanting snel omhoog krijgt? Zonder console of cheats uiteraard.
Alles disenchanten wat je kan disenchanten, de mage stone geactiveerd hebben en veel petty soul gems hebben waarmee je dingen enchant.
OMGWTFBBQSAUCEzaterdag 26 november 2011 @ 12:07
Kan je je kapsel en baard later in het spel nog veranderen?
eQuaLzaterdag 26 november 2011 @ 12:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2011 07:49 schreef NorthernStar het volgende:

[..]

Haha! :)

Ik heb gister de ring van Namira verdiend. Sindsdien krijg ik opmerkingen over mijn adem. "What have you been eating? Your breath smells foul!"

omnomnom :9
:D!
SPOILER
Ik heb dat hele zootje meteen omgelegd :') Die priest was wel blij :D
Friday12zaterdag 26 november 2011 @ 12:29
quote:
14s.gif Op zaterdag 26 november 2011 06:47 schreef Rikketik het volgende:
Volgens de guards stink ik naar natte hond. :7

SPOILER: Companions questline spoiler!
Tof dat je dit keer zelf de controle hebt over je innerlijke weerwolf. In Morrowind (of Bloodmoon eigenlijk) werd je gedwongen elke nacht te veranderen, nu kun je het gewoon zelf beslissen waar en wanneer. Ik denk ook dat ik er gewoon één blijf na het vinden van de cure. Ik bedoel, het enige nadeel is dat je niet meer well rested kunt worden, maar daar staat o.a. tegenover dat je immuun bent tegen alle ziektes, óók in je human form.
SPOILER
je kan ook nog een ring vinden waardoor je meerdere keren per dag kan veranderen in beast form
vossszaterdag 26 november 2011 @ 13:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2011 09:08 schreef Isabeau het volgende:
Oh, voor de well rested bonus hoef je de cure voor lycantrophy niet te doen: werkt ook na genezing niet meer }:|
Wat is die well rested bonus eigenlijk? :@
Grrrrrrrrzaterdag 26 november 2011 @ 13:06
Hoe kan ik lege enchanted weapons weer 'vullen'? Zelf schijn ik het niet te kunnen doen (wtf?) en ik kan ook nergens enchanters vinden die het voor me willen doen :')
Orbiszaterdag 26 november 2011 @ 13:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2011 13:06 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Hoe kan ik lege enchanted weapons weer 'vullen'? Zelf schijn ik het niet te kunnen doen (wtf?) en ik kan ook nergens enchanters vinden die het voor me willen doen :')
Met gevulde Soul Stones.
Desunotozaterdag 26 november 2011 @ 13:17
De well rested bonus krijg je als je x aantal uur (6 of 8 dacht ik?) geslapen hebt. De komende zoveel uur gaan al je skills dan 10% sneller vooruit.

Maar ik krijg hem ook niet meer terwijl ik niets mankeer. Foutje in het spel.

Lekker handig trouwens, op deze nieuwe computer van mij kan ik geen spoilers openen of mensen quoten. :')