abonnement Unibet Coolblue
  maandag 27 juni 2011 @ 19:27:34 #176
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_98731543
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 15:47 schreef Dr.Nikita het volgende:
Verhuis naar een islamatisch land dan kom je er misschien nog eens achter wat vrijheid betekent want volgens mij heb jij geen kaas gegeten van de betekenis van vrijheid.
PVV-Aanhangers (en andere anti-Islamisten) halen dat er altijd maar weer bij: "Kijk eens hoe het staat met de vrijheden in Iran, Saudie-Arabie, of een ander Islamitisch land", etc, en dan haalt men er maar al te graag voorbeelden bij van stenigingen, wat vrouwen allemaal niet mogen/verboden wordt, zelfs vrouwenbesnijdingen worden er bij gehaald.

Maar men vergeet daarbij dat een deel van de moslims die naar Nederland kwamen..... juist dat soort regimes ontvluchten. En de moslims in Nederland houden zich - op een HEEL kleine minderheid na - niet bezig met dergelijke praktijken. Het aantal boerka dragers wordt geschat op 150 tot 200, het aantal meisjes dat besneden wordt in het buitenland (hetgeen onder de Nederlandse wet nu al streng verboden is, ook al gebeurd het niet in Nederland), wordt geschat op 50 tot 100 maximaal.

Natuurlijk vind er binnen de gezinssituatie genoeg onderdrukking plaats, waar vrouwen inderdaad veel minder mogen van hun mannen dan de veel vrijere Nederlandse vrouw. Maar aan de andere kant zijn er binnen Nederland al honderden jaren bepaalde groepen die de rechten van de vrouw ook niet zo nauw nemen: Gereformeerden. De SGP is de enige partij binnen de gehele EU - inclusief alle islamitische partijen - die het toetreden van vrouwen tot de bestuurlijke kern van de partij (inclusief raadsleden, tweede kamerleden, etc) niet toelaat. Scholen waar meisjes niet binnen mogen komen als ze geen rok dragen, ongeacht het weer, ambtenaren die weigeren een homohuwelijk te voltrekken, etc.... en het gaat zelfs zo ver dat verkrachtingen binnen de gereformeerde gemeenschap weggemoffelt worden na een gesprek met de lokale burgemeeste en dominee, omdat de dader een vooraanstaand burger zou zijn. (Dit laatste heb ik alleen via via vernomen, in Rijssen).

Waarom zouden moslims allerlei rechten ontnomen moeten worden als we in onze eigen achtertuin nog steeds een oogje dicht doen voor allerlei verwante zaken? (En daar mag jij het dan wel niet over hebben, maar vele anderen lijken nog steeds te denken dat een Koran verbod echt problemen zal oplossen).
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
  dinsdag 28 juni 2011 @ 23:27:29 #177
293345 IkeDubaku99
The Investigator
pi_98799000
quote:
Gedoogpartij PVV waarschuwt kabinet

De PVV gaat zich serieus herbezinnen op de gedoogsteun aan het kabinet als de financiële problemen in Griekenland tot bezuinigingen in ons land leiden. Dat heeft Teun van Dijck van de PVV gezegd.

Hij zei wel dat de PVV het kabinet het voordeel van de twijfel gunt bij de redding van Griekenland. Bij nieuwe leningen wordt het kabinet niet naar huis gestuurd, zegt de PVV.

Minister De Jager van Financiën denkt dat het zover niet zal komen. Het is volgens hem uiterst onwaarschijnlijk dat het kabinet moet bezuinigen vanwege leningen aan Griekenland.
Bron: http://www.rtl.nl/%28/act(...)arschuwt-kabinet.xml

Daar gaan we weer. Wanneer krijgt dit land eens een stabiele coalitie die de eindstreep wel haalt. Dit is dus een nadeel van een gedoogcoalitie. Er hoeft maar alleen iets voor te vallen en het kabinet is naar huis gestuurd.
  dinsdag 28 juni 2011 @ 23:32:34 #178
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_98799303
Einde gedoogsteun PVV = einde kabinet en nieuwe verkiezingen.
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
  woensdag 29 juni 2011 @ 13:33:32 #179
134847 fokthesystem
WIJ zijn 'HET'.
pi_98816221
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2011 23:32 schreef maartena het volgende:
Einde gedoogsteun PVV = einde kabinet en nieuwe verkiezingen.
Een droom, nachtmerrie, welke je hier beschrijft?
Of gaat het over de steun aan griekenland, voorwaarden en MOGELIJKE val van het regerende gedoogvehicle?
Of zijn ze reeds hierop gevallen en miste ik dat?
http://www.paltalk.com , niet typen maar miepen
Al bemoei jij je niet met politiek, deze bemoeit zich wel met jouw leven en geld, van de wieg tot het graf en zelfs daarna!
pi_98873677
Je wilt niet geloven hoe amateuristisch de PVV is :)

Heb net het boek 'Undercover bij de PVV' gelezen, waar een journaliste undercover als stagiaire gaat bij de PVV. Soms gewoon hilarisch _O_

Zo lees je hoe ze stemmers trekken ("Je hoeft alleen even aardig te doen en hun stem heb je"), dat ze vuil liegen over het helpen van geestelijk gehandicapten, en dan nog niks te zeggen over de overige 140 bladzijdes.
  donderdag 30 juni 2011 @ 18:09:04 #181
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_98874490
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juni 2011 17:47 schreef Teletext het volgende:
Zo lees je hoe ze stemmers trekken ("Je hoeft alleen even aardig te doen en hun stem heb je")
Eerlijk is eerlijk: vrijwel alle partijen, inclusief de PvdA, zal binnen de partij opmerkingen gemaakt hebben over hoe je aardig moet doen om stemmen te trekken.

Wel is het zo, gezien het gemiddelde opleidingsniveau van de PVV stemmer, dat het bij de PVV een stuk makelijker is om kiezers te overtuigen. :P
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
pi_98874917
Daar heb je gelijk in, maar zeggen van "De Islam is slecht, de regering is slecht, de andere partijen zijn slecht en wij zijn goed" gaat me ook een beetje te ver..
  vrijdag 1 juli 2011 @ 14:10:42 #183
134847 fokthesystem
WIJ zijn 'HET'.
pi_98907670
quote:
d.d. 28/06/2011
inbreng: Teun van Dijck (PVV)

De Griekse tragedie gaat gewoon door. De regeringsleiders, de kapitaalmarkt (beleggers), maar ook belastingbetalers en de Griekse bevolking worden steeds nerveuzer. We hebben de beelden gezien in Athene. Felle demonstraties, waarbij de Politie met traangas moest ingrijpen. De Grieken verzetten zich hevig tegen een bail-out. De PVV maakt zich dan ook ernstige zorgen over het draagvlak.

Vandaag besluit het Griekse parlement over een pakket van 28 miljard aan bezuinigen, maar wat is zo’n besluit waard als het niet gedragen wordt door de bevolking. Wat als de Grieken weigeren te bezuinigen en weigeren om belasting te betalen! De groep “Ik betaal niet” wordt steeds groter.
En die voornemens, in griekenland, HET land der democratie zo is ons altijd geleerd.
quote:
Ook in Nederland en andere lidstaten ontbreekt het aan draagvlak. Uit een EEN VANDAAG enquête blijkt dat 71% (Maurice de Hond 67% geen 2e bail out) van de Nederlanders tegen de steun aan Griekenland is. Afgelopen weekend bleek ook dat 71% van de Duitsers geen vertrouwen meer in de euro. Ook twijfelt tweederde van de Duitsers over het nut en noodzaak van het noodfonds.

De PVV heeft eerder voor een raadplegend referendum gepleit, maar niemand in dit huis heeft dit gesteund. Bang om de mening van Henk & Ingrid te horen!

De minister is ook niet consistent;

- Eerst bepleit hij dat herstructureren geen optie is; nu ligt het als eis op tafel.

- Eerst zegt hij dat onze financiële sector keihard zal worden geraakt, nu blijkt de blootstelling slechts 3,7 miljard.

- Eerst zegt hij dat deelname van de financiële sector vrijblijvend moet zijn; nu ligt de eis van de Nederlandse sector op tafel dat iedereen mee moet doen!

- Eerst eist hij een keihard onderpand van de Grieken; nu hoor je hem daar niet meer over.

- Eerst moest het gehele Griekse parlement instemmen met de bezuinigen; nu is een nipte meerderheid voldoende.

Vz, het gaat alle kanten op. Wat moeten we nog geloven?

Zoals bekend maakt de PVV zich ernstige zorgen of de miljarden aan Griekenland ooit worden terugbetaald. Echter gisteren in het debat garandeert de minister deze leningen (min of meer) en verwijst naar de Club van Parijs. Door deze club komt het geld linksom of rechtsom terug. Wat is dat voor een club? Kan de minister ingaan op de werkwijze van de Club van Parijs?

Opvallend is ook dat de nieuwe Griekse Minister van Financiën (Evangelos Venizelos) vorige week flink heeft uitgehaald naar de Europese Unie. 'Wij, de Griekse regering, zijn verantwoordelijk voor de Grieken, maar onze gesprekspartners hebben helaas alleen maar oog voor cijfers. Om de lijst van maatregelen geaccepteerd te krijgen door degenen die ons geld lenen, zijn we gedwongen terug te vallen op harde maatregelen…..”

Daar spreekt nu niet echt de wil uit om zich in de toekomst aan de afspraken te houden. De PVV voorspelt dan ook dat we hier volgend kwartaal weer zitten (voor de 6e tranche van 8 mld). Van de afspraken is dan weer niets terecht gekomen. De historie herhaalt zich !

Zondag besluit de eurogroep waarschijnlijk over de 5e tranche van 12 miljard. Maar IMF zou toch alleen maar instemmen als het aanvullende pakket geregeld zou zijn, teneinde de financiering voor de komende 12 maanden zeker te stellen? Wordt nu zondag besloten met of zonder IMF?

Een voorwaarde voor de substantiële bijdrage van de financiële sector is dat er geen credit event mag plaatsvinden. Maar is een rating event niet even desastreus. Wat betekent een D-rating voor de Griekse banken en de positie van de ECB?
http://www.paltalk.com , niet typen maar miepen
Al bemoei jij je niet met politiek, deze bemoeit zich wel met jouw leven en geld, van de wieg tot het graf en zelfs daarna!
  woensdag 6 juli 2011 @ 11:00:26 #184
182949 inZanity
Feyenoord Rotterdam
pi_99103250
Weg met het joodse stemvee!

Het jodendom is een ‘wezensvreemde cultuur’ die nergens dominant mag worden. Genoeg is genoeg. We moeten ons niet verkopen aan de joodse cultuur en de ellende die dat met zich meebrengt. Ik wil niet dat er meer joden in Nederland komen, ik wil liever dat het er minder worden. Dus wil ik de grenzen voor migranten uit Israël dichtgooien. Bovendien wil ik joden aanmoedigen om Nederland vrijwillig te verlaten. De demografische ontwikkeling moet zo worden, dat de kans klein is dat er wéér joden in het kabinet komen. Er is nu teveel jodendom in Nederland.’

Het jodendom zal bij een continuering van het huidige wanbeleid het Westen overwinnen en overheersen. Maar dat gebeurt niet zolang ik hier ook maar iets voor het zeggen heb. Joden willen dat wij ruimte geven aan het jodendom, maar het jodendom biedt geen ruimte aan ons. Van de overheid moeten we respect hebben voor het jodendom, maar het jodendom heeft geen enkel respect voor ons. Het jodendom wil overheersen en is uit op de vernietiging van onze westerse beschaving. In 1945 werd in Europa het nazisme overwonnen. In 1989 werd in Europa het communisme overwonnen. Nu moet de joodse ideologie worden overwonnen. Stop de judaïsering! Verdedig onze vrijheid!

Je kunt intolerantie alleen met intolerantie beantwoorden, het is niet anders. Dat is misschien niet prettig, niet politiek correct. Maar als je niet wilt, dat je zelf wordt opgegeten, zal je toch de ander moeten opeten. Nog even geduld en dan wacht ons die joodse heilstaat. Een beter milieu begint bij jezelf. Heel veel Nederlanders ergeren zich aan de vervuiling van de publieke ruimte door het jodendom. Oftewel ons straatbeeld gaat op sommige plekken steeds meer lijken op het straatbeeld van Mea Sjearim in Jeruzalem. Keppeltjes, luisbaarden, vrouwen met pruiken, mannen in rare lange zwarte jassen met bontmutsen. Laten we daar eens een keer iets aan doen. Laten we onze straten terug veroveren. Ik wil synagogen afbreken. Ik ga er als eerste met cement en stenen heen om die synagogen dicht te metselen.

Terugkomend van vakantie lees ik de rechterlijke uitspraak in het proces Wilders en ik begrijp dat al deze uitingen als teken van vrije meningsuiting gezegd moeten kunnen worden. Juist het onderdrukken van dit soort uitingen is gevaarlijk, aldus de rechter. Is dat zo? Ik heb in alle bovengenoemde citaten van Geert Wilders ‘islam’ en ‘islamisering’ vervangen door ‘jodendom’ en ‘judaïsering’? Klinkt de vrijheid van meningsuiting dan nog zo vrij?
  woensdag 6 juli 2011 @ 11:03:00 #185
104871 remlof
Europees federalist
pi_99103324
Je hebt helemaal gelijk inZanity, ik schrok eerst van je post, maar het is precies wat Wilders over de Islam zegt.
  woensdag 6 juli 2011 @ 11:03:56 #186
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_99103354
Ironisch:

quote:
Wilders: Club islamlanden boevenbende
De Organisatie van Islamitische Conferentie (OIC) heeft kritiek geuit op de aanhoudende aanvallen op de islam. Ook beschuldigt de organisatie onder meer Geert Wilders van het steunen van islamofobie. Wilders zelf reageert furieus.

De OIC-secretaris-generaal waarschuwt Geert Wilders in een aparte verklaring dat zijn 'beledigende opmerkingen over de islam' niet langer kunnen worden getolereerd.

De OIC is een samenwerkingsverband tussen 57 islamitische landen en is permanent vertegenwoordigd bij de VN. Eerder kwam de organisatie al in opspraak, omdat het jodendom bekritiseerd werd.

Wilders typeert de OIC als 'een criminele shariaclub die het woord vrijheid niet eens kunnen spellen'.
Bron RTLnieuws

V.
Ja inderdaad, V. ja.
  woensdag 6 juli 2011 @ 11:44:37 #187
134847 fokthesystem
WIJ zijn 'HET'.
pi_99104741
quote:
14s.gif Op woensdag 6 juli 2011 11:03 schreef remlof het volgende:
Je hebt helemaal gelijk inZanity, ik schrok eerst van je post, maar het is precies wat Wilders over de Islam zegt.
Maxima zou wellicht zeggen "dat is wel een beetje dom"

Maak een verticale lijn op het midden van een A4, ik adviseer in de hoogte, en zet links de door Joodse veroorzaakte problemen in NL en rechts de islam-marokkaanse...
Kijk en toon aan de ronseling van Joden voor Jihad in NL en dan de marokkaanse ronseling...
Stumpers....
http://www.paltalk.com , niet typen maar miepen
Al bemoei jij je niet met politiek, deze bemoeit zich wel met jouw leven en geld, van de wieg tot het graf en zelfs daarna!
pi_99104873
quote:
14s.gif Op woensdag 6 juli 2011 11:03 schreef remlof het volgende:
Je hebt helemaal gelijk inZanity, ik schrok eerst van je post, maar het is precies wat Wilders over de Islam zegt.
Yippp

Sommigen mensen hebben niet veel geleerd over eeuwenlange antisemitisme.
Ze snappen niet dat anti-islamitisme dezelfde discriminatie en ellende kan veroorzaken.
Helaas... de geschiedenis herhaalt zich wel. En laat ik het maar simpel houden met "eeuwenlang" en als eindjaartal 1933 beschouwen voor deze posting. Alles wat daarvoor gebeurde was al erg genoeg.
  woensdag 6 juli 2011 @ 12:32:57 #189
182949 inZanity
Feyenoord Rotterdam
pi_99106504
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2011 11:44 schreef fokthesystem het volgende:

[..]

Maxima zou wellicht zeggen "dat is wel een beetje dom"

Maak een verticale lijn op het midden van een A4, ik adviseer in de hoogte, en zet links de door Joodse veroorzaakte problemen in NL en rechts de islam-marokkaanse...
Kijk en toon aan de ronseling van Joden voor Jihad in NL en dan de marokkaanse ronseling...
Stumpers....
Jij snapt er duidelijk niet veel van. :D
  woensdag 6 juli 2011 @ 12:36:14 #190
134847 fokthesystem
WIJ zijn 'HET'.
pi_99106612
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2011 12:32 schreef inZanity het volgende:

Jij snapt er duidelijk niet veel van. :D
Welles, niettes, trollig...
Gewoon ff benoemen: wie hebben er meer misdadigers in NL, Joden of marokkanen?

quote:
Laten we eens kijken naar de cijfers:
In Nederland werden vonnissen uitgesproken waaronder 62.349 aan allochtonen.
Verdeeld over de groepen: Marokkanen 12.243, Turken 8.052, Antillianen 7.981, Surinamers 14.824 en de overige groepen allochtonen samen 19.339. Volgens deze cijfers zou ruim 31% van de veroordeelden een allochtone achtergrond hebben. Men was huiverig dit rapport te publiceren omdat men de percentages wel erg hoog vond. Gaat men deze cijfers doorrekenen naar de groepsgrootte dan blijkt dat Marokkanen 4,9, turken 2,7, Antillianen 9,4, Surinamers 5,6 en de overige allochtonen 1.9 maal zo vaak veroordeeld worden als autochtone Nederlanders.
Goh, Joden staan er niet eens tussen...
http://www.paltalk.com , niet typen maar miepen
Al bemoei jij je niet met politiek, deze bemoeit zich wel met jouw leven en geld, van de wieg tot het graf en zelfs daarna!
  woensdag 6 juli 2011 @ 12:37:43 #191
104871 remlof
Europees federalist
pi_99106646
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2011 12:36 schreef fokthesystem het volgende:

[..]

Welles, niettes, trollig...
Gewoon ff benoemen: wie hebben er meer misdadigers in NL, Joden of marokkanen?

[..]

Goh, Joden staan er niet eens tussen...
Die verdeling is dan ook niet op geloof maar op afkomst. Er zijn zelfs joodse Marokkanen :P
  woensdag 6 juli 2011 @ 12:38:58 #192
134847 fokthesystem
WIJ zijn 'HET'.
pi_99106682
quote:
3s.gif Op woensdag 6 juli 2011 12:37 schreef remlof het volgende:

Die verdeling is dan ook niet op geloof maar op afkomst. Er zijn zelfs joodse Marokkanen :P
Ja en er zullen er ook wel 2 of 3 GEEN islamiet zijn :) ! Erruughhhh ! :)
http://www.paltalk.com , niet typen maar miepen
Al bemoei jij je niet met politiek, deze bemoeit zich wel met jouw leven en geld, van de wieg tot het graf en zelfs daarna!
  woensdag 6 juli 2011 @ 12:41:15 #193
104871 remlof
Europees federalist
pi_99106748
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2011 12:38 schreef fokthesystem het volgende:

[..]

Ja en er zullen er ook wel 2 of 3 GEEN islamiet zijn :) ! Erruughhhh ! :)
Feit is dat Antilliaanse jongeren verreweg de grootste kans lopen om crimineel gedrag te vertonen, gevolgd door Surinamers en Marokkanen.
  woensdag 6 juli 2011 @ 12:43:43 #194
134847 fokthesystem
WIJ zijn 'HET'.
pi_99106834
quote:
7s.gif Op woensdag 6 juli 2011 12:41 schreef remlof het volgende:

Feit is dat Antilliaanse jongeren verreweg de grootste kans lopen om crimineel gedrag te vertonen, gevolgd door Surinamers en Marokkanen.
Je shopt heel selectief, dan eens percentages dan eens harde cijfers. You lose...!
http://www.paltalk.com , niet typen maar miepen
Al bemoei jij je niet met politiek, deze bemoeit zich wel met jouw leven en geld, van de wieg tot het graf en zelfs daarna!
  woensdag 6 juli 2011 @ 12:44:52 #195
104871 remlof
Europees federalist
pi_99106856
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2011 12:43 schreef fokthesystem het volgende:

[..]

Je shopt heel selectief, dan eens percentages dan eens harde cijfers. You lose...!
Percentages zijn veel interessanter.
  woensdag 6 juli 2011 @ 12:54:37 #196
134847 fokthesystem
WIJ zijn 'HET'.
pi_99107171
quote:
7s.gif Op woensdag 6 juli 2011 12:44 schreef remlof het volgende:

Percentages zijn veel interessanter.
Als het je uitkomt wel...

Herhaal dat nog eens als een mes voor maar 25% in je hartstreek zit, maar het lemmet 48 cm is.
Of als er maar -1- auto niet eens zo snel op je inreed, jij in een fiat 500, de auto wegende 2,1 ton..
http://www.paltalk.com , niet typen maar miepen
Al bemoei jij je niet met politiek, deze bemoeit zich wel met jouw leven en geld, van de wieg tot het graf en zelfs daarna!
  woensdag 6 juli 2011 @ 12:59:20 #197
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_99107319
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2011 12:36 schreef fokthesystem het volgende:

[..]

Welles, niettes, trollig...
Gewoon ff benoemen: wie hebben er meer misdadigers in NL, Joden of marokkanen?
Gaat het om Marokkanen of om islamieten? Want je vergelijkt nu een geloof met een afkomst en in die vergelijking worden 'joden' volgens mij niet geregistreerd. Of dacht je dat als Harry Winter iemand doodknuppelt hij ineens in de kranten staat als joodse moordenaar?

V.
Ja inderdaad, V. ja.
  woensdag 6 juli 2011 @ 13:04:23 #198
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_99107502
Nog afgezien van dat het in de vergelijking van de retoriek op zich niet moet uitmaken.

V.
Ja inderdaad, V. ja.
  woensdag 6 juli 2011 @ 13:22:15 #199
182949 inZanity
Feyenoord Rotterdam
pi_99108122
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2011 12:36 schreef fokthesystem het volgende:

[..]

Welles, niettes, trollig...
Gewoon ff benoemen: wie hebben er meer misdadigers in NL, Joden of marokkanen?

[..]

Goh, Joden staan er niet eens tussen...
Er hoeft niks benoemt te worden want het draagt niks bij aan deze discussie. Het gaat over moslims niet over Marokkanen, Nederlanders of voor mijn part Koreanen het gaat over moslims en joden afkomst staat daar volkomen los van. Apart trouwens dat je het over Marokkanen en Nederlanders én joden hebt, hebben joden geen afkomst ofzo?

Je begrijpt er vrij weinig van omdat het hele punt betreffende wie er eventueel misschien wel wat meer problemen veroorzaakt niet alleen een discussiepunt op zich is maar ook nog eens volkomen los staat van waar het over gaat. Namelijk dat dat wat Wilders over moslims danwel de islam zegt door veel mensen 'normaal' word gevonden. Terwijl als je hetzelfde zegt over joden danwel het jodendom dit (terecht) door zo'n beetje iedereen keihard zou worden afgewezen. Met andere woorden er word in dit land keihard met twee maten gemeten niet alleen door Wilders en de PVV zelf, maar ook door haar kiezers sterker nog door de gehele huidige regering en kennelijk ook veel van hún kiezers, maar dus ook door de rechter. Vervolgens ga jij het volkomen nutteloze punt dat de ene groep meer problemen zou veroorzaken dan de andere aandragen, terwijl je daar niet eens consequent in bent gezien je het eerst nog over moslims hebt en vervolgens over Marokkanen. De ene groep veroorzaakt meer problemen dan de andere groep? Who gives a fuck?! Dat is juist het hele punt dat ik hier probeer te maken. Er moet eens een keer niet in groepen gedacht worden maar in ividuen. Iedereen zou gelijk moeten zijn in dit land of je nou Marokkaan, Antilliaan, Koreaan, Turk Nederland of Ijslander bent. En iedereen zou gelijk behandelt moeten worden of ze nou Christen, joods, moslim, boedhist of atheist zijn. Laten we mensen eens veroordelen op hun daden in plaats van hun afkomst danwel hun religie laten we ze eens veroordelen het simpele feit dat ze een moordenaar zijn, een verkrachter zijn een dief zijn of juist beoordelen op het feit dat het hardwerkende sociale en aagepaste mensen zijn zonder dat we daar een labeltje aan moeten hangen. Laten we in dit land maar zeker ook in de rest van de wereld eens stoppen met tegelijkertijd groepen te beschermen en ondertussen één bepaalde groep als zondebok te gebruiken en juist weg te zetten, te discrimineren en zelfs te beperken in hun mogelijkheden en vrijheden. Het is prima als groepen beschermt worden, dat is heel goed zelfs, maar enkel en alleen als dat bij iedere groep gebeurt. Gebeurt dat niet dan onstaat er een hele nare, enge en ongewenste situatie. Een situatie die in dit land langzaamaan aan het ontstaan is.
  woensdag 6 juli 2011 @ 13:23:28 #200
134847 fokthesystem
WIJ zijn 'HET'.
pi_99108169
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2011 12:59 schreef Verbal het volgende:

Gaat het om Marokkanen of om islamieten?
Beide, in de vormen en/en maar ook en/of.

Want je vergelijkt nu een geloof met een afkomst en in die vergelijking worden 'joden' volgens mij niet geregistreerd. Of dacht je dat als Harry Winter iemand doodknuppelt hij ineens in de kranten staat als joodse moordenaar? [/quote]

Hangt van de 'bron' af ! :)
http://www.geenstijl.nl/m(...)t_tevens_reliwa.html
da's geenstijl, maar ook at5 bijv. :
http://www.at5.nl/artikel(...)at-overtrad-wapenwet (zoek IN tekst: Jood)
http://www.paltalk.com , niet typen maar miepen
Al bemoei jij je niet met politiek, deze bemoeit zich wel met jouw leven en geld, van de wieg tot het graf en zelfs daarna!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')