Nee dat vermoeden had ik al...quote:Op zaterdag 4 september 2010 22:37 schreef Yannick567 het volgende:
Dat wilde ik nog niet zeggen eigenlijk, maargoed. Zie bovenstaand
Google is your best friend...quote:
Samenvatting:quote:Op zaterdag 4 september 2010 23:16 schreef Studiotje het volgende:
Broodje met sla, tomaat, kaas, bacon, gebakken uitjes, BBQ saus en een mayonaise sausje met een gekruide burger
Die was goddelijk, zou het een hit worden?quote:Op zaterdag 4 september 2010 23:19 schreef Yannick567 het volgende:
[..]
Samenvatting:
Het is trouwens die peperkaas die ook op de CBO zat.
hopelijk met goede saus ipv dat water van die small specialquote:Op zondag 5 september 2010 10:42 schreef Studiotje het volgende:
[..]
Chicken Satedie komt er ook aan..
De satesaus is van Wijko. Maar koude satesausquote:Op zondag 5 september 2010 10:48 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
hopelijk met goede saus ipv dat water van die small special
Wie weet komt er weer zo'n mooi apparaat, net als toen met die worsten van unoxquote:Op zondag 5 september 2010 11:06 schreef MarkoAlmelo het volgende:
[..]
De satesaus is van Wijko. Maar koude satesaus
Grappig dat het 55 seconden is, in Nederland is de toasttijd 35 seconden...quote:Op zondag 5 september 2010 17:42 schreef tjoptjop het volgende:
ABC Nightline heeft een item gemaakt over McDonalds. Het biedt een kijkje achter de schermen bij productontwikkeling. Wel leuk om te zien, duurt ongeveer 7 minuten
http://abcnews.go.com/Nig(...)ed/story?id=11444997
Die engineering excellence is imho mooi om te dien. Die hang naar tijdwinst van secondes zonder dat het product eronder lijdt. Bijvoorbeeld een broodjestoaster innovatie die van 55sec "toasttijd" naar een of andere steamer gaat die het in luttele seconde doet.
Was die van 35sec niet dat middelste apparaat wat er stond? Kan me herinneren dat er 3 stonden waarvan de "oudste" er 55 sec over deed, en die nieuwste (die enkele steamer) een paar secondequote:Op zondag 5 september 2010 18:52 schreef MarkoAlmelo het volgende:
[..]
Grappig dat het 55 seconden is, in Nederland is de toasttijd 35 seconden...
En dat center met die al die mac's![]()
Ah ok, die steamer is dus nog een soort prototype/test oidquote:Op zondag 5 september 2010 19:22 schreef MarkoAlmelo het volgende:
de middelste was een toaster die ze al bij de mac gebruiken. inderdaad 17 seconden.
lekker! hoop wel warme ja. niemand wil koude satésaus toch?quote:Op zondag 5 september 2010 11:06 schreef MarkoAlmelo het volgende:
[..]
De satesaus is van Wijko. Maar koude satesaus
Yes voor de fishfiletquote:Op zondag 5 september 2010 19:25 schreef tjoptjop het volgende:
[..]
Ah ok, die steamer is dus nog een soort prototype/test oid
Ze hadden een tijd terug ook die kipsate. Ook met die satesaus.quote:Op zondag 5 september 2010 20:11 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
lekker! hoop wel warme ja. niemand wil koude satésaus toch?
vandaag QP menu op, maar de glazen waren op in Den Haag (Binckhorst)
moet dus aankomende week voor de Lime kleur nog een menu nemen in Alphen a/d Rijn, maar dan neem ik wel een salade... ook lekker en beter!
bedoel je de Small Special? die was compleet waterig geworden door de taugé en komkommerquote:Op zondag 5 september 2010 20:14 schreef MarkoAlmelo het volgende:
Ze hadden een tijd terug ook die kipsate. Ook met die satesaus.
Zou zomaar is kunnenquote:Op zondag 5 september 2010 20:17 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
bedoel je de Small Special? die was compleet waterig geworden door de taugé en komkommer
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |