shabu shabu en Sumoquote:Op donderdag 12 december 2013 19:00 schreef outcast_within het volgende:
Het is een beetje het tegenovergestelde van zelf maken, maar wat zijn de beste all you can eat sushi restaurants in nederland?
Welke volgens jou?quote:Op donderdag 12 december 2013 21:57 schreef Apekoek het volgende:
[..]
Dat zijn bekende tenten, maar zeker weten niet de besten!
ik vind shabu shabu anders aardig goedquote:Op donderdag 12 december 2013 21:57 schreef Apekoek het volgende:
[..]
Dat zijn bekende tenten, maar zeker weten niet de besten!
Geen keten maar een plaatselijke tent waar ik wel eens kom is een voorbeeld. Het verschil is oa dat ze daar het niet machinaal doen, waar sumo dat wel doet. Verder gebruiken ze bij die plaatselijke tent bijvoorbeeld schotse zalm ipv noorse zalm (veel stevigere en lekkere bite, minder slap als noorse zalm bijvoorbeeld). Het hangt dus ook nogal af van de inkoper van het vis. Maar ik heb daar altijd het gevoel dat het "maatwerk" betreft en dat sumo vooral gefocussed is op grote hoeveelheden tegelijkertijd. Dat verschil proef je.quote:
Ja, maar er wordt gevraagd naar een All You Can Eat en je plaatselijke tent is geen AYCEquote:Op donderdag 12 december 2013 22:20 schreef Apekoek het volgende:
[..]
Geen keten maar een plaatselijke tent waar ik wel eens kom is een voorbeeld. Het verschil is oa dat ze daar het niet machinaal doen, waar sumo dat wel doet.
Kweekzalm=kweekzalm.quote:Op donderdag 12 december 2013 22:20 schreef Apekoek het volgende:
[..]
Geen keten maar een plaatselijke tent waar ik wel eens kom is een voorbeeld. Het verschil is oa dat ze daar het niet machinaal doen, waar sumo dat wel doet. Verder gebruiken ze bij die plaatselijke tent bijvoorbeeld schotse zalm ipv noorse zalm (veel stevigere en lekkere bite, minder slap als noorse zalm bijvoorbeeld). Het hangt dus ook nogal af van de inkoper van het vis. Maar ik heb daar altijd het gevoel dat het "maatwerk" betreft en dat sumo vooral gefocussed is op grote hoeveelheden tegelijkertijd. Dat verschil proef je.
van wat ik hoor ligt het een beetje aan de locatie. nijmegen schijnt minder te zijn...quote:Op donderdag 12 december 2013 22:14 schreef Mirjam het volgende:
[..]
ik vind shabu shabu anders aardig goed
Nope is ook een all you can eat, Google maar eens op Yugo Haren. Beter heb ik nergens nog gehad, zij weten wat vers is.quote:Op donderdag 12 december 2013 23:08 schreef SunChaser het volgende:
[..]
Ja, maar er wordt gevraagd naar een All You Can Eat en je plaatselijke tent is geen AYCE
Oh ok. Op basis van de Nijmeegse shabu shabu ben ik nou net afgehaakt. Grote hompen rijst.quote:Op vrijdag 13 december 2013 15:51 schreef Deeltjesversneller het volgende:
[..]
van wat ik hoor ligt het een beetje aan de locatie. nijmegen schijnt minder te zijn...
Zonder ouwehoeren, ik ben al in ontzettend veel sushi restaurants geweest van Groningen, Amsterdam, Denpasar, Stockholm tot Kopenhagen. Al zou alles kweekzalm zijn bij elke tent ervaar ik een andere smaak en structuur sensatie en weet dat het bij Yugo haren oa optimaal is. Onderling is er echt zo ontzettend veel verschil, van verse vis tot diepvries zalm meegemaakt, en dat proef je.quote:
Of je maakt de volgende dag chirashi-sushi (een sjieke naam voor een kom sushirijst met de vis/ingrediënten erbovenop, in plaats van in mooie sushivormpjes).quote:Op maandag 9 december 2013 00:09 schreef SunChaser het volgende:
Persoonlijke ervaring
Had een halve kilo gekookte sushi rijst over. Ingevroren en ontdooid. Dat is als het is ontdooid is dus korrelig en plakt niet meer, maar dat los je zo op. Pannetje water opzetten, bodempje is gemoeg, rijst daarna in vergiet laten stomen met deksel erop, daarna op bord of grote kom ff laren afkoelen en t plakt weer
Smaak gaat wel achteruit dan dat je t eet zonder invriezen maar goed, het maken kost zoveel tijd dat weggooien zonde is
thanks voor de tip. Ga er komende week heen denk ik.quote:Op vrijdag 13 december 2013 20:42 schreef Apekoek het volgende:
[..]
Zonder ouwehoeren, ik ben al in ontzettend veel sushi restaurants geweest van Groningen, Amsterdam, Denpasar, Stockholm tot Kopenhagen. Al zou alles kweekzalm zijn bij elke tent ervaar ik een andere smaak en structuur sensatie en weet dat het bij Yugo haren oa optimaal is. Onderling is er echt zo ontzettend veel verschil, van verse vis tot diepvries zalm meegemaakt, en dat proef je.
Al die tenten als groninger geweestquote:Op vrijdag 27 december 2013 12:00 schreef Catch22- het volgende:
[..]
thanks voor de tip. Ga er komende week heen denk ik.
Ik vind zelf imono in groningen beter dan sumo. De sushi mall geef ik geeneens een kans, dat ziet er zo achenebbisj uit
ik ben benieuwd.quote:Op vrijdag 27 december 2013 12:23 schreef Apekoek het volgende:
[..]
Al die tenten als groninger geweest,yugo haren "you wont be disappoint son!" :p
Alleen de nieuwe vestigingen hebben datquote:Op vrijdag 27 december 2013 14:40 schreef Erasmo het volgende:
Wat ik in Shabu Shabu trouwens echt geniaal vind is dat bestellen via de tablet, veel makkelijker dan dat gekut met kaartjes
Veel plezier! Ik ben benieuwd of het voor jou eventueel wel evenaart. Waar is planet sushi dan?quote:Op vrijdag 27 december 2013 12:52 schreef Catch22- het volgende:
[..]
ik ben benieuwd.
Het zal Planet Sushi niet evenaren gok ik
ik ben naar de vestiging in miami geweest.quote:Op vrijdag 27 december 2013 16:14 schreef Apekoek het volgende:
[..]
Veel plezier! Ik ben benieuwd of het voor jou eventueel wel evenaart. Waar is planet sushi dan?
Top! Zie je vergelijking later hier wel! Keuze zal minder zijn maar zeker goed!quote:Op vrijdag 27 december 2013 16:16 schreef Catch22- het volgende:
[..]
ik ben naar de vestiging in miami geweest.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |