Ook al weg?quote:
Ik meen het ook serieus. Als je daar komt werken hebben ze schijt aan je en je ''ervaring''.quote:
haha, vet!quote:Op woensdag 18 mei 2011 19:21 schreef roos85 het volgende:
heb trouwens met mijn topchef verhaal het boek studeren voor dummies gewonnen
ja leuk hequote:Op woensdag 18 mei 2011 19:23 schreef Sideshowbobbie het volgende:
[..]
haha, vet!
Kan je vast goed gebruiken bij al dat soggen
De vismarkt misschienquote:Op woensdag 18 mei 2011 19:26 schreef Sideshowbobbie het volgende:
Moniek denkt dat ze goed in de markt ligt
Aaarrrggghhhhquote:Op woensdag 18 mei 2011 19:27 schreef Karzai het volgende:
Engelse zuipschuit, lijkt wel een piratenschip in de keuken
Ja leuk hequote:Op woensdag 18 mei 2011 19:28 schreef Starfish het volgende:
En de 'beloning' is dat je daar mag werken?![]()
;o
Maar normaal gesproken doen 5 chefs daar 80 couverts, wat zal dat een tempo zijn standaard.
Daar werken is niet leuk, het is ervaring opdoen en na een jaartje optyfen naar iets anders.quote:Op woensdag 18 mei 2011 19:28 schreef Starfish het volgende:
En de 'beloning' is dat je daar mag werken?![]()
;o
Maar normaal gesproken doen 5 chefs daar 80 couverts, wat zal dat een tempo zijn standaard.
quote:Op woensdag 18 mei 2011 19:32 schreef Sideshowbobbie het volgende:
Dit is trouwens wel een paradijs voor Priss
Ja heel jammerquote:Op woensdag 18 mei 2011 19:32 schreef Sideshowbobbie het volgende:
Dit is trouwens wel een paradijs voor Pris
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |