Graag!quote:Op vrijdag 25 november 2011 10:30 schreef gothic-blackie het volgende:
Ik heb zelf in de proeffase van nijmegen gezeten 10 jaar terug. Ik zit nu op mijn werk maar zal vanavond er wel wat over vertellen
Ik ben heel benieuwdquote:Op vrijdag 25 november 2011 10:30 schreef gothic-blackie het volgende:
Ik heb zelf in de proeffase van nijmegen gezeten 10 jaar terug. Ik zit nu op mijn werk maar zal vanavond er wel wat over vertellen
Je bent in België onder behandeling? Al enige vooruitgang? De hoeveelheid medicijnen staan me tegen.quote:Op maandag 5 december 2011 17:38 schreef Solstice1 het volgende:
Die lange termijn doelen klinken wel herkenbaar trouwens, heb dat ook een hele tijd gedaan. Want ja, je wilt zo graag. Maar na een jaar of 8 is de hoop wat minder geworden. Nu focus ik me gewoon op de behandeling bij de Meirleir. Het dieet goed volgen, de medicijnen op gezette tijden innemen. Dan zie ik wel weer verder als het wat beter gaat.
Zolang je niet vegetarisch/veganistisch bent is het meestal wel goed met je vitamine b12 gehaltequote:Op donderdag 9 december 2010 21:09 schreef Muck het volgende:
Sorry voor de late reactie, ik heb de laatste twee echt even gemist
[..]
Ik eet ontzettend gezond, bijna alles uit de eigen tuin van mijn ouders, dus verser krijg je het bijna niet
Naar de hoeveelheid vitamine B12 is nog nooit gekeken volgens mij en ik heb er ook niet aan gedacht moet ik zeggen!
Morgen word ik gebeld door mijn huisarts en krijg ik meer te horen. Mocht daar nou niets uitkomen, kan ik natuurlijk vragen of ze daar eens naar willen kijken, dank je!
Dat valt toch tegen, buiten ME'ers schijnen er behoorlijk wat mensen last te hebben van een probleem met de B12-opname. Zeker wanneer intrinsic factor mist. Dan kun je het slikken/consumeren tot je een ons weegt, maar zal het nooit aanzetten.quote:Op woensdag 7 december 2011 04:05 schreef Maanvis het volgende:
[..]
Zolang je niet vegetarisch/veganistisch bent is het meestal wel goed met je vitamine b12 gehalte.
Is klote, zo'n periode heb ik ook gehad, maar dan na de behandeling. Het gevoel dat alles je even uit de vingers glipt.quote:Op dinsdag 6 december 2011 22:10 schreef Like-a-Bunny het volgende:
Thanks voor je uitgebreide reply gothic-blackie en sorry voor de late reactie.
Actometertest zit er morgen helemaal op en de 16e krijg ik een diagnose. Ben benieuwd.
Wat me momenteel zorgen baart is dat het de afgelopen maanden echt hard down hill aan het gaan is, met veel meer spier- en gewrichtspijnen dan voorheen en ochtenden dat ik werken nog net vol kan houden. In de middag slapen en weer brak wakker worden.
Eens hard nadenken wat ik na dit traject nog voor richting op kan.
Ben net begonnen, dus nog niet. Het zijn idd veel medicijnen al is het meeste bij mij op dit moment supplementen. Ik neem nexavir als virusremmer, mesalazine tegen ontstekingen van de darmen die bij mij gevonden waren en heb tot nu toe een korte kuur xifaxan en gabbroral gehad tegen bepaalde bacteriën, over 2 dagen staat een nieuwe kuur xifaxan gepland. Daarbij krijg ik dus B-12 intramusculair toegediend 2 maal per week, Lipospheric vitamin C slik ik dagelijks, probiotica slik ik 2x dagelijks als ik geen AB-kuur heb en lactoferrin 2x dagelijks. Verder dus een dieet via Christine Tobback om de darmen e.d. wat te ontlasten.quote:Je bent in België onder behandeling? Al enige vooruitgang? De hoeveelheid medicijnen staan me tegen.
Ah thank, eindelijk concrete namen.quote:Op woensdag 7 december 2011 13:20 schreef Solstice1 het volgende:
Ben net begonnen, dus nog niet. Het zijn idd veel medicijnen al is het meeste bij mij op dit moment supplementen. Ik neem nexavir als virusremmer, mesalazine tegen ontstekingen van de darmen die bij mij gevonden waren en heb tot nu toe een korte kuur xifaxan en gabbroral gehad tegen bepaalde bacteriën, over 2 dagen staat een nieuwe kuur xifaxan gepland. Daarbij krijg ik dus B-12 intramusculair toegediend 2 maal per week, Lipospheric vitamin C slik ik dagelijks, probiotica slik ik 2x dagelijks als ik geen AB-kuur heb en lactoferrin 2x dagelijks. Verder dus een dieet via Christine Tobback om de darmen e.d. wat te ontlasten.
Nou neequote:Op woensdag 7 december 2011 04:05 schreef Maanvis het volgende:
[..]
Zolang je niet vegetarisch/veganistisch bent is het meestal wel goed met je vitamine b12 gehalte.
90% van de mensen heeft EBV en 20% heeft HSV...quote:Op woensdag 7 december 2011 16:46 schreef Like-a-Bunny het volgende:
[..]
Ah thank, eindelijk concrete namen.![]()
Nexavir heb ik even opgezocht en klinkt als iets wat in mijn straatje zou kunnen vallen, aangezien ik ook Eppstein Barr en Herpes in mijn systeem heb zitten.
Ik houd niet zo van lotgenotenfora, maar de site vind ik erg informatief! Bedankt voor het linkjequote:Op woensdag 7 december 2011 17:51 schreef Solstice1 het volgende:
Owja, mecvs.net is een site met enorm veel info over de ziekte en de verschillende bekende behandelmethoden van dit moment. Zit ook een uitgebreid forum bij.
D'r is op het moment trouwens een burgerinitiatief opgezet om het ook in Nederland vergoed te krijgen dat de lichamelijke oorzaken van de ziekte worden aangepakt. De link is deziekteme.petities.nl
Klopt en dus is er geen connectie?quote:Op donderdag 8 december 2011 10:20 schreef starla het volgende:
[..]
90% van de mensen heeft EBV en 20% heeft HSV...
Klopt, maar geen reden om de optie niet open te laten. Meer kun je niet op het moment.quote:Op zaterdag 10 december 2011 12:22 schreef starla het volgende:
Meer dan een associatie tussen EBV en MS is er niet.
Tamelijk harde uitspraken als je niet meer kent dan de merknaam....maar ik ben het wèl met je eens.quote:Die Meirleir is natuurlijk één grote oplichter met zijn Nexavir. Dat middel is in Nederland niet geregistreerd en bovendien krijg ik 0 hits op PubMed als ik zoek op Nexavir, wat een vrij slecht voorteken is. Of dat middel moet nog een andere naam hebben natuurlijk.
De dosis dat Dr. De Meirleir bij de start gebruikte, stond te laag, om het niet zo duur te maken. Maar dit heeft hij moeten herzien omdat de meeste patiënten te weinig en te laat effect merkten. hij te weinig verdiende
Zou me eerst eens wat verder inlezen voordat je zulke dingen gaat stellen. Ook op mecvs.net zijn er veel patienten die enorm verbeterd zijn door vooral nexavir en eigenlijk meteen een terugval merken als ze voortijdig stopten met de behandeling. Z'n eigen dochter is er volgens mij ook mee behandeld. Enorm kortzichtig om zonder enige kennis van zaken dit soort dingen te gaan stellen.quote:Op zaterdag 10 december 2011 12:22 schreef starla het volgende:
Meer dan een associatie tussen EBV en MS is er niet.
Die Meirleir is natuurlijk één grote oplichter met zijn Nexavir. Dat middel is in Nederland niet geregistreerd en bovendien krijg ik 0 hits op PubMed als ik zoek op Nexavir, wat een vrij slecht voorteken is. Of dat middel moet nog een andere naam hebben natuurlijk.
De dosis dat Dr. De Meirleir bij de start gebruikte, stond te laag, om het niet zo duur te maken. Maar dit heeft hij moeten herzien omdat de meeste patiënten te weinig en te laat effect merkten. hij te weinig verdiende
Het is naast een anti viraal ook een immuun booster.quote:Op donderdag 8 december 2011 08:57 schreef Like-a-Bunny het volgende:
Ik ben benieuwd wat die Nexavir voor je gaat doen. Maar als ik het goed begrijp is het een symptoombestrijder en geen geneesmiddel?
Knap trouwens dat je de maandelijkse kosten op kunt brengen, dat gaat mij niet lukken.
Ik ben benieuwd of het hier ooit zover gaat komen. De denkwijze die hier door medici gehanteerd wordt lijkt toch enorm hardnekkig te zijn.quote:Op dinsdag 13 december 2011 15:22 schreef Solstice1 het volgende:
Overal in de wereld stappen ze af van ideëen als CGT(in Noorwegen waren er zelfs excuses van het ministerie) maar in Nederland lopen we weer achter.
Onbekend met het placebo-effect?quote:Op dinsdag 13 december 2011 14:58 schreef Solstice1 het volgende:
Zou me eerst eens wat verder inlezen voordat je zulke dingen gaat stellen. Ook op mecvs.net zijn er veel patienten die enorm verbeterd zijn door vooral nexavir en eigenlijk meteen een terugval merken als ze voortijdig stopten met de behandeling. Z'n eigen dochter is er volgens mij ook mee behandeld. Enorm kortzichtig om zonder enige kennis van zaken dit soort dingen te gaan stellen.
Je zou eens door de internationale criteria heen kunnen kijken en beoordelen hoeveel hiermee overeen komt:quote:Op woensdag 14 december 2011 10:27 schreef Bigs het volgende:
Ik heb zes jaar geleden een EBV infectie gehad en ben sindsdien nooit meer de oude geweest. Er is nooit officieel een diagnose ME gesteld maar daar komt het eigenlijk wel op neer als ik de symptomen zo bekijk.
Ik functioneer de laatste twee jaar op zich wel redelijk, d.w.z. ik kan gewoon 40 uur werken maar daarbuiten stel ik weinig voor. Ik ben bij allerlei loketten geweest (internist, neuroloog, cardioloog) maar er is niets gevonden. Voorlopig heb ik me er bij neergelegd en probeer ik gewoon om te gaan met mijn beperkingen. Eigenlijk heb ik gewoon niet de energie om te zoeken naar een oorzaak/remedie.
http://livingwithchronicf(...)kutapressin-for-cfs/quote:Op woensdag 14 december 2011 10:21 schreef starla het volgende:
[..]
Onbekend met het placebo-effect?
Aangezien jij je er wél in verdiept heb...heb je vast nog wel een aantal mooie studies bij de hand met hoe effectief dat spul nu werkelijk is.
Niets over MEquote:Op woensdag 14 december 2011 19:43 schreef Solstice1 het volgende:
http://livingwithchronicf(...)kutapressin-for-cfs/
Dat heb je inderdaad niet. ME is een containerbegrip waar voor iedereen andere boosdoeners onder vallen. Voor de een is dat HHV6 of 7 voor de ander is dat Bartonella, voor een ander EBV, inflammatie of weer wat anders. Allemaal terug te vinden via het bloed, als je de conclusie onderaan leest zie je dat kutapressin/nexavir duidelijk remmend werkt bij HHV6 en EBV, anti-inflammatoir werkt wat een grote factor is bij veel patienten, en wat doet met de Th2(zie boek Maes).quote:Op woensdag 14 december 2011 21:37 schreef starla het volgende:
[..]
Niets over ME
Niets over ME
Hebben ze een keer een studie over ME, melden ze dit: This study was not peer reviewed and didn’t contain a control group or placebo treatment.
Hier lees ik helemaal niets over significantie.
En zeggen ze terecht: however, since the etiology of CFS is not known and there is no objective measure of CFS symptoms available, the meaning of this finding is unclear. Since there was no placebo control group, it is possible that all reported reduction in symptoms was due to a placebo effect.
En dan zeg je dat ík me er niet in verdiept hebDe pot verwijt de ketel....
Ah kijk, de aap begint langzaam uit de mouw te komen. Er is geen studie die de werking van kutapressin goed heeft onderzocht bij ME. Dat laten de door jou geposte studies zien.quote:Op woensdag 14 december 2011 22:12 schreef Solstice1 het volgende:
Dat heb je inderdaad niet. ME is een containerbegrip waar voor iedereen andere boosdoeners onder vallen.
Jíj bent toch degene die met 'bronnen' aankomt. Je hebt ze zelfs klaarblijkelijk niet gelezen, want jouw visie wordt nergens ondersteund. En dan verwijt je mij dat ik me niet verdiep. Deze manier van op de man spelen daar lusten de honden nog geen brood van.quote:Op woensdag 14 december 2011 22:12 schreef Solstice1 het volgende:
Je zou je echt eens moeten gaan verdiepen voor je ononderbouwd dingen gaat roepen. Of lees voor de gein het boek van dr. Maes(heeft ook prima stukken geschreven over het nut van CGT bij ME) over ME eens. http://www.mecvs.net/module-ME_CVS_docs-viewpub-tid-2-pid-61.html
Mecvs.net, de icc loop het allemaal eens door, het is voor mij onmogelijk om pagina's en pagina's aan onderzoek en patiëntenervaringen samen te vatten in 1 of meer posts. En ik heb ook helemaal geen zin aan een welles-nietes spelletjes aangezien jij neem ik aan net zo goed als ik wilt genezen.quote:Op woensdag 14 december 2011 22:24 schreef starla het volgende:
Ah kijk, de aap begint langzaam uit de mouw te komen. Er is geen studie die de werking van kutapressin goed heeft onderzocht bij ME. Dat laten de door jou geposte studies zien.
Omdat het wél een effect lijkt te hebben bij virale infecties verbreed je de definitie naar: 'weet je, eigenlijk alles waar je min of meer moe van wordt'. Met die definitie heb je ook ME als je terminale kanker hebt. Zo ken ik er wel meer hoor, spelen met definities en semantische discussies starten.
Het heeft niks met mijn visie te maken, het is de onder ME-experts wereldwijd geldende visie dat ME een containerbegrip is en ME/CVS nog meer.quote:Jíj bent toch degene die met 'bronnen' aankomt. Je hebt ze zelfs klaarblijkelijk niet gelezen, want jouw visie wordt nergens ondersteund. En dan verwijt je mij dat ik me niet verdiep. Deze manier van op de man spelen daar lusten de honden nog geen brood van.
Kun je kort samenvatten wat Maes schrijft, want het is natuurlijk niet redelijk te verwachten dat ik nu plots een compleet boek ga lezen, omdat jij verzuimt met argumenten te komen.
Hier kunnen ze je helpen met een diagnose en evt. behandeling:quote:Op woensdag 14 december 2011 10:27 schreef Bigs het volgende:
Ik heb zes jaar geleden een EBV infectie gehad en ben sindsdien nooit meer de oude geweest. Er is nooit officieel een diagnose ME gesteld maar daar komt het eigenlijk wel op neer als ik de symptomen zo bekijk.
Ik functioneer de laatste twee jaar op zich wel redelijk, d.w.z. ik kan gewoon 40 uur werken maar daarbuiten stel ik weinig voor. Ik ben bij allerlei loketten geweest (internist, neuroloog, cardioloog) maar er is niets gevonden. Voorlopig heb ik me er bij neergelegd en probeer ik gewoon om te gaan met mijn beperkingen. Eigenlijk heb ik gewoon niet de energie om te zoeken naar een oorzaak/remedie.
Ik heb de diagnose gekregen in Nijmegen en die was volgens hen duidelijk CVS. Maar daar gaat het me niet om. Het hele gesprek was om misselijk van te worden. Vol insinuaties, leugens, beschuldigingen en een gesloten mindset. Het ergste is dat ik me er op voorbereid had en dat ik wist dat deze instelling op de manier werkt zoals ze werkt, maar om alles van iemand die je in zijn ogen kunt kijken te horen krijgt is behoorlijk slikken.quote:
Lijkt mij te verifieren, en is misschien ook al gedaan in een van de vele tests maar dan dus een negatieve uitslag?quote:ME staat voor Myalgische Encephalomyelitis. De term dateert van 1956 en duidt op een aandoening van hersenen en ruggemerg, met spierpijn en een grote vermoeidheid als voornaamste symptomen.
Dit is wel erg makkelijk; geen oorzaak, dus geen manier om te verifieren. Het is meer een verzamelnaam voor je symptonen dan dat het een behandelbare ziekte; met andere woorden, je weet nog steeds niet wat je hebt behalve dan dat het nu in een afkorting is gevat.quote:CFS staat voor Chronic Fatigue Syndrome. Deze benaming biedt het voordeel dat ze niet verwijst naar mogelijke oorzaken, noch naar andere typerende kenmerken behalve de altijd aanwezige vermoeidheid.
Tot op heden is nog geen ontsteking van het centrale zenuwstelsel aangetoond bij CVS patienten, waardoor de term ME obsoleet is geworden.quote:Op dinsdag 20 december 2011 11:32 schreef trancethrust het volgende:
Lijkt mij te verifieren, en is misschien ook al gedaan in een van de vele tests maar dan dus een negatieve uitslag?
Da's niet helemaal waar. De term ME is niet accuraat genoeg, dat klopt. De term CVS is nog veel inaccurater. Maar er zijn wel degelijk ME patiënten waar een ontsteking van het zenuwstelsel is aangetoond. Sophia Wilson is bijv. officieel gestorven aan ME, wat in de lijkschouwing bevestigd is. Deze studie toont ook een ontsteking van het centrale zenuwstelsel aan:quote:Op dinsdag 20 december 2011 12:41 schreef starla het volgende:
[..]
Tot op heden is nog geen ontsteking van het centrale zenuwstelsel aangetoond bij CVS patienten, waardoor de term ME obsoleet is geworden.
Was het helaas vergeten, maar had je nog willen adviseren om alle testgegevens voor jezelf te kopiëren. Dat driekwart bij hun volledig geneest is trouwens onhoudbaar en onbewezen, in ieder geval niet waar het ME betreft. Hoe heb je gereageerd trouwens? Moet/ga je hun behandeling nog volgen?quote:Op dinsdag 20 december 2011 11:30 schreef Like-a-Bunny het volgende:
[..]
Ik heb de diagnose gekregen in Nijmegen en die was volgens hen duidelijk CVS. Maar daar gaat het me niet om. Het hele gesprek was om misselijk van te worden. Vol insinuaties, leugens, beschuldigingen en een gesloten mindset. Het ergste is dat ik me er op voorbereid had en dat ik wist dat deze instelling op de manier werkt zoals ze werkt, maar om alles van iemand die je in zijn ogen kunt kijken te horen krijgt is behoorlijk slikken.
Naast de insinuaties twijfel ik ook aan een deel van mijn testgegevens aangezien ik -zeker- weet dat ik bepaalde onderwerpen anders ingevuld heb dan uit de conclusie naar voren kwam.
Verder vroeg ik of ze een succesinschatting kunnen geven na behandeling. Meteen de tegenvraag: is dat belangrijk voor je?.....(wat denk je zelf?) Maar uiteindelijk kwam het eruit: ' driekwart geneest bij ons volledig' ....
Pijnlijk om te zien dat mensen die zo ontzettend in de put zitten, en die zaten er, niet in de gaten hebben het hol van de leeuw in te lopen.
Daar heb je gelijk in. Het is een term van niks die ze nu nog verder op willen rekken door er gewoon chronische vermoeidheid van te maken. Vermoeidheid is altijd een symptoom ergens van, burn-out, stress, kanker, aids, een niet functionerend immuunsysteem en ga zo maar door. In plaats van naar oorzaken te zoeken wordt alles wat met vermoeidheid van doen heeft op de grote stapel gegooid en hetzelfde behandeld. Wat dus bij de ene groep een subjectief gevoel van verbetering geeft(VO2max e.d. worden niet getest, vragenformuliertjes worden ingevuld), en een andere even grote groep totaal bedlegerig maakt. M.i. misdadig.quote:Op dinsdag 20 december 2011 11:32 schreef trancethrust het volgende:
Dit is wel erg makkelijk; geen oorzaak, dus geen manier om te verifieren. Het is meer een verzamelnaam voor je symptonen dan dat het een behandelbare ziekte; met andere woorden, je weet nog steeds niet wat je hebt behalve dan dat het nu in een afkorting is gevat.
Ik bedoel niet vervelend te doen ofzo, maar besef dat dat de reden is dat doktoren dit niet gediagnosticeerd hebben. Het is namelijk geen diagnose.
Dat is niet het aantonen van een ontsteking, maar van zogenaamde proteomen waarvan we de klinische waarde nog niet weten. Dat betekent dus allerminst dat we nu opeens een ontsteking hebben aangetoond. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld dat bepaalde ontstekingseiwitten door de bloed-hersenbarriere lekken, vandaar dat je altijd een ratio moet bepalen tussen de hoeveelheid in het bloed en in het hersenvocht. Zonder deze index kun je niet concluderen dat de ontsteking primair uitgaat van het centraal zenuwstelsel. Een dergelijke index lees ik nergens terug.quote:Op dinsdag 20 december 2011 15:37 schreef Solstice1 het volgende:
Da's niet helemaal waar. De term CVS is nog veel inaccurater. Maar er zijn wel degelijk ME patiënten waar een ontsteking van het zenuwstelsel is aangetoond.
Als ik dit zo lees dan had die vrouw geen ME, maar een herpetische ganglionitis. Dat een herpesvirus de nieren kan aantasten is ook niet onwaarschijnlijk: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22178847quote:Op dinsdag 20 december 2011 15:37 schreef Solstice1 het volgende:
Sophia Wilson is bijv. officieel gestorven aan ME, wat in de lijkschouwing bevestigd is. Deze studie toont ook een ontsteking van het centrale zenuwstelsel aan:
http://www.hetalternatief(...)nen%202011%20827.htm
Bedankt voor het meedenken en ik ben het helaas vergeten, hoewel ik al het voorgaande netjes gedocumenteerd heb... maar ik krijg het opgestuurd per mail/post. Daar heb ik sowieso recht op, ook volgens hun eigen richtlijnen.quote:Op dinsdag 20 december 2011 15:43 schreef Solstice1 het volgende:
[..]
Was het helaas vergeten, maar had je nog willen adviseren om alle testgegevens voor jezelf te kopiëren. Dat driekwart bij hun volledig geneest is trouwens onhoudbaar en onbewezen, in ieder geval niet waar het ME betreft. Hoe heb je gereageerd trouwens? Moet/ga je hun behandeling nog volgen?
Niet helemaal waar. Er is een miljoenenbudget vrijgemaakt de afgelopen jaren dat voor een heel groot deel naar Nijmegen gegaan is (als ik de bronnen mag geloven).quote:Op dinsdag 20 december 2011 20:41 schreef Solstice1 het volgende:
Het verneukeratieve is dat er op het moment in landen als Nederland, België en Engeland gewoon niet genoeg geld vrijgemaakt wordt om de boel eens fatsoenlijk tot de bodem uit te diepen
Had d'r zelf wel gewoon van gezegd wat ik vond, maar vind het knap dat je je zo in kunt houden. Alles wat je zegt kan idd ook weer tegen je gebruikt worden.quote:Op dinsdag 20 december 2011 22:23 schreef Like-a-Bunny het volgende:
[..]
Bedankt voor het meedenken en ik ben het helaas vergeten, hoewel ik al het voorgaande netjes gedocumenteerd heb... maar ik krijg het opgestuurd per mail/post. Daar heb ik sowieso recht op, ook volgens hun eigen richtlijnen.
En hoe ik gereageerd heb? Ik heb goed geluisterd en mijn ongenoegen niet laten merken, want ik werd steeds ongemakkelijker. Mijn partner had er wat meer moeite mee dan ik, maar heeft zich in kunnen houden.Daar kon men trouwens slecht mee omgaan...met stiltes en weinig bevestigende ja-knikjes.
Morgen neem ik in ieder geval contact op om eerst mijn dossier te krijgen, daarna geef ik door dat ik niet mee ga in verdere behandeling.
Verder wist ik van te voren dat die percentages niet klopten, aangezien ik de meeste vindbare stukken van Bleijenburg al doorgenomen had. Ik was gewoon erg benieuwd wat er gezegd zou worden.
Had het in m'n wat onduidelijk geschreven post ook over een verschuiving van de fondsen richting biomedisch onderzoek. In GB is nu wel zo'n 2 miljoen euro vrijgemaakt voor biomedisch onderzoek trouwens:quote:Niet helemaal waar. Er is een miljoenenbudget vrijgemaakt de afgelopen jaren dat voor een heel groot deel naar Nijmegen gegaan is (als ik de bronnen mag geloven).
Maar verder heb je natuurlijk een punt.
Dat is ook niet makkelijk, maar speelt meer mee want er wordt gerapporteerd aan de huisarts en daar wil ik toch rekening mee houden. En daarbij zal een uitkeringsinstantie (god behoede me dat het ooit zover moet komen) ook in mijn medisch dossier willen kijken lijkt me. Dan kan ik zo'n vlek natuurlijk niet gebruiken.quote:Op woensdag 21 december 2011 13:09 schreef Solstice1 het volgende:
[..]
Had d'r zelf wel gewoon van gezegd wat ik vond, maar vind het knap dat je je zo in kunt houden. Alles wat je zegt kan idd ook weer tegen je gebruikt worden.
Mooi nieuws, nu hier nog!quote:Op woensdag 21 december 2011 13:09 schreef Solstice1 het volgende:
In GB is nu wel zo'n 2 miljoen euro vrijgemaakt voor biomedisch onderzoek trouwens:
http://www.meassociation.org.uk/?p=9760
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |