La tua farina.quote:Op zondag 13 februari 2011 17:44 schreef MaximusTG het volgende:
Dan moet je toch even eerst posten welk recept/werkwijze je nu gebruikt? Tipo 00 is waarschijnlijk niet de beste bloem voor zo'n oven (wordt waarschijnlijk niet zo bruin), maar zou wel luchtig moeten kunnen worden. Meestal is het probleem met pizza's die niet luchtig zijn dat ze te weinig/verkeerd rijzen, maar vooral dat de meeste mensen hun deeg te droog maken.
Foccaciaquote:Op maandag 14 februari 2011 18:25 schreef Naamah het volgende:
Wat is dan precies het verschil tussen een foccacia en een pizza?
Wat ik meestal doe is vanuit het midden werken. Heel veel trekken hem als het ware uit elkaar, ik duw het deeg naar buiten. Zelden of nooit komen er scheuren in.quote:Op maandag 14 februari 2011 18:53 schreef uniekhoorn het volgende:
Krijg het echt niet rond of in een vorm... dan vallen er weer gaten in... Heb het geduld niet voor!
Deze was van gisteren:
Met tonijn, knoflook, ui, paprika, champignons, chorizo, ham en ei
[ afbeelding ]
Erg lekker
Ik zag vanmorgen heel toevallig op de kindertv (zat samen met m'n dochter te kijken) een kindje die een turkse pizza maakte. Het was inderdaad dun uitrollen van het deeg.en dan een prutje er op smeren. Zag er lekker uit, ook maar eens proberen.quote:Op dinsdag 15 februari 2011 00:10 schreef MaximusTG het volgende:
Hmm, nog nooit gedaan. Is niet alleen de vulling anders? Zo ja, dan kan je toch het deegrecept nemen dat je het beste lijkt, en voor de vulling is volgens mij genoeg te vinden op internet. Ik heb wel het idee dat het deeg voor Turkse pizza wordt uitgerold, maar ik kan me vergissen.
Hmmm, yummie dat ga ik ook eens proberen. Terug naar de italiaanse pizza.quote:
Wedden van niet.quote:Op zondag 20 februari 2011 14:06 schreef Joooo-pi het volgende:
Ga misschien eens vragen bij de pizzeria naar het recept. Misschien geven ze dat wel
Deze keer nietquote:Op zondag 20 februari 2011 14:54 schreef MaximusTG het volgende:
Leuk he, als er vooruitgang in zit? Foto gemaakt toevallig? Je pizza had vast genoeg 'puff'.
Geven ze vast nietquote:Op zondag 20 februari 2011 14:06 schreef Joooo-pi het volgende:
Ga misschien eens vragen bij de pizzeria naar het recept. Misschien geven ze dat wel
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |