abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  Moderator / Miss SHO vrijdag 3 juni 2011 @ 10:35:32 #251
22592 crew  Ole
pi_97650231
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 10:33 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

De fout die je ouders maakten was dat je daar mee weg kwam
Mijn moeder had niet zo vaak zin in gedoe aan tafel. Er waren wel dagen dat ik wel andere dingen moest eten
Later gingen spinazie, bloemkool, komkommers, boontjes en boerenkool er ook wel in. Zo erg was het nu ook weer niet gelukkig. En toen ik op de middelbare school vaak bij vriendinnetjes at ben ik veel gaan leren eten. Durfde niet bij alles te zeggen dat ik iets niet lustte.
Het is wel redelijk goedgekomen hoor!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_97650451
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 10:32 schreef trovey het volgende:

[..]

Suiker pas toevoegen als de rabarber wat is afgekoeld dan heb je minder suiker nodig. ;)
Oh, dat wist ik niet, goede tip! Wat kalk schijnt ook te helpen, maar dat heb ik nooit geprobeerd.
Denn was schwer ist, ist auch schön, gut, groß (Beethoven)
// wandelende paradox //
pi_97650467
Ik zie wel al dat iemand beter een afsplitsing kan maken. :7
Help hier lastige eters
  Moderator vrijdag 3 juni 2011 @ 10:48:07 #254
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_97650506
Gelukkig ben ik nooit gestraft met eten. Ik lust wel alles inclusief al die dingen die men 'op de boerderij' lekker vond zoals randjes vet en varkenspoten. Van mijn moeder kwam de vis die ik vroeger lekker vond toen een poosje niet en inmiddels weer wel :9 Kan me eigenlijk niet bedenken wat ik echt niet lust, of het moeten velletjes op melk zijn. (andere velletjes vind ik niet erg maar die op melk :r )
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  Moderator vrijdag 3 juni 2011 @ 10:49:03 #255
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_97650520
Wat ik trouwens zonde vind zijn al die mensen die zeggen dat ze niet kunnen koken maar eigenlijk bedoelen ik heb geen tijd en wil er geen aandacht aan besteden.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_97650524
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 10:35 schreef Ole het volgende:

[..]

Mijn moeder had niet zo vaak zin in gedoe aan tafel. Er waren wel dagen dat ik wel andere dingen moest eten
Later gingen spinazie, bloemkool, komkommers, boontjes en boerenkool er ook wel in. Zo erg was het nu ook weer niet gelukkig. En toen ik op de middelbare school vaak bij vriendinnetjes at ben ik veel gaan leren eten. Durfde niet bij alles te zeggen dat ik iets niet lustte.
Het is wel redelijk goedgekomen hoor!
Mja, dat doet iedere ouder anders. Ikzelf vind het een beetje stom om soepeler te zijn omdat je geen zin heb in 'gedoe aan tafel', opvoeding gaat toch voor, maargoed dat vind ik. Als ik niet opat wat ik moest eten viel dat gedoe aan tafel ook wel mee - ik moest gewoon blijven zitten tot ik het op had, ook als de rest allang klaar was. Ik heb het één keer zelfs de volgende dag als ontbijt gekregen omdat ik weigerde het op te eten, maar dat vond mijn moeder geloof ik toch te ver gaan, die was wat 'softer'. Ik ben achteraf blij dat mijn ouders het zo gedaan hebben.
Denn was schwer ist, ist auch schön, gut, groß (Beethoven)
// wandelende paradox //
pi_97650556
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 10:46 schreef Godtje het volgende:
Ik zie wel al dat iemand beter een afsplitsing kan maken. :7
Help hier lastige eters
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 10:49 schreef Bosbeetle het volgende:
Wat ik trouwens zonde vind zijn al die mensen die zeggen dat ze niet kunnen koken maar eigenlijk bedoelen ik heb geen tijd en wil er geen aandacht aan besteden.
Eens en eens!
Denn was schwer ist, ist auch schön, gut, groß (Beethoven)
// wandelende paradox //
  Moderator vrijdag 3 juni 2011 @ 10:51:09 #258
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_97650579
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 10:46 schreef Godtje het volgende:
Ik zie wel al dat iemand beter een afsplitsing kan maken. :7
Help hier lastige eters
goed idee

Help hier lastige eters
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_97650661
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2011 20:23 schreef trovey het volgende:

[..]

Maar die koollucht die er dan vanaf komt. :r

[..]

Het kwam meer door de kooklucht die spruiten veroorzaken bij :lekker doorkoken" :')

Geef mij ze maar geroerbakt met wat spekjes erdoor. :9
Wij hebben ze ook eens gemaakt met wat gepofte tamme kastanjes er door, die gingen erg lekker bij een hertenbiefstukje + cranberrysaus. :9~
Op woensdag 9 juni 2010 @ 09:07 schreef lezzer: Verder legt fruityloop uitstekend uit hoe het in het echte leven gaat.
  vrijdag 3 juni 2011 @ 10:56:41 #260
244933 trovey
Nachtoele
pi_97650698
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 10:55 schreef fruityloop het volgende:

[..]

Wij hebben ze ook eens gemaakt met wat gepofte tamme kastanjes er door, die gingen erg lekker bij een hertenbiefstukje + cranberrysaus. :9~
:9
Optimist tot in de kist
Miniem's internetvriendinnetje :P
Bij vlagen briljant, helaas is het momenteel windstil
  vrijdag 3 juni 2011 @ 10:57:39 #261
50623 Matty___
Konichiwa Bitches
pi_97650721
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 10:55 schreef fruityloop het volgende:

[..]

Wij hebben ze ook eens gemaakt met wat gepofte tamme kastanjes er door, die gingen erg lekker bij een hertenbiefstukje + cranberrysaus. :9~
klinkt goed
Deze muziek smaakt naar bier :)
Es bedarf keiner Psychoanalyse, um festzustellen, dass das Leben ein einziger Friedhof gescheiterter Pläne ist!
  vrijdag 3 juni 2011 @ 11:00:27 #262
244933 trovey
Nachtoele
pi_97650773
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 10:45 schreef cinnamon_M het volgende:

[..]

Oh, dat wist ik niet, goede tip! Wat kalk schijnt ook te helpen, maar dat heb ik nooit geprobeerd.
Ik denk dat kalk (krijt) zal helpen tegen het oxaalzuur wat erin zit, maar welk krijt bruikbaar is dan weer iets wat je goed moet uitzoeken want het eerst de beste schoolkrijtje (met kleurstoffen en wat er nog meer inzit) erin gooien lijkt me niet zo goed. :')

Dit vond ik erover.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Optimist tot in de kist
Miniem's internetvriendinnetje :P
Bij vlagen briljant, helaas is het momenteel windstil
  vrijdag 3 juni 2011 @ 11:03:28 #263
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_97650846
Je kan bij de drogist oesterkalk kopen in tabletvorm.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_97650933
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 11:00 schreef trovey het volgende:

[..]

Ik denk dat kalk (krijt) zal helpen tegen het oxaalzuur wat erin zit, maar welk krijt bruikbaar is dan weer iets wat je goed moet uitzoeken want het eerst de beste schoolkrijtje (met kleurstoffen en wat er nog meer inzit) erin gooien lijkt me niet zo goed. :')

Dit vond ik erover.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Had ik idd eerder ook al gevonden. Maargoed, probeer eerst wel de suiker later toevoegen!

quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 10:55 schreef fruityloop het volgende:

[..]

Wij hebben ze ook eens gemaakt met wat gepofte tamme kastanjes er door, die gingen erg lekker bij een hertenbiefstukje + cranberrysaus. :9~
Das lekker ja!

Zo, en nu ON-TOPIC: aardappelpuree uit een pakje (vast al genoemd, maargoed).
Denn was schwer ist, ist auch schön, gut, groß (Beethoven)
// wandelende paradox //
pi_97651228
Het is geen persoonlijke culinaire doodzonde, maar die toscaanse worstjes van AH, met wat
"mozzarella" er in, zijn echt een doodzonde van het kaliber dat vierendelen of de ijzeren maagd verdient. :r
Op woensdag 9 juni 2010 @ 09:07 schreef lezzer: Verder legt fruityloop uitstekend uit hoe het in het echte leven gaat.
  vrijdag 3 juni 2011 @ 11:19:57 #266
244933 trovey
Nachtoele
pi_97651285
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 11:17 schreef fruityloop het volgende:
Het is geen persoonlijke culinaire doodzonde, maar die toscaanse worstjes van AH, met wat
"mozzarella" er in, zijn echt een doodzonde van het kaliber dat vierendelen of de ijzeren maagd verdient. :r
Die ga ik eens proberen. }) , de worstjes dan. :')
Optimist tot in de kist
Miniem's internetvriendinnetje :P
Bij vlagen briljant, helaas is het momenteel windstil
  Moderator vrijdag 3 juni 2011 @ 11:21:20 #267
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_97651313
sowieso worst met kaas erin :N
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_97652184
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 10:12 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
Dat is een structuur die je al kent, nml als je iets eet dan gaan eerst je kiezen aan het werk.

Enfin zo boeiend is het niet; ik zou geen ingewikkeldere smaken / recepten gaan doen in het begin. Leer het eerst los te waarderen. Al dan niet door de blender gehaald.
Maar de structuur van iets stevigs om op te kauwen ken ik toch ook al?

Ik denk dat ik juist de combinatie met dingen die ik wel lekker vind nodig heb om er aan te wennen. Zoals jij het nu zegt lijkt het op een medicijn toedienen in plaats van leren genieten van normale voeding ;)

Edit: damn blijkbaar een hele nieuwe pagina gemist. Die Toscaande ondingen koop ik ook nóóit meer, bah wat vies!!!
pi_97656057
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 11:53 schreef Dipkip het volgende:

[..]

Maar de structuur van iets stevigs om op te kauwen ken ik toch ook al?

Ik denk dat ik juist de combinatie met dingen die ik wel lekker vind nodig heb om er aan te wennen. Zoals jij het nu zegt lijkt het op een medicijn toedienen in plaats van leren genieten van normale voeding ;)

Edit: damn blijkbaar een hele nieuwe pagina gemist. Die Toscaande ondingen koop ik ook nóóit meer, bah wat vies!!!
Dan denk ik toch weer aan quiches, kun je steeds weer een andere groente in verwerken.
Denn was schwer ist, ist auch schön, gut, groß (Beethoven)
// wandelende paradox //
pi_97741184
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 10:48 schreef Bosbeetle het volgende:
Kan me eigenlijk niet bedenken wat ik echt niet lust, of het moeten velletjes op melk zijn. (andere velletjes vind ik niet erg maar die op melk :r )
Warme melk is om die reden zo ongeveer het enige gangbare voedselproduct in NL dat er bij mij echt niet in gaat :r :r . Ik vind dat echt zo goor. Hierdoor lust ik ook geen warme chocolademelk.
Thou shalt not worship pop idols or follow lost prophets.
pi_97769468
Culinaire doodzondes, dan moet ik denk aan hoe ze in China koffie zetten. Nadat je duidelijk hebt gemaakt dat je toch echt geen oploskoffie wil doen ze koffie in het filter, gieten er lauw water over en gaan ze het vervolgens in een pannetje opwarmen. :|W
  maandag 6 juni 2011 @ 02:24:34 #272
291153 Zokunen
Zokalishous
pi_97772765
Dipkip als die rabarber een succes is en je hebt een tuin(tje)
Dat spul groeit echt als een malle, groot deel hier gaat naar familie en de kliko, puur omdat het te veel is.
"Never forget that only dead fish swim with the stream." -Malcolm Muggeridge
  maandag 6 juni 2011 @ 02:32:57 #273
291153 Zokunen
Zokalishous
pi_97772891
En doodzonde, hmm...
Ik vind persoonlijk perse bio- / ecologisch willen eten wel een doodzonde.
Er leven iets van 6 miljard mensen op Aarde, er zijn al mensen die honger hebben.
Bio- / ecologisch verbouwen heeft meer ruimte nodig en er word gezegd dat er dan ruimte zou zijn voor voedsel voor ~ 4 miljard mensen.

Dat veel beter kan en moet is waar, maar mensen moeten eens reëel worden.

Net als light producten :r

Elke snack is overbodig, eet je maaltijden met een schep jus etc en je bent veel beter uit als met die light bende....
"Never forget that only dead fish swim with the stream." -Malcolm Muggeridge
pi_97775519
quote:
7s.gif Op maandag 6 juni 2011 00:30 schreef Bolkesteijn het volgende:
Culinaire doodzondes, dan moet ik denk aan hoe ze in China koffie zetten. Nadat je duidelijk hebt gemaakt dat je toch echt geen oploskoffie wil doen ze koffie in het filter, gieten er lauw water over en gaan ze het vervolgens in een pannetje opwarmen. :|W
Dan moet je dus gewoon voor de oploskoffie gaan. Net als in Engeland trouwens, daar snappen ze ook niet hoe je koffie zet. De beste koffie die ik daar dronk kwam uit een Nescafepotje.
pi_97775951
quote:
6s.gif Op maandag 6 juni 2011 02:32 schreef Zokunen het volgende:
En doodzonde, hmm...
Ik vind persoonlijk perse bio- / ecologisch willen eten wel een doodzonde.
Er leven iets van 6 miljard mensen op Aarde, er zijn al mensen die honger hebben.
Bio- / ecologisch verbouwen heeft meer ruimte nodig en er word gezegd dat er dan ruimte zou zijn voor voedsel voor ~ 4 miljard mensen.

Dat veel beter kan en moet is waar, maar mensen moeten eens reëel worden.

Net als light producten :r

Elke snack is overbodig, eet je maaltijden met een schep jus etc en je bent veel beter uit als met die light bende....
Deze dus ja.
Light, vreselijk :') Ik werk achter de bar bij het Gelredome en áltijd bij Marco Borsato achtige concerten zijn er dikke vrouwen die met een dikke puntzak friet met een cola light komen bestellen. Bweh.
  woensdag 8 juni 2011 @ 22:53:46 #276
48067 neo2000
Asking the important questions
pi_97914753
oh, was er ook een deel 2 van dit topic? :')
Common sense is my super power. What's yours?
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
  woensdag 8 juni 2011 @ 22:56:38 #277
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_97914937
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 11:21 schreef Bosbeetle het volgende:
sowieso worst met kaas erin :N
Goede grillworst met kaas :9~ :9~ :9~
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
pi_97919516
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2011 22:53 schreef neo2000 het volgende:
oh, was er ook een deel 2 van dit topic? :')
Jups. En volgende week een deel 3 :7
  donderdag 9 juni 2011 @ 00:35:05 #279
334993 AMAR420
waar is amar?
pi_97920823
eten verdrinken in satesaus is niks mis mee
zzzzz
pi_97920893
- botte messen
- glazen snijplank
- gehakt van albert H
- kaas in plakjes kopen

Het laatste deed ik zelf tot voor kort ook wel, maar het blijkt dat de vrij jonge "belegen" kaas van de AH in plakjes even duur is als echt oude kaas van de markt hier.
  zondag 12 juni 2011 @ 23:46:05 #281
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_98092602
Van die surimi krabgevallen, en nog erger de hele volksstammen die denken dat ze zo uit een krab worden geplukt:



Echt surimi is gewoon de margarine onder de visproducten.
  Donald Duck held zondag 12 juni 2011 @ 23:52:32 #282
46149 __Saviour__
Superstapelsmoor op Kristel
pi_98092984
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2011 23:46 schreef Erasmo het volgende:
Van die surimi krabgevallen, en nog erger de hele volksstammen die denken dat ze zo uit een krab worden geplukt:
Zoiets dacht ik dus dan wel :@
❤ Rozen zijn rood ❤
❤ Viooltjes zijn blauw ❤
❤ Kristel, ik hou van jou! ❤
pi_98093122
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2011 23:52 schreef __Saviour__ het volgende:

[..]

Zoiets dacht ik dus dan wel :@
Hihi.
  maandag 13 juni 2011 @ 00:03:32 #284
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_98093694
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2011 23:46 schreef Erasmo het volgende:
Van die surimi krabgevallen
Niks mis met surimi. :(
pi_98093839
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2011 00:03 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Niks mis met surimi. :(
Het is als prefab hondebrokken. Maar je mag ze best eten hoor :*
  maandag 13 juni 2011 @ 00:06:53 #286
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_98093932
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2011 00:03 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Niks mis met surimi. :(
Valt in de categorie frikandel en kipcorn
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_98094147
Speciaal voor robinook, als goedmakertje voor mijn zonden:
http://www.ah.nl/recepten/recept?id=65724

O+
  maandag 13 juni 2011 @ 00:13:24 #288
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_98094334
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2011 00:10 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
Speciaal voor robinook, als goedmakertje voor mijn zonden:
http://www.ah.nl/recepten/recept?id=65724

O+
Dat recept LOL 2 zakjes soep
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 13 juni 2011 @ 00:28:24 #289
14142 Daffodil31LE
Pienter Pookje
pi_98095328
Soep op z'n Belgisch...

Dat is een lekkere volle groentensoep die men juist voor 't opdienen even met de staafmixer mishandelt. Gatverdegatverdegatver.
Haha, U schakelt nog. Test een DAF !
  maandag 13 juni 2011 @ 00:30:09 #290
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_98095430
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2011 00:28 schreef Daffodil31LE het volgende:
Soep op z'n Belgisch...

Dat is een lekkere volle groentensoep die men juist voor 't opdienen even met de staafmixer mishandelt. Gatverdegatverdegatver.
Weet niet wat erger is, dat, of kapot gekookte groenten er in.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 13 juni 2011 @ 00:36:03 #291
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_98095796
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2011 23:52 schreef __Saviour__ het volgende:

[..]

Zoiets dacht ik dus dan wel :@
Haal is bij de visboer een levende krab en maak die klaar, als je dat eenmaal kent dan wil je nooit meer krabsticks.

quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2011 00:03 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Niks mis met surimi. :(
Voor de creatieve voedselboetseerder is het natuurlijk een mooi product maar met krab of überhaupt vis heeft het niks meer te maken. In Klootwijk aan Zee laten ze zien hoe het gemaakt wordt: http://player.omroep.nl/?aflID=5018806&silverlight=true

quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2011 00:13 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Dat recept LOL 2 zakjes soep
Uiensoep uit een zakje -O- Als er iets geschikt is voor de makkelijke/luie soepmaker dan is het wel uiensoep.
  maandag 13 juni 2011 @ 00:41:12 #292
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_98096068
Goede surimi is lekkerder dan de vis waar ie van gemaakt wordt.
Het is geen vis, het is geen krab, het is gewoon iets anders.
  maandag 13 juni 2011 @ 00:43:02 #293
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_98096168
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2011 00:06 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Valt in de categorie frikandel en kipcorn
Niet te vergelijken.
Of je moet dat in dezelfde categorie als worst en pâté scharen. Dan wel.
  maandag 13 juni 2011 @ 00:46:01 #294
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_98096327
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2011 00:36 schreef Erasmo het volgende:

maar met krab of überhaupt vis heeft het niks meer te maken.
Nee, dat zul je mij ook nooit horen beweren.
Een biefstuk heeft ook niks met rookworst te maken, of een ribkarbonade met pâté.
  maandag 13 juni 2011 @ 00:48:50 #295
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_98096485
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2011 00:41 schreef RobinOok het volgende:
Goede surimi is lekkerder dan de vis waar ie van gemaakt wordt.
Het is geen vis, het is geen krab, het is gewoon iets anders.
Blauwe wijting, nog nooit zo gegeten, maar beter dat ze er surimi van maken dan verwerken tot vismeel
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_98096488
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2011 00:43 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Niet te vergelijken.
Of je moet dat in dezelfde categorie als worst en pâté scharen. Dan wel.
teveel eer. Het is cheap ass visafval met wat smaakmakers. Frikandel vink een goeie vergelijking.
  maandag 13 juni 2011 @ 00:53:45 #297
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_98096741
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2011 00:41 schreef RobinOok het volgende:
Goede surimi is lekkerder dan de vis waar ie van gemaakt wordt.
Het is geen vis, het is geen krab, het is gewoon iets anders.
De zonde was voor mij in dit geval dat mensen dachten dat het uit een krab komt :P

quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2011 00:48 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Blauwe wijting, nog nooit zo gegeten, maar beter dat ze er surimi van maken dan verwerken tot vismeel
Blauwe wijting is niet iets wat je regelmatig bij de visboer tegenkomt, zou het opzich wel eens willen proberen.

quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2011 00:48 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

teveel eer. Het is cheap ass visafval met wat smaakmakers. Frikandel vink een goeie vergelijking.
Het is meestal geen afval hoor, het zijn goedkope viseiwitten die verder verwerkt worden.
  maandag 13 juni 2011 @ 01:00:04 #298
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_98097055
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2011 00:48 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

teveel eer. Het is cheap ass visafval met wat smaakmakers. Frikandel vink een goeie vergelijking.
Bullshit. Het is een eeuwenoude kunst uit Japan en China om iets anders, iets beters te maken van goedkope vis die niemand anders wil eten. Precies zoals men hier de nobele kunst van het worst maken heeft. Dat er dan vervolgens in de 20e eeuw opeens goedkope shit-surimi en goedkope shit-worst (frikandel) wordt gemaakt maakt niet dat er iets mis is met het product dat daaraan ten grondslag ligt. Okay, je kunt niet van surimi of niet van worst houden, maar afdoen als shit is te kort door de bocht.

En de ene gehaktbal is de andere niet. Ik hou niet van gehaktballen, maar ga niet roepen dat het shit is omdat het gemalen slachtafval is. Vlees is vlees, vis is vis.
pi_98097442
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2011 00:13 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Dat recept LOL 2 zakjes soep
Dat ja. :')

En surimi is godallemachtig smerig. Als ergens surimi in zit, hoef ik het meteen niet meer.
  maandag 13 juni 2011 @ 01:11:56 #300
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_98097666
Be-la-che-lijk.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')