abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_97463268
Ik bedacht er net nog eentje...

Een taart bakken die vervolgens grotendeels invriezen, er dan een paar maanden later een stukje van uit de vriezer halen en dat stukje in de magnetron opwarmen. :')
Op dinsdag 24 mei 2011 07:11 schreef Absurditeit het volgende:
Het werkt ook niet echt erotiserend als je de rookworst en saucijzenbroodjes op 45 meter afstand al ruikt, terwijl je langs de plastic laarzen en kledij loopt.
  zondag 29 mei 2011 @ 18:42:15 #202
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_97464234
Een appeltaart geportioneerd invriezen is goed te doen hoor, doe het ook wel eens omdat ik gek ben op appeltaart, maar met zijn tweetjes eet niet niet in een dag of 2 een hele taart weg.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  † In Memoriam † zondag 29 mei 2011 @ 18:43:20 #203
91830 MaximusTG
pi_97464270
Ik gok dat Pipo meer doelt op het opwarmen in de magnetron. :*
pi_97464283
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 18:43 schreef MaximusTG het volgende:
Ik gok dat Pipo meer doelt op het opwarmen in de magnetron. :*
Magnetron nuked voedsel :D

Goede voor dit topic ja o/
  zondag 29 mei 2011 @ 18:44:42 #205
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_97464312
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 18:43 schreef MaximusTG het volgende:
Ik gok dat Pipo meer doelt op het opwarmen in de magnetron. :*
Oh is de magnetron fout dan?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_97464331
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 18:44 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Oh is de magnetron fout dan?
Ja.
  zondag 29 mei 2011 @ 18:46:26 #207
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_97464362
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 18:45 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

Ja.
Waarom? Omdat technologie en dus eng?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_97464366
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 18:42 schreef Pietverdriet het volgende:
Een appeltaart geportioneerd invriezen is goed te doen hoor, doe het ook wel eens omdat ik gek ben op appeltaart, maar met zijn tweetjes eet niet niet in een dag of 2 een hele taart weg.
Ik heb op het moment ook appeltaart in de vriezer zitten. Dat is niet zo gek...
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 18:43 schreef MaximusTG het volgende:
Ik gok dat Pipo meer doelt op het opwarmen in de magnetron. :*
Dit dus. Je wil niet weten hoe slap appeltaart wordt als je het in de magnetron stopt.
Op dinsdag 24 mei 2011 07:11 schreef Absurditeit het volgende:
Het werkt ook niet echt erotiserend als je de rookworst en saucijzenbroodjes op 45 meter afstand al ruikt, terwijl je langs de plastic laarzen en kledij loopt.
pi_97464378
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 18:08 schreef Pipo1234 het volgende:
Ik bedacht er net nog eentje...

Een taart bakken die vervolgens grotendeels invriezen, er dan een paar maanden later een stukje van uit de vriezer halen en dat stukje in de magnetron opwarmen. :')
Deegwaar die warm en een beetje kleffig lekker zijn kan je prima invriezen en magnetronnen. Scones zijn zo helemaal geweldig, mischien wel beter dan vers gebakken.
pi_97464379
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 18:46 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Waarom? Omdat technologie en dus eng?
omdat - jeugdtrauma's met borden opgewarmde macaroni welke ranzig was.
pi_97464473
Rookworsten van de HEMA bij kant-en-klare boerenkool van de Aldi eten.
  zondag 29 mei 2011 @ 18:50:35 #212
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_97464489
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 18:47 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

omdat - jeugdtrauma's met borden opgewarmde macaroni welke ranzig was.
Macaroni opwarmen is wel heel erg triest, wat kost een kilo, 49 cent?
En het is nog link ook, lauwe macaroni is een broeinest voor bacterien, macaroni koken en niet dezelfde dag eten is vragen om voedselvergiftigingen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_97464499
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 18:50 schreef Absurditeit het volgende:
Rookworsten van de HEMA bij kant-en-klare boerenkool van de Aldi eten.
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 18:50 schreef Absurditeit het volgende:
Rookworsten van de HEMA bij kant-en-klare boerenkool van de Aldi eten.
dat in 1 zin durven noemen! culi-barbaar dat je er bent :(
  zondag 29 mei 2011 @ 18:51:21 #214
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_97464520
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 18:50 schreef Absurditeit het volgende:
Rookworsten van de HEMA bij kant-en-klare boerenkool van de Aldi eten.
De kant en klare boerenkool van de HEMA daarentegen...
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_97464541
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 18:50 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

[..]

dat in 1 zin durven noemen! culi-barbaar dat je er bent :(
pi_97464553
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 18:50 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Macaroni opwarmen is wel heel erg triest, wat kost een kilo, 49 cent?
En het is nog link ook, lauwe macaroni is een broeinest voor bacterien, macaroni koken en niet dezelfde dag eten is vragen om voedselvergiftigingen.
nee was als ik laat thuis was (stage enzo) en dan stond er een bord macaroni in de koelkast voor in de magnetron. echt hoe dat eruit kwam !!! het lijkt wel alsof het vet van het gehakt over je bord heen ontploft door zo'n magnetron.
  zondag 29 mei 2011 @ 18:54:08 #217
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_97464612
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 18:52 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

nee was als ik laat thuis was (stage enzo) en dan stond er een bord macaroni in de koelkast voor in de magnetron. echt hoe dat eruit kwam !!! het lijkt wel alsof het vet van het gehakt over je bord heen ontploft door zo'n magnetron.
Volgens mij kook je macaroni vers in 4-5 minuten, dus snap nog steeds het opwarmen in de magnetron niet. Het is smerig en je wint geen tijd, het kost geen drol.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_97464693
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 18:50 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Macaroni opwarmen is wel heel erg triest, wat kost een kilo, 49 cent?
En het is nog link ook, lauwe macaroni is een broeinest voor bacterien, macaroni koken en niet dezelfde dag eten is vragen om voedselvergiftigingen.
En pasta-salade dan? -O-
pi_97464725
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 18:54 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Volgens mij kook je macaroni vers in 4-5 minuten, dus snap nog steeds het opwarmen in de magnetron niet. Het is smerig en je wint geen tijd, het kost geen drol.
het was macaroni als in - compleet pasta gerecht (inclusief groenten, gehakt, etc). gewoon, opwarmen als je thuiskomt, ken je dat niet? anders moet je nog koken enzo, nu enkel je bord ff opwarmen.

maar je hebt gelijk - het was smerig. saus en kaas erop en het was eetbare fastfood :')
pi_97464731
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 18:54 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Volgens mij kook je macaroni vers in 4-5 minuten, dus snap nog steeds het opwarmen in de magnetron niet. Het is smerig en je wint geen tijd, het kost geen drol.
Maar geldt dat ook als je er saus, gehakt en bepaalde groenten etc. door wilt doen?
pi_97464787
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 18:57 schreef Absurditeit het volgende:

[..]

Maar geldt dat ook als je er saus, gehakt en bepaalde groenten etc. door wilt doen?
Ja. De saus maak je apart en doe je door de pasta. Je gaat niet de pasta meekoken in de saus. :{
pi_97464822
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 18:58 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Ja. De saus maak je apart en doe je door de pasta. Je gaat niet de pasta meekoken in de saus. :{
Het gaat erom dat je wel degelijk tijd wint als je het al zo klaar hebt en het dus zo opwarmt. Of het te vreten is, is een tweede.
pi_97464846
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 18:58 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Ja. De saus maak je apart en doe je door de pasta. Je gaat niet de pasta meekoken in de saus. :{
het is niet zo belangrijk, maar een magnetron nuked sneller een bord macaroni dan jij het vers kan koken - om de vraag te beantwoorden.
pi_97465107
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 18:59 schreef Absurditeit het volgende:

[..]

Het gaat erom dat je wel degelijk tijd wint als je het al zo klaar hebt en het dus zo opwarmt. Of het te vreten is, is een tweede.
Een bord kant-en-klare pasta met saus erbij moet toch echt wel drie of vier minuten in de magnetron lijkt me. Verse pasta kook je even lang. :P
pi_97465164
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 19:08 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Een bord kant-en-klare pasta met saus erbij moet toch echt wel drie of vier minuten in de magnetron lijkt me. Verse pasta kook je even lang. :P
Een goeie pastasaus heb ik echt niet in 4 minuten klaar hoor.
En 1 bord kant-en-klare pasta opwarmen in de magnetron is na 2 minuten al veel te warm, anderhalve minuut is het meestal prima warm en nog best eetbaar.

Sorry voor al de culinaire hartjes die ik nu breek ;)
  zondag 29 mei 2011 @ 19:09:52 #226
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_97465175
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 18:56 schreef Isegrim het volgende:

[..]

En pasta-salade dan? -O-
Geforceerd afkoelen met koud water, ijsklontjes, dan in de koelkast zetten.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_97465305
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 19:09 schreef Scarlet_Dragonfly het volgende:

[..]

Een goeie pastasaus heb ik echt niet in 4 minuten klaar hoor.
En 1 bord kant-en-klare pasta opwarmen in de magnetron is na 2 minuten al veel te warm, anderhalve minuut is het meestal prima warm en nog best eetbaar.

Sorry voor al de culinaire hartjes die ik nu breek ;)
Volgens mij ging het over kant-en-klare meuk. :P

En een echt goede pastasaus duurt een paar uur. :P
  zondag 29 mei 2011 @ 19:13:47 #228
122648 Bravebart
København er på plads ja
pi_97465306
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 19:09 schreef Scarlet_Dragonfly het volgende:

[..]

Een goeie pastasaus heb ik echt niet in 4 minuten klaar hoor.
En 1 bord kant-en-klare pasta opwarmen in de magnetron is na 2 minuten al veel te warm, anderhalve minuut is het meestal prima warm en nog best eetbaar.

Sorry voor al de culinaire hartjes die ik nu breek ;)
Dan zou ik even 10 minuten op m'n lip kauwen en ff snel een saus maken met gehakt, groente en saus. Zooooo veel lekkerder.
Op donderdag 22 november 2012 00:14 schreef ondeugend het volgende:
liefdevolle gevoelens voor de duisternis
pi_97465632
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 18:47 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

omdat - jeugdtrauma's met borden opgewarmde macaroni welke ranzig was.
Van die pakken met pasta en nasi van de basismarkt. :') :r Of nog leuker... van die supergoedkope pizza's. Dit alles in de magnetron. Jeugdtrauma's ten top...
Op dinsdag 24 mei 2011 07:11 schreef Absurditeit het volgende:
Het werkt ook niet echt erotiserend als je de rookworst en saucijzenbroodjes op 45 meter afstand al ruikt, terwijl je langs de plastic laarzen en kledij loopt.
pi_97465849
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 19:08 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Een bord kant-en-klare pasta met saus erbij moet toch echt wel drie of vier minuten in de magnetron lijkt me. Verse pasta kook je even lang. :P
Neuh max. 2 minuten. En dat jij een verse pasta maakt binnen 3 min. lijkt me zeer onwaarschijnlijk.

Bovendien heb je daarna ook nog een stuk meer om op te ruimen. :P
  zondag 29 mei 2011 @ 19:32:10 #231
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_97465998
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 19:13 schreef Isegrim het volgende:

[..]
\

En een echt goede pastasaus duurt een paar uur. :P
Onzin
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_97466125
Overal bergen saus overheen gooien. Groenten helemaal doorkoken in een pan water.
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_97466401
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 19:32 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Onzin
Tomatensaus? Die vind ik pas écht lekker als 'ie een paar uur geprutteld heeft. :)
  zondag 29 mei 2011 @ 20:00:13 #234
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_97467136
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 19:43 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Tomatensaus? Die vind ik pas écht lekker als 'ie een paar uur geprutteld heeft. :)
Er is meer dan tomatensaus, en als je bv Marinara maakt gaat dat veel sneller
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_97467329
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 18:56 schreef Isegrim het volgende:

[..]

En pasta-salade dan? -O-
Na het koken even afspoelen met koud water, is het meteen koud en plakt veel minder omdat je wat zetmeel wegspoelt.
Whatever...
  zondag 29 mei 2011 @ 20:07:58 #236
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_97467499
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 18:56 schreef Isegrim het volgende:

[..]

En pasta-salade dan? -O-
Dat kan dodelijk zijn als je het niet juist bewaard.
pi_97467546
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 19:23 schreef Pipo1234 het volgende:

[..]

Van die pakken met pasta en nasi van de basismarkt. :') :r Of nog leuker... van die supergoedkope pizza's. Dit alles in de magnetron. Jeugdtrauma's ten top...
Brrrr, kant-en-klaar pizza's uit de magnetron.
  zondag 29 mei 2011 @ 20:13:33 #238
94782 Nieuwschierig
Pro bikini-lijn
pi_97467747
Alle doodzondes als vlees en groente goed gaar koken kunnen nu wel in de prullenbak

Het wordt letterlijk een doodzonde om vlees 'rood' en groente 'knapperig' te eten.
Wie dit leest is gek
pi_97468066
Nasi en bami uit blik.
Tenzij er hongersnood is, wil ik dat niet eten.
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
In the end all you can hope for. Is the love you felt to equal the pain you've gone through.
pi_97468172
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 20:00 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Er is meer dan tomatensaus, en als je bv Marinara maakt gaat dat veel sneller
Ja klopt, ik bedoelde vooral tomatensaus.
pi_97473900
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 20:21 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Ja klopt, ik bedoelde vooral tomatensaus.
Je kunt ook gewoon saus invriezen of bewaren en dan de saus verwarmen en macaroni koken.

is dat nou zo moeilijk om dat te bedenken.
  Donald Duck held zondag 29 mei 2011 @ 21:56:36 #242
46149 __Saviour__
Superstapelsmoor op Kristel
pi_97474136
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 20:09 schreef Fixers het volgende:

[..]

Brrrr, kant-en-klaar pizza's uit de magnetron.
Er is nog een overtreffende trap: magnetronfrieten.
Totaal niet te eten.
❤ Rozen zijn rood ❤
❤ Viooltjes zijn blauw ❤
❤ Kristel, ik hou van jou! ❤
pi_97474495
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 21:56 schreef __Saviour__ het volgende:

[..]

Er is nog een overtreffende trap: magnetronfrieten.
Totaal niet te eten.
Ik wist niet eens dat die bestonden. :{
  Donald Duck held zondag 29 mei 2011 @ 22:08:13 #244
46149 __Saviour__
Superstapelsmoor op Kristel
pi_97474853
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 22:02 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Ik wist niet eens dat die bestonden. :{
Ja, in een speciaal bakje met een apart soort folie aan de binnenkant. Wat zogenaamd voor knapperigheid zou moeten zorgen.
❤ Rozen zijn rood ❤
❤ Viooltjes zijn blauw ❤
❤ Kristel, ik hou van jou! ❤
  zondag 29 mei 2011 @ 22:14:17 #245
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_97475208
Ovenfriet, smaakt zoals natte honden ruiken
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_97475565
We zaten een keer bij onze favoriete Italiaanse broodjestent, komt er een stel binnen (denk aan Tiny & Lau) en vraagt "Heppie geen tosti?".

Ze kregen ons favoriete broodje met geitenkaas en parmaham geserveerd en vonden het wonderwel nog lekker ook. :D
  † In Memoriam † zondag 29 mei 2011 @ 22:27:21 #247
91830 MaximusTG
pi_97476095
Nou ja, valt iig mee van ze dat ze het probeerden ;). Kan me voorstellen dat niet iedereen van geitenkaas houdt.

Nog @pietverdriet over de magnetron; ik vind de magnetron zeker niet eng, maar ik vind veel ontdooide dingen uit de magnetron er gewoon niet lekker uitzien. Bij ontdooide appeltaart krijg ik een beeld van een halflauwe taart met zompige bodem..
pi_97476207
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 22:27 schreef MaximusTG het volgende:
Nou ja, valt iig mee van ze dat ze het probeerden ;). Kan me voorstellen dat niet iedereen van geitenkaas houdt.

Nog @pietverdriet over de magnetron; ik vind de magnetron zeker niet eng, maar ik vind veel ontdooide dingen uit de magnetron er gewoon niet lekker uitzien. Bij ontdooide appeltaart krijg ik een beeld van een halflauwe taart met zompige bodem..
dan wil ik er ook nog wel ff een scheppie bovenop doen. ik HEB nml wel een magnetron, maar alleen voor non-food dingen te verwarmen. Als ik het in mijn mond stop. gaat het niet in de magnetron. Soit.
  zondag 29 mei 2011 @ 22:31:45 #249
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_97476357
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 22:08 schreef __Saviour__ het volgende:

[..]

Ja, in een speciaal bakje met een apart soort folie aan de binnenkant. Wat zogenaamd voor knapperigheid zou moeten zorgen.
Ja! Geweldig! Die zijn zo over-the-top fout dat het niet meer uitmaakt of het culinair verantwoord is.
Geen zorgen voor de dag van morgen.
  † In Memoriam † zondag 29 mei 2011 @ 22:31:54 #250
91830 MaximusTG
pi_97476363
Wat doe je er dan wel in? Kan serieus niks bedenken..
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')