En hoequote:Op maandag 17 oktober 2011 01:12 schreef Levolution het volgende:
[..]
Allemaal gardas als het om eten gaat
Wil ik best een keer proberen, mits geroosterd/gefrituurd. Alles wat gefrituurd is is te eten.quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:16 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:
[ afbeelding ]
Tarantula's.
OMGquote:Op maandag 17 oktober 2011 01:16 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:
[ afbeelding ]
Tarantula's.
Mensen kennen me inmiddels op FOK! lijkt mij, dan is een geslachtsindicator niet echt nodig lijkt mijquote:Op maandag 17 oktober 2011 01:13 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:
[..]
Turkse vriendin? Dus je bent een man? En ik je de hele tijd voor een vrouw aanzien. Ach, had ik maar beter naar de ondertitel moeten kijken.![]()
Aangenaam kennis te maken.quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:18 schreef o.us het volgende:
[..]
Mensen kennen me inmiddels op FOK! lijkt mij, dan is een geslachtsindicator niet echt nodig lijkt mij
Ik maak het ook geweldig en zelf vind ik dat ook.quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:20 schreef Isetmyfriendsonfire het volgende:
Vinden jullie Turkse koffie echt lekker?Ik maak het geweldig, als ik de complimenten mag geloven, maar zelf hoef ik het echt niet.
Cambodja is the 'place to be'.quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:17 schreef Levolution het volgende:
[..]
Wil ik best een keer proberen, mits geroosterd/gefrituurd. Alles wat gefrituurd is is te eten.
Ook aangenaam kennis te makenquote:Op maandag 17 oktober 2011 01:20 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:
[..]
Aangenaam kennis te maken.
Hta houa maghrebi?quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:22 schreef MarokkaanseKip het volgende:
Serieuzeonderwerpen is ook maghrabi trouwens
EN IS DIT RECEPT?
Maal de koffie in een Turkse koffiemolen (met een elektrische
koffiemolen kan het ook op de stand ′zeer fijn′) en gebruik een spe-
ciaal Turks koffiekannetje. Doe er de suiker bij en koud water
en laat drie keer aan de kook komen (opkomen). Eigenlijk hoort
deze koffie op een bijbehorende spiritusbrander te worden ge-
maakt. Als de koffie opkomt, het kannetje van het vuur nemen
en er een paar druppels koud water bijdoen. De hete koffie met
koffiedik en schuim in een mokkakopje doen en zonder melk
heet drinken.
PS Turkse koffie kan natuurlijk ook in ieder willekeurig klein pannetje worden klaargemaakt.
Ik drink het zonder suiker.quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:22 schreef MarokkaanseKip het volgende:
Serieuzeonderwerpen is ook maghrabi trouwens
EN IS DIT RECEPT?
Maal de koffie in een Turkse koffiemolen (met een elektrische
koffiemolen kan het ook op de stand ′zeer fijn′) en gebruik een spe-
ciaal Turks koffiekannetje. Doe er de suiker bij en koud water
en laat drie keer aan de kook komen (opkomen). Eigenlijk hoort
deze koffie op een bijbehorende spiritusbrander te worden ge-
maakt. Als de koffie opkomt, het kannetje van het vuur nemen
en er een paar druppels koud water bijdoen. De hete koffie met
koffiedik en schuim in een mokkakopje doen en zonder melk
heet drinken.
PS Turkse koffie kan natuurlijk ook in ieder willekeurig klein pannetje worden klaargemaakt.
Ik was al op de hoogte van jouw kennis qua Marokkaans-Arabischquote:Op maandag 17 oktober 2011 01:24 schreef MarokkaanseKip het volgende:
[..]
ah
wahad mara f udowu howa 9oltili wahed woord f darija
HAHA WTF mijn marokkaans
rip
Beste vriend, drop die Marokkaanse gerechten ook dan. Ik ben nog niet bekend met die keuken.quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:26 schreef o.us het volgende:
[..]
Ik was al op de hoogte van jouw kennis qua Marokkaans-Arabisch.
Wel ontopic blijven he. Gaat over het prachtige keuken van onze Turkse broerders en zusters.
Zeker weten? Zometeen krijg je hongerquote:Op maandag 17 oktober 2011 01:27 schreef Levolution het volgende:
[..]
Beste vriend, drop die Marokkaanse gerechten ook dan. Ik ben nog niet bekend met die keuken.Op couscous na.
ik kan me redden in tetouanquote:Op maandag 17 oktober 2011 01:26 schreef o.us het volgende:
[..]
Ik was al op de hoogte van jouw kennis qua Marokkaans-Arabisch.
Wel ontopic blijven he. Gaat over de prachtige keuken van onze Turkse broeders en zusters.
Jij hebt nog nooit bastilla geproefdquote:Op maandag 17 oktober 2011 01:27 schreef Levolution het volgende:
[..]
Beste vriend, drop die Marokkaanse gerechten ook dan. Ik ben nog niet bekend met die keuken.Op couscous na.
Alsof ik al geen honger had.quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:27 schreef o.us het volgende:
[..]
Zeker weten? Zometeen krijg je honger.
Wasdaquote:Op maandag 17 oktober 2011 01:27 schreef MarokkaanseKip het volgende:
[..]
ik kan me redden in tetouan
[..]
Jij hebt nog nooit bastilla geproefd![]()
?
Nee man. Godverdomme, nu baal ik. Waar kan ik goed Marokkaans eten in Nederland? Liefst oosten/noorden.quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:27 schreef MarokkaanseKip het volgende:
[..]
ik kan me redden in tetouan
[..]
Jij hebt nog nooit bastilla geproefd![]()
?
Rotterdam, Utrecht en Den Haag ken ik goede, helaas.quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:28 schreef Levolution het volgende:
[..]
Nee man. Godverdomme, nu baal ik. Waar kan ik goed Marokkaans eten in Nederland? Liefst oosten/noorden.
Is verdomd lekker, ben zo blij als dat eens bereid wordt.quote:
Kip?quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:28 schreef o.us het volgende:
Bastilla, hartige Marokkaanse taart met kip, amandelen, suiker en nog iets zoets.
[ afbeelding ]
Ik ben gek op kip, ik ben gek op koolhydraten, ik ben gek op amandelen en ik ben gek op kip die je zoet bereidt. Klinkt fucking goed dit gerecht.quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:28 schreef o.us het volgende:
Bastilla, hartige Marokkaanse taart met kip, amandelen, suiker en nog iets zoets.
[ afbeelding ]
quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:31 schreef Levolution het volgende:
[..]
Ik ben gek op kip, ik ben gek op koolhydraten, ik ben gek op amandelen en ik ben gek op kip die je zoet bereidt. Klinkt fucking goed dit gerecht.
Is het ook. Zeker proberen.quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:29 schreef o.us het volgende:
[..]
Rotterdam, Utrecht en Den Haag ken ik goede, helaas.
Kun je namen geven? Mocht ik in de buurt zijn, kan ik dit topic nog altijd terug zoeken.quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:29 schreef o.us het volgende:
[..]
Rotterdam, Utrecht en Den Haag ken ik goede, helaas.
Ja, een hele bastilla. Dat mag wel voor die prijs, vind je niet?quote:
Uit mijn hoofd in Rotterdam, restaurant Safir, Sultan. In Den Haag, restaurant Marrakech en in Utrecht inderdaad Salaam. Voor de rest moet ik even nadenken.quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:32 schreef Levolution het volgende:
[..]
Kun je namen geven? Mocht ik in de buurt zijn, kan ik dit topic nog altijd terug zoeken.
Jazeker. Utrecht is ook nog best te doen voor mij. Sowieso wil ik misschien naar Utrecht verhuizen, dit ga ik zeker onthouden, bedankt.quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:42 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:
[..]
Ja, een hele bastilla. Dat mag wel voor die prijs, vind je niet?
Bedankt, nog meer ondersteuning voor Salaam dus. Ik ben voorlopig wel zoet hiermee.quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:44 schreef o.us het volgende:
[..]
Uit mijn hoofd in Rotterdam, restaurant Safir, Sultan. In Den Haag, restaurant Marrakech en in Utrecht inderdaad Salaam. Voor de rest moet ik even nadenken.
Tuurlijk, daar is dit topic toch allang voor gekaapt?quote:
Utrecht is Centraal en heel makkelijk te doen. Probeer het zeker, neem meerdere mensen mee, je krijgt het niet in je eentje op.quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:44 schreef Levolution het volgende:
[..]
Jazeker. Utrecht is ook nog best te doen voor mij. Sowieso wil ik misschien naar Utrecht verhuizen, dit ga ik zeker onthouden, bedankt.
Met twee mensen dan?quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:45 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:
[..]
Utrecht is Centraal en heel makkelijk te doen. Probeer het zeker, neem meerdere mensen mee, je krijgt het niet in je eentje op.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |