Roomkaas met andere smaakmakers.quote:Op woensdag 31 augustus 2011 14:51 schreef SiGNe het volgende:
Zijn cayennepepers niet een beetje klein om te vullen of begrijp ik het verkeerd?
Qua vulling zou ik er iets zoets in doen, dat haalt ook de scherpte weg.
Of een olie..quote:Op woensdag 31 augustus 2011 15:42 schreef Pietverdriet het volgende:
Je kan er natuurlijk ook een sambal van maken
huuuuuuuuuuuuuquote:Op woensdag 31 augustus 2011 18:35 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
Piet, ik heb 2 schapenballen voor een euro gekocht. Hoe maak je die dingen klaar en vooral, schoon
Vrij groot ja. Ik heb wel eens stierenbal gegeten , erg lekker.quote:Op woensdag 31 augustus 2011 19:06 schreef RobinOok het volgende:
Ik ken alleen "organen van de bok", jaaaaaren terug een paar keer gegeten. Ik vond ze lekker. Bij een Turks restaurant, gewoon gebakken met knoflookje enzo. Maar geen idee of die dan eerst voorgegaard zijn. Zijn die niet veel groter, die van een schaap?
Het vlies wat er omheen zit, waar ook de aderen in zitten insnijden met een scherp mes en er af trekken, gaat gemakkelijker als ze half bevroren zijn trouwens. Goed spoelen met koud (!) water. Stierenballen zijn makkelijker, want die zijn groter.quote:Op woensdag 31 augustus 2011 18:35 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
Piet, ik heb 2 schapenballen voor een euro gekocht. Hoe maak je die dingen klaar en vooral, schoon
Maak er Chiles Rellenos van.quote:Op woensdag 31 augustus 2011 14:34 schreef Ledig het volgende:
Ik heb 20 behoorlijk pittige cayenne pepers en nu vroeg ik me af of het mogelijk is om er gevulde pepers van maken. Heeft er iemand wat aanwijzingen/tips over bereidingswijze en vulling? Liefst ook om de scherpte van de pepers wat te temperen?
Dat is een heel ander soort peper, net zoals een paprika een ander soort isquote:Op donderdag 1 september 2011 10:30 schreef Beelzebufo het volgende:
[..]
Maak er Chiles Rellenos van.
boontjes.quote:Op dinsdag 6 september 2011 19:13 schreef Tree het volgende:
Wat is volgens jullie de lekkerste groente om bij sliptong en aardappeltjes gebakken in de schil te eten?
Zeekraal, visboer verkoopt het waarschijnlijk wel.quote:Op dinsdag 6 september 2011 19:13 schreef Tree het volgende:
Wat is volgens jullie de lekkerste groente om bij sliptong en aardappeltjes gebakken in de schil te eten?
Oh, dat lijkt me wel leuk! Hoe maak ik dit klaar?quote:Op dinsdag 6 september 2011 19:24 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zeekraal, visboer verkoopt het waarschijnlijk wel.
Even kort blancheren, of stoven met boter en wat witte wijn. Het is snel gaar.quote:Op dinsdag 6 september 2011 19:42 schreef Tree het volgende:
[..]
Oh, dat lijkt me wel leuk! Hoe maak ik dit klaar?
Dankjewelquote:Op dinsdag 6 september 2011 19:44 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Even kort blancheren, of stoven met boter en wat witte wijn. Het is snel gaar.
Tadadadatadaaaa: http://www.kweepeer.nl/nieuws/gratis-kweeperen/quote:Op zondag 28 augustus 2011 19:53 schreef Erasmo het volgende:
Even wat anders, weet iemand waar je kweeën kan krijgen?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |