abonnement bol.com Unibet Coolblue
  maandag 14 maart 2011 @ 14:49:09 #201
306609 Zoheetik
Zo heet ik dus.
pi_94094138
Ja punt is dat het wattage niks zegt. Je kunt er ook 600W in gooien en uiteindelijk maar profijt hebben van 200W.

Jammer dat ze bij die van de Hema zo stoer doen met 6 standen. Ik had daar altijd last van bij mijn MP3speler, die kon loeihard... maar zacht ho maar :D.

Maar ja denk dat ik die van de Hema maar koop, 35 euro wat jij zei Maximus is me weer te duur.
  maandag 14 maart 2011 @ 15:03:25 #202
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_94094682
En die turboknop ook altijd :')
  † In Memoriam † maandag 14 maart 2011 @ 15:49:07 #203
91830 MaximusTG
pi_94096643
quote:
2s.gif Op maandag 14 maart 2011 14:49 schreef Zoheetik het volgende:
Ja punt is dat het wattage niks zegt. Je kunt er ook 600W in gooien en uiteindelijk maar profijt hebben van 200W.

Jammer dat ze bij die van de Hema zo stoer doen met 6 standen. Ik had daar altijd last van bij mijn MP3speler, die kon loeihard... maar zacht ho maar :D.

Maar ja denk dat ik die van de Hema maar koop, 35 euro wat jij zei Maximus is me weer te duur.
Nou ja, denk dat het wel een redelijke leidraad is hoor.. Je weet idd niet alles van de motor, maar goed. Blijft dat zo'n mixer niet 'bedoeld' is om er regelmatig deeg mee te kneden. Maar met zo'n nat deeg valt het qua zwaarte wel weer mee voor de mixer. Vraag wordt dan of de mixer van 10 euro meer dan 1/3 van de tijd van die duurdere meegaat ;).
Woensdag komt er een andere vriendin van mijn vriendin eten; Dan worden het weer mini-pizza's!
  maandag 14 maart 2011 @ 15:52:04 #204
306043 tomaat52
Hallo Boppers!
pi_94096765
quote:
1s.gif Op maandag 14 maart 2011 15:03 schreef Erasmo het volgende:
En die turboknop ook altijd :')
Handig, racet de mixer meteen de prullenbak in. :P
_@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/'? '@_
  † In Memoriam † maandag 14 maart 2011 @ 16:11:32 #205
91830 MaximusTG
pi_94097650
Zou best graag zo'n standmixer willen hebben, maar ja.. Die zijn zo duur..
Overigens was ik een tijdje terug bij mn ouders, en mn vader leek een leemoventje wel leuk :p. Dus wie weet, kan ik hen mooi als proefkonijnen gebruiken. Naja, eerst maar eens afstuderen :(.
pi_94098733
quote:
Op maandag 14 maart 2011 16:11 schreef MaximusTG het volgende:
Zou best graag zo'n standmixer willen hebben, maar ja.. Die zijn zo duur..
Overigens was ik een tijdje terug bij mn ouders, en mn vader leek een leemoventje wel leuk :p. Dus wie weet, kan ik hen mooi als proefkonijnen gebruiken. Naja, eerst maar eens afstuderen :(.
Doe gewoon net als ik en vraag voor je afstuderen een kitchenaid :D
Tonight I think I'll walk alone
I'll find my soul as I go home
  maandag 14 maart 2011 @ 16:43:10 #207
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_94099324
Ik heb geloof ik nog ergens een broodoven staan, zit vast ook een kneedfunctie in. :D
  maandag 14 maart 2011 @ 19:27:06 #208
158136 Joooo-pi
Do you want a balloon...
pi_94107079
Ik heb zo'n pizzasteen van Jamie Oliver besteld *O*
heitieh
pi_94131142
quote:
99s.gif Op maandag 14 maart 2011 19:27 schreef Joooo-pi het volgende:
Ik heb zo'n pizzasteen van Jamie Oliver besteld *O*
Ik ben benieuwd naar je ervaringen ermee. Ik zit er ook over te twijfelen. Maar ja ik heb al genoeg van die keukenspullen, dus om er nou nog meer bij te kopen.... Dan wil ik wel eerst even weten of het echt goed werkt.
  dinsdag 15 maart 2011 @ 08:34:54 #210
158136 Joooo-pi
Do you want a balloon...
pi_94131178
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 maart 2011 08:32 schreef Stansfield het volgende:

[..]

Ik ben benieuwd naar je ervaringen ermee. Ik zit er ook over te twijfelen. Maar ja ik heb al genoeg van die keukenspullen, dus om er nou nog meer bij te kopen.... Dan wil ik wel eerst even weten of het echt goed werkt.
Dat is bij mij ook wel zo, maar voor die 15 euro kon ik het niet laten.

Het is toch een beetje de hobby om de pizza steeds beter te krijgen :D
heitieh
  dinsdag 15 maart 2011 @ 18:45:23 #211
306609 Zoheetik
Zo heet ik dus.
pi_94152976
Precies, hobby. En oefening baart kunst :D.

Kan ook een stuk glad graniet als pizzasteen dienen? Niet dat de gladde kant dan vocht opneemt... Maar zou dat werken?

Geen verstand van stenen hier :D. Hoewel graniet is misschien geen handige oplossing, omdat 't nog wel duur is. Ik wil iets voor ongeveer 10 pleuro hihihi. Vraag ik iets onmogelijks? :')
  dinsdag 15 maart 2011 @ 18:57:06 #212
158136 Joooo-pi
Do you want a balloon...
pi_94153487
De pizzasteen is binnen :P

Waarschijnlijk zaterdag uitproberen. :9
heitieh
pi_94155487
Net weer pizza gemaakt. Wederom superlekker. Ik heb alleen elke keer ruzie met deeg dat ingevroren is geweest. Het wordt heel stevig (stevig als in niet-soepel) en het blijft aan m'n handen plakken. Een beetje kauwgomachtig. Het lukt wel om er een pizza mee te maken, maar echt lekker gaat dat niet, smaak is overigens prima. Met het deel wat niet ingevroren is geweest, gaat het prima, niks op aan te merken.

Iemand een idee wat ik daar aan kan doen? Bloem toevoegen helpt niet tegen de plakkerigheid en daar wordt het alleen maar nog steviger van.
*Kleine muisjes hebben kleine wensjes; beschuitjes met gestampte mensjes*
  dinsdag 15 maart 2011 @ 19:55:55 #214
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_94156843
Vandaag pizzadag :P ik was ook al bezig, had het receptje uit de op gemaakt en vanaf 16.45 lag het te rijzen tot net voor 7, toen verdeeld en meteen gebruikt en moet zeggen, heerlijk!
Had mijn oven op 300, bak het met een bakpapiertje eronder op de gloeiende ijzeren plaat (we; dikke plaat) en moet zeggen voor een 2e keer waren ze heerlijk!, mooie korst, niet te mega crispy precies goed, en super leuk om te doen en och tis zo gemaakt eigenlijk.
Dit blijft dus met regelmaat terugkomen vrees ik hehe.
Ik zou ook graag een steen willen, had laatst al wat zaakjes bezocht van tuincentrum tot tegelhandel naar kookwinkels... maar valt me vies tegen, ik denk dat ik voor die steen uit (wat is het> duitsland die site? ) ga dat lijkt me nog de beste optie.
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
  dinsdag 15 maart 2011 @ 20:00:22 #215
158136 Joooo-pi
Do you want a balloon...
pi_94157142
Hoeft niet in Duitsland, zie deze post.

Die heb ik ook besteld. Ik heb em nog niet geprobeerd :)
heitieh
  † In Memoriam † dinsdag 15 maart 2011 @ 20:03:40 #216
91830 MaximusTG
pi_94157345
Ja pfff, dat stelt dus niks voor dat steentje (nofi). Persoonlijk vind ik dat zonde van het geld. Voor relatief weinig meer heb je een veel dikkere steen die echt van chamotteklei is!
Hier is ook een NLse site: http://www.3-2-1-pizza.eu/index.html?target=front.html&lang=nl
  dinsdag 15 maart 2011 @ 20:10:45 #217
158136 Joooo-pi
Do you want a balloon...
pi_94157809
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 maart 2011 20:03 schreef MaximusTG het volgende:
Ja pfff, dat stelt dus niks voor dat steentje (nofi). Persoonlijk vind ik dat zonde van het geld. Voor relatief weinig meer heb je een veel dikkere steen die echt van chamotteklei is!
Hier is ook een NLse site: http://www.3-2-1-pizza.eu/index.html?target=front.html&lang=nl
't is maar 15,00 ;)
heitieh
  dinsdag 15 maart 2011 @ 20:27:05 #218
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_94158982
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 maart 2011 20:03 schreef MaximusTG het volgende:
Ja pfff, dat stelt dus niks voor dat steentje (nofi). Persoonlijk vind ik dat zonde van het geld. Voor relatief weinig meer heb je een veel dikkere steen die echt van chamotteklei is!
Hier is ook een NLse site: http://www.3-2-1-pizza.eu/index.html?target=front.html&lang=nl
Ja zoiets lijkt me wel wat, maar dat heb ik ergens anders gezien voor nog veel minder.. exact zelfde steen, maar kom niet meer op die sit ff zo snel.
nu komt het toch op 60 euro.. en ik dacht dat ik dan 35 a 40 max kwijt was inclusief verzenden op die andere site.
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
  † In Memoriam † dinsdag 15 maart 2011 @ 20:29:39 #219
91830 MaximusTG
pi_94159198
Ja, je hebt gelijk, die NLse is veel duurder! Dat was dan www.pizzastein.com.
Daar is een pizzasteen met twee schieters en een snijder 31,90 + 11,50 verzendkosten.
Maar voor meer stenen kost het nog maar 3 euro extra verzendkosten (tot 4 stenen). Dus misschien iets om samen met wat mensen te bestellen.
  dinsdag 15 maart 2011 @ 20:32:24 #220
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_94159432
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 maart 2011 20:29 schreef MaximusTG het volgende:
Ja, je hebt gelijk, die NLse is veel duurder! Dat was dan www.pizzastein.com.
Daar is een pizzasteen met twee schieters en een snijder 31,90 + 11,50 verzendkosten.
Maar voor meer stenen kost het nog maar 3 euro extra verzendkosten (tot 4 stenen). Dus misschien iets om samen met wat mensen te bestellen.
Thanks
Ja dat is hem *O* en bizar eigenlijk dat verschil he?
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
  † In Memoriam † dinsdag 15 maart 2011 @ 20:47:48 #221
91830 MaximusTG
pi_94160667
Ja, stond er van te kijken :P. Had die 1-2-3 al vaker gezien, dacht dat het hetzelfde bedrijf was :p.
Heb er zelf ook een van pizzastein, bevalt goed :). Had laatst dus die plaatpizza gemaakt; nou, dat verschil proefde je goed (ergens goed, anderszins jammer :p). Veel slapper, omdat de bodem niet genoeg warmte krijgt. Nu twijfel ik heel erg of ik voor de groep waar ik pizza voor ga bakken losse of toch een plaatpizza ga bakken.. Denk iig voorbakken met alleen een beetje tomatensaus.
  dinsdag 15 maart 2011 @ 21:42:05 #222
117107 MarcoD
.........
pi_94165116
Ik had vorig jaar mei bij 3-2-1 een pizzasteen + scheppen besteld en toen was ik 50 euro kwijt met 2 scheppen en verzending. Het is trouwens echt aan te raden zo'n steen, zeker als je ook veel broden maakt het is gewoon zoveel beter en dus zeker het geld waard en daarnaast gaat de steen (als je deze niet laat vallen) heel wat jaartjes mee!
If You're Not Moving Forwards, You're Moving Backwards
pi_94165268
Hier waren de pizza's zaterdag weer :9
Het deeg was superzacht en goed te vormen!
  † In Memoriam † dinsdag 15 maart 2011 @ 23:08:47 #224
91830 MaximusTG
pi_94172321
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 maart 2011 19:34 schreef Naamah het volgende:
Net weer pizza gemaakt. Wederom superlekker. Ik heb alleen elke keer ruzie met deeg dat ingevroren is geweest. Het wordt heel stevig (stevig als in niet-soepel) en het blijft aan m'n handen plakken. Een beetje kauwgomachtig. Het lukt wel om er een pizza mee te maken, maar echt lekker gaat dat niet, smaak is overigens prima. Met het deel wat niet ingevroren is geweest, gaat het prima, niks op aan te merken.

Iemand een idee wat ik daar aan kan doen? Bloem toevoegen helpt niet tegen de plakkerigheid en daar wordt het alleen maar nog steviger van.
Kun je anders eens precies omschrijven wat je doet vanaf het moment dat je het deeg voor de eerste keer maakt (dus kneden, rijzen, hoe vaak rijzen, wanneer ingevroren, waarin ingevroren, hoe ontdooien, en hoe lang daarna rijzen etc.). Overigens lijkt bloem me toch prima tegen plakkerigheid? Je moet het er niet doorheen kneden nee, alleen erover heen, in kleine hoeveelheden tegelijk.
  woensdag 16 maart 2011 @ 11:40:47 #225
306609 Zoheetik
Zo heet ik dus.
pi_94185465
Hmm ja is natuurlijk wel beter een echte pizzasteen te kopen. Je kunt er vanalles op bakken en gaat jaren mee. Dan nog de verzendkosten delen :D. Ofwel meerdere bestellen met een paar menschen. Maar dat is alleen maar handig met mensen uit de buurt anders betaal je alsnog verzendkosten :P.

Dus, iemand uit Twente die een pizzasteen wil?
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')