SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Oude Helden & Antihelden :
Ephenlania
'De Surinaamse Zenuwpees'
Rico
'De Labiele Clown'
Ibrahim
'De Gepassioneerde Mocro'
Pascal
'De Slinkse Saboteur'
Eelco
'De De Goedlachse überbaas'
Vorige deeltjes:![]()
http://forum.fok.nl/topicchain/289
Uitzending terugkijken :
http://www.rtl.nl/xl/#/a/201243/
Paul-89
Staat'ie eigenlijk ook.quote:Op dinsdag 17 mei 2011 19:37 schreef Blistering het volgende:
Die Juul staat te kanen alsof 'tie in de lokale snackbar staat.
Zo verlegen als de pest, maar da's wel lief ja.quote:
Gelukkig, ik ben niet de enigequote:Op dinsdag 17 mei 2011 19:44 schreef Tim86 het volgende:
Lief? Verlegen zijn is prima, maar ik vind haar echt een chagrijnige ontevreden uitstraling hebben..
zelfcritisch heet datquote:Op dinsdag 17 mei 2011 19:44 schreef Tim86 het volgende:
Lief? Verlegen zijn is prima, maar ik vind haar echt een chagrijnige ontevreden uitstraling hebben..
quote:
Extra veel saus!quote:Op dinsdag 17 mei 2011 19:46 schreef Physics het volgende:
JJ: "Mag ik voor 4 euro friet, oh, en 3 frikadellen speciaal"
En dat.quote:
quote:Op dinsdag 17 mei 2011 19:48 schreef Cee het volgende:
Als je blind bent zou je denken dat van 7 tot 8 iedere avond keiharde porno op RTL5 wordt uitgezonden. Dat gesmak en gepraat over nookies en balletjes.
[..]
En dat.
Hahaha inderdaadquote:Op dinsdag 17 mei 2011 19:48 schreef Cee het volgende:
Als je blind bent zou je denken dat van 7 tot 8 iedere avond keiharde porno op RTL5 wordt uitgezonden. Dat gesmak en gepraat over nookies en balletjes.
[..]
En dat.
quote:Op dinsdag 17 mei 2011 19:48 schreef Cee het volgende:
Als je blind bent zou je denken dat van 7 tot 8 iedere avond keiharde porno op RTL5 wordt uitgezonden. Dat gesmak en gepraat over nookies en balletjes.
[..]
En dat.
Flauwe ballen, sterke saus
Dat geldt ook wel voor kruidenquote:Op dinsdag 17 mei 2011 19:49 schreef sverbern het volgende:
Als er 1 zout gerecht tussen zit, proef je daarna de rest niet meer.
haha, dacht ik ook aanquote:Op dinsdag 17 mei 2011 19:51 schreef Tim86 het volgende:
Nu klonk ze echt als juffrouw Jannie, toen ze het gerecht uitlegde
Je vergeet 'oh KUT' ertussen te zetten.quote:Op dinsdag 17 mei 2011 19:51 schreef Tim86 het volgende:
Zit is makkurul, gemarineerd with tomeetows en uniejons
En terecht!quote:
Snel, bel de krantquote:Op dinsdag 17 mei 2011 19:53 schreef Sideshowbobbie het volgende:
Stephanie moest een beetje lachen net
Wilde het net zeggenquote:Op dinsdag 17 mei 2011 19:53 schreef Axia het volgende:
Ze staan wel allemaal leuk naast elkaar op lengte.
quote:Op dinsdag 17 mei 2011 19:54 schreef Cee het volgende:
Met je hoofd tussen je benen achter je gerechtje staan. Ik zei het: porno.
De Daltonsquote:Op dinsdag 17 mei 2011 19:53 schreef Axia het volgende:
Ze staan wel allemaal leuk naast elkaar op lengte.
had ze toch meer met d'r hoofd tussen iemands benen moeten gaanquote:
Weer een nieuwe TTquote:Op dinsdag 17 mei 2011 19:54 schreef Cee het volgende:
Met je hoofd tussen je benen achter je gerechtje staan. Ik zei het: porno.
Nu wegwezen!quote:
quote:Op dinsdag 17 mei 2011 19:56 schreef Tim86 het volgende:
haha mooi weer die ingestudeerde dialoog waarbij ze niet eens naar elkaar kijken
En Youp!quote:Op dinsdag 17 mei 2011 19:56 schreef Blistering het volgende:
Kan niet WACHTEN tot die irritante Jasper optyft, met z'n smurfenkop.
Ik ookquote:Op dinsdag 17 mei 2011 19:56 schreef Axia het volgende:
ben blij dat ze er uit is.
Ik baal nog steeds van Mark
Dit zou zo totaal maar dan ook compleet gigantisch ongelofelijk geen baan voor mij zijn.quote:Op dinsdag 17 mei 2011 19:57 schreef Blistering het volgende:
Fuck ... fuck.. fack .. fuck.
Keukendialoog +1
Dat soort autoritaire idioten kan ik sowieso niet uitstaan, daarom is zo'n soort baan ook niets voor mij. Beetje hetzelfde als het leger zeg maar.quote:Op dinsdag 17 mei 2011 19:59 schreef Burner82 het volgende:
Met die chefs, zou ik het denk ik 1 minuut uithouden, dan wordt het pas echt oorlog
Same here. Ik mocht nooit het leger van mijn maquote:Op dinsdag 17 mei 2011 20:02 schreef Blistering het volgende:
[..]
Dat soort autoritaire idioten kan ik sowieso niet uitstaan, daarom is zo'n soort baan ook niets voor mij. Beetje hetzelfde als het leger zeg maar.
Duidelijk een leerling van Gordon Ramseyquote:Op dinsdag 17 mei 2011 19:57 schreef sverbern het volgende:
If you wanna work in a kitchen, have a pair of balls!
* Apotheose ziet het voor zichquote:Op dinsdag 17 mei 2011 20:05 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Same here. Ik mocht nooit het leger van mijn maNiet omdat ze het te eng vond, maar omdat ik binnen 5 minuten een schreeuwende instructeur tegen de grond mep
Versierd door Juul.quote:Op dinsdag 17 mei 2011 20:54 schreef PaRoDiUzZ het volgende:
Dacht moniek dat de kerstboomlook in was ofzo?
Uit z'n eigen ingebouwde sauspompquote:Op dinsdag 17 mei 2011 21:24 schreef PaRoDiUzZ het volgende:
[..]
Als Juul het versierd had, had er saus in gezeten.
Zit een flink fust aan zo te zien.quote:
je kan in ek geval niet zeggen dat het een zoutje mistquote:Op dinsdag 17 mei 2011 21:33 schreef PaRoDiUzZ het volgende:
[..]
Het moet natuurlijk wel smaakvol blijven he?
Ben bang dat in het geval van Juul ook geen zuurtje mistquote:Op dinsdag 17 mei 2011 21:39 schreef SiGNe het volgende:
[..]
je kan in ek geval niet zeggen dat het een zoutje mist
Ik ga voor een grote bloem, eerst goed laten drogen, daarna echt wel heel fijn snijden. Voor de michelin ster, moet je er een bouillon van makenquote:Op dinsdag 17 mei 2011 21:51 schreef SiGNe het volgende:
't zal in elk geval meer dan genoeg zijn..
gelukkig niet blauw anders zouden we meteen rare associaties bij deze smilie krijgen:![]()
(Sorry, ben tikje melig.. iets teveel bloem ofzo (3x raden welke bloem)
maar de saus moet blijven hangen aan zn balletje.quote:Op dinsdag 17 mei 2011 21:51 schreef SiGNe het volgende:
't zal in elk geval meer dan genoeg zijn..
gelukkig niet blauw anders zouden we meteen rare associaties bij deze smilie krijgen:![]()
(Sorry, ben tikje melig.. iets teveel bloem ofzo (3x raden welke bloem)
Ik ook, helaasquote:
Ik zou dan eerder voor een cake gaan.. maar je kan er natuurlijk ook moleculair mee koken, verdampen bijvoorbeeld.quote:Op dinsdag 17 mei 2011 21:54 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Ik ga voor een grote bloem, eerst goed laten drogen, daarna echt wel heel fijn snijden. Voor de michelin ster, moet je er een bouillon van maken
Nee, browniesquote:Op dinsdag 17 mei 2011 21:59 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Ik zou dan eerder voor een cake gaan.. maar je kan er natuurlijk ook moleculair mee koken, verdampen bijvoorbeeld.
Je weet in elk geval zeker dat je gasten blij de tafel verlaten.
wel lekker inderdaad, met pure chocolade voor het bittertje en rhum-karamelsaus voor het zoetjequote:
Ik vraag me nu eigenlijk af hè, een Brit en een Fransman in de keuken, is dat niet altijd oorlog?quote:Op dinsdag 17 mei 2011 22:45 schreef roos85 het volgende:
Yoeri bij de bottom two bij de laatste opdrachtgeluk dat Stephanie zo slecht in klantencontact is anders moest hij er gewoon uit..
die chef morgen, wat een scheldpartij, Youp krijgt er flink van langs
Hoezo? het is niet zo dat de britse keuken er eentje is van hoogstaande gerechten.quote:Op dinsdag 17 mei 2011 23:15 schreef Dekatria het volgende:
[..]
Ik vraag me nu eigenlijk af hè, een Brit en een Fransman in de keuken, is dat niet altijd oorlog?
Meer dat Britten eigenlijk altijd de Fransen haten en andersomquote:Op dinsdag 17 mei 2011 23:17 schreef PaRoDiUzZ het volgende:
[..]
Hoezo? het is niet zo dat de britse keuken er eentje is van hoogstaande gerechten.
Hij slaat het op voor de magere jaren ofzo..quote:Op woensdag 18 mei 2011 00:22 schreef Fenomeno het volgende:
Julius vindt de vele saus van youp 'niet erg'
Pas als er een mofDuitser bij komtquote:Op dinsdag 17 mei 2011 23:15 schreef Dekatria het volgende:
[..]
Ik vraag me nu eigenlijk af hè, een Brit en een Fransman in de keuken, is dat niet altijd oorlog?
Ja die gast is mijn oude chef, Andrew John Gaskell. Hij was daar executive chef en had 2 sous chefs onder hem, een Fransman en een Engelsman. Toen hij weg ging om in Duitsland ergens te gaan werken heeft het hotel Aurélien Poirot binnengehaald. Na een paar maanden kwam ie weer terug.quote:Op dinsdag 17 mei 2011 19:57 schreef Dekatria het volgende:
Engelse souschef, supervet
"A pair of fucking bollocks!"
quote:Op woensdag 18 mei 2011 10:05 schreef RanTheMan het volgende:
Was het iemand trouwens nog opgevallen dat die gast die in de voorronde erg goed was maar stopte op dag 4 omdat hij een eigen restaurant ging beginnen ook op dat plein stond? (achter de kandidaten tijdens de eliminatie.
Wat was zijn naam ook alweer..
Scherpquote:Op woensdag 18 mei 2011 10:11 schreef RanTheMan het volgende:
PIM dus:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Als hij trouwens was doorgegaan (wat zeer waarschijnlijk was) dan hadden Jasper en Mark gisteren niet hoeven battelen, want die komen uit dezelfde week...
Nope, voor zover ik me kan herinneren is hij niet een leerling van Gordon Ramsey. Ze hebben wel dezelfde leermeester gehad. Albert Roux, die nog regelmatig langskwam toen Andrew Gaskell nog de executive chef was van het hotel en het oude restaurant, Cafe Roux.quote:Op dinsdag 17 mei 2011 20:29 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Duidelijk een leerling van Gordon Ramsey
goed gezien zegquote:Op woensdag 18 mei 2011 10:11 schreef RanTheMan het volgende:
PIM dus:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Als hij trouwens was doorgegaan (wat zeer waarschijnlijk was) dan hadden Jasper en Mark gisteren niet hoeven battelen, want die komen uit dezelfde week...
quote:Nieuw seizoen voor Topchef (RTL5) en Masterchef (NET5)
Zowel RTL5 als NET5 kwamen dit seizoen met een kookwedstrijd tussen amateurkoks. RTL5 deed dat in Topchef, NET5 in Masterchef. Beide zenders melden dat ze daar volgend seizoen mee doorgaan.
Bij RTL5 zal een strijd losbarsten tussen provincies. Amateurchefs uit de twaalf provincies komen tegenover elkaar te staan en gaan vooral aan de slag met regionale gerechten en streekproducten. Zo komt de kijker te weten hoe je ‘pannegies’ bereidt en wat een ‘waldbeantsje’ is, zegt de woordvoerder.
Meesterkok Robert Kranenborg en chefkok Julius Jaspers worden ook in deze reeks bijgestaan door culinaire experts en chefs van de twee- en drie sterrenrestaurants van Nederland.
Ondanks de magere kijkcijfers komt NET5 toch met een nieuw seizoen van de Nederlandse versie van Masterchef. Dit najaar worden honderden gespannen amateurkoks uit eigen land keihard getest tijdens verschillende auditiedagen, zegt de woordvoerder. Uiteindelijk gaan slechts twaalf van hen de ultieme kookstrijd met elkaar aan.
De jury bestaat uit Peter Lute en Alain Caron. Of Renate Verbaan het kookprogramma weer gaat presenteren, meldt NET5 (nog) niet.
Oh god... Peter Lute moet z'n rotkop natuurlijk ook weer op tv laten zien met ze vieze, vette, sluike haar. Wat heb ik een hekel aan die vent. Zogenaamd chefkok in z'n eigen restaurant... Hij staat nooit achter de kachel! Bah.quote:
Sowieso, een nieuw seizoenquote:Op woensdag 18 mei 2011 12:17 schreef roos85 het volgende:
dat nieuwe seizoen van topchef klinkt erg leuk
Ik vind het altijd een beetje een onnozel, naïef doosje om te zien (of is het een gevalletje 'schijn bedriegt'?). Helemaal geen chef-type.quote:Op woensdag 18 mei 2011 09:58 schreef Lesterr het volgende:
pff onterrecht dat Mark eruit is, die Monique mag er eerst nog wel uit hoor.
We krijgen vast een herhaling van vorig seizoenquote:Op woensdag 18 mei 2011 12:57 schreef Sideshowbobbie het volgende:
Mooi om te horen dat er dus zeker weten een nieuw seizoen aan komt. Al vind ik het jammer dat het vanaf volgende week over is. Geen avond zal het zelfde zijn zonder de geniale one-liners van Vossius en de idiote koppen van Juul
Bijna allemaal die sterren-chefs hebben een rare tik of komen een beetje gestoord over.quote:Op woensdag 18 mei 2011 15:14 schreef female81 het volgende:
[..]
Ik vind het altijd een beetje een onnozel, naïef doosje om te zien (of is het een gevalletje 'schijn bedriegt'?). Helemaal geen chef-type.
Wat dat betreft kan ik me wel voorstellen dat die Limburgse met die nare stem en die priemende ogen van een paar weken terug, Margot Reute, zo ver was gekomen; de enige vrouwelijke kok in Nederland met twee sterren. Dat is net een halve kerel, maar wel duidelijk iemand met overwicht.
Behalve Jonnie Boer dan, wat een baas zegquote:Op woensdag 18 mei 2011 16:00 schreef Paul-89 het volgende:
[..]
Bijna allemaal die sterren-chefs hebben een rare tik of komen een beetje gestoord over.
Die is zo nuchter als een nonnenkoor, prachtig is datquote:Op woensdag 18 mei 2011 16:03 schreef roos85 het volgende:
[..]
Behalve Jonnie Boer dan, wat een baas zeg
En hoe hij naar zijn vrouw keek, toen ze een opmerking maakte over een gerecht.quote:Op woensdag 18 mei 2011 16:14 schreef Dekatria het volgende:
[..]
Die is zo nuchter als een nonnenkoor, prachtig is dat"Hebbie nog wel genoeg spul dan?"
Ja inderdaadquote:Op woensdag 18 mei 2011 16:30 schreef Axia het volgende:
[..]
En hoe hij naar zijn vrouw keek, toen ze een opmerking maakte over een gerecht.
Ik ga ze ook missen, maar gelukkig komen mijn kookhelden weer terug!!quote:Op woensdag 18 mei 2011 12:57 schreef Sideshowbobbie het volgende:
Mooi om te horen dat er dus zeker weten een nieuw seizoen aan komt. Al vind ik het jammer dat het vanaf volgende week over is. Geen avond zal het zelfde zijn zonder de geniale one-liners van Vossius en de idiote koppen van Juul
quote:Op woensdag 18 mei 2011 18:14 schreef Deceit het volgende:
Staat het vorige seizoen van Topchef nog online?
dat was echt hilarischquote:Op woensdag 18 mei 2011 16:40 schreef Dekatria het volgende:
[..]
Ja inderdaad
Die vrouw: "Echt leuk!"
Jonnie: ...
Nee toch?quote:Op woensdag 18 mei 2011 18:58 schreef Sideshowbobbie het volgende:
Dus het wordt weer een rustige avond hier?
Scheldende chefs! Altijd leukquote:
quote:Op woensdag 18 mei 2011 19:06 schreef Cateye2011 het volgende:
mensen ik ga jullie verlaten, veel plezier nog!
Later!
quote:Op woensdag 18 mei 2011 19:06 schreef Cateye2011 het volgende:
mensen ik ga jullie verlaten, veel plezier nog!
Later!
laterquote:Op woensdag 18 mei 2011 19:06 schreef Cateye2011 het volgende:
mensen ik ga jullie verlaten, veel plezier nog!
Later!
Ik neem nooit op tijdens dit programquote:
Ik zit er helemaal klaar voorquote:Op woensdag 18 mei 2011 19:10 schreef hexje het volgende:
Ik verheug mij op het schreeuwen van de chef
Uiteraard, hij wint gewoonquote:Op woensdag 18 mei 2011 19:11 schreef roos85 het volgende:
Yoeri stelde goede vragen, hij gaat gewoon een goede indruk maken
TTquote:Op woensdag 18 mei 2011 19:13 schreef Sideshowbobbie het volgende:
Zjou can't conitijoe zo wurk in dies shiet
Zodat er ook een vrouw bij de laatste 3 isquote:Op woensdag 18 mei 2011 19:12 schreef roos85 het volgende:
waarom staat Monique nou weer bij de pasterie
Lukte maar matigquote:
Anders horen en begrijpen ze het nietquote:Op woensdag 18 mei 2011 19:17 schreef Culthit. het volgende:
Dat hard geschreeuw is toch niet nodig...
Dat is ook om de boel op te peppen. Doen sportcoaches ook.quote:Op woensdag 18 mei 2011 19:17 schreef Culthit. het volgende:
Dat hard geschreeuw is toch niet nodig...
quote:Op woensdag 18 mei 2011 19:17 schreef WaywardOne het volgende:
Jasper gaat het niet halen. Bridges is geen plek voor hem, als ie al trilt bij de voorbereidings werkzaamheden heeft ie parkinson aan eht einde van de avond.
Dit valt nog mee. Ik kan het wetenquote:Op woensdag 18 mei 2011 19:17 schreef Culthit. het volgende:
Dat hard geschreeuw is toch niet nodig...
Ook al weg?quote:
Ik meen het ook serieus. Als je daar komt werken hebben ze schijt aan je en je ''ervaring''.quote:
haha, vet!quote:Op woensdag 18 mei 2011 19:21 schreef roos85 het volgende:
heb trouwens met mijn topchef verhaal het boek studeren voor dummies gewonnen
ja leuk hequote:Op woensdag 18 mei 2011 19:23 schreef Sideshowbobbie het volgende:
[..]
haha, vet!
Kan je vast goed gebruiken bij al dat soggen
De vismarkt misschienquote:Op woensdag 18 mei 2011 19:26 schreef Sideshowbobbie het volgende:
Moniek denkt dat ze goed in de markt ligt
Aaarrrggghhhhquote:Op woensdag 18 mei 2011 19:27 schreef Karzai het volgende:
Engelse zuipschuit, lijkt wel een piratenschip in de keuken
Ja leuk hequote:Op woensdag 18 mei 2011 19:28 schreef Starfish het volgende:
En de 'beloning' is dat je daar mag werken?![]()
;o
Maar normaal gesproken doen 5 chefs daar 80 couverts, wat zal dat een tempo zijn standaard.
Daar werken is niet leuk, het is ervaring opdoen en na een jaartje optyfen naar iets anders.quote:Op woensdag 18 mei 2011 19:28 schreef Starfish het volgende:
En de 'beloning' is dat je daar mag werken?![]()
;o
Maar normaal gesproken doen 5 chefs daar 80 couverts, wat zal dat een tempo zijn standaard.
quote:Op woensdag 18 mei 2011 19:32 schreef Sideshowbobbie het volgende:
Dit is trouwens wel een paradijs voor Priss
Ja heel jammerquote:Op woensdag 18 mei 2011 19:32 schreef Sideshowbobbie het volgende:
Dit is trouwens wel een paradijs voor Pris
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |