Goede grillworst met kaasquote:
Zoiets dacht ik dus dan welquote:Op zondag 12 juni 2011 23:46 schreef Erasmo het volgende:
Van die surimi krabgevallen, en nog erger de hele volksstammen die denken dat ze zo uit een krab worden geplukt:
Valt in de categorie frikandel en kipcornquote:
Dat recept LOL 2 zakjes soepquote:Op maandag 13 juni 2011 00:10 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
Speciaal voor robinook, als goedmakertje voor mijn zonden:
http://www.ah.nl/recepten/recept?id=65724
Weet niet wat erger is, dat, of kapot gekookte groenten er in.quote:Op maandag 13 juni 2011 00:28 schreef Daffodil31LE het volgende:
Soep op z'n Belgisch...
Dat is een lekkere volle groentensoep die men juist voor 't opdienen even met de staafmixer mishandelt. Gatverdegatverdegatver.
Haal is bij de visboer een levende krab en maak die klaar, als je dat eenmaal kent dan wil je nooit meer krabsticks.quote:
Voor de creatieve voedselboetseerder is het natuurlijk een mooi product maar met krab of überhaupt vis heeft het niks meer te maken. In Klootwijk aan Zee laten ze zien hoe het gemaakt wordt: http://player.omroep.nl/?aflID=5018806&silverlight=truequote:
Uiensoep uit een zakjequote:
Niet te vergelijken.quote:Op maandag 13 juni 2011 00:06 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Valt in de categorie frikandel en kipcorn
Nee, dat zul je mij ook nooit horen beweren.quote:Op maandag 13 juni 2011 00:36 schreef Erasmo het volgende:
maar met krab of überhaupt vis heeft het niks meer te maken.
Blauwe wijting, nog nooit zo gegeten, maar beter dat ze er surimi van maken dan verwerken tot vismeelquote:Op maandag 13 juni 2011 00:41 schreef RobinOok het volgende:
Goede surimi is lekkerder dan de vis waar ie van gemaakt wordt.
Het is geen vis, het is geen krab, het is gewoon iets anders.
teveel eer. Het is cheap ass visafval met wat smaakmakers. Frikandel vink een goeie vergelijking.quote:Op maandag 13 juni 2011 00:43 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Niet te vergelijken.
Of je moet dat in dezelfde categorie als worst en pâté scharen. Dan wel.
De zonde was voor mij in dit geval dat mensen dachten dat het uit een krab komtquote:Op maandag 13 juni 2011 00:41 schreef RobinOok het volgende:
Goede surimi is lekkerder dan de vis waar ie van gemaakt wordt.
Het is geen vis, het is geen krab, het is gewoon iets anders.
Blauwe wijting is niet iets wat je regelmatig bij de visboer tegenkomt, zou het opzich wel eens willen proberen.quote:Op maandag 13 juni 2011 00:48 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Blauwe wijting, nog nooit zo gegeten, maar beter dat ze er surimi van maken dan verwerken tot vismeel
Het is meestal geen afval hoor, het zijn goedkope viseiwitten die verder verwerkt worden.quote:Op maandag 13 juni 2011 00:48 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
teveel eer. Het is cheap ass visafval met wat smaakmakers. Frikandel vink een goeie vergelijking.
Bullshit. Het is een eeuwenoude kunst uit Japan en China om iets anders, iets beters te maken van goedkope vis die niemand anders wil eten. Precies zoals men hier de nobele kunst van het worst maken heeft. Dat er dan vervolgens in de 20e eeuw opeens goedkope shit-surimi en goedkope shit-worst (frikandel) wordt gemaakt maakt niet dat er iets mis is met het product dat daaraan ten grondslag ligt. Okay, je kunt niet van surimi of niet van worst houden, maar afdoen als shit is te kort door de bocht.quote:Op maandag 13 juni 2011 00:48 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
teveel eer. Het is cheap ass visafval met wat smaakmakers. Frikandel vink een goeie vergelijking.
Dat ja.quote:
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |