quote:
Dat meer jaquote:Op zondag 24 juli 2011 21:28 schreef CoiLive het volgende:
Nee, hij schaamt zich voor de dingen die hij als Bosbeetle doet en wil niet dat dat aan zijn echte naam gekoppeld wordt
goed bezigquote:Op dinsdag 26 juli 2011 10:32 schreef horned_reaper het volgende:
Mijn eerste publicaties zitten er ook aan te komen.![]()
Zie: Gaan we de behandeling bij hartfalen voorgoed veranderen/verbeteren? bijvoorbeeld.
Grappig, dat systeem van "eerste auteur" etc. Bij ons heb je die hierarchie niet; we gebruiken slechts de alfabetische volgorde. En door mijn achternaam verschijn ik dan vaak als eerste auteurquote:Op woensdag 20 juli 2011 18:26 schreef Bosbeetle het volgende:
Omdat deze dicht zit wetenschappelijke publicaties van Fok!kers
Ik heb er zelf inmiddels 1 in cellular signalling, slechts als 2de auteur maar het is iets.
(zal geen linkje plaatsen vanwege mijn persoonlijke gegevens)
Oh in de biologie is dat echt heel duidedelijk verdeeld, hoofauteur als eerste en prof als laatste. Als je wilt weten welk lab het onderzoek heeft gedaan kijk je naar de laatste naam dus. Als er meerdere labs aan gewerkt hebben kun je dat dus ook zien aan het einde. (op een gegeven moment ga je de namen ook herkennen natuurlijk)quote:Op vrijdag 5 augustus 2011 09:53 schreef Haushofer het volgende:
[..]
Grappig, dat systeem van "eerste auteur" etc. Bij ons heb je die hierarchie niet; we gebruiken slechts de alfabetische volgorde. En door mijn achternaam verschijn ik dan vaak als eerste auteur
Ik denk dat de (hoge energie) fysica sowieso er wat uitspringt wat dat betreft; wij gebruiken ook een open resource. Alles wat we aan artikelen produceren wordt allereerst op arXiv gegooid, wat voor iedereen toegankelijk is (niet iedereen kan er artikelen op plaatsen, overigens). Daarna wordt het nog naar een journal gestuurd, maar journals hebben die prominente rol al lang niet meer; we gebruiken vaak (bijna altijd) gewoon het arXiv om artikelen te vinden.quote:Op vrijdag 5 augustus 2011 09:55 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Oh in de biologie is dat echt heel duidedelijk verdeeld, hoofauteur als eerste en prof als laatste. Als je wilt weten welk lab het onderzoek heeft gedaan kijk je naar de laatste naam dus. Als er meerdere labs aan gewerkt hebben kun je dat dus ook zien aan het einde. (op een gegeven moment ga je de namen ook herkennen natuurlijk)
quote:Op vrijdag 5 augustus 2011 10:07 schreef Haushofer het volgende:
Nature en Science zijn bij ons niet zo aan de orde; de enige persoon die ik ken die daar gepubliceerd heeft over ons vakgebied is Jan Zaanen en zijn medewerkers, maar dat is een zeldzaamheid. Ik geloof niet dat snaartheorie zich zo leent voor dat soort bladen
Hoop zelf in elk geval deze zomer m'n derde artikel klaar te hebben.
quote:Op vrijdag 5 augustus 2011 10:15 schreef ssebass het volgende:
Komende jaren hopelijk als eerste auteur. Deze studie is nog doorgegaan toen ik al weg was dus helaas sta ik nu ergens achteraan. Deed het humane gedeelte overigens:
http://www.springerlink.com/content/y717174046107m88/
Welk vakgebied?quote:Op vrijdag 5 augustus 2011 10:19 schreef Byte_Me het volgende:
Ik heb er inmiddels een stuk of 10, maar uit privacy overwegingen ga ik ze niet posten
iets specifieker want er is een periode geweest dat ze alles nanotechnologie noemden (omdat daar makkelijk geld mee te verdienen was) haha ik ken een moleculair biologie lab dat zichzelf ook een tijdje nanotechnologie heeft genoemdquote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |