Ik heb regelmatig speciaalbier uit een wijnglas gedronken en dat drint prima. Vooral bij kleine proeverijen.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:19 schreef Matty___ het volgende:
[..]
niets moet. maar bier drink je ook niet uit een wijnglas. valt beetje in hetzelfde rijtje...
Ik zal voor de grap de volgende keer een portglas bier in de kroeg bestellen. Puur voor de reactie van de barman/vrouwquote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:21 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Ik heb regelmatig speciaalbier uit een wijnglas gedronken en dat drint prima. Vooral bij kleine proeverijen.
Ik vind het prima hoor. Dus we mogen alleen postdumpen en niet discussieren? Primaquote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:21 schreef _Loki het volgende:
En het gaat weer zoals overal op fok
Kunnen we ook gewoon weer doodzondes posten zonder te discussieren of je spaghetti wel of niet snijdt?
Misschien moeten we ook een topic openen over kleinere zonden niet persee doodzondequote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:21 schreef _Loki het volgende:
En het gaat weer zoals overal op fok
Kunnen we ook gewoon weer doodzondes posten zonder te discussieren of je spaghetti wel of niet snijdt?
Wie heeft het hier over een kroeg? Ik niet. Ik heb het wel over een situatie waar geen bierglazen zijn.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:23 schreef Matty___ het volgende:
[..]
Ik zal voor de grap de volgende keer een portglas bier in de kroeg bestellen. Puur voor de reactie van de barman/vrouw
Ik vind dat stom je mag best discussiëren ik stel voor om te gaan discussiëren over of we wel of niet mogen discussiërenquote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:23 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Ik vind het prima hoor. Dus we mogen alleen postdumpen en niet discussieren? Prima
quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:24 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Ik vind dat stom je mag best discussiëren ik stel voor om te gaan discussiëren over of we wel of niet mogen discussiëren
volgens mij begrijp je mij niet. Het maakt toch niet uit hoe je iets eet of drink. dus kun je prima in de kroeg een portglas bier bestellen.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:24 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Wie heeft het hier over een kroeg? Ik niet. Ik heb het wel over een situatie waar geen bierglazen zijn.
Mij maakt het ook niet uit. Althans, ik heb bier liever in een passend glas maar van mij mag het prima in een ander glasquote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:26 schreef Matty___ het volgende:
[..]
volgens mij begrijp je mij niet. Het maakt toch niet uit hoe je iets eet of drink. dus kun je prima in de kroeg een portglas bier bestellen.![]()
Omdat je soms bij iemand thuis een proeverij hebt met vrienden en die blijkt niet genoeg/geen passende bierglazen te hebben.quote:en waarom zou er bij het bierproeven geen bierglas zijn..
duidelijkquote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:30 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Mij maakt het ook niet uit. Althans, ik heb bier liever in een passend glas maar van mij mag het prima in een ander glas
[..]
Omdat je soms bij iemand thuis een proeverij hebt met vrienden en die blijkt niet genoeg/geen passende bierglazen te hebben.
quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:31 schreef Bosbeetle het volgende:
Een la chouffe uit de fles drinken kan ik niet aanraden
Ik heb tijden mijn spaghetti gesneden na een incident waar de ene kant van de spaghetti vast zat aan mijn beugel en de andere kant in mijn keel (slokdarm?)quote:Op dinsdag 31 mei 2011 14:34 schreef Matty___ het volgende:
spaghetti snijden kan echt niet.
lekker zelf pasta maken (zo moeilijk is het echt niet), perfect gekookt (al dente) en dan met een lepel en vork na binnen werken.
voor kinderen snijd je de pasta...
en als toetje zeker een banaan?quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:35 schreef RabbitHeart het volgende:
[..]
Ik heb tijden mijn spaghetti gesneden na een incident waar de ene kant van de spaghetti vast zat aan mijn beugel en de andere kant in mijn keel (slokdarm?).
Maar nu snijd ik het niet meer.
Ik ook nietquote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:31 schreef Bosbeetle het volgende:
Een la chouffe uit de fles drinken kan ik niet aanraden
dat blijft toch ook zo lekker in je beugel hangen als je er goed in bijtquote:
Oh. Dat ben ik alweer vergeten. Of ik heb het uit mijn geheugen verwijderd. Ik weet nog wel dat ik een keertje beschuit met muisjes at en er toen net zo'n muisje tussen mijn draadje ging zittenquote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:38 schreef Matty___ het volgende:
[..]
dat blijft toch ook zo lekker in je beugel hangen als je er goed in bijt
quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:41 schreef Lienekien het volgende:
Een culinaire doodzonde vind ik de kopjes van je asperges eraf snijden en weggooien "want die zien er zo raar uit".
Oh vreselijk zulke mensen.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:43 schreef RabbitHeart het volgende:
Ik vind de grootste culinaire doodzonde bij voorbaat al roepen dat je iets niet lust zonder het geproefd te hebben.
Daar heb ik nog een jeugdtrauma van. Ik was een jaar of 10 en ik had 'vis in een pakketje' gemaakt. Roepen mijn vader en mijn zusje dat ze dat toch echt niet hoeven. Stelletje zeikerds.
Zijn er echt mensen die dát doen?! Ohhh, die zijn t niet waard dat ze asperges eten!quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:41 schreef Lienekien het volgende:
Een culinaire doodzonde vind ik de kopjes van je asperges eraf snijden en weggooien "want die zien er zo raar uit".
Die maakte voor het eerst asperges klaar en had er duidelijk nog geen kaas van gegeten.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 16:24 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Zijn er echt mensen die dát doen?! Ohhh, die zijn t niet waard dat ze asperges eten!
Als jij dat wilt, gewoon doen.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:14 schreef Matty___ het volgende:
sushi eet je toch ook niet met een lepel ook al gaat dat soms makkelijker...
Hand, enkelvoud, rechterhand gebruiken.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 18:26 schreef Isegrim het volgende:
Met mn handen eten vind ik heerlijk. December Sri Lanka, daar mag/moet het!
Of macaroni eten, hoef je niet te kutten met snijden en blenderenquote:Op dinsdag 31 mei 2011 17:58 schreef RobinOok het volgende:
Je kunt het ook in de blender gooien!![]()
Staafmixer zal niet gaan.
En dat is een enorm dom idee van je. Ik eet "normaal" maar ik vindt dat je niet neer moet kijken op mensen die niet "normaal" eten. Dat vind ik getuigen van een achterlijke bekrompenheid. En daar maak jij je zo te zien ook schuldig aan. En dat is jammer want je schijnt wel degelijk een verstand te hebben.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 18:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Soms heb ik het idee dat Nembrionic eerst zijn vlees aan stukjes snijdt, alles prakt en dan één arm om het bord legt en met de andere hand de ene hap na de andere naar binnen schuift. Als je daar wat van zegt ben je arrogant, snob en ingebeeld verteld hij je dan terwijl hij met een mes tussen zijn tanden wroet.
Ah, tegenwoordig staat je spaghetti snijden al gelijk aan blederenquote:Op dinsdag 31 mei 2011 17:58 schreef RobinOok het volgende:
Je kunt het ook in de blender gooien!![]()
Staafmixer zal niet gaan.
Weet ik toch schat.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 18:28 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hand, enkelvoud, rechterhand gebruiken.
Ik vind het trouwens wel anders smaken, de textuur is duidelijk verschillende of er nu een lange sliert door je mond/keel gaat of kleine stukjes. Penne smaakt toch ook anders dan macaroni elleboogjes.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 17:44 schreef BasEnAad het volgende:
Ik snijd altijd mn spaghetti, ik snap niet precies wat daar zo zonde aan is. Het wordt er echt niet minder lekker om.
Ach, in de VS is het een culinaire doodzonde als je je vlees niet eerst in stukjes snijdt.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 18:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Soms heb ik het idee dat Nembrionic eerst zijn vlees aan stukjes snijdt, alles prakt en dan één arm om het bord legt en met de andere hand de ene hap na de andere naar binnen schuift. Als je daar wat van zegt ben je arrogant, snob en ingebeeld verteld hij je dan terwijl hij met een mes tussen zijn tanden wroet.
In china zijn bij het opdienen alle etenswaren al dusdanig voorbereid dat ze zonder snijden te eten zijn. Stokjes!!!! Vroeger was het in nl ook beleefd om te. Oeren.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 18:40 schreef Tinkepink het volgende:
[..]
Ach, in de VS is het een culinaire doodzonde als je je vlees niet eerst in stukjes snijdt.
In China is het een culinaire doodzonde als je niet smakt en boert.
Maar daar zitten we niet. Of heb ik iets gemist?quote:Op dinsdag 31 mei 2011 18:40 schreef Tinkepink het volgende:
[..]
Ach, in de VS is het een culinaire doodzonde als je je vlees niet eerst in stukjes snijdt.
In China is het een culinaire doodzonde als je niet smakt en boert.
Dat heb je goed gezien. Maar dat mag je niet zeggen hoorquote:Op dinsdag 31 mei 2011 18:48 schreef Godtje het volgende:
[..]
Maar daar zitten we niet. Of heb ik iets gemist?
Dat verschil is er ook wel, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik daar qua toegevoegde smaken geen rekening mee houd. Ik vind het mondgevoelquote:Op dinsdag 31 mei 2011 18:36 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Ik vind het trouwens wel anders smaken, de textuur is duidelijk verschillende of er nu een lange sliert door je mond/keel gaat of kleine stukjes. Penne smaakt toch ook anders dan macaroni elleboogjes.
Je mondgevoel is ziek. Snel naar de huisarts!!!quote:Op dinsdag 31 mei 2011 19:05 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Dat verschil is er ook wel, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik daar qua toegevoegde smaken geen rekening mee houd. Ik vind het mondgevoeleven prettig.
Ik ben een, eh, "draaier", maar wat er door m'n keel gaat is geen lange sliert meer. Ik heb de gekke neiging om m'n eten te kauwenquote:Op dinsdag 31 mei 2011 18:36 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Ik vind het trouwens wel anders smaken, de textuur is duidelijk verschillende of er nu een lange sliert door je mond/keel gaat of kleine stukjes. Penne smaakt toch ook anders dan macaroni elleboogjes.
Ik bedoel daarmee dat een doodzonde relatief is.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 18:48 schreef Godtje het volgende:
[..]
Maar daar zitten we niet. Of heb ik iets gemist?
quote:Op dinsdag 31 mei 2011 19:30 schreef Tinkepink het volgende:
[..]
Ik bedoel daarmee dat een doodzonde relatief is.
Dan kom je daar weer uit. Laat iedereen in zijn waarde in elk geval.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:21 schreef _Loki het volgende:
En het gaat weer zoals overal op fok
Kunnen we ook gewoon weer doodzondes posten zonder te discussieren of je spaghetti wel of niet snijdt?
nouja het zijn lange stukken of een bol lange stukken in je mond voordat je kauwt, het is iig anders dan op je bord in stukken snijden. Als ik dat zou willen dan maak ik wel macaroni (elleboogjes) die trouwens ook heel erg nederlands zijn dat zie je een italiaan nog niet zo snel klaarmaken.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 19:13 schreef morg78 het volgende:
[..]
Ik ben een, eh, "draaier", maar wat er door m'n keel gaat is geen lange sliert meer. Ik heb de gekke neiging om m'n eten te kauwen.
Volkoren elleboogjes - uit karton. Gewoon, omdat het kanquote:Op dinsdag 31 mei 2011 20:47 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
nouja het zijn lange stukken of een bol lange stukken in je mond voordat je kauwt, het is iig anders dan op je bord in stukken snijden. Als ik dat zou willen dan maak ik wel macaroni (elleboogjes) die trouwens ook heel erg nederlands zijn dat zie je een italiaan nog niet zo snel klaarmaken.
Nee joh, ik geef gewoon een tip.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 18:35 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Ah, tegenwoordig staat je spaghetti snijden al gelijk aan blederen
Macaroni wat dezelfde grootte heeft is dus geblenderd voedsel? Duidelijk!
Nee, dat is een fabeltje.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 18:40 schreef Tinkepink het volgende:
[..]
In China is het een culinaire doodzonde als je niet smakt en boert.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |