Nee dat vermoeden had ik al...quote:Op zaterdag 4 september 2010 22:37 schreef Yannick567 het volgende:
Dat wilde ik nog niet zeggen eigenlijk, maargoed. Zie bovenstaand
Google is your best friend...quote:
Samenvatting:quote:Op zaterdag 4 september 2010 23:16 schreef Studiotje het volgende:
Broodje met sla, tomaat, kaas, bacon, gebakken uitjes, BBQ saus en een mayonaise sausje met een gekruide burger
Die was goddelijk, zou het een hit worden?quote:Op zaterdag 4 september 2010 23:19 schreef Yannick567 het volgende:
[..]
Samenvatting:
Het is trouwens die peperkaas die ook op de CBO zat.
hopelijk met goede saus ipv dat water van die small specialquote:Op zondag 5 september 2010 10:42 schreef Studiotje het volgende:
[..]
Chicken Satedie komt er ook aan..
De satesaus is van Wijko. Maar koude satesausquote:Op zondag 5 september 2010 10:48 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
hopelijk met goede saus ipv dat water van die small special
Wie weet komt er weer zo'n mooi apparaat, net als toen met die worsten van unoxquote:Op zondag 5 september 2010 11:06 schreef MarkoAlmelo het volgende:
[..]
De satesaus is van Wijko. Maar koude satesaus
Grappig dat het 55 seconden is, in Nederland is de toasttijd 35 seconden...quote:Op zondag 5 september 2010 17:42 schreef tjoptjop het volgende:
ABC Nightline heeft een item gemaakt over McDonalds. Het biedt een kijkje achter de schermen bij productontwikkeling. Wel leuk om te zien, duurt ongeveer 7 minuten
http://abcnews.go.com/Nig(...)ed/story?id=11444997
Die engineering excellence is imho mooi om te dien. Die hang naar tijdwinst van secondes zonder dat het product eronder lijdt. Bijvoorbeeld een broodjestoaster innovatie die van 55sec "toasttijd" naar een of andere steamer gaat die het in luttele seconde doet.
Was die van 35sec niet dat middelste apparaat wat er stond? Kan me herinneren dat er 3 stonden waarvan de "oudste" er 55 sec over deed, en die nieuwste (die enkele steamer) een paar secondequote:Op zondag 5 september 2010 18:52 schreef MarkoAlmelo het volgende:
[..]
Grappig dat het 55 seconden is, in Nederland is de toasttijd 35 seconden...
En dat center met die al die mac's![]()
Ah ok, die steamer is dus nog een soort prototype/test oidquote:Op zondag 5 september 2010 19:22 schreef MarkoAlmelo het volgende:
de middelste was een toaster die ze al bij de mac gebruiken. inderdaad 17 seconden.
lekker! hoop wel warme ja. niemand wil koude satésaus toch?quote:Op zondag 5 september 2010 11:06 schreef MarkoAlmelo het volgende:
[..]
De satesaus is van Wijko. Maar koude satesaus
Yes voor de fishfiletquote:Op zondag 5 september 2010 19:25 schreef tjoptjop het volgende:
[..]
Ah ok, die steamer is dus nog een soort prototype/test oid
Ze hadden een tijd terug ook die kipsate. Ook met die satesaus.quote:Op zondag 5 september 2010 20:11 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
lekker! hoop wel warme ja. niemand wil koude satésaus toch?
vandaag QP menu op, maar de glazen waren op in Den Haag (Binckhorst)
moet dus aankomende week voor de Lime kleur nog een menu nemen in Alphen a/d Rijn, maar dan neem ik wel een salade... ook lekker en beter!
bedoel je de Small Special? die was compleet waterig geworden door de taugé en komkommerquote:Op zondag 5 september 2010 20:14 schreef MarkoAlmelo het volgende:
Ze hadden een tijd terug ook die kipsate. Ook met die satesaus.
Zou zomaar is kunnenquote:Op zondag 5 september 2010 20:17 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
bedoel je de Small Special? die was compleet waterig geworden door de taugé en komkommer
opmerkelijk, ik zou juist verwachten dat na zo'n operatie je geen vet eten meer kan (en wil) hebben.quote:Op zondag 5 september 2010 08:25 schreef Riann het volgende:
ziet er lekker uit ik kan alleen sins de gastric by pass sla niet meer zo goed hebben dus dan word het voor mij zonder sla
En dan de dagopbrengst laten liggenquote:Op maandag 6 september 2010 19:34 schreef Iemand91 het volgende:
Misschien wel vaker gesteld maare, die barbecuesaus heeft iemand enig idee of die los te koop is ergens? Zal wel niet.
Of zit er niets anders op dan 's nachts een ruitje intikken van de plaatselijke McDonalds en de hele voorraad cupjes mee jatten?
Tja, ik ben geen asocial hè, alleen de barbecuesaus...quote:Op maandag 6 september 2010 19:38 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
En dan de dagopbrengst laten liggen
Mag ik dan de zoetzure saus? Ow en de frietsausquote:Op maandag 6 september 2010 19:40 schreef Iemand91 het volgende:
[..]
Tja, ik ben geen asocial hè, alleen de barbecuesaus...
De frietsaus is overal te verkrijgen onder de naam 'Remia Fritessaus American'. Praktisch hetzelfde.quote:Op maandag 6 september 2010 19:42 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Mag ik dan de zoetzure saus? Ow en de frietsaus
Maar volgens mij komt de bbq saus van Heinz behoorlijk in de buurt...
Ja maar gratis is altijd beter dan het te moeten kopenquote:Op maandag 6 september 2010 19:48 schreef Iemand91 het volgende:
[..]
De frietsaus is overal te verkrijgen onder de naam 'Remia Fritessaus American'. Praktisch hetzelfde.
En Heinz? Bedoel je toevallig deze (2e van rechts)?:
[ afbeelding ]
Tja, wij hebben meestal die van remia, ben eigenlijk die enige die dat gebruikt.quote:Op maandag 6 september 2010 19:54 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Ja maar gratis is altijd beter dan het te moeten kopen![]()
En volgens mij komt MadSauce beter in de buurt?
Die bedoelde ik inderdaad!
Nee dat ligt niet aan de smaak van de friet, de friet smaakt gewoon naar friet.quote:Op maandag 6 september 2010 20:04 schreef Windigo het volgende:
Die zogenaamde Macdonals sausjes smaken nooit zoals de echte, al ligt dat misschien aan de smaak van de frites bij de Mac. Dat is me nooit helemaal duidelijk geworden.
quote:Op maandag 6 september 2010 21:11 schreef JustinK het volgende:
Er is maar één saus die smaakt zoals de bbq saus bij de Mac en dat is de bbq saus bij de Mac
[ afbeelding ]
Soort van Ikea idee: koop het in het restaurant en eet het direct op, of koop het voor thuis gebruik.quote:Op dinsdag 7 september 2010 00:43 schreef Battlefan het volgende:
McDonald's neemt geen ideeën aan van derden
Ketchup jaquote:Op dinsdag 7 september 2010 01:14 schreef Studiotje het volgende:
Der heeft toch een keer een sausje in de winkel gelegen met het McDonalds logo er op?
Mijn friet smaakt nooit zo als die van de Mac anders. Wel lekker, maar anders.quote:Op maandag 6 september 2010 20:09 schreef MarkoAlmelo het volgende:
[..]
Nee dat ligt niet aan de smaak van de friet, de friet smaakt gewoon naar friet.
Wel grappig, je zou zeggen als je een gastric by pass hebt gehad dat de sla nu niet het probleem zou zijnquote:Op zondag 5 september 2010 08:25 schreef Riann het volgende:
ziet er lekker uit ik kan alleen sins de gastric by pass sla niet meer zo goed hebben dus dan word het voor mij zonder sla
Mag ik vragen wat McDonalds met vette zooi te maken heeft?quote:Op vrijdag 10 september 2010 18:13 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Wel grappig, je zou zeggen als je een gastric by pass hebt gehad dat de sla nu niet het probleem zou zijn
maar meer het algehele vette zooi
Nou ja ik kan geen 1 QP op dus zoveel vette zooi krijg je niet binnen als ik naar de Mc Donald ga maar ik ga er nog zelden naar toe. Een gekookt aardappeltje een schepje groente en een stukje vlees gaat het bestequote:Op vrijdag 10 september 2010 18:13 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Wel grappig, je zou zeggen als je een gastric by pass hebt gehad dat de sla nu niet het probleem zou zijn
maar meer het algehele vette zooi
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |