Oh vreselijk zulke mensen.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:43 schreef RabbitHeart het volgende:
Ik vind de grootste culinaire doodzonde bij voorbaat al roepen dat je iets niet lust zonder het geproefd te hebben.
Daar heb ik nog een jeugdtrauma van. Ik was een jaar of 10 en ik had 'vis in een pakketje' gemaakt. Roepen mijn vader en mijn zusje dat ze dat toch echt niet hoeven. Stelletje zeikerds.
Zijn er echt mensen die dát doen?! Ohhh, die zijn t niet waard dat ze asperges eten!quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:41 schreef Lienekien het volgende:
Een culinaire doodzonde vind ik de kopjes van je asperges eraf snijden en weggooien "want die zien er zo raar uit".
Die maakte voor het eerst asperges klaar en had er duidelijk nog geen kaas van gegeten.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 16:24 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Zijn er echt mensen die dát doen?! Ohhh, die zijn t niet waard dat ze asperges eten!
Als jij dat wilt, gewoon doen.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:14 schreef Matty___ het volgende:
sushi eet je toch ook niet met een lepel ook al gaat dat soms makkelijker...
Hand, enkelvoud, rechterhand gebruiken.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 18:26 schreef Isegrim het volgende:
Met mn handen eten vind ik heerlijk. December Sri Lanka, daar mag/moet het!
Of macaroni eten, hoef je niet te kutten met snijden en blenderenquote:Op dinsdag 31 mei 2011 17:58 schreef RobinOok het volgende:
Je kunt het ook in de blender gooien!![]()
Staafmixer zal niet gaan.
En dat is een enorm dom idee van je. Ik eet "normaal" maar ik vindt dat je niet neer moet kijken op mensen die niet "normaal" eten. Dat vind ik getuigen van een achterlijke bekrompenheid. En daar maak jij je zo te zien ook schuldig aan. En dat is jammer want je schijnt wel degelijk een verstand te hebben.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 18:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Soms heb ik het idee dat Nembrionic eerst zijn vlees aan stukjes snijdt, alles prakt en dan één arm om het bord legt en met de andere hand de ene hap na de andere naar binnen schuift. Als je daar wat van zegt ben je arrogant, snob en ingebeeld verteld hij je dan terwijl hij met een mes tussen zijn tanden wroet.
Ah, tegenwoordig staat je spaghetti snijden al gelijk aan blederenquote:Op dinsdag 31 mei 2011 17:58 schreef RobinOok het volgende:
Je kunt het ook in de blender gooien!![]()
Staafmixer zal niet gaan.
Weet ik toch schat.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 18:28 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hand, enkelvoud, rechterhand gebruiken.
Ik vind het trouwens wel anders smaken, de textuur is duidelijk verschillende of er nu een lange sliert door je mond/keel gaat of kleine stukjes. Penne smaakt toch ook anders dan macaroni elleboogjes.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 17:44 schreef BasEnAad het volgende:
Ik snijd altijd mn spaghetti, ik snap niet precies wat daar zo zonde aan is. Het wordt er echt niet minder lekker om.
Ach, in de VS is het een culinaire doodzonde als je je vlees niet eerst in stukjes snijdt.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 18:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Soms heb ik het idee dat Nembrionic eerst zijn vlees aan stukjes snijdt, alles prakt en dan één arm om het bord legt en met de andere hand de ene hap na de andere naar binnen schuift. Als je daar wat van zegt ben je arrogant, snob en ingebeeld verteld hij je dan terwijl hij met een mes tussen zijn tanden wroet.
In china zijn bij het opdienen alle etenswaren al dusdanig voorbereid dat ze zonder snijden te eten zijn. Stokjes!!!! Vroeger was het in nl ook beleefd om te. Oeren.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 18:40 schreef Tinkepink het volgende:
[..]
Ach, in de VS is het een culinaire doodzonde als je je vlees niet eerst in stukjes snijdt.
In China is het een culinaire doodzonde als je niet smakt en boert.
Maar daar zitten we niet. Of heb ik iets gemist?quote:Op dinsdag 31 mei 2011 18:40 schreef Tinkepink het volgende:
[..]
Ach, in de VS is het een culinaire doodzonde als je je vlees niet eerst in stukjes snijdt.
In China is het een culinaire doodzonde als je niet smakt en boert.
Dat heb je goed gezien. Maar dat mag je niet zeggen hoorquote:Op dinsdag 31 mei 2011 18:48 schreef Godtje het volgende:
[..]
Maar daar zitten we niet. Of heb ik iets gemist?
Dat verschil is er ook wel, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik daar qua toegevoegde smaken geen rekening mee houd. Ik vind het mondgevoelquote:Op dinsdag 31 mei 2011 18:36 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Ik vind het trouwens wel anders smaken, de textuur is duidelijk verschillende of er nu een lange sliert door je mond/keel gaat of kleine stukjes. Penne smaakt toch ook anders dan macaroni elleboogjes.
Je mondgevoel is ziek. Snel naar de huisarts!!!quote:Op dinsdag 31 mei 2011 19:05 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Dat verschil is er ook wel, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik daar qua toegevoegde smaken geen rekening mee houd. Ik vind het mondgevoeleven prettig.
Ik ben een, eh, "draaier", maar wat er door m'n keel gaat is geen lange sliert meer. Ik heb de gekke neiging om m'n eten te kauwenquote:Op dinsdag 31 mei 2011 18:36 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Ik vind het trouwens wel anders smaken, de textuur is duidelijk verschillende of er nu een lange sliert door je mond/keel gaat of kleine stukjes. Penne smaakt toch ook anders dan macaroni elleboogjes.
Ik bedoel daarmee dat een doodzonde relatief is.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 18:48 schreef Godtje het volgende:
[..]
Maar daar zitten we niet. Of heb ik iets gemist?
quote:Op dinsdag 31 mei 2011 19:30 schreef Tinkepink het volgende:
[..]
Ik bedoel daarmee dat een doodzonde relatief is.
Dan kom je daar weer uit. Laat iedereen in zijn waarde in elk geval.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:21 schreef _Loki het volgende:
En het gaat weer zoals overal op fok
Kunnen we ook gewoon weer doodzondes posten zonder te discussieren of je spaghetti wel of niet snijdt?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |