In onze crewroom zit geen raam of deur naar buiten, maar wel een camera, is er opgehangen in de tijd dat de zaak nog van McOpCo was, dus dat ding hangt er al een jaar of 10quote:Op dinsdag 16 november 2010 17:24 schreef Krimpen het volgende:
[..]
Dat eerste gedeelte: staat iets over in m'n contract dat ze gebruik (kunnen) maken van (verborgen) camera's. Voor de verbouwing hadden we 3 of 4 camera's hangen en volgens de verhalen ook zo'n verborgen mini-camera, alleen daar geloof ik niet zo in... Zal wel meer een fabeltje van de manager geweest zijn!
Bij ons hebben ze sowieso het excuus al wel klaar staan voor de camera in de crewroom; er zit een raam dat open kan in onze crewroom. Alle ramen en deuren waardoor men naar binnen kan, daar staat een camera op gericht. In geval van een inbraak/overval...
Ah, dan heb je al een hele andere situatie. Bij ons staat er niets in ons contract/huisregels daarover. Verder zit er bij ons in de crewroom alleen een nood-raam (sleutel in kastje waarvan je het glas moet inslaan). Ze hebben wel een camera gericht op de ingang naar de crewroom (waarbij tegelijk ook de sink en crewingang naar achteren gezien kan worden).quote:Op dinsdag 16 november 2010 17:24 schreef Krimpen het volgende:
[..]
Dat eerste gedeelte: staat iets over in m'n contract dat ze gebruik (kunnen) maken van (verborgen) camera's. Voor de verbouwing hadden we 3 of 4 camera's hangen en volgens de verhalen ook zo'n verborgen mini-camera, alleen daar geloof ik niet zo in... Zal wel meer een fabeltje van de manager geweest zijn!
Bij ons hebben ze sowieso het excuus al wel klaar staan voor de camera in de crewroom; er zit een raam dat open kan in onze crewroom. Alle ramen en deuren waardoor men naar binnen kan, daar staat een camera op gericht. In geval van een inbraak/overval...
Qua smaak of verkoop?quote:Op dinsdag 16 november 2010 13:30 schreef Battlefan het volgende:
NYCrispy valt een beetje tegen, helaas
Smaak, verkoop gaat prima, ze moesten per 6 en dan was het nog lastig bij te houden. Nadeel is wel dat het op een aparte plaat moet (Zeg Hoofdkantoor, als dat met deze kan, dan kan dat ook met McRibquote:
Kon toch ook onder een normale plaat met de langste baktijd aanhouden?quote:Op dinsdag 16 november 2010 19:35 schreef Battlefan het volgende:
[..]
Smaak, verkoop gaat prima, ze moesten per 6 en dan was het nog lastig bij te houden. Nadeel is wel dat het op een aparte plaat moet (Zeg Hoofdkantoor, als dat met deze kan, dan kan dat ook met McRib), de grill wordt niet normaal zwart door de kruiden en ze moeten er wat langer onder. En met 2 grills is het wat lastig soms
Ja, maar als je ziet hoe zwart de grill wordt, dat krijg je nooit allemaal weg, gaan je qp en tasty patties er ook naar smaken, en dat wil je nietquote:Op dinsdag 16 november 2010 21:49 schreef Remzz het volgende:
[..]
Kon toch ook onder een normale plaat met de langste baktijd aanhouden?
FRIET! Ik heb daar mijn eerste weken als McDonalds medewerker mogen wegrotten, damn.. tegenwoordig mag ik er nooit meer staan maar als ze het vragen of ik het wil dan zeg ik ja, tof station vond ik datquote:Op donderdag 18 november 2010 17:57 schreef misz--kelliej het volgende:
Ik vind de NYcrispy niet zo een spectakel. Mis de CBO nog steeds :p
Moest gister in de rush frietstation staan, damn that's boring
Wat is er zo erg aan? Lekker op je dooie gemak friet scheppen, ondertussen kan je genoeg auwehoeren. Ik vind het wel prima daarquote:Op donderdag 18 november 2010 19:07 schreef Studiotje het volgende:
[..]
FRIET! Ik heb daar mijn eerste weken als McDonalds medewerker mogen wegrotten, damn.. tegenwoordig mag ik er nooit meer staan maar als ze het vragen of ik het wil dan zeg ik ja, tof station vond ik dat
Ik zei ook niet dat het een rotplek is, ik vind het fantastisch.. ooh, de verhalen daar, prachtig. Ooit met een andere collega daar gestaan en waren we een manager aan het irriterenquote:Op donderdag 18 november 2010 19:09 schreef stijn_ het volgende:
[..]
Wat is er zo erg aan? Lekker op je dooie gemak friet scheppen, ondertussen kan je genoeg auwehoeren. Ik vind het wel prima daar
Raam 1: WALGELIJK!quote:Op vrijdag 19 november 2010 14:10 schreef TheGirlNextDoor het volgende:
Geef mij maar liever Raam 1, 2 of BOP.. Vind kassa verschrikkelijk, friet gaat nog, maar liever niet. Grill heb ik nog nooit gestaan, daar ben ik wel benieuwd naar![]()
En vond de NYCrispy ook erg tegenvallen, maar ik hou dan ook niet van bbq-saus.. Ik hou het toch weer lekker bij de BigTasty als ik weer eet bij de Mc
Kiosk is best apart volgens mij, lijkt me leuk om eens te doenquote:Op vrijdag 19 november 2010 15:34 schreef Studiotje het volgende:
[..]
Raam 1: WALGELIJK!
Raam 2: AFSCHUWLIJK!
Nah, dingen in de keuken hoef ik nooit te staan, counter is wel tof, friet vind ik ook tof maar oppermachtig vind ik de Kiosk
Raam 2 maar dan aan de counter, veel leuker en gezelliger dan raam 2quote:Op vrijdag 19 november 2010 15:34 schreef Yannick567 het volgende:
[..]
Kiosk is best apart volgens mij, lijkt me leuk om eens te doen
Heb ik opzich geen problemen mee, alleen van die mensen die dan denken dat ze het beter kunnen dan jou enzoquote:Op vrijdag 19 november 2010 15:45 schreef TheGirlNextDoor het volgende:
Vind Drive echt het beste. Hou niet zo van teveel gastencontact, dus als het bij raam 1 alleen opnemen en afrekenen is, vind ik dat niet erg, als het bij raam 2 alleen meegeven is, vind ik het niet erg. Maar bij de kassa vind ik het echt verschrikkelijk..
Dat vind ik dan weer tofquote:Op vrijdag 19 november 2010 15:46 schreef Yannick567 het volgende:
[..]
Heb ik opzich geen problemen mee, alleen van die mensen die dan denken dat ze het beter kunnen dan jou enzodie zijn hatelijk.
Ik kan er vooral heel slecht tegen als mensen me gaan behandelen als een hond, wat de meeste gasten doen die bij de McDonald's komen, dus ik hou er niet meer zo vanquote:Op vrijdag 19 november 2010 15:46 schreef Yannick567 het volgende:
[..]
Heb ik opzich geen problemen mee, alleen van die mensen die dan denken dat ze het beter kunnen dan jou enzodie zijn hatelijk.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |