En hoequote:Op maandag 17 oktober 2011 01:12 schreef Levolution het volgende:
[..]
Allemaal gardas als het om eten gaat
Wil ik best een keer proberen, mits geroosterd/gefrituurd. Alles wat gefrituurd is is te eten.quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:16 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:
[ afbeelding ]
Tarantula's.
OMGquote:Op maandag 17 oktober 2011 01:16 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:
[ afbeelding ]
Tarantula's.
Mensen kennen me inmiddels op FOK! lijkt mij, dan is een geslachtsindicator niet echt nodig lijkt mijquote:Op maandag 17 oktober 2011 01:13 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:
[..]
Turkse vriendin? Dus je bent een man? En ik je de hele tijd voor een vrouw aanzien. Ach, had ik maar beter naar de ondertitel moeten kijken.![]()
Aangenaam kennis te maken.quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:18 schreef o.us het volgende:
[..]
Mensen kennen me inmiddels op FOK! lijkt mij, dan is een geslachtsindicator niet echt nodig lijkt mij
Ik maak het ook geweldig en zelf vind ik dat ook.quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:20 schreef Isetmyfriendsonfire het volgende:
Vinden jullie Turkse koffie echt lekker?Ik maak het geweldig, als ik de complimenten mag geloven, maar zelf hoef ik het echt niet.
Cambodja is the 'place to be'.quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:17 schreef Levolution het volgende:
[..]
Wil ik best een keer proberen, mits geroosterd/gefrituurd. Alles wat gefrituurd is is te eten.
Ook aangenaam kennis te makenquote:Op maandag 17 oktober 2011 01:20 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:
[..]
Aangenaam kennis te maken.
Hta houa maghrebi?quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:22 schreef MarokkaanseKip het volgende:
Serieuzeonderwerpen is ook maghrabi trouwens
EN IS DIT RECEPT?
Maal de koffie in een Turkse koffiemolen (met een elektrische
koffiemolen kan het ook op de stand ′zeer fijn′) en gebruik een spe-
ciaal Turks koffiekannetje. Doe er de suiker bij en koud water
en laat drie keer aan de kook komen (opkomen). Eigenlijk hoort
deze koffie op een bijbehorende spiritusbrander te worden ge-
maakt. Als de koffie opkomt, het kannetje van het vuur nemen
en er een paar druppels koud water bijdoen. De hete koffie met
koffiedik en schuim in een mokkakopje doen en zonder melk
heet drinken.
PS Turkse koffie kan natuurlijk ook in ieder willekeurig klein pannetje worden klaargemaakt.
Ik drink het zonder suiker.quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:22 schreef MarokkaanseKip het volgende:
Serieuzeonderwerpen is ook maghrabi trouwens
EN IS DIT RECEPT?
Maal de koffie in een Turkse koffiemolen (met een elektrische
koffiemolen kan het ook op de stand ′zeer fijn′) en gebruik een spe-
ciaal Turks koffiekannetje. Doe er de suiker bij en koud water
en laat drie keer aan de kook komen (opkomen). Eigenlijk hoort
deze koffie op een bijbehorende spiritusbrander te worden ge-
maakt. Als de koffie opkomt, het kannetje van het vuur nemen
en er een paar druppels koud water bijdoen. De hete koffie met
koffiedik en schuim in een mokkakopje doen en zonder melk
heet drinken.
PS Turkse koffie kan natuurlijk ook in ieder willekeurig klein pannetje worden klaargemaakt.
Ik was al op de hoogte van jouw kennis qua Marokkaans-Arabischquote:Op maandag 17 oktober 2011 01:24 schreef MarokkaanseKip het volgende:
[..]
ah
wahad mara f udowu howa 9oltili wahed woord f darija
HAHA WTF mijn marokkaans
rip
Beste vriend, drop die Marokkaanse gerechten ook dan. Ik ben nog niet bekend met die keuken.quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:26 schreef o.us het volgende:
[..]
Ik was al op de hoogte van jouw kennis qua Marokkaans-Arabisch.
Wel ontopic blijven he. Gaat over het prachtige keuken van onze Turkse broerders en zusters.
Zeker weten? Zometeen krijg je hongerquote:Op maandag 17 oktober 2011 01:27 schreef Levolution het volgende:
[..]
Beste vriend, drop die Marokkaanse gerechten ook dan. Ik ben nog niet bekend met die keuken.Op couscous na.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |