abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  Moderator / Miss SHO vrijdag 3 juni 2011 @ 10:35:32 #251
22592 crew  Ole
pi_97650231
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 10:33 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

De fout die je ouders maakten was dat je daar mee weg kwam
Mijn moeder had niet zo vaak zin in gedoe aan tafel. Er waren wel dagen dat ik wel andere dingen moest eten
Later gingen spinazie, bloemkool, komkommers, boontjes en boerenkool er ook wel in. Zo erg was het nu ook weer niet gelukkig. En toen ik op de middelbare school vaak bij vriendinnetjes at ben ik veel gaan leren eten. Durfde niet bij alles te zeggen dat ik iets niet lustte.
Het is wel redelijk goedgekomen hoor!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_97650451
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 10:32 schreef trovey het volgende:

[..]

Suiker pas toevoegen als de rabarber wat is afgekoeld dan heb je minder suiker nodig. ;)
Oh, dat wist ik niet, goede tip! Wat kalk schijnt ook te helpen, maar dat heb ik nooit geprobeerd.
Denn was schwer ist, ist auch schön, gut, groß (Beethoven)
// wandelende paradox //
pi_97650467
Ik zie wel al dat iemand beter een afsplitsing kan maken. :7
Help hier lastige eters
  Moderator vrijdag 3 juni 2011 @ 10:48:07 #254
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_97650506
Gelukkig ben ik nooit gestraft met eten. Ik lust wel alles inclusief al die dingen die men 'op de boerderij' lekker vond zoals randjes vet en varkenspoten. Van mijn moeder kwam de vis die ik vroeger lekker vond toen een poosje niet en inmiddels weer wel :9 Kan me eigenlijk niet bedenken wat ik echt niet lust, of het moeten velletjes op melk zijn. (andere velletjes vind ik niet erg maar die op melk :r )
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  Moderator vrijdag 3 juni 2011 @ 10:49:03 #255
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_97650520
Wat ik trouwens zonde vind zijn al die mensen die zeggen dat ze niet kunnen koken maar eigenlijk bedoelen ik heb geen tijd en wil er geen aandacht aan besteden.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_97650524
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 10:35 schreef Ole het volgende:

[..]

Mijn moeder had niet zo vaak zin in gedoe aan tafel. Er waren wel dagen dat ik wel andere dingen moest eten
Later gingen spinazie, bloemkool, komkommers, boontjes en boerenkool er ook wel in. Zo erg was het nu ook weer niet gelukkig. En toen ik op de middelbare school vaak bij vriendinnetjes at ben ik veel gaan leren eten. Durfde niet bij alles te zeggen dat ik iets niet lustte.
Het is wel redelijk goedgekomen hoor!
Mja, dat doet iedere ouder anders. Ikzelf vind het een beetje stom om soepeler te zijn omdat je geen zin heb in 'gedoe aan tafel', opvoeding gaat toch voor, maargoed dat vind ik. Als ik niet opat wat ik moest eten viel dat gedoe aan tafel ook wel mee - ik moest gewoon blijven zitten tot ik het op had, ook als de rest allang klaar was. Ik heb het één keer zelfs de volgende dag als ontbijt gekregen omdat ik weigerde het op te eten, maar dat vond mijn moeder geloof ik toch te ver gaan, die was wat 'softer'. Ik ben achteraf blij dat mijn ouders het zo gedaan hebben.
Denn was schwer ist, ist auch schön, gut, groß (Beethoven)
// wandelende paradox //
pi_97650556
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 10:46 schreef Godtje het volgende:
Ik zie wel al dat iemand beter een afsplitsing kan maken. :7
Help hier lastige eters
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 10:49 schreef Bosbeetle het volgende:
Wat ik trouwens zonde vind zijn al die mensen die zeggen dat ze niet kunnen koken maar eigenlijk bedoelen ik heb geen tijd en wil er geen aandacht aan besteden.
Eens en eens!
Denn was schwer ist, ist auch schön, gut, groß (Beethoven)
// wandelende paradox //
  Moderator vrijdag 3 juni 2011 @ 10:51:09 #258
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_97650579
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 10:46 schreef Godtje het volgende:
Ik zie wel al dat iemand beter een afsplitsing kan maken. :7
Help hier lastige eters
goed idee

Help hier lastige eters
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_97650661
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2011 20:23 schreef trovey het volgende:

[..]

Maar die koollucht die er dan vanaf komt. :r

[..]

Het kwam meer door de kooklucht die spruiten veroorzaken bij :lekker doorkoken" :')

Geef mij ze maar geroerbakt met wat spekjes erdoor. :9
Wij hebben ze ook eens gemaakt met wat gepofte tamme kastanjes er door, die gingen erg lekker bij een hertenbiefstukje + cranberrysaus. :9~
Op woensdag 9 juni 2010 @ 09:07 schreef lezzer: Verder legt fruityloop uitstekend uit hoe het in het echte leven gaat.
  vrijdag 3 juni 2011 @ 10:56:41 #260
244933 trovey
Nachtoele
pi_97650698
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 10:55 schreef fruityloop het volgende:

[..]

Wij hebben ze ook eens gemaakt met wat gepofte tamme kastanjes er door, die gingen erg lekker bij een hertenbiefstukje + cranberrysaus. :9~
:9
Optimist tot in de kist
Miniem's internetvriendinnetje :P
Bij vlagen briljant, helaas is het momenteel windstil
  vrijdag 3 juni 2011 @ 10:57:39 #261
50623 Matty___
Konichiwa Bitches
pi_97650721
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 10:55 schreef fruityloop het volgende:

[..]

Wij hebben ze ook eens gemaakt met wat gepofte tamme kastanjes er door, die gingen erg lekker bij een hertenbiefstukje + cranberrysaus. :9~
klinkt goed
Deze muziek smaakt naar bier :)
Es bedarf keiner Psychoanalyse, um festzustellen, dass das Leben ein einziger Friedhof gescheiterter Pläne ist!
  vrijdag 3 juni 2011 @ 11:00:27 #262
244933 trovey
Nachtoele
pi_97650773
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 10:45 schreef cinnamon_M het volgende:

[..]

Oh, dat wist ik niet, goede tip! Wat kalk schijnt ook te helpen, maar dat heb ik nooit geprobeerd.
Ik denk dat kalk (krijt) zal helpen tegen het oxaalzuur wat erin zit, maar welk krijt bruikbaar is dan weer iets wat je goed moet uitzoeken want het eerst de beste schoolkrijtje (met kleurstoffen en wat er nog meer inzit) erin gooien lijkt me niet zo goed. :')

Dit vond ik erover.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Optimist tot in de kist
Miniem's internetvriendinnetje :P
Bij vlagen briljant, helaas is het momenteel windstil
  vrijdag 3 juni 2011 @ 11:03:28 #263
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_97650846
Je kan bij de drogist oesterkalk kopen in tabletvorm.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_97650933
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 11:00 schreef trovey het volgende:

[..]

Ik denk dat kalk (krijt) zal helpen tegen het oxaalzuur wat erin zit, maar welk krijt bruikbaar is dan weer iets wat je goed moet uitzoeken want het eerst de beste schoolkrijtje (met kleurstoffen en wat er nog meer inzit) erin gooien lijkt me niet zo goed. :')

Dit vond ik erover.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Had ik idd eerder ook al gevonden. Maargoed, probeer eerst wel de suiker later toevoegen!

quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 10:55 schreef fruityloop het volgende:

[..]

Wij hebben ze ook eens gemaakt met wat gepofte tamme kastanjes er door, die gingen erg lekker bij een hertenbiefstukje + cranberrysaus. :9~
Das lekker ja!

Zo, en nu ON-TOPIC: aardappelpuree uit een pakje (vast al genoemd, maargoed).
Denn was schwer ist, ist auch schön, gut, groß (Beethoven)
// wandelende paradox //
pi_97651228
Het is geen persoonlijke culinaire doodzonde, maar die toscaanse worstjes van AH, met wat
"mozzarella" er in, zijn echt een doodzonde van het kaliber dat vierendelen of de ijzeren maagd verdient. :r
Op woensdag 9 juni 2010 @ 09:07 schreef lezzer: Verder legt fruityloop uitstekend uit hoe het in het echte leven gaat.
  vrijdag 3 juni 2011 @ 11:19:57 #266
244933 trovey
Nachtoele
pi_97651285
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 11:17 schreef fruityloop het volgende:
Het is geen persoonlijke culinaire doodzonde, maar die toscaanse worstjes van AH, met wat
"mozzarella" er in, zijn echt een doodzonde van het kaliber dat vierendelen of de ijzeren maagd verdient. :r
Die ga ik eens proberen. }) , de worstjes dan. :')
Optimist tot in de kist
Miniem's internetvriendinnetje :P
Bij vlagen briljant, helaas is het momenteel windstil
  Moderator vrijdag 3 juni 2011 @ 11:21:20 #267
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_97651313
sowieso worst met kaas erin :N
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_97652184
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 10:12 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
Dat is een structuur die je al kent, nml als je iets eet dan gaan eerst je kiezen aan het werk.

Enfin zo boeiend is het niet; ik zou geen ingewikkeldere smaken / recepten gaan doen in het begin. Leer het eerst los te waarderen. Al dan niet door de blender gehaald.
Maar de structuur van iets stevigs om op te kauwen ken ik toch ook al?

Ik denk dat ik juist de combinatie met dingen die ik wel lekker vind nodig heb om er aan te wennen. Zoals jij het nu zegt lijkt het op een medicijn toedienen in plaats van leren genieten van normale voeding ;)

Edit: damn blijkbaar een hele nieuwe pagina gemist. Die Toscaande ondingen koop ik ook nóóit meer, bah wat vies!!!
pi_97656057
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 11:53 schreef Dipkip het volgende:

[..]

Maar de structuur van iets stevigs om op te kauwen ken ik toch ook al?

Ik denk dat ik juist de combinatie met dingen die ik wel lekker vind nodig heb om er aan te wennen. Zoals jij het nu zegt lijkt het op een medicijn toedienen in plaats van leren genieten van normale voeding ;)

Edit: damn blijkbaar een hele nieuwe pagina gemist. Die Toscaande ondingen koop ik ook nóóit meer, bah wat vies!!!
Dan denk ik toch weer aan quiches, kun je steeds weer een andere groente in verwerken.
Denn was schwer ist, ist auch schön, gut, groß (Beethoven)
// wandelende paradox //
pi_97741184
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 10:48 schreef Bosbeetle het volgende:
Kan me eigenlijk niet bedenken wat ik echt niet lust, of het moeten velletjes op melk zijn. (andere velletjes vind ik niet erg maar die op melk :r )
Warme melk is om die reden zo ongeveer het enige gangbare voedselproduct in NL dat er bij mij echt niet in gaat :r :r . Ik vind dat echt zo goor. Hierdoor lust ik ook geen warme chocolademelk.
Thou shalt not worship pop idols or follow lost prophets.
pi_97769468
Culinaire doodzondes, dan moet ik denk aan hoe ze in China koffie zetten. Nadat je duidelijk hebt gemaakt dat je toch echt geen oploskoffie wil doen ze koffie in het filter, gieten er lauw water over en gaan ze het vervolgens in een pannetje opwarmen. :|W
  maandag 6 juni 2011 @ 02:24:34 #272
291153 Zokunen
Zokalishous
pi_97772765
Dipkip als die rabarber een succes is en je hebt een tuin(tje)
Dat spul groeit echt als een malle, groot deel hier gaat naar familie en de kliko, puur omdat het te veel is.
"Never forget that only dead fish swim with the stream." -Malcolm Muggeridge
  maandag 6 juni 2011 @ 02:32:57 #273
291153 Zokunen
Zokalishous
pi_97772891
En doodzonde, hmm...
Ik vind persoonlijk perse bio- / ecologisch willen eten wel een doodzonde.
Er leven iets van 6 miljard mensen op Aarde, er zijn al mensen die honger hebben.
Bio- / ecologisch verbouwen heeft meer ruimte nodig en er word gezegd dat er dan ruimte zou zijn voor voedsel voor ~ 4 miljard mensen.

Dat veel beter kan en moet is waar, maar mensen moeten eens reëel worden.

Net als light producten :r

Elke snack is overbodig, eet je maaltijden met een schep jus etc en je bent veel beter uit als met die light bende....
"Never forget that only dead fish swim with the stream." -Malcolm Muggeridge
pi_97775519
quote:
7s.gif Op maandag 6 juni 2011 00:30 schreef Bolkesteijn het volgende:
Culinaire doodzondes, dan moet ik denk aan hoe ze in China koffie zetten. Nadat je duidelijk hebt gemaakt dat je toch echt geen oploskoffie wil doen ze koffie in het filter, gieten er lauw water over en gaan ze het vervolgens in een pannetje opwarmen. :|W
Dan moet je dus gewoon voor de oploskoffie gaan. Net als in Engeland trouwens, daar snappen ze ook niet hoe je koffie zet. De beste koffie die ik daar dronk kwam uit een Nescafepotje.
pi_97775951
quote:
6s.gif Op maandag 6 juni 2011 02:32 schreef Zokunen het volgende:
En doodzonde, hmm...
Ik vind persoonlijk perse bio- / ecologisch willen eten wel een doodzonde.
Er leven iets van 6 miljard mensen op Aarde, er zijn al mensen die honger hebben.
Bio- / ecologisch verbouwen heeft meer ruimte nodig en er word gezegd dat er dan ruimte zou zijn voor voedsel voor ~ 4 miljard mensen.

Dat veel beter kan en moet is waar, maar mensen moeten eens reëel worden.

Net als light producten :r

Elke snack is overbodig, eet je maaltijden met een schep jus etc en je bent veel beter uit als met die light bende....
Deze dus ja.
Light, vreselijk :') Ik werk achter de bar bij het Gelredome en áltijd bij Marco Borsato achtige concerten zijn er dikke vrouwen die met een dikke puntzak friet met een cola light komen bestellen. Bweh.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')