Boulionblokjesquote:Op woensdag 13 juli 2011 16:17 schreef Trusten het volgende:
Op het eerste oog klinkt het echt onwijs zout (saus uit potje + pizzakruiden + 5 bouillionblokjes + pesto+ kaas) en heel veel smaken door elkaar....maar misschien zit ik er naast hoor. Fijn dat het gesmaakt heeft in ieder geval
Moet je het bij stap 4 ook nog even editten, want anders denken mensen 'maggiblokjes' welke maggiblokjes??quote:[Boulionblokjes?
Die moeten er namelijk niet doorheen. Heb me net even vergist haha. Kortetermijngeheugen
En Pesto moet 2 zijn, niet 3.5.quote:Op woensdag 13 juli 2011 16:20 schreef Trusten het volgende:
[..]
Moet je het bij stap 4 ook nog even editten, want anders denken mensen 'maggiblokjes' welke maggiblokjes??
val toch wel mee?quote:Op woensdag 13 juli 2011 16:42 schreef bioloogje het volgende:
Dus eigenlijk heb je gewoon aan een zak saus wat extra kruiden en pesto toegevoegd?
Oja, hij heeft ook de groentetips uitgebreid opgevolgd.quote:Op woensdag 13 juli 2011 16:45 schreef Mixende_match het volgende:
[..]
val toch wel mee?
klinkt lekker hoor
Als je een alternatief hebt ipv de kant-en-klare saus, ben je welkom om het te zeggenquote:Op woensdag 13 juli 2011 16:50 schreef bioloogje het volgende:
[..]
Oja, hij heeft ook de groentetips uitgebreid opgevolgd.
Maar op zich klinkt het wel prima ja, al is de volgende stap om ervoor te zorgen dat die kant en klare saus eruit gaat.
Coop is ook super duur.quote:Op woensdag 13 juli 2011 18:56 schreef Mirjam het volgende:
da's wel heel duur, 30 euro voor pasta voor 4/5 man, als je het zelf maakt...
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
quote:Op woensdag 13 juli 2011 16:13 schreef Classical0.75 het volgende:
Na enkele minuten (ongeveer klein uurtje) was het eten klaar.....
Kan je al voor 12 euro naar de hoeren of is dat jouw tarief?quote:Op woensdag 13 juli 2011 19:09 schreef 08gnoT. het volgende:
Weet je zeker dat je op de terugweg niet langs de hoeren geweest bent? 30 euro, zelfs bij de AH is het voor de helft (en dan houd je nog een hoop over).
Die staan ook niet op het boodschappenlijstje, die zijn waarschijnlijk onbetaalbaar duur. Die chamiogns (???) en die moet je dus in patjes (???) snijden.quote:Op woensdag 13 juli 2011 16:13 schreef Classical0.75 het volgende:
Snijd daarna de Chamiogns in patjes.
Ik zat bij te lezen in CUL en schoot bij het lezen van de OP keihard in de lach.quote:
met tomatenquote:Op woensdag 13 juli 2011 17:00 schreef Classical0.75 het volgende:
[..]
Als je een alternatief hebt ipv de kant-en-klare saus, ben je welkom om het te zeggen.
Zo slecht smaakt die kan en klare saus ook niet
De triestheid van dit lijstje, potjes, pakjes, zeeuws hartinfarct, en nog duur ook.quote:Op woensdag 13 juli 2011 19:09 schreef 08gnoT. het volgende:
[ afbeelding ]
Weet je zeker dat je op de terugweg niet langs de hoeren geweest bent? 30 euro, zelfs bij de AH is het voor de helft (en dan houd je nog een hoop over).
inderdaad, heb m uitgeprint en hij hangt nu in de keuken. kreeg net al een bedankje van huisgenote voor de duidelijke uitleg van een lastig te maken maaltijd.quote:
Per twee personen:quote:Op woensdag 13 juli 2011 17:00 schreef Classical0.75 het volgende:
[..]
Als je een alternatief hebt ipv de kant-en-klare saus, ben je welkom om het te zeggen.
Zo slecht smaakt die kan en klare saus ook niet
Misschien waren ze na het zien van de ingredientenlijst zo sceptisch dat ze eerst alleen een hap namen, vijf minuten elkaar aan keken of iemand dood neer zou vallen, om vervolgens op te scheppenquote:Op vrijdag 29 juli 2011 15:51 schreef Naamah het volgende:
Dank voor de kick, ik vind 'm briljant, thnx!
Enkele minuten = klein uurtje en na de eerste hap scheppen ze al nog een bord op, wauw!
spekjes... nee, niet waar, ongehoord, smaakverpester, mag niet!quote:Op maandag 15 augustus 2011 11:57 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Per twee personen:
750 gram tomaten (ongeveer)
+/-5 zongedroogde tomaten
Stengel bleekselderij
Twee worteltjes
4 tenen knoflook
Peper
Olijven (klein handje)
Spekjes (+/- 500 gram)
Balsamico
Bak de spekjes uit in een braadpan (zo'n grote zware die lang warm blijft). Snij ondertussen de bleekselderij, knoflook en de wortel zo klein als je lukt. Gooi dit in de pan bij de spekjes, zodra de spekjes een beetje hard beginnen te worden. Doe er ook wat peper bij.
Snij de zongedroogdetomaten fijn en doe deze ook in de pan.
Tomaten en olijven klein snijden, en deze in de pan. Scheutje balsamico erbij (en eventueel wat blaadjes salie), deksel er op, vuur laag, en een paar uur laten staan.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |