Ik heb namelijk niet echt een idee wat er bij past wat zonder oven te maken is.quote:2 racks of pork ribs
2 cups of red wine (I used a Spanish Tempranillo)
250 ml black molasses
1/4 cup honey
1/4 cup soya sauce
8 garlic cloves minced
Jep, maar dan niet uit de oven.quote:Op zondag 28 augustus 2011 22:43 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik neem aan dat je spareribs hier in gaat marineren en wat zoekt wat daar bij past?
Wat dacht je van een chiabatta en een salade?
Je wilt weten hoe je de spareribs moet klaarmaken?quote:Op zondag 28 augustus 2011 22:50 schreef AlchemistOfSorrows het volgende:
[..]
Jep, maar dan niet uit de oven.
Klinkt trouwens als een goed idee, die chiabatta en salade
Nee, ik weet hoe ik ze klaar moet maken, maar ik zocht naar bijgerechtenquote:Op zondag 28 augustus 2011 22:51 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je wilt weten hoe je de spareribs moet klaarmaken?
Marineren en koken in de marinade is een manier, en dan op de grill
Als je de scherpte wilt temperen moet je de zaadjes en de zaadlobben verwijderen.quote:Op woensdag 31 augustus 2011 14:34 schreef Ledig het volgende:
Ik heb 20 behoorlijk pittige cayenne pepers en nu vroeg ik me af of het mogelijk is om er gevulde pepers van maken. Heeft er iemand wat aanwijzingen/tips over bereidingswijze en vulling? Liefst ook om de scherpte van de pepers wat te temperen?
Roomkaas met andere smaakmakers.quote:Op woensdag 31 augustus 2011 14:51 schreef SiGNe het volgende:
Zijn cayennepepers niet een beetje klein om te vullen of begrijp ik het verkeerd?
Qua vulling zou ik er iets zoets in doen, dat haalt ook de scherpte weg.
Of een olie..quote:Op woensdag 31 augustus 2011 15:42 schreef Pietverdriet het volgende:
Je kan er natuurlijk ook een sambal van maken
huuuuuuuuuuuuuquote:Op woensdag 31 augustus 2011 18:35 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
Piet, ik heb 2 schapenballen voor een euro gekocht. Hoe maak je die dingen klaar en vooral, schoon
Vrij groot ja. Ik heb wel eens stierenbal gegeten , erg lekker.quote:Op woensdag 31 augustus 2011 19:06 schreef RobinOok het volgende:
Ik ken alleen "organen van de bok", jaaaaaren terug een paar keer gegeten. Ik vond ze lekker. Bij een Turks restaurant, gewoon gebakken met knoflookje enzo. Maar geen idee of die dan eerst voorgegaard zijn. Zijn die niet veel groter, die van een schaap?
Het vlies wat er omheen zit, waar ook de aderen in zitten insnijden met een scherp mes en er af trekken, gaat gemakkelijker als ze half bevroren zijn trouwens. Goed spoelen met koud (!) water. Stierenballen zijn makkelijker, want die zijn groter.quote:Op woensdag 31 augustus 2011 18:35 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
Piet, ik heb 2 schapenballen voor een euro gekocht. Hoe maak je die dingen klaar en vooral, schoon
Maak er Chiles Rellenos van.quote:Op woensdag 31 augustus 2011 14:34 schreef Ledig het volgende:
Ik heb 20 behoorlijk pittige cayenne pepers en nu vroeg ik me af of het mogelijk is om er gevulde pepers van maken. Heeft er iemand wat aanwijzingen/tips over bereidingswijze en vulling? Liefst ook om de scherpte van de pepers wat te temperen?
Dat is een heel ander soort peper, net zoals een paprika een ander soort isquote:Op donderdag 1 september 2011 10:30 schreef Beelzebufo het volgende:
[..]
Maak er Chiles Rellenos van.
boontjes.quote:Op dinsdag 6 september 2011 19:13 schreef Tree het volgende:
Wat is volgens jullie de lekkerste groente om bij sliptong en aardappeltjes gebakken in de schil te eten?
Zeekraal, visboer verkoopt het waarschijnlijk wel.quote:Op dinsdag 6 september 2011 19:13 schreef Tree het volgende:
Wat is volgens jullie de lekkerste groente om bij sliptong en aardappeltjes gebakken in de schil te eten?
Oh, dat lijkt me wel leuk! Hoe maak ik dit klaar?quote:Op dinsdag 6 september 2011 19:24 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zeekraal, visboer verkoopt het waarschijnlijk wel.
Even kort blancheren, of stoven met boter en wat witte wijn. Het is snel gaar.quote:Op dinsdag 6 september 2011 19:42 schreef Tree het volgende:
[..]
Oh, dat lijkt me wel leuk! Hoe maak ik dit klaar?
Dankjewelquote:Op dinsdag 6 september 2011 19:44 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Even kort blancheren, of stoven met boter en wat witte wijn. Het is snel gaar.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |