abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_100108562
Zakpatat90, begin dan maar vast met sparen. Duur grapje zo'n taart! Of je moet in een zigeunerfamilie trouwen, die kijken niet op een paar centen blijkt :D
A balanced diet is a cookie in each hand
pi_100109535
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2011 23:19 schreef Taartje het volgende:
Zakpatat90, begin dan maar vast met sparen. Duur grapje zo'n taart! Of je moet in een zigeunerfamilie trouwen, die kijken niet op een paar centen blijkt :D
Buiten dat het duur is.. spuuglelijk is het ook :')
pi_100109767
Als je het rood met roosjes maakt ofzo is het vast al heel anders! :)
pi_100112952
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2011 23:37 schreef LovelyLady het volgende:

[..]

Buiten dat het duur is.. spuuglelijk is het ook :')
ik vind het mooi gemaakt :@
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  zaterdag 30 juli 2011 @ 01:14:06 #30
255392 De_Taartjesfee
Hoardin' like a hoarder
pi_100113726
Ik vind het vreselijk wanstaltig en ook nog eens schots en scheef :D
Maar het is roze en bling dus ach ja :P
I`m not weird. I`m limited edition.
pi_100118216
Offtopic, maar heb je die jurk gezien... met lampjes enzo (vorige week was dat geloof ik...). Niet mijn smaak, maar als zij er gelukkig van worden... Daar past zo'n taart wel bij. Maar ik zou het voor mezelf wat simpeler houden ;)
Fake it till you make it...
pi_100119212
even n vraagje!
heb gister een cars auto en thomas trein geroyal-iced op een insteekhoesje...(zo geleerd op de cursus)
maar het is nu een nacht verder en het is nog steeds niet hard :( dus het wordt niets om dat op de taart te doen..snik! Het waren tubes van wilton die kant en klare..hebben jullie daar ook de ervaring mee dat het heeeeel lang duurd voordat het echt goed hard wordt?
haken is cool
pi_100119228
Die taart van die zigeunerfamilie van gisteravond was wel erg over de top hihii
haken is cool
pi_100122597
Geen idee missN. Wat jammer...
Fake it till you make it...
  zaterdag 30 juli 2011 @ 14:34:21 #35
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_100124804
Niet in de vriezer doen! Het enige waardoor het sneller schijnt uit te harden is in de oven bij een graad of 50. Zelf heb ik dat nog nooit geprobeerd overigens. En ik weet niet of dat plastic insteekhoesje daar tegen kan...
pi_100124858
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2011 10:41 schreef MissN het volgende:
Die taart van die zigeunerfamilie van gisteravond was wel erg over de top hihii
Dat wel, maar ik vond hem wel mooi gemaakt, een keer wat anders dan de doorsnee taart
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_100127457
@spuuglokje, ja dat van niet in de vriezer had ik al ergens gelezen idd! nouja ik denk dat deze royal icing niet zo geschikt is voor op een insteekhoesje maar meer voor direct op de taart :P
Ik heb nu alles van fondant gemaakt..ook best mooi geworden!
haken is cool
  zaterdag 30 juli 2011 @ 16:53:12 #38
259886 pessie
There's a new chef in tow
pi_100128698
Heej, mijn taart in de OP :o Wat leuk!
Al vind ik wel dat jullie creaties 10 maal beter lukken dan de mijne. Hoe kan ik dat leren?
pi_100151723
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2011 22:14 schreef BBQ-kip het volgende:
Mooi zeg en klinkt erg lekker!
Ik vind de 3 bloemen bovenop echt heel erg mooi zo, met die pareltjes in het midden :Y
En mooi rond geworden ook, de taart!
Heb je een bolbakvorm gebruikt of cake in lagen opgebouwd in een kom tot het een ronde bol werd?
Hij was ook erg lekker! haha
Ik heb een ronde ovenschaal gebruikt.. Ik denk toch dat het in lagen opbouwen makkelijker is.. Maar het is zo ook goed gelukt:)
pi_100231441
Zo, na een tijdje lurken ook maar eens een account aangemaakt. Echt geweldige creaties zie ik hier voorbij komen zeg! Naar aanleiding van jullie enthousiasme ben ik nu dus ook begonnen met het versieren van cupcakes. (Nouja, ik heb het gisteren voor het eerst gedaan.) Wel erg leuk, dat kliederen in de keuken ;)
pi_100232171
Na een tijdje lurken, dan ook maar eens een post :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_100260307
Mooi, Cocotrimonium!
A balanced diet is a cookie in each hand
pi_100264385
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2011 14:22 schreef Cocotrimonium het volgende:
Na een tijdje lurken, dan ook maar eens een post :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ afbeelding ]
lekker vrolijk O+
"Wie niet gelooft in wonderen, is geen realist."
pi_100268715
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2011 14:22 schreef Cocotrimonium het volgende:
Na een tijdje lurken, dan ook maar eens een post :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ afbeelding ]
Fleurig taartje hoor *O*
pi_100475008

Taartje ter afscheid van mijn stageplaats.
pi_100475889
Ik heb gisteren wel weer gebakken, maar geen opvul-en-versiertaart. Gewoon een bosvruchten-cheesecake. Maar ik had wel de neiging om een figuurtje in de poedersuiker te maken, hahaha.
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
  maandag 8 augustus 2011 @ 21:15:47 #47
54772 Silmarwen
The World is in our hands
pi_100478919
Trinity, mooi! Ik vind zwart fondat zo moeilijk mooi te krijgen, als er al iets frictie is wordt het snel grijzig!

Afgelopen weekend een taart gemaakt voor kersverse ouders van een meisje.

5 lagen cake, 2 daarvan chocola, 3 normaal en tussen de lagen in een vulling van slagroom met cointreau en muisjes! De foto is weereens slecht, moet echt eens de camera gebruiken ipv mijn mobiel. :D

pi_100479527
Zo zoet Silmarwen! O+
pi_100479874
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2011 21:21 schreef Maaikebb het volgende:
Ho. te snel op invoeren.. haha nu met link:
[ afbeelding ]
Hij is gevuld met slagroom, verse aardbeien en gele room! Ben benieuwd hoe hij smaakt, morgen aan mams geven omdat ze jarig is!
Wat een mooi taartje :)
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  dinsdag 9 augustus 2011 @ 09:52:05 #50
54772 Silmarwen
The World is in our hands
pi_100498498
Is er hier iemand die zich al eens aan suikertrekken/blazen heeft gewaagd? Ziet er echt super gaaf uit en geeft je nog meer ruimte in het decoreren van taarten enzo!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')