abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zaterdag 14 mei 2011 @ 17:55:25 #51
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_96800312
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 mei 2011 17:03 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik drink dan graag normandische appelcider van de biologische supermarkt
Of een lekker witbiertje, maar helaas moet er af en toe ook gereden worden, daarom lijkt me gemberbier wel een mooi alternatief.

quote:
0s.gif Op zaterdag 14 mei 2011 17:06 schreef Pietverdriet het volgende:
Volgens mij kan je het ook prima combineren met bv wat kruidnagel, of een beetje foelie, of wat Laos.
Eerst maar eens het basisrecept uitproberen en dan experimenteren met extra toevoegingen :)
  zaterdag 14 mei 2011 @ 18:18:14 #52
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_96801092
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 mei 2011 17:55 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Of een lekker witbiertje, maar helaas moet er af en toe ook gereden worden, daarom lijkt me gemberbier wel een mooi alternatief.

als je dat laat gisten zit daar ook alcohol in, vergis je niet.
En niet drinken en rijden is goed, ik drink ook niets als ik moet rijden, en als ik de volgende dag vroeg moet rijden drink ik de avond daarvoor ook niet meer dan een paar glazen.

quote:
Eerst maar eens het basisrecept uitproberen en dan experimenteren met extra toevoegingen :)
Jep, je kan ook de basis hoeveelheid vergroten, en dan verschillende soorten maken om te kijken hoe het smaakt
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_96813600
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 mei 2011 20:37 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Wat voor een pepersaus? Rode, Groene?
Groene alsjeblieft :)
quote:
[..]

Ja, volgt
tnx ^O^
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  zaterdag 14 mei 2011 @ 22:32:12 #54
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_96814203
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 mei 2011 18:18 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

als je dat laat gisten zit daar ook alcohol in, vergis je niet.
En niet drinken en rijden is goed, ik drink ook niets als ik moet rijden, en als ik de volgende dag vroeg moet rijden drink ik de avond daarvoor ook niet meer dan een paar glazen.

[..]

Jep, je kan ook de basis hoeveelheid vergroten, en dan verschillende soorten maken om te kijken hoe het smaakt
Heb even wat verder gezocht op Google maar verschillende resultaten spreken elkaar tegen. Heeft waarschijnlijk met de gesloten en korte gisting te maken...
Vandaag wat gember gehaald, morgen ga ik er mee aan de slag. Na het brouwproces zal ik eens de alcoholmeter erin hangen :)
pi_96827496
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 mei 2011 20:13 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik fruit wat fijngehakte sjalotjes in wat olie, daar gaan dan wat fijngemaakte en platgeslagen knoflook bij. Pinda's in de keukenmachine en fijnhakken, bij voegen, wat melk erbij. Aan de kook brengen en op smaak brengen met wat Trassi of vissaus, Ketjap en Sambal.
Ben echt een nono Piet, maar mis hier wel de pindasaus in Manila, dus nog een aanvullende vraag. Kan je i.p.v. gehakte pinda 's ook gewoon pindakaas gebruiken ? En hoeveel gooi ik er dan in ? M.a.w., de verhouding pindakaas/sjalotjes/knoflook...
Honey ! Take me drunk, i am home !
  zondag 15 mei 2011 @ 09:09:24 #56
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_96828132
quote:
0s.gif Op zondag 15 mei 2011 05:20 schreef LangeTabbetje het volgende:

[..]

Ben echt een nono Piet, maar mis hier wel de pindasaus in Manila, dus nog een aanvullende vraag. Kan je i.p.v. gehakte pinda 's ook gewoon pindakaas gebruiken ? En hoeveel gooi ik er dan in ? M.a.w., de verhouding pindakaas/sjalotjes/knoflook...
Verhoudingen?
Neem een flinke eetlepel pindakaas en voeg zoveel water/melk toe dat ie de dikvloeibaarheid heeft die je zoekt.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_96828680
ik heb bulgur in huis, nu worden er tegenstrijdige dingen op internet vermeld, hoe kan je het beste klaar maken? Oja ik wil dr een salade (cega) van maken, heeft iemand lekkere tips?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zondag 15 mei 2011 @ 10:15:08 #58
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_96828811
quote:
0s.gif Op zondag 15 mei 2011 10:06 schreef piepkuiken21 het volgende:
ik heb bulgur in huis, nu worden er tegenstrijdige dingen op internet vermeld, hoe kan je het beste klaar maken?
Wat dacht je van koken in tomatensap, met wat knoflook?
Je kan het op net zoveel manieren klaar maken als rijst of couscous.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_96831504
klinkt goed! ik heb wel eens van die zurige op die ook erg lkker was enig idee wat je daar voor kun gebruiken (citroen of course)
  zondag 15 mei 2011 @ 18:31:15 #60
296595 foodlover
live and learn
pi_96849576
quote:
0s.gif Op zondag 15 mei 2011 09:09 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Verhoudingen?
Neem een flinke eetlepel pindakaas en voeg zoveel water/melk toe dat ie de dikvloeibaarheid heeft die je zoekt.
Kijk wel even op het etiket van de pindakaas, als het "Amerikaanse" pindakaas is dan zitten er o.a. zout, suiker of zoetstof en stabilisatoren in, is wat anders van samenstelling als NL pindakaas. Ik heb eens pindasaus gemaakt in de USA en dat ging toch minder goed, ook omdat bv. zoete ketjap slecht/niet verkrijgbaar was (zat in Texas dat wel...).
  zondag 15 mei 2011 @ 18:49:33 #61
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_96850313
quote:
0s.gif Op zondag 15 mei 2011 18:31 schreef foodlover het volgende:

[..]

Kijk wel even op het etiket van de pindakaas, als het "Amerikaanse" pindakaas is dan zitten er o.a. zout, suiker of zoetstof en stabilisatoren in, is wat anders van samenstelling als NL pindakaas. Ik heb eens pindasaus gemaakt in de USA en dat ging toch minder goed, ook omdat bv. zoete ketjap slecht/niet verkrijgbaar was (zat in Texas dat wel...).
Daar had ik geeneens aan gedacht, maar je hebt helemaal gelijk.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 15 mei 2011 @ 20:02:27 #62
296595 foodlover
live and learn
pi_96853554
Sorry Piet :@ maar misschien weet RobinOok dit: Is er er een manier om de smaak van Indonesische zoetje ketjap te imiteren (wat extra suiker erbij vond ik niet werken)? Onze familie in Texas zou er erg blij mee zijn (i.v.m. die Pindasaus...)
  zondag 15 mei 2011 @ 20:24:46 #63
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_96854640
Yep. Heb het nog niet zelf geprobeerd, maar heb wel positieve feedback gekregen, dus 't recept werkt.
En staat op mijn site: zelf ketjap maken
  zondag 15 mei 2011 @ 20:29:10 #64
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_96854879
quote:
0s.gif Op zondag 15 mei 2011 20:02 schreef foodlover het volgende:
Sorry Piet :@ maar misschien weet RobinOok dit: Is er er een manier om de smaak van Indonesische zoetje ketjap te imiteren (wat extra suiker erbij vond ik niet werken)? Onze familie in Texas zou er erg blij mee zijn (i.v.m. die Pindasaus...)
Volgens mij is zoete ketjap zoute ketjap (sojasaus) met melasse en/of met palmsuiker. Palmsuiker is duurder maar lekkerder, Melasse is goedkoper en zeker niet vies en in de Texas goed te krijgen.

Verhoudingen zou je moeten proberen, maar er gaat veel palmsuiker cq melasse in.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 16 mei 2011 @ 16:06:11 #65
47102 Elvi
miemkwien
pi_96889902
Ik wil een cake bakken in een glazen pot, en ik vroeg me af of ik een gewone jam-pot kan gebruiken of een weckpot. In de US gebruiken ze mason jars maar die zijn geloof ik niet te krijgen in nederland.

Dus zou het goed gaan als ik een jampot in de oven zet, of moet ik m in een bak met water en dan in de oven?
  maandag 16 mei 2011 @ 16:10:24 #66
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_96890066
Mason jars zijn gewoon weckpotten, die kan je in NL wel kopen.
Verder ben ik niet zo gek op improviseren met glas om dingen in te bakken. Glas kan naar splinteren en wat je zeker niet wilt is kleine glasscherfjes of splinters binnen krijgen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 16 mei 2011 @ 16:21:54 #67
47102 Elvi
miemkwien
pi_96890583
Dus weckpotten zijn niet vuurvast?
  maandag 16 mei 2011 @ 16:33:13 #68
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_96891111
quote:
0s.gif Op maandag 16 mei 2011 16:21 schreef Elvi het volgende:
Dus weckpotten zijn niet vuurvast?
Hitte bestendig wel, maar als je weckt heb je ze in heet water of stoom, dan worden ze gelijkmatig verwarmd en heb je geen spanningen. In de oven zal het gedeelte waar je alleen glas hebt en geen cakebeslag warmer worden dan waar cakebeslag zit en het ongelijk verwarmen.

Waarom wil je perse in glas bakken?

Je zou hem wel kunnen stomen bijvoorbeeld.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 16 mei 2011 @ 16:45:07 #69
47102 Elvi
miemkwien
pi_96891729
quote:
0s.gif Op maandag 16 mei 2011 16:33 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Hitte bestendig wel, maar als je weckt heb je ze in heet water of stoom, dan worden ze gelijkmatig verwarmd en heb je geen spanningen. In de oven zal het gedeelte waar je alleen glas hebt en geen cakebeslag warmer worden dan waar cakebeslag zit en het ongelijk verwarmen.

Waarom wil je perse in glas bakken?

Je zou hem wel kunnen stomen bijvoorbeeld.
Ik zag op een website cakes die in potjes werden gebakken en ik vond het er leuk uitzien :) En hoe gaat dat stomen in zn werk dan?
  maandag 16 mei 2011 @ 16:50:47 #70
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_96892026
quote:
0s.gif Op maandag 16 mei 2011 16:45 schreef Elvi het volgende:

[..]

Ik zag op een website cakes die in potjes werden gebakken en ik vond het er leuk uitzien :) En hoe gaat dat stomen in zn werk dan?
Beslag in weckpot, deksel er op en in stoompan zetten, stoompan op vuur.
Wellicht ben ik wat meer op veiligheid dan anderen, maar ik geef hier gewoon mijn advies en wil zeker niet dat iemand ziek of gewond raakt door mijn tips en truuks.
Je kan je in de keuken lelijk bezeren of verwonden, je werkt met vuur, stoom en glas kan lelijk splinteren.
Verder vind ik voedselhygiėne gewoon belangrijk, mensen worden ziek van gepruts en gaan er zelfs dood aan. Paar jaar terug heeft een kok in limburg nog zijn gezin omgebracht door een pastasalade te maken van gekookte pasta die een nachtje buiten de koelkast had gestaan.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 22 mei 2011 @ 09:26:28 #71
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_97146083
Het gemberbierproject was even een weekje uitgesteld ivm. het ontbreken aan citroenzuur.
Inmiddels gisteren het mengsel gekookt, staat nu te trekken en vanmiddag gaat het samen met een beetje gist in gesteriliseerde beugelflessen om een weekje te staan.

Ik zet de flessen voor de zekerheid maar in een grote pan, dat scheelt behoorlijk wat bende mochten ze knappen.

Update: Alles is gebotteld, ik heb 2 flessen met pulp, 2 flessen gezeefd en 1 fles met het pulp uit de gezeefde flessen. Tot over een week :)

[ Bericht 24% gewijzigd door Erasmo op 22-05-2011 13:36:47 ]
  donderdag 26 mei 2011 @ 22:53:46 #72
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_97362562
Net het eerste flesje opengetrokken :9

Zat flink wat meer druk achter dan ik verwachtte, maar het smaakt heerlijk! Fris, veel prik, licht zoet en de gember geeft een licht tintelende sensatie in je mond en op je lippen :9

Zeker voor herhaling vatbaar :)
pi_97385857
Piet

Heb je ervaringen met de zogenaamde Molenmessen (die krengen die roesten?). Wat is je mening erover.

Dank alvast :*
  vrijdag 27 mei 2011 @ 15:39:58 #74
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_97385939
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2011 15:37 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
Piet

Heb je ervaringen met de zogenaamde Molenmessen (die krengen die roesten?). Wat is je mening erover.

Dank alvast :*
Ja, heb ik ervaring mee, zijn geweldig, maar niet voor zuur fruit of asperges. Zijn retescherp en blijven scherp.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_97386012
Da was rap! En vriendelijk dank.
pi_97389099
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2011 15:42 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
Da was rap! En vriendelijk dank.
Ik kan het antwoord van Piet volledig onderschrijven. Fantastische mesjes.
Ik weet het ook niet
pi_97390941
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2011 16:57 schreef Dunckie het volgende:

[..]

Ik kan het antwoord van Piet volledig onderschrijven. Fantastische mesjes.
Nog een heel andere vraag; een kilo krabbepootjes, hoe lang mot zoiets koken?
  vrijdag 27 mei 2011 @ 17:49:09 #78
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_97391097
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2011 17:45 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

Nog een heel andere vraag; een kilo krabbepootjes, hoe lang mot zoiets koken?
Krabbepootjes? Wat wil je daar mee? Soep van trekken? Of zijn het grote scharen?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_97391139
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2011 17:49 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Krabbepootjes? Wat wil je daar mee? Soep van trekken? Of zijn het grote scharen?
Zijn scharen. Openbreken voor bij de sla.
  vrijdag 27 mei 2011 @ 17:50:52 #80
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_97391158
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2011 17:50 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

Zijn scharen. Openbreken voor bij de sla.
5 minuten moet voldoende zijn.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_97391200
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2011 17:50 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

5 minuten moet voldoende zijn.
Thx ga het proberen!
pi_97393458
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2011 17:50 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

5 minuten moet voldoende zijn.
Thx! Is gelukt.
  vrijdag 27 mei 2011 @ 19:00:51 #83
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_97393645
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2011 18:56 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

Thx! Is gelukt.
Lekker met wat mayonaise, of citroensap
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_97393809
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2011 19:00 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Lekker met wat mayonaise, of citroensap
Dat is een idee. Heb nog wel een limoentje liggen; zal ook wel werken denk ik?
pi_97394791
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2011 19:04 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

Dat is een idee. Heb nog wel een limoentje liggen; zal ook wel werken denk ik?
Limoentje werkte prima met de wat ziltige krab. Volgende experiment meld ik me weer hier! Danke
  zaterdag 28 mei 2011 @ 12:54:31 #86
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_97416693
Even een waarschuwing voor de mensen die ook gemberbier willen maken, na 6 dagen ploffen de flessen :')

Het zit overal :')

Edit:
Deze jongen vond ik 3 meter verderop terug:



[ Bericht 20% gewijzigd door Erasmo op 28-05-2011 13:04:08 ]
  zaterdag 28 mei 2011 @ 13:21:37 #87
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_97417434
Ja, is bekend. _O-

(geen gewonden, hoop ik?)
  zaterdag 28 mei 2011 @ 15:13:20 #88
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_97420670
Tja, had ik je daarvoor niet gewaarschuwd?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_97420855
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2011 12:54 schreef Erasmo het volgende:
Even een waarschuwing voor de mensen die ook gemberbier willen maken, na 6 dagen ploffen de flessen :')

Het zit overal :')

Edit:
Deze jongen vond ik 3 meter verderop terug:

[ afbeelding ]
Expres iets laten gisten in afgesloten flessen is niet zo'n goed idee.:D
  zaterdag 28 mei 2011 @ 21:19:42 #90
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_97434134
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2011 13:21 schreef RobinOok het volgende:
Ja, is bekend. _O-

(geen gewonden, hoop ik?)
Gelukkig niet maar zo'n unit wil je niet met je hoofd ontvangen.

quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2011 15:13 schreef Pietverdriet het volgende:
Tja, had ik je daarvoor niet gewaarschuwd?
True dacht dat ik alles wel op zou hebben voor ze ploften. Volgende keer eerst een paar dagen in het gistvat en dan na laten gisten op de fles.

quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2011 15:21 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

Expres iets laten gisten in afgesloten flessen is niet zo'n goed idee.:D
Volgende keer toch maar eerst in een gistvat :P
pi_97434520
Piet, had je nog het recept voor groene pepersaus?
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  zaterdag 28 mei 2011 @ 22:59:23 #92
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_97439463
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2011 21:28 schreef roos85 het volgende:
Piet, had je nog het recept voor groene pepersaus?
Darn
Ik ga hem morgen even nakijken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_97439893
piet, ik ga morgen biefstuk klaarmaken , heb geen poedersausjes in huis maar wel verse champignons en standaard dingen wil dus champignonsaus maken maar volgens het recept heb je meel nodig en die is op. Kan ik iets anders gebruiken ipv meel? Of dan maar geen saus maken?
The most important part of my religion is to play guitar.
~ Lou Reed
  zaterdag 28 mei 2011 @ 23:11:16 #94
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_97440012
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2011 23:08 schreef honeyblack het volgende:
piet, ik ga morgen biefstuk klaarmaken , heb geen poedersausjes in huis maar wel verse champignons en standaard dingen wil dus champignonsaus maken maar volgens het recept heb je meel nodig en die is op. Kan ik iets anders gebruiken ipv meel? Of dan maar geen saus maken?
Meel is om de saus te binden, je kan ook andere bindmiddelen gebruiken.
Maar waarom zou je een saus maken? Gewoon lekker champignons braden en erbij serveren.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_97440432
tja je hebt een punt , het is nog een twijfel geval. Maar maizena zou ipv meel kunnen?
The most important part of my religion is to play guitar.
~ Lou Reed
  zondag 29 mei 2011 @ 10:11:30 #96
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_97449178
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2011 23:20 schreef honeyblack het volgende:
tja je hebt een punt , het is nog een twijfel geval. Maar maizena zou ipv meel kunnen?
Ja, dat kan.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 29 mei 2011 @ 10:18:51 #97
300082 roos85
JUICHEN!
pi_97449278
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2011 22:59 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Darn
Ik ga hem morgen even nakijken.
thanks :)
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  zondag 29 mei 2011 @ 11:37:23 #98
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_97450741
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2011 23:20 schreef honeyblack het volgende:
tja je hebt een punt , het is nog een twijfel geval. Maar maizena zou ipv meel kunnen?
Ja, maar niet gewoon ipv meel he? In een recept de meel vervangen door maizena, dat gaat niet werken.
pi_97451324
quote:
0s.gif Op zondag 15 mei 2011 20:29 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Volgens mij is zoete ketjap zoute ketjap (sojasaus) met melasse en/of met palmsuiker. Palmsuiker is duurder maar lekkerder, Melasse is goedkoper en zeker niet vies en in de Texas goed te krijgen.

Verhoudingen zou je moeten proberen, maar er gaat veel palmsuiker cq melasse in.
Yup, je kan prima een goed kwaliteit treacle gebruiken. Dat wordt wel lekker! Misschien wel lekkerder dan met palmsuiker. als je geen blackstrap gebruikt maar hogere kwaliteit treacle dan wordt het behoorlijk zoet!
Whatever...
  zondag 29 mei 2011 @ 12:03:55 #100
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_97451414
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 12:00 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Yup, je kan prima een goed kwaliteit treacle gebruiken. Dat wordt wel lekker! Misschien wel lekkerder dan met palmsuiker. als je geen blackstrap gebruikt maar hogere kwaliteit treacle dan wordt het behoorlijk zoet!
Treacle is gewoon stroop en blackstrap is melasse, toch?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')