SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Oude Helden & Antihelden :SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Vorige deeltjes:![]()
Topicreeks: Topchef
Uitzending terugkijken :
http://www.rtl.nl/xl/#/a/201243/
Paul-89
Ik wilde de OP even opschonenquote:Op donderdag 25 augustus 2011 19:36 schreef zoem het volgende:
Dekatria, volgens mij stond je al klaar met je reactie
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op donderdag 25 augustus 2011 19:57 schreef Dekatria het volgende:
Fakking eng hoe die gast in de camera z'n recept voorleest. Net een kinderlokker.
grot champignons, klinkt ook al zo .... dingesquote:Op donderdag 25 augustus 2011 19:57 schreef Dekatria het volgende:
Fakking eng hoe die gast in de camera z'n recept voorleest. Net een kinderlokker.
wie?quote:Op donderdag 25 augustus 2011 19:57 schreef Dekatria het volgende:
Fakking eng hoe die gast in de camera z'n recept voorleest. Net een kinderlokker.
quote:Op donderdag 25 augustus 2011 19:58 schreef Ceetje.. het volgende:
[..]
grot champignons, klinkt ook al zo .... dinges
quote:Op donderdag 25 augustus 2011 20:00 schreef Dekatria het volgende:
Topchef #63: Met kinderlokkers en grotchampignons!
Ja, daar heb je ook wel gelijk in, maar het valt me bij die Petra gewoon heel erg op. Bij andere kandidaten zie je ze steeds keurig met een lepel en zij staat om de 2 minuten weer met haar vingers in die panquote:Op donderdag 25 augustus 2011 23:53 schreef SiGNe het volgende:
Koks gaan vrij vaak met hun vingers door een gerecht heen, daarom wassen ze hun handen ook zo vaak..
Ze moeten wel want je krijgt op die manier meer gevoel bij wat ze maken, je voelt de temperatuur, je voelt de dikte, je voelt de structuur en vervolgens doe je dat nog een tweede keer maar dan met je mond en proef je het gerecht ook.
Als het een warm gerecht is is er trouwens ook niks aan de hand, boven 65 graden is het steriel.
En je kan het wel allemaal heel officieel doen met twee lepels (met 1 lepel haal je het uit de pan, schepte het op de 2e lepen en dan proef je, zo komt het gerecht nooit in contact met de kok)
maar da's ook zo'n gedoe als je dat om de 5 minuten moet doen.
En niet te vergeten DE smerige doekquote:Op donderdag 25 augustus 2011 23:31 schreef Tim86 het volgende:
Pff, die Petra proeft ook steeds door gewoon met haar hand/vinger die pan in te gaan..heb bij haar ook het gevoel dat er een hele shag-walm om haar heen hangt
Ooit in een keuken geweest?quote:Op donderdag 25 augustus 2011 23:31 schreef Tim86 het volgende:
Pff, die Petra proeft ook steeds door gewoon met haar hand/vinger die pan in te gaan..heb bij haar ook het gevoel dat er een hele shag-walm om haar heen hangt
Ja, en daar doen mensen het netjes met een lepel.quote:
De smerige houten planken die ze deze serie gebruiken, terwijl ze in een professionele keuken koken? Waarom niet de gebruikelijke gekleurde gescheiden planken?quote:
Sponsoring door Zwilling volgens mij, uiteindelijk draait het natuurlijk gewoon om producten verkopenquote:Op vrijdag 26 augustus 2011 01:09 schreef golfer het volgende:
[..]
De smerige houten planken die ze deze serie gebruiken, terwijl ze in een professionele keuken koken? Waarom niet de gebruikelijke gekleurde gescheiden planken?
En inderdaad die theedoek van haar, waarmee ze eerst het zweet van haar voorhoofd afveegd om vervolgens de randen van een bord mee schoon te maken.
Had gehoopt dat ze naar Aubergine zouden gaan vandaag. Heb daar een paar maanden geleden gegeten en dat was echt top!quote:Op donderdag 25 augustus 2011 23:35 schreef fratsman het volgende:
Leuk programma! Net zat mijn oude buurjongen bij dat brandweerteam, en de 2 heren die meeproeven zijn van de 2 beste restaurants hier in Venlo.
quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 18:13 schreef Cateye2011 het volgende:
Hoi, ik kan toch lekker kijken, nog 45 minuten!
quote:
quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:03 schreef Ceetje.. het volgende:
als je Rudy zo ziet met z'n haren "los" lijkt het wel een meisje
Hij leest meequote:
Een trol met lol.quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:06 schreef Sideshowbobbie het volgende:
Ik vind het een beetje een rare chef
Zo'n iemand waarbij je je kinderen niet alleen zou laten.quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:06 schreef Sideshowbobbie het volgende:
Ik vind het een beetje een rare chef
quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:07 schreef Dekatria het volgende:
[..]
Zo'n iemand waarbij je je kinderen niet alleen zou laten.
Oh wacht, dat is een...
Toch niet, geen sterrenvermeldingquote:
Topchefonwaardig!quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:08 schreef Sideshowbobbie het volgende:
[..]
Toch niet, geen sterrenvermelding
Ook die lezen mee hier, ze weten ervan!quote:
Gooooooooooooooooooooooooooooooooedenavond!quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:09 schreef Tim86 het volgende:
Deze chef heeft mediatraining gehad van Gaston van de postcodeloterij ofzo
Trauma?quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:10 schreef Ceetje.. het volgende:
doet me denken aan een leraar vroeger op school
Het woord zalf geeft mij al onaangename rillingen.quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:11 schreef Dekatria het volgende:
Als zo'n gast me bij de arm pakt en begint over "stevigheid" en "zalvig" dan draai ik z'n arm los. Brrrr.
en dan ook nog in combinatie met grot-champignons, ieeeeeequote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:12 schreef Specularium het volgende:
[..]
Het woord zalf geeft mij al onaangename rillingen.
Ik wil jouw grotje wel inzalven anders?quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:12 schreef Ceetje.. het volgende:
[..]
en dan ook nog in combinatie met grot-champignons, ieeeeee
quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:13 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Ik wil jouw grotje wel inzalven anders?
quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:13 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Ik wil jouw grotje wel inzalven anders?
En dan zalven maarquote:
doe die van thamara maarquote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:13 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Ik wil jouw grotje wel inzalven anders?
Hehe. Moest ik ineens lachen terwijl ik dat nooit doe.quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:13 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Ik wil jouw grotje wel inzalven anders?
quote:
neem d'r dan eenquote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:16 schreef Drassss het volgende:
Ik wilde muesli pakken, maar nu heb ik serieus zin in een boterham met vlokken
Muesli als avondeten? Arme jongenquote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:16 schreef Drassss het volgende:
Ik wilde muesli pakken, maar nu heb ik serieus zin in een boterham met vlokken
Vlokken, wokken en zalven.quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:16 schreef Yonjuuni het volgende:
Ik wist wel dat ik vanmiddag bij de AH wat was vergeten, de vlokken.
Toetjequote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:16 schreef Sideshowbobbie het volgende:
[..]
Muesli als avondeten? Arme jongen
Ik schrok alquote:
Goed opstijven he.quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:18 schreef Tim86 het volgende:
Ik ga meestal pas koken na/tijdens Topchef. Moet toch even wat inspiratie opdoen.
Dat komt later welquote:
Probeer jij ook weleens de topclass na te doen terwijl je geen enkel ingredient in huis hebt?quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:18 schreef Tim86 het volgende:
Ik ga meestal pas koken na/tijdens Topchef. Moet toch even wat inspiratie opdoen.
quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:19 schreef Specularium het volgende:
[..]
Probeer jij ook weleens de topclass na te doen terwijl je geen enkel ingredient in huis hebt?
quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:19 schreef Specularium het volgende:
[..]
Probeer jij ook weleens de topclass na te doen terwijl je geen enkel ingredient in huis hebt?
Ja, daar sta ik dan. ben ik bezig met een vispotje, heb ik alleen hamburgers, een krop sla, bbq saus en wat witte broodjes..zie dan nog maar een voldoende te halen.quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:19 schreef Specularium het volgende:
[..]
Probeer jij ook weleens de topclass na te doen terwijl je geen enkel ingredient in huis hebt?
Ik kwam nooit verder dan Grolschquote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:19 schreef Specularium het volgende:
[..]
Probeer jij ook weleens de topclass na te doen terwijl je geen enkel ingredient in huis hebt?
Dat is sowieso al zwaar onvoldoende.quote:
Teh fuck?quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:23 schreef Tim86 het volgende:
Rudy is echt zo iemand die seks heeft met dieren..
quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:23 schreef Tim86 het volgende:
Rudy is echt zo iemand die seks heeft met dieren..
Ze kan het weer wel presenteren met die bewegingenquote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:25 schreef Cee het volgende:
Die Mischa zou een goede tv presentatrice zijn.
Gewoon allebeiquote:
Julius kan het weten, zijn koopwaar hangt ook over de riem.quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:25 schreef Cee het volgende:
En meteen zegt Juul dat ze 't goed verkoopt!
Zal wel terecht zijn. De laatste kookshows waren de vrouwen een beetje in overvloed als winnaars.quote:
quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:31 schreef Dekatria het volgende:
Kom eens lekker mee naar me kachel, kommaarkommaarkommaar
Zondequote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:31 schreef Drassss het volgende:
Verdomme was deze uitzending nu maar gister, ik heb net heel mijn entrecote verkloot!
Dat is ook entreclotequote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:31 schreef Drassss het volgende:
Verdomme was deze uitzending nu maar gister, ik heb net heel mijn entrecote verkloot!
Je entrecote verkloten. Dat rijmt.quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:31 schreef Drassss het volgende:
Verdomme was deze uitzending nu maar gister, ik heb net heel mijn entrecote verkloot!
Je kunt iig zien dat hij wilt leren.quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:33 schreef Ceetje.. het volgende:
wok heeft z'n halve boekje volgeschreven
Wok had bij de vorige opdracht een beetje uitleg.quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:36 schreef timmmmm het volgende:
Triest dat hij Mischa wel helpt, maar kwok niet.
Ik neem het terug!quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:36 schreef timmmmm het volgende:
Triest dat hij Mischa wel helpt, maar kwok niet.
quote:
quote:
Mwoah, je kunt het verchil tussen een of geen ster makkelijk proeven, of je het lekker vind is natuurlijk een tweedequote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:42 schreef Caland het volgende:
Nemen al die topchefs zichzelf niet veel te serieus. Volgens mij is het gewoon 40% talent en 60% gebakken lucht.
Met hun zuurtje, frisje en zoetje
Opstijven en zalven maar!quote:
quote:
Na dat Cherso gedoe verbaast het me nietsquote:Op vrijdag 26 augustus 2011 19:46 schreef Drassss het volgende:
HOlland in the Hood?
We kunnen serieus nog dieper zinken?
Grapjequote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Winnaar FOK-Eredivisie-Toto 2025
iedereen zit te wachtenquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |