Hittepit.quote:Op zondag 29 mei 2011 22:31 schreef MaximusTG het volgende:
Wat doe je er dan wel in? Kan serieus niks bedenken..
Dat had je ook een tijdje met magnetronkroketten (of misschien nog wel), ook met een speciaal kokertje waardoor het knapperig zou moeten worden/blijvenquote:Op zondag 29 mei 2011 22:08 schreef __Saviour__ het volgende:
[..]
Ja, in een speciaal bakje met een apart soort folie aan de binnenkant. Wat zogenaamd voor knapperigheid zou moeten zorgen.
Het is dat die hittepitten te onpraktisch zijn met de oven. Anders had er hier ook geen gestaan.quote:
lolquote:Op zondag 29 mei 2011 22:29 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
dan wil ik er ook nog wel ff een scheppie bovenop doen. ik HEB nml wel een magnetron, maar alleen voor non-food dingen te verwarmen. Als ik het in mijn mond stop. gaat het niet in de magnetron. Soit.
Paar drupjes water en dan word het ook minder droogquote:Op maandag 30 mei 2011 09:33 schreef Jagärtrut het volgende:
Ik warm elke dag mijn lunch op in de magnetron op het werk. Restjes pasta, soep, resten stoofpot, etc.
Okay, pasta word er niet altijd lekkerder op, maar aangezien er geen mogelijkheid is pasta te koken, dan maar zo...En voor sommige pastas valt het best mee...
Sommige mensen vinden dat er varkensoren inhoren.quote:Op maandag 30 mei 2011 16:23 schreef Bosbeetle het volgende:
Is snert eten in de zomer eigenlijk een doodzondeheb hier nog een bak in vriezer staan
Ik vind trouwens snert zonder een varkenspoot erin een doodzonde!
dat heb ik nog nooit gehad eigenlijk. maar er moet iig wel varken in met bot, anders is het geen snert imoquote:Op maandag 30 mei 2011 16:31 schreef Farenji het volgende:
[..]
Sommige mensen vinden dat er varkensoren inhoren.
Die heb ik wel eens gezien op tv bij een zorginstellingquote:Op maandag 30 mei 2011 16:08 schreef Roomsnoes het volgende:
Er is hier in Noorwegen een verdere diepgang gevonden in de kant-en-klaarmaaltijden... de kant-en-klaar-omelet!
Een paar eitjes in een pakje, voeg toe wat je wilt, en klaar is Kees.
Varkensoren gaat prima maar omdat de botjes zo klein zijn verdwijnen die voor een deel in de soep en sommige mensen houden er niet van om steeds die dingen uit de mond te pakken en naast het bord te leggen.quote:Op maandag 30 mei 2011 16:31 schreef Farenji het volgende:
[..]
Sommige mensen vinden dat er varkensoren inhoren.
Mja. Ieder zijn ding. Marketing werktquote:Op maandag 30 mei 2011 17:38 schreef Isegrim het volgende:
Ik erger me trouwens meer aan culinair onbenul dan aan culinaire zondes. Ik bedoel, als iemand cola bij z'n filet mignon wil drinken, moet hij dat vooral zelf weten. Maar mensen die gerust een broodje coppa di testa bestellen en die datzelfde (heerlijke) broodje niet meer hoeven als er in het Nederlands staat wat het is (kopvlees), daar word ik narrig om.
Botjes in het eten.quote:Op maandag 30 mei 2011 17:28 schreef Nieuwschierig het volgende:
[..]
Varkensoren gaat prima maar omdat de botjes zo klein zijn verdwijnen die voor een deel in de soep en sommige mensen houden er niet van om steeds die dingen uit de mond te pakken en naast het bord te leggen.
Zo'n varken op het spit.quote:Op maandag 30 mei 2011 17:47 schreef Isegrim het volgende:
Vlees dat aan het bot gegaard is, heeft zķveel meer smaak dan filet.
Koken met bassale dingen ''ontdekken'' en het presenteren als de ontdekking van de hemelquote:
Dat is juist een culinaire vereiste, genieten van eten. (en niet te ingewikkeld doen maar letten op de smaak)quote:Op maandag 30 mei 2011 18:08 schreef MalaCocinera het volgende:
[..]
Koken met bassale dingen ''ontdekken'' en het presenteren als de ontdekking van de hemelIs eigenlijk ook wel een culinaire doodzonde.
quote:Op maandag 30 mei 2011 18:14 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Dat is juist een culinaire vereiste, genieten van eten. (en niet te ingewikkeld doen maar letten op de smaak)
Wou je zeggen dat smaak niet de essentie is? Ben jij zo'n snob die denkt dat koken een wedstrijd ver-pissen is, elkaar de loef afsteken met overgecompliceerd geneuzel, en mensen uitlachen omdat ze niet de eerste zijn om iets te ontdekken?quote:
stelling: een frikandel kan een culinair hoogstandje zijn!quote:Op maandag 30 mei 2011 18:43 schreef Farenji het volgende:
[..]
Wou je zeggen dat smaak niet de essentie is? Ben jij zo'n snob die denkt dat koken een wedstrijd ver-pissen is, elkaar de loef afsteken met overgecompliceerd geneuzel, en mensen uitlachen omdat ze niet de eerste zijn om iets te ontdekken?
Gast ik leef op magnetron maaltijden en ah maaltijdsaladesquote:Op maandag 30 mei 2011 18:43 schreef Farenji het volgende:
[..]
Wou je zeggen dat smaak niet de essentie is? Ben jij zo'n snob die denkt dat koken een wedstrijd ver-pissen is, elkaar de loef afsteken met overgecompliceerd geneuzel, en mensen uitlachen omdat ze niet de eerste zijn om iets te ontdekken?
Je zit in cul om te leren koken?quote:Op maandag 30 mei 2011 18:57 schreef MalaCocinera het volgende:
[..]
Gast ik leef op magnetron maaltijden en ah maaltijdsalades
Je weet dat dat een damesmeisje is?quote:
Jup! Voor haar wil ik mijn hetroseksualiteit wel opgeven. Bovendien ben ik nogal masochistisch ingesteld, elke dag geslagen worden met de pollelepel om alles wat ik tegen haar zegquote:Op maandag 30 mei 2011 19:05 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je weet dat dat een damesmeisje is?
Ja. Om de 1 of andere vage reden doe ik het met enige regelmaat fout.quote:Op maandag 30 mei 2011 19:18 schreef Farenji het volgende:
[..]
Vind jij het moeilijk om maar 1 keer te quoten ofzo?
Heb jij een hete pakora in je reet?quote:Op maandag 30 mei 2011 19:18 schreef Farenji het volgende:
[..]
Vind jij het moeilijk om maar 1 keer te quoten ofzo?
Als je de haai en de rog aan je voorbij laat gaan, zijn er nog genoeg vissen zonder bot.quote:Op maandag 30 mei 2011 17:44 schreef Pipo1234 het volgende:
[..]
Botjes in het eten.O.a. daarom eet ik dus amper vis...
quote:Op maandag 30 mei 2011 19:26 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Als je de haai en de rog aan je voorbij laat gaan, zijn er nog genoeg vissen zonder bot.
Hmmmmm... Pakora!quote:Op maandag 30 mei 2011 19:20 schreef MalaCocinera het volgende:
[..]
Heb jij een hete pakora in je reet?
Knapperige randjes en heerlijke jus kun je ook krijgen zonder je biefstuk naar de klote te bakken hoorquote:Op donderdag 26 mei 2011 12:08 schreef Sjeen het volgende:
Maar soms zijn culinaire doodzonden weer überlekker
Ik vind een biefstuk normaal gezien heerlijk als het medium-rare is. Maar heel soms wil ik weer een trip down memorylane en bak stukjes biefstuk met champignons (liefst nog uit een potje/blikje) compleet door met het met witbrood op te eten. Heerlijk die knapperige randjes en die jus
En dat houd in?quote:Op maandag 30 mei 2011 19:34 schreef Nembrionic het volgende:
Overigens vind ik dat er maar 1 culinaire doodzonde is: culinair snobisme
Het komt in verscheidene vormen voor.quote:
zeg maar alles wat in dit topic staat dusquote:Op maandag 30 mei 2011 19:50 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Het komt in verscheidene vormen voor.
Zo zijn er mensen die denken dat iets alleen goed te eten is, als het duur is of geoogst is door kortgeknipte maagden tijdens volle maan. En ze menen het verschil te kunnen proeven.
Dan heb je ook nog de mensen die enorm arrogant beweren dat bepaalde combinaties "echt niet kunnen".
En er zijn nog wel meer dingen die me storen, in datzelfde rijtje. Maar we hebben het hier eerder al eens over gehad.
welk product wordt geoogst door kortgeknipte maagden bij volle maan? ik heb wel interessequote:Op maandag 30 mei 2011 19:50 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Het komt in verscheidene vormen voor.
Zo zijn er mensen die denken dat iets alleen goed te eten is, als het duur is of geoogst is door kortgeknipte maagden tijdens volle maan. En ze menen het verschil te kunnen proeven.
Dan heb je ook nog de mensen die enorm arrogant beweren dat bepaalde combinaties "echt niet kunnen".
En er zijn nog wel meer dingen die me storen, in datzelfde rijtje. Maar we hebben het hier eerder al eens over gehad.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |