abonnement Unibet Coolblue
  maandag 14 maart 2011 @ 14:49:09 #201
306609 Zoheetik
Zo heet ik dus.
pi_94094138
Ja punt is dat het wattage niks zegt. Je kunt er ook 600W in gooien en uiteindelijk maar profijt hebben van 200W.

Jammer dat ze bij die van de Hema zo stoer doen met 6 standen. Ik had daar altijd last van bij mijn MP3speler, die kon loeihard... maar zacht ho maar :D.

Maar ja denk dat ik die van de Hema maar koop, 35 euro wat jij zei Maximus is me weer te duur.
  maandag 14 maart 2011 @ 15:03:25 #202
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_94094682
En die turboknop ook altijd :')
  † In Memoriam † maandag 14 maart 2011 @ 15:49:07 #203
91830 MaximusTG
pi_94096643
quote:
2s.gif Op maandag 14 maart 2011 14:49 schreef Zoheetik het volgende:
Ja punt is dat het wattage niks zegt. Je kunt er ook 600W in gooien en uiteindelijk maar profijt hebben van 200W.

Jammer dat ze bij die van de Hema zo stoer doen met 6 standen. Ik had daar altijd last van bij mijn MP3speler, die kon loeihard... maar zacht ho maar :D.

Maar ja denk dat ik die van de Hema maar koop, 35 euro wat jij zei Maximus is me weer te duur.
Nou ja, denk dat het wel een redelijke leidraad is hoor.. Je weet idd niet alles van de motor, maar goed. Blijft dat zo'n mixer niet 'bedoeld' is om er regelmatig deeg mee te kneden. Maar met zo'n nat deeg valt het qua zwaarte wel weer mee voor de mixer. Vraag wordt dan of de mixer van 10 euro meer dan 1/3 van de tijd van die duurdere meegaat ;).
Woensdag komt er een andere vriendin van mijn vriendin eten; Dan worden het weer mini-pizza's!
  maandag 14 maart 2011 @ 15:52:04 #204
306043 tomaat52
Hallo Boppers!
pi_94096765
quote:
1s.gif Op maandag 14 maart 2011 15:03 schreef Erasmo het volgende:
En die turboknop ook altijd :')
Handig, racet de mixer meteen de prullenbak in. :P
_@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/'? '@_
  † In Memoriam † maandag 14 maart 2011 @ 16:11:32 #205
91830 MaximusTG
pi_94097650
Zou best graag zo'n standmixer willen hebben, maar ja.. Die zijn zo duur..
Overigens was ik een tijdje terug bij mn ouders, en mn vader leek een leemoventje wel leuk :p. Dus wie weet, kan ik hen mooi als proefkonijnen gebruiken. Naja, eerst maar eens afstuderen :(.
pi_94098733
quote:
Op maandag 14 maart 2011 16:11 schreef MaximusTG het volgende:
Zou best graag zo'n standmixer willen hebben, maar ja.. Die zijn zo duur..
Overigens was ik een tijdje terug bij mn ouders, en mn vader leek een leemoventje wel leuk :p. Dus wie weet, kan ik hen mooi als proefkonijnen gebruiken. Naja, eerst maar eens afstuderen :(.
Doe gewoon net als ik en vraag voor je afstuderen een kitchenaid :D
Tonight I think I'll walk alone
I'll find my soul as I go home
  maandag 14 maart 2011 @ 16:43:10 #207
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_94099324
Ik heb geloof ik nog ergens een broodoven staan, zit vast ook een kneedfunctie in. :D
  maandag 14 maart 2011 @ 19:27:06 #208
158136 Joooo-pi
Do you want a balloon...
pi_94107079
Ik heb zo'n pizzasteen van Jamie Oliver besteld *O*
heitieh
pi_94131142
quote:
99s.gif Op maandag 14 maart 2011 19:27 schreef Joooo-pi het volgende:
Ik heb zo'n pizzasteen van Jamie Oliver besteld *O*
Ik ben benieuwd naar je ervaringen ermee. Ik zit er ook over te twijfelen. Maar ja ik heb al genoeg van die keukenspullen, dus om er nou nog meer bij te kopen.... Dan wil ik wel eerst even weten of het echt goed werkt.
  dinsdag 15 maart 2011 @ 08:34:54 #210
158136 Joooo-pi
Do you want a balloon...
pi_94131178
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 maart 2011 08:32 schreef Stansfield het volgende:

[..]

Ik ben benieuwd naar je ervaringen ermee. Ik zit er ook over te twijfelen. Maar ja ik heb al genoeg van die keukenspullen, dus om er nou nog meer bij te kopen.... Dan wil ik wel eerst even weten of het echt goed werkt.
Dat is bij mij ook wel zo, maar voor die 15 euro kon ik het niet laten.

Het is toch een beetje de hobby om de pizza steeds beter te krijgen :D
heitieh
  dinsdag 15 maart 2011 @ 18:45:23 #211
306609 Zoheetik
Zo heet ik dus.
pi_94152976
Precies, hobby. En oefening baart kunst :D.

Kan ook een stuk glad graniet als pizzasteen dienen? Niet dat de gladde kant dan vocht opneemt... Maar zou dat werken?

Geen verstand van stenen hier :D. Hoewel graniet is misschien geen handige oplossing, omdat 't nog wel duur is. Ik wil iets voor ongeveer 10 pleuro hihihi. Vraag ik iets onmogelijks? :')
  dinsdag 15 maart 2011 @ 18:57:06 #212
158136 Joooo-pi
Do you want a balloon...
pi_94153487
De pizzasteen is binnen :P

Waarschijnlijk zaterdag uitproberen. :9
heitieh
pi_94155487
Net weer pizza gemaakt. Wederom superlekker. Ik heb alleen elke keer ruzie met deeg dat ingevroren is geweest. Het wordt heel stevig (stevig als in niet-soepel) en het blijft aan m'n handen plakken. Een beetje kauwgomachtig. Het lukt wel om er een pizza mee te maken, maar echt lekker gaat dat niet, smaak is overigens prima. Met het deel wat niet ingevroren is geweest, gaat het prima, niks op aan te merken.

Iemand een idee wat ik daar aan kan doen? Bloem toevoegen helpt niet tegen de plakkerigheid en daar wordt het alleen maar nog steviger van.
*Kleine muisjes hebben kleine wensjes; beschuitjes met gestampte mensjes*
  dinsdag 15 maart 2011 @ 19:55:55 #214
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_94156843
Vandaag pizzadag :P ik was ook al bezig, had het receptje uit de op gemaakt en vanaf 16.45 lag het te rijzen tot net voor 7, toen verdeeld en meteen gebruikt en moet zeggen, heerlijk!
Had mijn oven op 300, bak het met een bakpapiertje eronder op de gloeiende ijzeren plaat (we; dikke plaat) en moet zeggen voor een 2e keer waren ze heerlijk!, mooie korst, niet te mega crispy precies goed, en super leuk om te doen en och tis zo gemaakt eigenlijk.
Dit blijft dus met regelmaat terugkomen vrees ik hehe.
Ik zou ook graag een steen willen, had laatst al wat zaakjes bezocht van tuincentrum tot tegelhandel naar kookwinkels... maar valt me vies tegen, ik denk dat ik voor die steen uit (wat is het> duitsland die site? ) ga dat lijkt me nog de beste optie.
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
  dinsdag 15 maart 2011 @ 20:00:22 #215
158136 Joooo-pi
Do you want a balloon...
pi_94157142
Hoeft niet in Duitsland, zie deze post.

Die heb ik ook besteld. Ik heb em nog niet geprobeerd :)
heitieh
  † In Memoriam † dinsdag 15 maart 2011 @ 20:03:40 #216
91830 MaximusTG
pi_94157345
Ja pfff, dat stelt dus niks voor dat steentje (nofi). Persoonlijk vind ik dat zonde van het geld. Voor relatief weinig meer heb je een veel dikkere steen die echt van chamotteklei is!
Hier is ook een NLse site: http://www.3-2-1-pizza.eu/index.html?target=front.html&lang=nl
  dinsdag 15 maart 2011 @ 20:10:45 #217
158136 Joooo-pi
Do you want a balloon...
pi_94157809
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 maart 2011 20:03 schreef MaximusTG het volgende:
Ja pfff, dat stelt dus niks voor dat steentje (nofi). Persoonlijk vind ik dat zonde van het geld. Voor relatief weinig meer heb je een veel dikkere steen die echt van chamotteklei is!
Hier is ook een NLse site: http://www.3-2-1-pizza.eu/index.html?target=front.html&lang=nl
't is maar ¤15,00 ;)
heitieh
  dinsdag 15 maart 2011 @ 20:27:05 #218
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_94158982
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 maart 2011 20:03 schreef MaximusTG het volgende:
Ja pfff, dat stelt dus niks voor dat steentje (nofi). Persoonlijk vind ik dat zonde van het geld. Voor relatief weinig meer heb je een veel dikkere steen die echt van chamotteklei is!
Hier is ook een NLse site: http://www.3-2-1-pizza.eu/index.html?target=front.html&lang=nl
Ja zoiets lijkt me wel wat, maar dat heb ik ergens anders gezien voor nog veel minder.. exact zelfde steen, maar kom niet meer op die sit ff zo snel.
nu komt het toch op 60 euro.. en ik dacht dat ik dan 35 a 40 max kwijt was inclusief verzenden op die andere site.
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
  † In Memoriam † dinsdag 15 maart 2011 @ 20:29:39 #219
91830 MaximusTG
pi_94159198
Ja, je hebt gelijk, die NLse is veel duurder! Dat was dan www.pizzastein.com.
Daar is een pizzasteen met twee schieters en een snijder 31,90 + 11,50 verzendkosten.
Maar voor meer stenen kost het nog maar 3 euro extra verzendkosten (tot 4 stenen). Dus misschien iets om samen met wat mensen te bestellen.
  dinsdag 15 maart 2011 @ 20:32:24 #220
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_94159432
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 maart 2011 20:29 schreef MaximusTG het volgende:
Ja, je hebt gelijk, die NLse is veel duurder! Dat was dan www.pizzastein.com.
Daar is een pizzasteen met twee schieters en een snijder 31,90 + 11,50 verzendkosten.
Maar voor meer stenen kost het nog maar 3 euro extra verzendkosten (tot 4 stenen). Dus misschien iets om samen met wat mensen te bestellen.
Thanks
Ja dat is hem *O* en bizar eigenlijk dat verschil he?
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
  † In Memoriam † dinsdag 15 maart 2011 @ 20:47:48 #221
91830 MaximusTG
pi_94160667
Ja, stond er van te kijken :P. Had die 1-2-3 al vaker gezien, dacht dat het hetzelfde bedrijf was :p.
Heb er zelf ook een van pizzastein, bevalt goed :). Had laatst dus die plaatpizza gemaakt; nou, dat verschil proefde je goed (ergens goed, anderszins jammer :p). Veel slapper, omdat de bodem niet genoeg warmte krijgt. Nu twijfel ik heel erg of ik voor de groep waar ik pizza voor ga bakken losse of toch een plaatpizza ga bakken.. Denk iig voorbakken met alleen een beetje tomatensaus.
  dinsdag 15 maart 2011 @ 21:42:05 #222
117107 MarcoD
.........
pi_94165116
Ik had vorig jaar mei bij 3-2-1 een pizzasteen + scheppen besteld en toen was ik 50 euro kwijt met 2 scheppen en verzending. Het is trouwens echt aan te raden zo'n steen, zeker als je ook veel broden maakt het is gewoon zoveel beter en dus zeker het geld waard en daarnaast gaat de steen (als je deze niet laat vallen) heel wat jaartjes mee!
If You're Not Moving Forwards, You're Moving Backwards
pi_94165268
Hier waren de pizza's zaterdag weer :9
Het deeg was superzacht en goed te vormen!
  † In Memoriam † dinsdag 15 maart 2011 @ 23:08:47 #224
91830 MaximusTG
pi_94172321
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 maart 2011 19:34 schreef Naamah het volgende:
Net weer pizza gemaakt. Wederom superlekker. Ik heb alleen elke keer ruzie met deeg dat ingevroren is geweest. Het wordt heel stevig (stevig als in niet-soepel) en het blijft aan m'n handen plakken. Een beetje kauwgomachtig. Het lukt wel om er een pizza mee te maken, maar echt lekker gaat dat niet, smaak is overigens prima. Met het deel wat niet ingevroren is geweest, gaat het prima, niks op aan te merken.

Iemand een idee wat ik daar aan kan doen? Bloem toevoegen helpt niet tegen de plakkerigheid en daar wordt het alleen maar nog steviger van.
Kun je anders eens precies omschrijven wat je doet vanaf het moment dat je het deeg voor de eerste keer maakt (dus kneden, rijzen, hoe vaak rijzen, wanneer ingevroren, waarin ingevroren, hoe ontdooien, en hoe lang daarna rijzen etc.). Overigens lijkt bloem me toch prima tegen plakkerigheid? Je moet het er niet doorheen kneden nee, alleen erover heen, in kleine hoeveelheden tegelijk.
  woensdag 16 maart 2011 @ 11:40:47 #225
306609 Zoheetik
Zo heet ik dus.
pi_94185465
Hmm ja is natuurlijk wel beter een echte pizzasteen te kopen. Je kunt er vanalles op bakken en gaat jaren mee. Dan nog de verzendkosten delen :D. Ofwel meerdere bestellen met een paar menschen. Maar dat is alleen maar handig met mensen uit de buurt anders betaal je alsnog verzendkosten :P.

Dus, iemand uit Twente die een pizzasteen wil?
  woensdag 16 maart 2011 @ 11:55:32 #226
306609 Zoheetik
Zo heet ik dus.
pi_94185936
Oh wat ook schijnt te kunnen is een terracotta onderschaal van 't tuincentrum. Nadeel is de opstaande rand maar als je 'm op de kop kan gebruiken is er weer niks aan de hand...
  woensdag 16 maart 2011 @ 12:00:19 #227
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_94186079
Ik speel vanavond vals, er zaten twee pizza bodems en een potje saus in t kerst pakket, die gaan we vanavond op maken. Het zal mij benieuwen of t een beetje te eten is!
  † In Memoriam † woensdag 16 maart 2011 @ 12:24:42 #228
91830 MaximusTG
pi_94186830
"woensdag 16 maart 2011" <-> "kerstpakket" :+ .
Gek idee altijd, dingen die zo lang houdbaar zijn..
Zo was ik altijd in de veronderstelling dat kerststollen heel lang meegingen. Krijg er altijd een met kerst op het werk, maar weet nooit wanneer ik em op moet eten. Hij lag een beetje op een plek waar ik niet vaak kom. Was ie toch niet onbeperkt houdbaar :+ .

Bij ons staan de mini-pizzaballen alweer in de koelkast!
pi_94189224
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 maart 2011 23:08 schreef MaximusTG het volgende:

[..]

Kun je anders eens precies omschrijven wat je doet vanaf het moment dat je het deeg voor de eerste keer maakt (dus kneden, rijzen, hoe vaak rijzen, wanneer ingevroren, waarin ingevroren, hoe ontdooien, en hoe lang daarna rijzen etc.). Overigens lijkt bloem me toch prima tegen plakkerigheid? Je moet het er niet doorheen kneden nee, alleen erover heen, in kleine hoeveelheden tegelijk.
Oke, komt ie. Ik gebruik het eerste recept uit de OP. Kneed een minuut of twintig, laat het dan rijzen, kneed het nog een keer door en maak twee bolletjes. Beide gaan in diepvrieszakjes de koelkast in. Ene bolletje gebruik ik een dag of paar dagen later en is perfect, ook om mee te werken. Bolletje 2 gaat na een paar dagen koelkast naar de vriezer. Als ik 'm wil gebruiken laat ik het ontdooien in de koelkast, en een uurtje voor gebruik haal ik het eruit om op kamertemperatuur te komen. Dan plakt het dus heel erg aan m'n handen, wat vervelend is met doorkneden, en het is heel hard/stevig. Echt een beetje kauwgomachtig.
*Kleine muisjes hebben kleine wensjes; beschuitjes met gestampte mensjes*
  † In Memoriam † woensdag 16 maart 2011 @ 14:11:31 #230
91830 MaximusTG
pi_94190646
Hmm, je zou eens kunnen proberen om het deeg in te vriezen meteen na de eerste rijs. Dus je maakt het deeg, laat het rijzen, vormt er ballen van, en dan laat je ze of in de koelkast rijzen of je vriest ze in. Als je ze dan wil gebruiken haal je ze de dag ervoor uit de koelkast en laat ze ontdooien/rijzen in de koelkast en gebruik je ze de dag erop of nog een dag later. In beide gevallen nog steeds eerst een uurtje of langer buiten de koelkast op temperatuur laten komen.

Ik denk dat het dus mis gaat bij het invriezen als het deeg eigenlijk al klaar is met rijzen. Als je het juist invriest omdat je het deeg dan 'meteen' kan gebruiken kan je denk ik beter de pizza's zelf invriezen.
pi_94192764
Goeie! Ga ik proberen!
*Kleine muisjes hebben kleine wensjes; beschuitjes met gestampte mensjes*
pi_94198869
Zou zo'n pizzasteen ook kunnen in een combi-oven? Of heeft dat geen zin?
Dan bedoel ik niet dat ik de steen leg op het draairooster, maar op een rooster dat je er in schuift. Zoals deze universeel rooster. Op de inschuifbakplaat lijkt me niet zo handig.
pi_94199155
quote:
1s.gif Op woensdag 16 maart 2011 17:13 schreef tikaa het volgende:
Zou zo'n pizzasteen ook kunnen in een combi-oven? Of heeft dat geen zin?
Dan bedoel ik niet dat ik de steen leg op het draairooster, maar op een rooster dat je er in schuift. Zoals deze universeel rooster. Op de inschuifbakplaat lijkt me niet zo handig.

Bij de gebruiksaanwijzing op internet staat dat het niet kan.
pi_94199276
Jammer. Ik had gehoopt dat het wel mogelijk zou zijn als ik alleen de ovenfunctie aanzet.
pi_94201040
Ik heb na de mislukking met Jumbo pizzamix van vorig topic, dit keer voor het eerst zelf mijn deegmengsel gemaakt. Nu had ik enorme moeite in de supermarkt gist te vinden. Niet te vinden bij het bakmeel en dergelijke. Uiteindelijk bedacht dat dat spul misschien wel koud moest staan, en toen een blokje van 42 gram gist (42? :?) gevonden bij het bladerdeeg in blik in het koelvak. Heb ik dus dat maar meegenomen.

Ik begin dus te mengen volgens het recept in de OP. Doe ik het gist in het water, staat er "laat een kwartiertje borrelen" ... :? Dat borrelde bij mij heul niet :p Op het pakketje staat bakkersgist, en in de beschrijving zie ik nu "instant gist" staan. Heb ik dus nog de verkeerde gehaald ook. Nu heb ik dus twee vragen. Ten eerste: waar vind ik in hemelsnaam instant gist als de lokale Jumbo (grootste supermarkt van de stad) het niet heeft (en in welk vak moet ik het zoeken)? En de tweede: is het deegmengsel met verkeerde gist dat nu in de koelkast staat wel geschikt voor de pizza van morgenavond?
  woensdag 16 maart 2011 @ 18:08:50 #236
306609 Zoheetik
Zo heet ik dus.
pi_94201439
Instant gist ligt bij de zoete bakspullen. Het zijn zulke zakjes:

Iets groter dan theezakjes.

---

Ik heb een pizza met jonge Edammer kaas en een klein beetje mozzarella. Lekker :D.
  woensdag 16 maart 2011 @ 19:19:26 #237
158136 Joooo-pi
Do you want a balloon...
pi_94204987
Ik heb gist bij de molenaar (we hebben een molen in de buurt :D ) gehaald.

11g per zakje. Ik gebruik daarvan de helft per recept (2 pizza's)
heitieh
pi_94215736
quote:
1s.gif Op woensdag 16 maart 2011 17:59 schreef Pulsy het volgende:
Ik heb na de mislukking met Jumbo pizzamix van vorig topic, dit keer voor het eerst zelf mijn deegmengsel gemaakt. Nu had ik enorme moeite in de supermarkt gist te vinden. Niet te vinden bij het bakmeel en dergelijke. Uiteindelijk bedacht dat dat spul misschien wel koud moest staan, en toen een blokje van 42 gram gist (42? :?) gevonden bij het bladerdeeg in blik in het koelvak. Heb ik dus dat maar meegenomen.

Ik begin dus te mengen volgens het recept in de OP. Doe ik het gist in het water, staat er "laat een kwartiertje borrelen" ... :? Dat borrelde bij mij heul niet :p Op het pakketje staat bakkersgist, en in de beschrijving zie ik nu "instant gist" staan. Heb ik dus nog de verkeerde gehaald ook. Nu heb ik dus twee vragen. Ten eerste: waar vind ik in hemelsnaam instant gist als de lokale Jumbo (grootste supermarkt van de stad) het niet heeft (en in welk vak moet ik het zoeken)? En de tweede: is het deegmengsel met verkeerde gist dat nu in de koelkast staat wel geschikt voor de pizza van morgenavond?
Verse gist is prima, lekker! Wel ongeveer het dubbele qua gewicht nemen. Als het niet gaat schuimen, probeer eens een beetje suiker in het water op te lossen, dan heeft de gist wat voeding.

Edit: ik zie nu dat je het deeg al hebt gemaakt. Rees het wel voldoende? Dan gewoon gebruiken. Anders zou je kunnen proberen het deeg wat langer de tijd te geven om volume te krijgen. Maar je deegje zou opzich goed bruikbaar moeten zijn hoor!

[ Bericht 6% gewijzigd door mjan op 16-03-2011 22:29:21 ]
Tonight I think I'll walk alone
I'll find my soul as I go home
  † In Memoriam † donderdag 17 maart 2011 @ 00:10:02 #239
91830 MaximusTG
pi_94222164
quote:
Op woensdag 16 maart 2011 19:19 schreef Joooo-pi het volgende:
Ik heb gist bij de molenaar (we hebben een molen in de buurt :D ) gehaald.

11g per zakje. Ik gebruik daarvan de helft per recept (2 pizza's)
Laat me raden, zakjes van Bruggeman zeker?

Die 42g is een overblijfsel van vroeger. Gist werd in die hoeveelheid verdeeld. Dat noemen ze in Duitsland een würfel hefe.
  donderdag 17 maart 2011 @ 08:25:30 #240
158136 Joooo-pi
Do you want a balloon...
pi_94227100
quote:
1s.gif Op donderdag 17 maart 2011 00:10 schreef MaximusTG het volgende:

[..]

Laat me raden, zakjes van Bruggeman zeker?

....
Zou kunnen. Ik weet het niet uit m'n hoofd.

Ik weet wel dat er 2 soorten waren, waar ik het verschil niet tussen zag :P
heitieh
  donderdag 17 maart 2011 @ 15:15:03 #241
306609 Zoheetik
Zo heet ik dus.
pi_94240068
Blauw zakje?
pi_94262815
Hier liggen ook nog wat bolletjes deeg in de koeling sinds vanmiddag. Ik denk dat ik ze zondag pas ga gebruiken, ik heb er nu al zin in.
Ik ga hier ook eens bij de Jumbo kijken of ze vers gist hebben. Lijkt me ook wel weer eens leuk om te kijken hoe dat smaakt.
Suiker en melk is voor mensen die geen koffie lusten
pi_94266750
Yes, pizza oven komt eraan, de nieuwe bestron word de mijne :)
  vrijdag 18 maart 2011 @ 00:09:28 #244
306609 Zoheetik
Zo heet ik dus.
pi_94271886
Hm als ik een bolletje uit de koelkast haal en dan opbol zitten er harde stukjes in.
Ik doe ze in een ingevet boterhamzakje, dat ging voorheen goed, maar nu komen er harde stukken in van ik denk te koude olijfolie...

Iemand tips?
pi_94277012
Hier zijn de pizzaatjes naar binnen gewerkt :D Werkte prima met dat niet-instant-gist-spul, het deeg was makkelijk dubbel zo groot geworden in de koelkast.

Vriendin en ik konden niet beslissen wat het zou worden, dus hebben we er maar minipizza's van gemaakt met vanalles erop. Eerst een grote hawai van 1/3de van het deeg, en van de rest vier kleintjes. Voor de saus had ik gewoon een pakje gezeefde tomaten genomen en daar wat knoflook en vier soorten kruiden doorheen gegooid.

Het uitrollen van de pizzabodem heeft me wel nog veel moeite gekost. De eerste klomp deeg bleef hard aan de deegrol plakken, en ik heb er veel te veel mee lopen klooien en kneden voor het de oven in ging, en er alle luchtigheid weer uitgedrukt. Het gevolg was dat het een hele dunne, harde koek geworden was. De saus was wel okee, maar daar zit nog een hoop ruimte voor verbetering. Hamblokjes, mozarella en ananas maakten het een doorsnee hawai pizza. Lekker, maar dat vind ik van de hawai pizza uit het diepvriesvak van de supermarkt ook. Ik vond m niet zo heel bijzonder dus.

Daarna werd het beter. Ik had door dat ik gewoon wat bloem op de deegrol moest gooien, en meteen gaan rollen, niet gaan kneden en duwen. Twee luchtige bodems, eentje met tomatensaus en mozarella en verse basilicumblaadjes, en eentje met hele kleine plakjes salamiworst, champignons, hamblokjes, mozzarella en tomatensaus. Een minimale en een overvolle dus, en allebei heerlijk! Vooral die minimalistische verbaasde me, normaal ben ik wel van het rijkelijk belegd maar dit was echt heel lekker :D

Voor de laatste twee mini's ben ik voor een hamblokjes, saus, mozarella en schijfjes verse tomaat gegaan. Ook erg lekker, maar niet beter dan die vorige met vlees, en de laatste is een kopie van die minimale geworden omdat die zo erg beviel. Heerlijk!

Wat ik nu wel heb, is heel veel toppings in mijn koelkast. Ik had er nooit zo bij stilgestaan, maar eigenlijk ligt er niet zo veel op een pizza. Ik heb nu een bakje champignons waar er maar 1 uit gebruikt is, een blik ananas waar 1 schijfje uit opgegeten is, een doosje mini-worstjes waar er maar 3 uit gegaan zijn, een pak hamblokjes (de enige die op ging, maar het was een duo pak :S), en een hele struik verse basilicum... En dan heb ik nog niet eens die set van drie paprika's gekocht die ik er eigenlijk ook op wilde hebben. Hoe doen jullie dat dan? Gelijk een week lang alleen pizza eten?

Voor volgende keer (die komt er nu wel zeker!) ga ik voor meer soorten kaas en een "echt" sausrecept, moet ie nog beter worden! Gelijk ook eens zoeken naar die instant gist :)
pi_94278661
Klinkt goed pulsy!
Wat je met de restjes kan doen:
Champignons kunnen wmb overal bij: pasta, aziatische gerechten, in de stoof en de sauzen en soepen...
Ananas is lekker op een tosti, met pittige kip en rijst, of door de yoghurt.
Hamblokjes kan je ook in pastagerechten gebruiken, of bijv. met nasi goreng.
Basilicum zou ik ook in pasta gebruiken, of je doet het door de zelfgemaakte pesto :)
Hoop dat je zo wat ideetjes opdoet.
  vrijdag 18 maart 2011 @ 09:09:23 #247
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_94279004
Vervang die hamblokjes door een paar plakken rauwe ham :9
  vrijdag 18 maart 2011 @ 10:46:37 #248
158136 Joooo-pi
Do you want a balloon...
pi_94281933
Als ik nou morgen pizza met blokjes kip wil maken, moet ik die kip dan eerst in de pan bakken, of bakt het genoeg in de oven?
heitieh
  vrijdag 18 maart 2011 @ 10:54:07 #249
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_94282207
quote:
99s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 10:46 schreef Joooo-pi het volgende:
Als ik nou morgen pizza met blokjes kip wil maken, moet ik die kip dan eerst in de pan bakken, of bakt het genoeg in de oven?
Wat voor stuk kip?
  † In Memoriam † vrijdag 18 maart 2011 @ 11:16:25 #250
91830 MaximusTG
pi_94282982
Ligt aan je oven. In een echte pizzaoven wordt de pizza zo kort gebakken dat de kip van binnen nog rauw kan zijn. Maar ik zou de kip gewoon garen van te voren. Je zou em kunnen pocheren in de bouillon, of in bbqsaus.
  zaterdag 19 maart 2011 @ 09:44:08 #251
158136 Joooo-pi
Do you want a balloon...
pi_94325898
quote:
2s.gif Op donderdag 17 maart 2011 15:15 schreef Zoheetik het volgende:
Blauw zakje?
Het is Bruggeman idd. Is dat goed? :P
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 11:16 schreef MaximusTG het volgende:
Ligt aan je oven. In een echte pizzaoven wordt de pizza zo kort gebakken dat de kip van binnen nog rauw kan zijn. Maar ik zou de kip gewoon garen van te voren. Je zou em kunnen pocheren in de bouillon, of in bbqsaus.
Pocheren :+

Dat ga ik dan maar proberen, vanavond. Voor de eerste keer :X
heitieh
  woensdag 23 maart 2011 @ 17:04:54 #252
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_94516950
Gisteren voor het eerst zelf een pizza gemaakt. Uiteraard op de BBQ met een pizzasteen op een Weber keteltje (OTG57). Ik vond het resultaat verbluffend lekker, vooral de korst. Uiteraard had ik er weer veel te veel op gedaan, dus dat ga ik de volgende keer anders doen. Als deeg een kant en klare deeg van de jumbo gebruikt. Pastasaus was simpelweg een blik gepelde tomaten, 2 tenen knoflook en veel Italiaanse kruiden. BBQ flink opgestookd en branden die hap. Resultaat was een heerlijke pizza met teveel beleg, dus we zaten erg snel vol. Qua uiterlijk was hij ook niet moeders mooiste.. Maar erg tevreden met deze eerste keer en zeker voor herhaling vatbaar!!

Lang verhaal hier











Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
pi_94656235
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2011 08:48 schreef MevrouwPuff het volgende:
Wat je met de restjes kan doen:[...]
Is nog best goed gelukt zo. De basilicum is half over de spaghetti heen gegaan, en de rest was helaas een paar dagen later al verdord. De mozzarella is ook in die spaghetti beland, best een goeie combinatie trouwens. De tomatensaus is gewoon weggegooid, dat was een half pak gezeefde tomaten van 27 cent met wat kruiden erin, dus niet zo heel boeiend. De hamblokjes zijn in een omelet gegaan, net als de helft van de overige champignons. De andere helft heeft men vriendin rauw opgesnoept o.O Bedankt voor de tips! :)
pi_94759881
Ik meld me. Op marktplaats een tweedehands bestron 9016 gekocht voor 8 euri. Hij ziet er helemaal nieuw uit, ben er superblij mee.



En mijn eerste deegje is net aan het rijzen. Heb niet een recept van hier gebruikt (zag dit topic later pas), maargoed op hoop van zegen :). Zie toch dat je het eerst een paar keer moet proberen.



Als ik morgen geen pics post, zijn de pizza's mislukt :P
Wordt de bestron warm aan de onderkant (moet hij op een houten plank of zoiets staan??)
  † In Memoriam † dinsdag 29 maart 2011 @ 14:42:05 #255
91830 MaximusTG
pi_94761782
Nou, daar kan je dan geen buil aan vallen nee! Voor 8 euro wil ik er ook wel zo een ;). Welk recept heb je nu gebruikt dan? Al ideeen wat je voor saus/toppings gaat gebruiken?
Mocht je je nog afvragen hoeveel deeg je per pizza nodig hebt kan je met wat gemeet (van de steen) en gereken (mbv de dough tool : http://pizzamaking.com/dough_calculator.html) wel uitkomen.

Zoals ik al in mn topic over koken voor 11 man geschreven had, was dat een succes. Heb daar dus ook pizza gemaakt. Vorig jaar had ik voor ieder losse pizza's gebakken/orders opgeschreven wat betreft toppings, en dat was me toch een beetje teveel werk. Daarom had ik dit jaar bedacht om plaatpizza's te maken. Ik had toch 2 ovens. Had mn rolmaat meegenomen, en heb mn eigen recept gewoon geschaald naar het oppervlak. Vervolgens er van uit gegaan dat mn vriendin en ik meestal wel 3 pizza's eten met zn tweeen (conservatief belegd) en zo op een getal uitgekomen voor de hoeveelheid deeg. Dit deeg in twee kommen gemaakt. Ruim tijd voor autolyse genomen. Doordat het gewone goedkope tarwebloem was, was het deeg van zichzelf al wat droger dan normaal. Beetje met de hand gekneed en toen met een mixer, langzaam. Opgebold en in de ingevette kommen een dag in de koelkast.
Dag erop 2 uur voor tijd eruit gehaald, elke bol in 5en, en laten rijzen, afgedekt. Saus gemaakt. (helaas had de boodschappenploeg 4 ipv 8 blikken gepelde tomaten gehaald, maar wel extra tomatenpuree) Heb nog geprobeerd wat te maken van die puree icm wat water, kruiden, ketchup, maar ik ging er persoonlijk van over mn nek.
Pizza's met de hand gevormd, met saus ingesmeerd (zeer weinig, moest zuinig zijn) en een paar minuten voorgebakken. Daarna eruit en door de rest laten beleggen. Wat sommige mensen er veel opgooien! Hele zakjes geraspte kaas, handen vol mozzarella..
Maar ze waren wel erg lekker!
pi_94762601
Dat is echt leuk zo met z'n allen pizza maken. Wij hadden ook al zoiets van met kinderen & pizza maken en daarna gaan gamen ofzo :). Ik ga dat ook een keer proberen, het langzame rijzen van deeg. Heb een keer deeg ingevroren en daarna was het veel elastischer.

Het recept had ik hiervandaan: http://klarykoopmans.blogspot.com/2006/10/lucht-en-geduld-de-beste-pizza.html

Qua toppings vind ik dun gesneden champs altijd lekker (die dan een beetje indrogen) en sucuk (turkse worstjes). En kaas. Voor de saus neem ik voor nu even een pot kant&klaar. Het blijft proberen vandaag. Als het goed lukt, ga ik ook m'n eigen saus maken, heb hier al wat lekkere recepten gezien.

Deze worstjes:
pi_94762784
Afgelopen weekend voor het eerst ook de bodems met de hand gevormd. Wat een verschil met de deegroller. :D Dit gaf echt een veel beter resultaat!
Al waren ze nog niet helemaal mooi rond, maar dat komt nog wel. :P
Wer lesen kann, ist klar im Vorteil.
  † In Memoriam † dinsdag 29 maart 2011 @ 16:03:08 #258
91830 MaximusTG
pi_94764843
Precies, oefening baart kunst ;).

@mascarpone:
Pizza's zullen vast lekker smaken, maar dat ze dat het beste thuispizzarecept noemt.. :p. Oke, de hoeveelheid water kan variëren, maar 150-300 ml is wel een heel grote marge. Hoeveel heb jij uiteindelijk gebruikt? Vind er ook wel erg veel suiker ingaan. Dat is juist zonde, omdat ze het wel in de koelkast zet, om 'langzaam' te rijzen. Terwijl de gist juist erg actief wordt door die warmte en suiker.
pi_94772899
Pizza's waren heerlijk. Voor het eerst dat ik bubbels zag in het deeg. Maaar, top! Bijna zoals bij de pizzaria. :Y)
Geen idee hoeveel water, heb het op gevoel gedaan. Het deeg was van alles, maar zeker niet elastisch. En ik had minder suiker idd. Dus met veel wurgen de eerste met de hand gedaan, stond eerder in dit topic. Maar ik vond de onderkant toch te dik dus de tweede met de deegroller gedaan. Volgende keer beter deeg (hoewel de smaak goed was) :P
Er is uiteindelijk pikante bolognesesaus, champignons, suclum, veel knoflook en kaas. Heerlijk!
Oven moet ik nog leren (de ene kant was verbrand en de andere mocht nog even) en volgende keer neem ik het recept van maximusTG
En foto's komen nog, zit nu in m'n after-pizza :)

Oh, super cool om je eigen pizza te maken, voel me net een pro nu
  dinsdag 29 maart 2011 @ 19:36:40 #260
306609 Zoheetik
Zo heet ik dus.
pi_94774023
quote:
99s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 09:44 schreef Joooo-pi het volgende:

[..]

Het is Bruggeman idd. Is dat goed? :P

[..]

Ja hoor, prima, gebruik ik ook altijd.
  dinsdag 29 maart 2011 @ 19:44:51 #261
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_94774462
Is het vandaag pizza dag ofzo, hier ook al pizza;s gemaakt :P
En er zullen nog vele volgen, vind het heerlijk en elke keer lukt het weer wat beter.
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
  zondag 3 april 2011 @ 20:35:20 #262
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_94993197
Voor:

na:

Eerste rondje in mn nieuwe bestron :D het ging niet vlekkeloos maar het was erg lekker! En al doende leert men... ;)
pi_94993274
oh, hier ook maar even:

Pizza 1: tomatensaus, mozarella, gorgonzola, spinazie, rode ui, wat champs en wat vers geraspte grana padano


Pizza 2: tomatensaus, mozarella, salami, gele paprika, rode ui, champignons en ook vers geraspte grana padano


wordt tijd om meer te gaan variëren, maargoed, dit zijn zulke lekkere combinaties :@ :9
Ja doei.
  zondag 3 april 2011 @ 22:13:00 #264
335357 HenkvonAnnie
Barplakkert
pi_95000946
Ziet er allemaal heerlijk uit hier, krijg spontaan zin om een plaatpizza'tje in elkaar te gaan schroeven :D
Bis vincit, qui se vincit in victoria.
pi_95001089
Hmm, binnenkort even weer pizza maken!

En eens wat nieuwe toppings proberen, alleen nog verzinnen wat :)
  † In Memoriam † maandag 4 april 2011 @ 14:01:17 #266
91830 MaximusTG
pi_95021734
Hier wordt er woensdag weer pizza gebakken! Is alweer een tijdje geleden dat ik pizza op de steen gebakken heb. Mijn favoriete topping-combinatie is een beetje tomatensaus, salami, rode paprika, champignons, ui en dunne ringetjes rode peper.
pi_95038775

Creatie van gister
Hij was superlekker! :9
  maandag 4 april 2011 @ 22:03:39 #268
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_95047485
Wat een prachtige pizza's allemaal :o! krijg er trek van!

Ik heb vanmiddag een pizzadeeg gedraaid enne na de 1e rijs (hij rees letterlijk onder mijn beslagkom uit _O- ) staat ie in 2 porties verdeeld in de koelkast, heb er dit keer wat rozemarijn aan toegevoegd.
Dinsdag wordt de pizza dag tegenwoordig :P dus morgen heerlijk aan de bak.
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
  dinsdag 5 april 2011 @ 16:45:34 #269
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_95076120
En mijn pizzadeegje (met kruiden) die ik gister gemaakt heb staat ff bij te komen om vervolgens zo lekker belegd te worden.
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
  dinsdag 5 april 2011 @ 19:19:15 #270
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_95082802







was weer erg mjammie :9
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
  dinsdag 5 april 2011 @ 19:28:54 #271
158136 Joooo-pi
Do you want a balloon...
pi_95083408
Leuke foto's ^O^

:9~
heitieh
  † In Memoriam † dinsdag 5 april 2011 @ 20:29:28 #272
91830 MaximusTG
pi_95087387
Hier staan er ook alweer 4 pizzabolletjes in de koelkast! Morgen 3 bakken, en de 4de met alleen tomatensaus. Die gaat als test gebakken de vriezer in!
pi_95128968
Ik heb ook het recept uit het PDFje gevolgt, alleen ipv instant gist verse gist gebruikt (2,5x hoeveelheid als de instant gist). Ik heb de gist ook op laten lossen in warmig water met suiker en bloem, totdat het ging borrelen

Hij is nu ongeveer 1,5 uur uit de koelkast, maar echt rijzen doet het niet....
Iemand die weet hoe dat komt, of moet ik gewoon nog meer geduld hebben?
  † In Memoriam † woensdag 6 april 2011 @ 18:44:07 #274
91830 MaximusTG
pi_95130200
Hoe lang heeft het deeg in de koelkast gestaan? Hoe koud staat je koelkast. Kortom, wat heb je nu precies gedaan met je deeg? Dit deeg is best nat, waardoor het niet als een bol blijft liggen, en dus uitzakt. Dat maakt niet uit voor het eindresultaat, maar je krijgt een minder 'opbollend' effect zoals je wel eens ziet bij ander deeg.
Zit het in een bakje buiten de koelkast, of afgedekt op het aanrecht? Als het in een doorzichtig bakje zit, zie je dan wel luchtbellen aan de onderkant van het bakje?

Edit:

Kijk, dit is het deeg dat ik gisteravond (rond 1800 uur) in de koelkast heb gezet Dit is ongeveer 1,5x zo groot als dat het in het begin was, en dit is nog zonder dat het uit de koelkast is geweest:




[ Bericht 38% gewijzigd door MaximusTG op 06-04-2011 18:52:38 ]
pi_95130642
Deeg heeft een dag in de koelkast gestaan, net was het 17graden. Ik heb het nu rustig op laten warmen tot 26 graden.
Staat nu afgedekt in de oven op 27graden.

Ik heb net gekeken en het is nu denk ik 1,5x zoveel uitgezet :)
  † In Memoriam † woensdag 6 april 2011 @ 18:56:20 #276
91830 MaximusTG
pi_95130720
Oh, nou, dan denk ik dat je er wel al een pizza van kan bakken hoor :). Als je het veel langer uit de koelkast laat dan wordt het steeds slapper (en dus lastiger te verwerken). Dan zou ik het er nu uithalen, de oven voorverwarmen en gaan bakken. Hoeveel bollen heb je gemaakt?
Ik zou trouwens voor de volgende keer gewoon instant gist gebruiken, dat is betrouwbaarder.

Straks wel foto's posten van het resultaat he!

[ Bericht 5% gewijzigd door MaximusTG op 06-04-2011 19:07:59 ]
pi_95131588
Heb 4 bollen gemaakt, waarvan er 3 in de vriezer liggen.
Het deeg is inderdaad vrij slap nu, en erg kleverig (lastig uitrollen).

Ik ben nog geen echte italiaan dus mijn pizza is niet mooi rond, maar hoop dat ie lekker is!.
Post straks een plaatje.
  † In Memoriam † woensdag 6 april 2011 @ 19:19:06 #278
91830 MaximusTG
pi_95131771
Neeeee! Niet rolllleeeeeeennnnn! :o Bloem eronder, bloem erover (niet té veel), handen beetje bloem. Licht plat drukken (deeg is nu 1,5 cm dik). Hand eronder, andere hand er bovenop, en dan terwijl je het deeg een beetje draait in je handen, steeds eerst de linker, dan de rechter naar boven bewegen. Als het dan wat groter is leg je het weer neer. Beetje meer bloem op je handen, vooral bovenkant. Werk je handen dan weer onder het deeg, en begin in het bovenop je handen langzaam rond te draaien. Werk het met je handen/knokkels groter. Duw je vingers er niet in, dan krijg je gaten/ongelijk verdeeld deeg.
pi_95132119
Ga ik de volgende keer proberen, hij ligt nu al in de oven ;)
  † In Memoriam † woensdag 6 april 2011 @ 19:30:08 #280
91830 MaximusTG
pi_95132982
Prachtig deeg, moet toch een steen kopen ;)
  † In Memoriam † donderdag 7 april 2011 @ 11:08:54 #282
91830 MaximusTG
pi_95159931
Fijn dat het goedgekomen is! Smaakte ie ook lekker?
Hier vanavond ook pizza, heb er nu al zin in!
Mijn deeg is trouwens een stuk meer dan normaal gerezen in de koelkast, en ik denk dat ik wel weet waarom. Normaal gesproken meng ik de ingredienten, behalve een deel van de bloem. Ik pak water dat ik eerst in een beker doe die in de diepvries staa, met zo'n dubbele wand. Daardoor wordt het water ijskoud. Dan laat ik dat 10-15 minuten staan en ga vervolgens kneden met de mixer. Langzaam rest bloem erbij tot deeg klaar is. Dan laat ik dat ook 10-15 minuten staan, en dan verdelen in ballen en in bakjes de koelkast in. Echter maakte ik het deeg dinsdag terwijl ik aan het koken was. Het heeft toen wat langer gestaan waardoor het denk ik wat actiever was voordat het de koelkast inging. Grappig om te zien dat dat nog zo'n effect heeft!
pi_95160607
Hij was heerlijk!

Wat ik me afvraag, kun je ook de pizza laten rijzen, beleggen en daarna invriezen?
Soort van diepvriespizza idee?
  † In Memoriam † donderdag 7 april 2011 @ 11:36:06 #284
91830 MaximusTG
pi_95160914
Nee, dat kan volgens mij niet, omdat dan:

- het deeg te nat wordt
- het deeg verder gaat rijzen tijdens het ontdooien

Wat wel kan (en ik ga proberen) is de pizza vormen, bedekken met alleen tomatensaus, en dan bakken tot de pizza maximaal gerezen is in de oven, maar nog niet bruin is. Dat ga ik dan invriezen, en dan de volgende keer ontdooien, beleggen, en afbakken.
pi_95161049
Goed idee, laat maar even weten hoe het gaat!
Is altijd handig om zon ding in de vriezer te hebben als je een keer echt geen zin hebt in koken.

Maar opzich zou je de piza niet te hoeven ontdooien, maar kun je hem meteen in de oven smijten lijkt me. (Zoals een vieze diepvriespizza)

/Edit
Maakt ook niet uit, ik ga het gewoon proberen ;)
  † In Memoriam † donderdag 7 april 2011 @ 11:43:04 #286
91830 MaximusTG
pi_95161165
Hmm, ja, ik denk dat dat op zich wel kan, omdat het toch om dunne pizza's gaat. Maar als je de pizza een paar minuten van te voren uit de diepvries haalt (terwijl je je verse toppings snijdt) dan is ie al ontdooit als ie de oven ingaat.
Als je de pizza volledig belegd voorbakt en invriest zou ik de oventemperatuur niet te hoog zetten, anders heb je kans dat de rand al helemaal bruin is, voordat de pizza warm is van binnen.
pi_95161391
Ik laat wel even weten hoe het verhaal afloopt. Deeg ligt nu te rijzen in het zonnetje.
  † In Memoriam † donderdag 7 april 2011 @ 19:49:30 #288
91830 MaximusTG
pi_95181873
Nou dit is wat ik vandaag in de vriezer gedaan heb:




En deze heb ik opgegeten:

Had iets langer gemogen, maar vriendin zat al aan haar pizza en vond het zo niet gezellig :p.
Smaakte wel erg goed! Deeg was superzacht. 2 dagen in de koelkast gestaan. Was duidelijk dat er wat minder gist in had gekund omdat het zo lang in de koelkast stond. Maar dat was niet gepland van te voren.
pi_95197995
En bedankt, nu heb ik weer honger. Ik loop even naar de vriezer om er een bolletje uit te halen voor lunchpizza voor morgen. Wat is pizza toch nog steeds een kick ass lekker voedsel.
Suiker en melk is voor mensen die geen koffie lusten
pi_95244879
Morgen weer lekker zelf pizza maken *O*
  zaterdag 9 april 2011 @ 00:04:39 #291
158136 Joooo-pi
Do you want a balloon...
pi_95245373
Zaterdag deeg maken en zondag pizza bakken. *G*
heitieh
  zaterdag 9 april 2011 @ 10:20:22 #292
158136 Joooo-pi
Do you want a balloon...
pi_95251857
heitieh
  zaterdag 9 april 2011 @ 10:25:29 #293
80382 manny
30 is best veel
pi_95251964
Mjam mjam, dat ziet er goed uit allemaal. Leuk topic. Mijn pizza-afwijking is dat ik banaan er erg lekker op vindt, dus als je een keer in een uithoek van je pizza wil experimenteren: ik zeg banaan...
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
pi_95280245
Vanavond gegeten, simpel, maar lekker :) (tomatensaus, champignons, paprika, geraspte kaas en voor mij grillham en voor vriendlief salami erop)



  zondag 10 april 2011 @ 16:35:56 #295
158136 Joooo-pi
Do you want a balloon...
pi_95304937
vanavond pizza :9~
heitieh
  zondag 10 april 2011 @ 20:03:11 #296
158136 Joooo-pi
Do you want a balloon...
pi_95313354
Deze keer echt superbodems *G*





edit: op de foto lijkt het alsof de tweede pizza nog iets langer had gemoeten, maar dat was me niet opgevallen tijdens het eten :D

[ Bericht 39% gewijzigd door Joooo-pi op 10-04-2011 20:08:52 ]
heitieh
pi_95313922
ziet er goed uit! O+
Ja doei.
pi_95407273
Er ligt nu een bol met deeg te rusten voor 1 uur. Wat een kleverige bende was het op het begin, heel mijn handen onder :') Iemand tips hoe je kan zorgen dat je handen nog een beetje schoon blijven?

Ik weet nog niet waar dit heen gaat. Straks wat tomatensaus en kaas erover en daarna nog een pizza met alleen de saus afbakken en dan de diepvries in. Ghehe.
Op zondag 13 januari 2008 23:38 schreef remlof het volgende:
Je blijft me verbazen deepart, wat slik je in godsnaam?
Op maandag 27 december 2010 00:52[/url] schreef remlof het volgende:
Diepzinnige deepart.
pi_95407390
quote:
99s.gif Op dinsdag 12 april 2011 19:30 schreef deepart het volgende:
Er ligt nu een bol met deeg te rusten voor 1 uur. Wat een kleverige bende was het op het begin, heel mijn handen onder :') Iemand tips hoe je kan zorgen dat je handen nog een beetje schoon blijven?
Je handen even door de bloem heen halen :)
pi_95407647
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 april 2011 19:32 schreef Sylvana het volgende:

[..]

Je handen even door de bloem heen halen :)
:@ Dat had ik niet gedaan
Op zondag 13 januari 2008 23:38 schreef remlof het volgende:
Je blijft me verbazen deepart, wat slik je in godsnaam?
Op maandag 27 december 2010 00:52[/url] schreef remlof het volgende:
Diepzinnige deepart.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')