Genoemd in Deel 1: (volledigheid niet gegarandeerdquote:Wat zijn in jullie ogen culinaire doodzondes die je toch nog vaak tegenkomt?
(ik heb zelf geen echt idee maar zoiets als "het tot moes laten pruttelen van een wok gerecht" vind ik er wel 1)
Thee voor de keizer.quote:Op maandag 30 mei 2011 20:46 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
welk product wordt geoogst door kortgeknipte maagden bij volle maan? ik heb wel interesse
Nice mental image!quote:Op maandag 30 mei 2011 21:25 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Thee voor de keizer.
Maar volgens mij waren die niet kortgeknipt hoor. Wie wil er nou een maagd met een rattenkopje?
Maar naakt waren ze wel. Naakte maagden, die plukten de thee met hun monden in de ochtenddauw. Jaja, niets te gek voor die keizers. Brrrrr.
Wtf? Ik wilde slechts iets lomps als voorbeeld gevenquote:Op maandag 30 mei 2011 21:25 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Thee voor de keizer.
Maar volgens mij waren die niet kortgeknipt hoor. Wie wil er nou een maagd met een rattenkopje?
Maar naakt waren ze wel. Naakte maagden, die plukten de thee met hun monden in de ochtenddauw. Jaja, niets te gek voor die keizers. Brrrrr.
Hmm..kijken of ik nog meer ogenschijnlijke onzindingen kan verzinnenquote:Op maandag 30 mei 2011 22:49 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Het gebeurt echt nog steeds, zie ik net. Oh my god.
http://www.dailymail.co.u(...)k-leaves-MOUTHS.html
Maar ze mogen tegenwoordig dan wel kleren aan. (of zou dat alleen voor de foto zijn?)
quote:They must also have at least a C-cup bra size – virginity and curviness are believed to promote well-being and purity.
Mijn volgende vakantielandquote:Op maandag 30 mei 2011 22:57 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Hmm..kijken of ik nog meer ogenschijnlijke onzindingen kan verzinnen
Trouwens, ze hebben het wel begrepen daar:
[..]
Dan zou ik het ook wel precies daar uitzoeken want Aziatische meisjes zijn notoir bescheiden bedeeldquote:
Ik ga dan ook speciaal om deze thee oogst te bekijken natuurlijkquote:Op maandag 30 mei 2011 23:41 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Dan zou ik het ook wel precies daar uitzoeken want Aziatische meisjes zijn notoir bescheiden bedeeld
En als je een beetje pech eten ze er ook nog een tomaat/komkommersalade erbij voor het ''frisje''quote:Op dinsdag 31 mei 2011 13:03 schreef _Loki het volgende:
De manier waarop Nederlanders pasta eten.
Met een grote pot saus met onzin erin, voorgesneden nasi/bami groentenmix, en gehakt. Het liefst nog een blok kaas eroverheen raspen. En dan lekker je spaghetti snijden zoals in de OP genoemd staat.
Vreselijk
Edit: ik vergeet helemaal de spekjes en de champignons door de saus.
En een augurkje voor het zuurtjequote:Op dinsdag 31 mei 2011 13:07 schreef MalaCocinera het volgende:
[..]
En als je een beetje pech eten ze er ook nog een tomaat/komkommersalade erbij voor het ''frisje''
Het erge is dat dit soort figuren dan commentaar hebben op het feit dat ik op magnetron maaltijden leef. Nee, die ik-flikker-alles-bij-elkaar en laat het 20 minuten in de pan rondobberen is het toppunt van ''culinair'' bezig zijnquote:Op dinsdag 31 mei 2011 13:03 schreef _Loki het volgende:
De manier waarop Nederlanders pasta eten.
Met een grote pot saus met onzin erin, voorgesneden nasi/bami groentenmix, en gehakt. Het liefst nog een blok kaas eroverheen raspen. En dan lekker je spaghetti snijden zoals in de OP genoemd staat.
Vreselijk
Edit: ik vergeet helemaal de spekjes en de champignons door de saus.
Ik snap het probeel van snijden niet helemaal. Dat is nu een beetje het culi-snobisme waar ik het over had.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 13:03 schreef _Loki het volgende:
De manier waarop Nederlanders pasta eten.
Met een grote pot saus met onzin erin, voorgesneden nasi/bami groentenmix, en gehakt. Het liefst nog een blok kaas eroverheen raspen. En dan lekker je spaghetti snijden zoals in de OP genoemd staat.
Vreselijk
In Italie(want daar gaan we het mee vergelijken dus) gebruiken ze nooit spek en/of champignons in hun saus/ragout?quote:Edit: ik vergeet helemaal de spekjes en de champignons door de saus.
Tuurlijk wel, maar niet samen met dat zakje voorgesneden nasimix.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 13:21 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Ik snap het probeel van snijden niet helemaal. Dat is nu een beetje het culi-snobisme waar ik het over had.
[..]
In Italie(want daar gaan we het mee vergelijken dus) gebruiken ze nooit spek en/of champignons in hun saus/ragout?
Niet culinair, maar wel een stuk gezonder.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 13:19 schreef MalaCocinera het volgende:
[..]
Het erge is dat dit soort figuren dan commentaar hebben op het feit dat ik op magnetron maaltijden leef. Nee, die ik-flikker-alles-bij-elkaar en laat het 20 minuten in de pan rondobberen is het toppunt van ''culinair'' bezig zijn
-edit- probeel? probeel? Probleem natuurlijkquote:Op dinsdag 31 mei 2011 13:21 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Ik snap het probeel van snijden niet helemaal. Dat is nu een beetje het culi-snobisme waar ik het over had.
[..]
In Italie(want daar gaan we het mee vergelijken dus) gebruiken ze nooit spek en/of champignons in hun saus/ragout?
Tenzij hij de kip ging carameliseren.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 14:09 schreef LimboFan het volgende:
Maat van me gooide laatst een grote lading suiker over de kip heen, dacht dat het zout was...
Ook een redelijke zonde
Nee het was voor in een pastaquote:Op dinsdag 31 mei 2011 14:13 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Tenzij hij de kip ging carameliseren.
dat plat slaan van het vlees dat ze daar doen vind ik dan weer zondequote:Op dinsdag 31 mei 2011 14:50 schreef Matty___ het volgende:
de nederlandse schnitzel uit de supermarkt.![]()
Ik als Oostenrijker vind het een verkrachting van het vlees. Hoe moeilijk is het:
bloem -> ei -> broodkruimel
wat het nut daarvan is weet ik ook niet. Maar het smaak iig wel..quote:Op dinsdag 31 mei 2011 14:58 schreef The_Hives het volgende:
[..]
dat plat slaan van het vlees dat ze daar doen vind ik dan weer zonde
Ach kijk, een culi-snob. Leg mij nou eens haarfijn uit waarom niet?quote:
Dan maak je toch je eigen deeg?quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:05 schreef Matty___ het volgende:
en diepvries apfelstrudel...![]()
jammer dat je hier de strudeldeeg niet krijgt. in de oostenrijkse supermarkt kun je die kopen en daarmee super makkelijk het zelf maken.
Dat heeft niets met snob zijn te maken maar hoe je een bepaald gerecht eet.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:08 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Ach kijk, een culi-snob. Leg mij nou eens haarfijn uit waarom niet?
dat kan maar het is erg veel werk en je hebt veel ruimte nodig. Mijn moeder maakt het wel eens zelf.quote:
In een restaurant in Italië hangt het personeel dan hikkend van de lach over de counter.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:08 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Ach kijk, een culi-snob. Leg mij nou eens haarfijn uit waarom niet?
Dat heeft dus alles met snobisme te maken..."omdat het zo hoort"quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:10 schreef Matty___ het volgende:
[..]
Dat heeft niets met snob zijn te maken maar hoe je een bepaald gerecht eet.
Kijk, dat is tenminste wel een argument.quote:Want het ziet er 10x smakelijker uit als je de pasta mooi rond je vork hebt zitten en in een keer in je munt stopt.
Probeer het eens, zou ik zeggen. Als je nou echt denkt dat spaghetti door de tanden van je vork valt, waarom beweer je dat het dan voor kinderen wel handig is? Als er iets motorisch gestoord is met eten, dan is het een kind. Dus waarom zou je het zo'n kind moeilijker maken? Juist, omdat het niet moeilijker is.quote:Hoe wil je dat doen met mes en vork met pasta van 5cm lang :s
/carequote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:11 schreef Lienekien het volgende:
In een restaurant in Italië hangt het personeel dan hikkend van de lach over de counter.
In een NL restaurant ook niet.quote:Thuis dondert het natuurlijk geen zier
De Schrik van CULquote:tenzij je Piet te eten hebt.
Ik zie wel eens mensen die het met een vork(en soms mes) eten. Ik zie het probleem niet. Zit niet zo te huilen man.quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:14 schreef Matty___ het volgende:
sushi eet je toch ook niet met een lepel ook al gaat dat soms makkelijker...
dus omdat het moeilijk is moet je het laten?quote:Op dinsdag 31 mei 2011 15:14 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Dat heeft dus alles met snobisme te maken..."omdat het zo hoort"
Ga toch weg.
[..]
Kijk, dat is tenminste wel een argument.
[..]
Probeer het eens, zou ik zeggen. Als je nou echt denkt dat spaghetti door de tanden van je vork valt, waarom beweer je dat het dan voor kinderen wel handig is? Als er iets motorisch gestoord is met eten, dan is het een kind. Dus waarom zou je het zo'n kind moeilijker maken? Juist, omdat het niet moeilijker is.
Juist het gedraai met je vork is "moeilijk" doen. Iets wat iedereen van mij zelf mag weten
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |