ja echt welquote:Op maandag 13 december 2010 21:37 schreef Nijna het volgende:
Ik had gewoon ff blz 2 overgeslagen met lezen.
Ach ja, ik zit hier zowat te knikkebollen dus ik ga zo mn mandje opzoeken.
Vicky, leuk dat ze ook precies weten welke ze dan willen he...
Oh, kut!quote:Op maandag 13 december 2010 21:33 schreef Sorbootje het volgende:
[..]
Even quoten, ik neem aan dat je verticaal bedoelt?
zou ik idd ook doen.quote:Op maandag 13 december 2010 22:03 schreef Kersjes het volgende:
Neem d'r mee bij jou in bed!
Zien slapen doet misschien ook wel slapen?
hmm lastig...idd maar een bam proberen, wie weet helpt het!quote:Op maandag 13 december 2010 22:06 schreef miss_sly het volgende:
Nope, ik kan geen enkele reden bedenken, behalve dat schaap er niet is. Als ze een deur hoort of iemand op de trap, roept ze papa en staat bij het traphekje![]()
Enige dat ook nog kan, is hongereigenlijk neit, maar ze zei al een paar keer etuh, dus misschien even een boterham maken...
ik vrees dat bij mij in bed ook neit gaat werken, want ze is wakker. Gewoon klaarwakker!
maar een paar weken per maand en daar zitten er 12 van in een jaarquote:Op dinsdag 14 december 2010 06:15 schreef Incantrix het volgende:
Pffff, kan iemand me plz even vertellen dat dat hele om 5 uur 's-morgens klaarwakker-verhaal nooit langer duurt dan een paar weken ofzo?![]()
Weet je wel hoeveel werk het is die leidsters de hele tijd maar bezig te houden?quote:Op dinsdag 14 december 2010 07:34 schreef mefke79 het volgende:
icantrix heeft stef al werk ja?! Hihi. Tis nog vroeg zullen we maar zeggen.
Ja, het kan ook best. Het is met sommige recepten opletten dat het niet te vet wordt. Jamie Oliver heeft bijvoorbeeld belachelijk vette risottorecepten. Maar als je je aan het basisrecept houdt is het altijd goed.quote:Op dinsdag 14 december 2010 10:00 schreef Sorbootje het volgende:
Oh Claudia, ik geef Isabeau gewoon risotto met parmezaan erdoor. Niet veel, maar wel een beetje.
Aardbeienrisotto heb ik voor het eerst in Parma gehad! Heerlijk! We doen er ook wel eens wat ham en rucola bij (zou ik nu voor Ivan nog weglaten, lastig te eten).quote:Wat overigens ook écht een topper is is aardbeienrisotto, maar dan moeten er wel aardbeien zijn natuurlijk.
Nou het plakt dan natuurlijk wel, maar met geitenkaas is het een soort behangplakselquote:Op dinsdag 14 december 2010 10:05 schreef Sorbootje het volgende:
Stiemie, als je risotto zonder geitenkaas niet smeuïg is en er losse korrels op de grond vallen is ie mislukt
Sneu zeg, van die oogjes!
quote:Op dinsdag 14 december 2010 10:03 schreef Sorbootje het volgende:
Hoewel, je toeter smeer je zelf maar in.
Ik wist niet dat dat een chronisch kwaaltje kon zijn. Dat komt dus puur door het vaak aan je ogen zitten?quote:Op dinsdag 14 december 2010 10:04 schreef Stiemie het volgende:
Claudia dat klinkt heeeerlijk...
Linde heeft vaker last van ontstoken ogen. Ze zit ook altijd met haar vingers in haar ogen. Helaas voor mij heel herkenbaar. Heb ook vaak jeukerige en dus ontstoken ogen helaas...
Risotto is een rijstgerecht dat heel smeuïg is. Het is heel makkelijk omdat je het vaak met één pan af kunt (nou ja, je hebt er nog een pannetje bouillon bij) en omdat het niet zoveel tijd kost, maar je moet er wel bij blijven. Je zou eens kunnen proberen in de supermarkt een pak te kopen waar 'risotto' op staat en gewoon de gebruiksaanwijzing te volgen. Ik ben een snob en ga naar een delicatessenwinkel voor goede risottorijst.quote:Op dinsdag 14 december 2010 10:10 schreef Chan het volgende:
voor Esmee die de kamer doorwandelt
Ik durf het bijna niet te vragen... maar wát is risotto? Ik ben echt een ramp in de keuken en ben op zoek naar simpele gerechten die Timo misschien ook wel zou willen eten, hij eet zó beperkt... Dus is het makkelijk? En heeft iemand dan een recept voor me?
Het voordeel is dat je je daar in het begin niet zo druk om maakt, dat de rijst precies gaar genoeg moet zijn maar nog wel bite moet hebben. (Het verbaast mij nog steeds hoe vaak ik in een restaurant risotto krijg die te gaar, te droog of te nat is.)quote:Op dinsdag 14 december 2010 10:13 schreef Sorbootje het volgende:
Maar gemakkelijk is het pas als je het in de vingers hebt. De eerste keren zal hij waarschijnlijk te droog/te gaar/ niet agar genoeg zijn. Maar dan is het nog steeds prima te eten,. da's het goede nieuws
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |