En? Hoe was het? En komt er nog een verslag?quote:Op maandag 5 september 2011 22:36 schreef Blik het volgende:
komende vrijdag staat de Librije op het programma
Aanrader, vooral voor het lekker geit eten daarquote:Op vrijdag 9 september 2011 11:03 schreef Felagund het volgende:
[..]
De Gulle waard ligt toch in Winterswijk? Moet er altijd nog een keer heen.
Ken dat, hoewel ik graag met een Chinese vrienden van me uit eten ga in Den Haag of Amsterdam, die weten zaken waar je goed eet, het publiek alleen Chinees is en de kaart ook.quote:Op donderdag 8 september 2011 22:38 schreef RobinOok het volgende:
Ik eet bijna nooit Chinees. Uit.
Waren er maar goeie Chinezen!
Ja dan kan je lekker, maag , darmen, bloed etc etenquote:Op dinsdag 13 september 2011 14:51 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ken dat, hoewel ik graag met een Chinese vrienden van me uit eten ga in Den Haag of Amsterdam, die weten zaken waar je goed eet, het publiek alleen Chinees is en de kaart ook.
Helaas doe ik dat veel te weinig. Kom nog liever bij hun ouders thuis. Dan wordt er zo goed gekookt.
Ook dan is het nog steeds zo'n beetje allemaal Kantonees.quote:Op dinsdag 13 september 2011 14:51 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ken dat, hoewel ik graag met een Chinese vrienden van me uit eten ga in Den Haag of Amsterdam, die weten zaken waar je goed eet, het publiek alleen Chinees is en de kaart ook.
En wat zou jij willen eten? Ik kan ze eens vragen..quote:Op dinsdag 13 september 2011 15:15 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ook dan is het nog steeds zo'n beetje allemaal Kantonees.
In ieder geval authentiek Kantonees, maar nog steeds niet wat ik graag zou eten.
Blijft goed, hè? Truffels.quote:Op dinsdag 13 september 2011 20:53 schreef Tha_Flash het volgende:
Waar? Truffels in Haarlem
Wanneer? zaterdag 10 september ( 1 jaar getrouwd )
Wat at je?
[ afbeelding ]
Impressie? eten heerlijk, sfeer heel goed alleen een beetje warm
Kosten? ¤ 115,70 excl. fooi
Cijfer? 9,5
Nee. We gaan dit jaar niet naar de Restaurantweek.quote:Op woensdag 14 september 2011 10:16 schreef rubje het volgende:
golf. gaan bluezz en jij dit jaar ook weer de restaurantweek in en zoja,welke restaurants staan op het programma?
Was idd weer heerlijk, bij het volgende menu maar weer.quote:Op dinsdag 13 september 2011 20:59 schreef golfer het volgende:
[..]
Blijft goed, hè? Truffels.
Wij wilden er a.s. donderdag weer naartoe maar was al helemaal vol.
Wordt dus donderdag Restaurant Fris in Haarlem voor ons.
Mee eens. Niet arrogant bedoeld, maar mijn chef kookt stukken spannender dan dat! Presentatie ook, die friandises zien er echt heel erg saai uit. Golfer, ik zou je graag een keer bij mij aan tafel zien bij TheCollegeHotel in Amsterdam!quote:Op donderdag 8 september 2011 22:02 schreef RobinOok het volgende:
Sjesus, wat een saaie, klassieke meuk. Daar zou ik dus echt geen 70 pp voor over hebben. En al helemaal niet voor een lunch.
Als ik daar de diverse recensies over lees en de prijzen zie die een opleidingskeuken durft te vragen haak ik al af. Dan mogen de friandises misschien wel mooi zijn, maar bijna sterrenrestaurantprijzen vragen voor een horecaschool vind ik belachelijk.quote:Op maandag 19 september 2011 02:32 schreef Luuksor het volgende:
Mee eens. Niet arrogant bedoeld, maar mijn chef kookt stukken spannender dan dat! Presentatie ook, die friandises zien er echt heel erg saai uit. Golfer, ik zou je graag een keer bij mij aan tafel zien bij TheCollegeHotel in Amsterdam!
Recensies van het afgelopen anderhalf jaar zijn inderdaad kut, hoewel we sinds 4 maanden een nieuwe chef hebben, en ik weet bijna zeker dat je van die laatste maanden geen negatieve recensie kan vinden.quote:Op maandag 19 september 2011 12:35 schreef golfer het volgende:
[..]
Als ik daar de diverse recensies over lees en de prijzen zie die een opleidingskeuken durft te vragen haak ik al af. Dan mogen de friandises misschien wel mooi zijn, maar bijna sterrenrestaurantprijzen vragen voor een horecaschool vind ik belachelijk.
Nederlandse horeca is sowieso duurquote:Op maandag 19 september 2011 13:36 schreef RobinOok het volgende:
Tsja, Amsterdam he, daar is alles overrated en overpriced.
Rotterdam is niet voor niets de culinaire hoofdstad van Nederland.
Sterker nog, er zijn restaurants met een michelin ster die voor dezelfde prijzen een gelijkend menu hebben. Belachelijk dus.quote:Op maandag 19 september 2011 12:35 schreef golfer het volgende:
[..]
Als ik daar de diverse recensies over lees en de prijzen zie die een opleidingskeuken durft te vragen haak ik al af. Dan mogen de friandises misschien wel mooi zijn, maar bijna sterrenrestaurantprijzen vragen voor een horecaschool vind ik belachelijk.
Ik heb ook steeds minder zin in een fooi gevenquote:Op maandag 19 september 2011 15:52 schreef Pietverdriet het volgende:
Nederlandse horeca is sowieso duur
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |