abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_85878252
damn die Mariotaart is denk de mooiste taart die ik tot nu toe heb gezien :o
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_85881203
Hee!
Ik ben nieuw hier, maar heb al lekker rondgesnuffeld in dit topic, en ik ga donderdag ook beginnen! *O*
Ik heb net besteld bij deleukstetaarten.nl, maar nou was mijn vraag:
Weten jullie wanneer alles geleverd wordt? Binnen 1 dag of niet? Er zat verder niks bij wat later binnenkwam ofzo.. :?

Thanks. :)
pi_85882263
quote:
Op maandag 30 augustus 2010 18:41 schreef Warmemelk het volgende:
Hee!
Ik ben nieuw hier, maar heb al lekker rondgesnuffeld in dit topic, en ik ga donderdag ook beginnen! *O*
Ik heb net besteld bij deleukstetaarten.nl, maar nou was mijn vraag:
Weten jullie wanneer alles geleverd wordt? Binnen 1 dag of niet? Er zat verder niks bij wat later binnenkwam ofzo.. :?

Thanks. :)
Naar eigen zeggen sturen ze alle bestellingen die ze voor 9u 's ochtends binnen hebben dezelfde dag nog naar naar TNT/GLS. De uiteindelijke levertijd is dan vervolgens afhankelijk van TNT/GLS (meestal nog 1 of 2 dagen).
pi_85882568
quote:
Op maandag 30 augustus 2010 19:13 schreef Sts het volgende:

[..]

Naar eigen zeggen sturen ze alle bestellingen die ze voor 9u 's ochtends binnen hebben dezelfde dag nog naar naar TNT/GLS. De uiteindelijke levertijd is dan vervolgens afhankelijk van TNT/GLS (meestal nog 1 of 2 dagen).
Oke dankje!! ^O^ Hopen dat het er donderdag is dan :P
pi_85886975
Als je de spulletjes vandaag hebt besteld, denk ik dat ze er donderdag wel zullen zijn :)
A balanced diet is a cookie in each hand
  maandag 30 augustus 2010 @ 22:10:16 #156
210227 rechtsedirecte
Southern most Fok!ker
pi_85889733
quote:
Op maandag 30 augustus 2010 19:21 schreef Warmemelk het volgende:

[..]

Oke dankje!! ^O^ Hopen dat het er donderdag is dan :P
niet vergeten de resultaten te posten!!
'Lopen is geen sport maar een manier van reizen'
'Als ik loop voel ik me beroerd, maar als ik niet loop nog beroerder'
'Once you discover the rewards of pain, you want more pain'
pi_85890954
quote:
Op maandag 30 augustus 2010 22:10 schreef rechtsedirecte het volgende:

[..]

niet vergeten de resultaten te posten!!
Maar natuurlijk! *) zal es kijken of het lukt om een foto te posten O-)
pi_85950694
Ik heb nog een paar vraagjes voor jullie O-) :
- Is het mogelijk om zo'n mooie strook aan de onderkant van de taart netjes te snijden, zonder zo'n cutter?
- Heb ik zo'n smoother echt heel hard nodig, of kan ik de fondant ook gewoon netjes met mijn handen gladstrijken?
- Weten jullie nog iets lekkers voor de vulling? :D Ik heb 5 lagen te vullen, dus 6 delen.
Ik wilde zelf sowieso graag swiss meringue buttercream maken waarvan hier in het topic ergens een filmpje staat.
En kersenvlaaivulling met chocoladevlokken O+ Maar zal ik dat gewoon om en om doen, of nog een extra smaak erbij?

Alvast bedankt! _O_

P.S. ik was vergeten te zeggen: complimentjes voor al die mooie taartjes en cupcakes hier! ^O^
pi_85951813
Warmemelk:

Voor een strook aan de onderkant kun je best een lineaal oid gebruiken. Even laten liggen zodat hij een beetje steviger is en dan pas rond de taart leggen. De taart glad maken kun je doen met je handen, maar ik moet zeggen dat het resultaat met een smoother toch wel een stuk strakker is. Wat ideetjes voor vulling:


•Banketbakkersroom
•Alle soorten jam
•Lemoncurd (soort dikke jam)
•Bokkenpootjescrème
•Chocoladecrème (melk, wit en puur)
•Vanillecrème
•Mandarijntjes uit blik met room
•Botercrème
•Koffiecrème
•Speculoospasta
•Caramelpasta
•Hazelnootpasta

Op de website www.deleukstetaarten.nl vind je heel veel recepten van vullingen. Omdat de taart met fondant van zichzelf nogal machtig is, zou ik niet te wild worden met smaken en het bij een beperkt aantal houden :) Succes!
A balanced diet is a cookie in each hand
pi_85962192
quote:
Op zaterdag 21 augustus 2010 14:59 schreef Taartje het volgende:
Leuk zijn ze Webkim! Die minicupcakes zijn altijd van die perfecte éénhapssnacks!

Mijn beste vriend vertrekt volgende week voor 5 maanden naar New Orleans om te studeren, vanavond geeft hij een afscheidsfeestje. Heb een taart gemaakt om hem eraan te herinneren wat hij allemaal moet missen ;)

[ afbeelding ]
Taartje; Welke maten taartvorm heb je gebruikt voor deze? Mijn stapels doe ik altijd met 20, 25 en 30 en dan houd ik zo weinig ruimte over aan de zijkant. Die van jou hebben genoeg ruimte over! En zijn je bakvormen 7 cm of heb je hoger?
pi_85964585
Hallo!

Ik maak voor mijn lieve nichtje die vrijdag jarig is een My Little Pony taart, ik heb hiervoor roze kleurstof besteld voor de Pony, ook heb ik wat bloemetjes besteld, want ik vind dat dat er wel bij hoort. De achtergrond wordt lichtblauw. Heeft iemand nog leuke ideetjes voor deze taart? Of wordt het dan te druk. Sowieso komt haar naam en leeftijd er ook op te staan!

By the way: ik had nog een paar kleuren over en daarmee een taartje gemaakt voor m'n ouders. Het resultaat:



De vulling was banketbakkersroom en aardbeienjam, my favourite. O+
Ik twijfel bij m'n nichtje tussen slagroom en banketbakkersroom... Wat zouden jullie doen?
pi_85991194
Help!
Iemand die me wil helpen hoe ik een foto hier moet plaatsen O-)
Ben niet al te technisch :P
  donderdag 2 september 2010 @ 17:31:24 #163
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_85991294
quote:
Op donderdag 2 september 2010 17:28 schreef Warmemelk het volgende:
Help!
Iemand die me wil helpen hoe ik een foto hier moet plaatsen O-)
Ben niet al te technisch :P
Je moet de foto eerst ergens uploaden, daarna kun je hem hier plaatsen :)


[img ] bestandsnaam van je ergens upgeloade foto [/img ]
maar dan zonder spaties natuurlijk ;)

bijvoorbeeld:

[img ] www.tinypic.detaartvanMuck.jpg [/ img]
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_85991764
Wat een gedoe zeg :P

Volgens mij is ie wel een klein beetje groot, of lijkt dat maar zo?
Edit: oh, het valt mee :P
Even de uitleg:
Mijn eerste taart dus :D
Sjongejonge wat een werk! Ben alleen al een uur bezig geweest met die roosjes maken :P
Oja, let even op hoe kunstig ik die blaadjes over de scheurtjes heb geplakt O-)
Vulling: kersenvlaaivulling/chocovlokken en chocoladebotercrème O+
Ben er voor de eerste keer best trots op *)
  donderdag 2 september 2010 @ 18:09:29 #165
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_85992332
Hij is inderdaad wel érg groot. Hij mag op het forum maximaal 610 pixels breed zijn :)

Hij ziet er hartstikke leuk uit! En dingen over scheurtjes plakken doe ik ook altijd hoor, mocht er ergens een scheurtje ontstaan zijn O-)
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_85994292
quote:
Op woensdag 1 september 2010 20:39 schreef Poezebeest het volgende:

[..]

Taartje; Welke maten taartvorm heb je gebruikt voor deze? Mijn stapels doe ik altijd met 20, 25 en 30 en dan houd ik zo weinig ruimte over aan de zijkant. Die van jou hebben genoeg ruimte over! En zijn je bakvormen 7 cm of heb je hoger?
Ik gebruikte daarvoor 10, 15 en 20 cm. Zelfde afstanden dus, weet niet waar het dan aan ligt :D Ik heb de 10 cm bakvormen, maar na afsnijden van de bolle bovenkant kom ik meestal rond de 7 cm uit.

En de taart hierboven (naam even vergeten) is mooi geworden! Heel slim, om foutjes weg te werken onder blaadjes. Die tactiek gebruik ik ook altijd, en let er ook altijd goed op welk deel het mooist is, dat wordt dan de voorkant! :D
A balanced diet is a cookie in each hand
pi_85996287
quote:
Op donderdag 2 september 2010 17:31 schreef Muck het volgende:

[..]


Je moet de foto eerst ergens uploaden, daarna kun je hem hier plaatsen :)


[img ] bestandsnaam van je ergens upgeloade foto [/img ]
maar dan zonder spaties natuurlijk ;)

bijvoorbeeld:

[img ] www.tinypic.detaartvanMuck.jpg [/ img]
Ik klikte en moest toen om mezelf lachen... :@

quote:
Op donderdag 2 september 2010 17:48 schreef Warmemelk het volgende:
Wat een gedoe zeg :P
[ afbeelding ]
Volgens mij is ie wel een klein beetje groot, of lijkt dat maar zo?
Edit: oh, het valt mee :P
Even de uitleg:
Mijn eerste taart dus :D
Sjongejonge wat een werk! Ben alleen al een uur bezig geweest met die roosjes maken :P
Oja, let even op hoe kunstig ik die blaadjes over de scheurtjes heb geplakt O-)
Vulling: kersenvlaaivulling/chocovlokken en chocoladebotercrème O+
Ben er voor de eerste keer best trots op *)
Mag je zeker trots op zijn voor je eerste keer! :O Enne, was ie lekker? ;)
pi_85999249
Wow! Ik lees al een tijdje mee en zie de meest geweldige taarten voorbij komen!
Al tijden denk ik erover om de stoute schoenen aan te trekken. Maar ik heb al zoveel hobby's waar ik aan begonnen ben en nooit heb afgemaakt, dat ik nog eventje blijf meekijken denk ik. Je bent er niet met 3 euro aan marsepein immers als je een mooie taart wilt maken.
pi_86001559
quote:
Op donderdag 2 september 2010 20:02 schreef Saruna het volgende:

[..]

Ik klikte en moest toen om mezelf lachen... :@
[..]

Mag je zeker trots op zijn voor je eerste keer! :O Enne, was ie lekker? ;)
Haha Saruna, nog een slachtoffer hier van die link :@
Maar hij was superlekker!! Het leek een beetje op schwarzwaldertaart met die kersen en chocola :9~
pi_86002752
quote:
Op donderdag 2 september 2010 21:14 schreef lieflijntje het volgende:
Wow! Ik lees al een tijdje mee en zie de meest geweldige taarten voorbij komen!
Al tijden denk ik erover om de stoute schoenen aan te trekken. Maar ik heb al zoveel hobby's waar ik aan begonnen ben en nooit heb afgemaakt, dat ik nog eventje blijf meekijken denk ik. Je bent er niet met 3 euro aan marsepein immers als je een mooie taart wilt maken.
Misschien kun je een keer een workshop gaan doen? Kost éénmalig wel wat, maar mocht je het dan niets vinden dan ben je een ervaring rijker en heb je een mooie taart, maar niet allerlei spullen ingekocht die je niet meer gaat gebruiken.
A balanced diet is a cookie in each hand
pi_86004050
Vriendin van me is er laatst mee begonnen, die had al aangeboden dat ik een xtje met haar samen kon doen! zij had een hele mooie taart voor der zoontje (2) gemaakt en zo kwam ik er ook op.
  vrijdag 3 september 2010 @ 08:40:53 #172
304935 -Miauw-
Maar ik rook niet!
pi_86011429
quote:
Op donderdag 2 september 2010 21:14 schreef lieflijntje het volgende:
Wow! Ik lees al een tijdje mee en zie de meest geweldige taarten voorbij komen!
Al tijden denk ik erover om de stoute schoenen aan te trekken. Maar ik heb al zoveel hobby's waar ik aan begonnen ben en nooit heb afgemaakt, dat ik nog eventje blijf meekijken denk ik. Je bent er niet met 3 euro aan marsepein immers als je een mooie taart wilt maken.
Ik ken het! Ik mag van mezelf pas beginnen met taarten bakken als ik mijn scriptie heb afgemaakt. Vervolgens zit ik de hele dag hier rond te neuzen zodat ik niet toekom aan het schrijven van die scriptie :D :')
With the stars as her umbrella
  vrijdag 3 september 2010 @ 08:51:50 #173
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_86011641
quote:
Op donderdag 2 september 2010 22:16 schreef Taartje het volgende:

[..]

Misschien kun je een keer een workshop gaan doen? Kost éénmalig wel wat, maar mocht je het dan niets vinden dan ben je een ervaring rijker en heb je een mooie taart, maar niet allerlei spullen ingekocht die je niet meer gaat gebruiken.
Dat is een goeie tip! ^O^
pi_86021141
Hoi allemaal, ik ben een complete beginner, maar ik heb me opgegeven voor PME1, 2 en 3. Omdat ik gewoon eens wat anders wil, ik word gek van m'n saaie kantoorbaan :r En ik ben best creatief al zeg ik het zelf :P

Wie heeft er hier ervaring met de PME cursussen? Heeft iemand een idee hoe elke les er per cursus uitziet? Ik kon op internet niets vinden. Ik heb een potentieel probleem: ik ga met het OV vervoer. Is dit een probleem qua spullen die ik elke week moet vervoeren denken jullie? Kan ik er vanuitgaan dat ik elke week een taart heen en weer naar de cursus locatie moet vervoeren? Dit zou opzich nog te doen zijn. Zelfs een stapeltaart zou ik opzich in verschillende dozen en in zo'n taarten-plasticzak kunnen vervoeren.

En hoe zit het met de hoeveelheid huiswerk per week en per cursus? Hopelijk kan iemand mij helpen. Alvast bedankt!

Oh ja, en het leukste: hebben jullie voorbeelden (foto's) van taarten die jullie voor PME hebben gemaakt? Daar ben ik namelijk heel benieuwd naar.

[ Bericht 0% gewijzigd door emss op 03-09-2010 14:01:37 ]
pi_86023441
Oeh vriendin vraagt of ik mee ga op een dag workshop in Oudenbosch waar ze al eens geweest is. Dat is leuk proberen of het iets voor mij is. Lekker is het vast wel ;)
  vrijdag 3 september 2010 @ 22:47:54 #177
154854 Jenny_
Don't be hasty
pi_86044049
Hallo allemaal,

Ik wil voor mijn verjaardag deze schattige cakejes na gaan maken... nu is mijn vraag wat het witte spul op de cakejes is... marsepein? Bedankt alvast....

Dreams do come true
pi_86044127
Marsepein of fondant, dat kun je er zelf ook voor gebruiken.. Ik denk dat het allebei prima is, net wat je lekkerder vindt!
  vrijdag 3 september 2010 @ 22:54:13 #179
154854 Jenny_
Don't be hasty
pi_86044326
quote:
Op vrijdag 3 september 2010 22:49 schreef Breathtaking het volgende:
Marsepein of fondant, dat kun je er zelf ook voor gebruiken.. Ik denk dat het allebei prima is, net wat je lekkerder vindt!
Thnx! Binnenkort ga ik lekker freubelen! Misschien kom ik hier dan weer even om advies vragen haha...
Dreams do come true
pi_86054193
Fondant is van zichzelf al wit, marsepein een beetje gelig. Dus als je graag echt wit wilt, kun je denk ik het best gaan voor fondant. Marsepein is ook wel wit te krijgen met poeder geloof ik, mocht je dat lekkerder vinden :)
A balanced diet is a cookie in each hand
pi_86055200
Marsepein kun je inderdaad ook wit maken maar ik vind het daarna echt niet fijn meer werken, het scheurt heel snel. Ik zou voor fondant gaan...
  zaterdag 4 september 2010 @ 12:21:48 #182
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_86056539
Je kunt ook marsepein kopen dat al wit gemaakt is voor je, dus kant en klaar in een pakje. :)
pi_86058036
Ik had witte marsepein gebruikt. Moet zeggen dat het wel heel lastig is om mee te werken als beginner, het rolt heel moeilijk en zwaar uit, en als je het iets verwarmt om het soepeler te maken, dan plakt het gigantisch.
Ik zou fondant gebruiken.
http://www.deleukstetaart(...)312e27997e588ce9bfb3
Deze smaakt ook heel lekker omdat er vanille doorheen zit :)
  zondag 5 september 2010 @ 10:56:00 #184
154854 Jenny_
Don't be hasty
pi_86083044
quote:
Op zaterdag 4 september 2010 13:08 schreef _Loki het volgende:
Ik had witte marsepein gebruikt. Moet zeggen dat het wel heel lastig is om mee te werken als beginner, het rolt heel moeilijk en zwaar uit, en als je het iets verwarmt om het soepeler te maken, dan plakt het gigantisch.
Ik zou fondant gebruiken.
http://www.deleukstetaart(...)312e27997e588ce9bfb3
Deze smaakt ook heel lekker omdat er vanille doorheen zit :)
Super bedankt voor deze link. Ga hier zeker gebruik van maken!
Dreams do come true
  zondag 5 september 2010 @ 11:34:36 #185
255392 De_Taartjesfee
Hoardin' like a hoarder
pi_86083819
Taarten als je je niet goed voelt geeft toch niet zo`n strak resultaat als anders :X


Taartje voor mijzelf O+
I`m not weird. I`m limited edition.
pi_86085046
Wauw en toch zijn ze weer prachtig geworden Taartjesfee! Gefeliciteerd met je verjaardag :) Die vogeltjes van Jojojanneke zijn zo leuk O+
A balanced diet is a cookie in each hand
pi_86089172
quote:
Op zondag 5 september 2010 11:34 schreef De_Taartjesfee het volgende:
Taarten als je je niet goed voelt geeft toch niet zo`n strak resultaat als anders :X
Ik vind ze gewoon hardstikke mooi geworden hoor TF! ^O^

Waar kan ik dat vogeltje kopen? O-)
"De loper kent slechts één leven; gelukkig dat we geen sprinters zijn, dan was het gauw over!" - Jan Knippenberg
pi_86089270
Wow TF! Ik vind ze echt super mooi! Niks van te zien dat je je niet goed voelde hoor!

Weet iemand nog iemand in de buurt van Almere waar ik mooi (geboorte)cupcakes kan bestellen trouwens?
...and together we'll stand on the threshold of a dream[
pi_86102641
quote:
Op zondag 5 september 2010 14:44 schreef tessie het volgende:
Wow TF! Ik vind ze echt super mooi! Niks van te zien dat je je niet goed voelde hoor!

Weet iemand nog iemand in de buurt van Almere waar ik mooi (geboorte)cupcakes kan bestellen trouwens?
Ik zou zo niemand daar uit de buurt weten. Misschien kun je een oproepje plaatsen op het forum van De Leukste Taarten?

Afgelopen donderdag kwam er een meisje hier een taart halen (omgeving Eindhoven), dat uit Lelystad kwam! Ik vind het ergens wel een compliment, maar aan de andere kant... :o
A balanced diet is a cookie in each hand
pi_86161039


Hamburgers O+

Smijn. en ik hebben deze gemaakt voor de verjaardag van een vriend (eerste keer dat smijn. en ik met frosting hebben gewerk) Ben wel blij met het uiteindelijke resultaat :o

O+
Op vrijdag 22 juli 2011 00:30 schreef yvonne het volgende:
Ja DE Ik houd nog heel veel van je
pi_86162864
quote:
Op dinsdag 7 september 2010 13:01 schreef DutchErrorist het volgende:
[ afbeelding ]

Hamburgers O+

Smijn. en ik hebben deze gemaakt voor de verjaardag van een vriend (eerste keer dat smijn. en ik met frosting hebben gewerk) Ben wel blij met het uiteindelijke resultaat :o

O+
Vet! :D
[b]Op dinsdag 27 januari 2009 21:01 schreef MariaEtcetera het volgende:[/b]
We zijn gewoon een topic vol dysfunctional awesomeness! And proud of it!
pi_86162944
cool DutchErrorist *O*
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_86163328
quote:
Op dinsdag 7 september 2010 13:01 schreef DutchErrorist het volgende:
[ afbeelding ]

Hamburgers O+

Smijn. en ik hebben deze gemaakt voor de verjaardag van een vriend (eerste keer dat smijn. en ik met frosting hebben gewerk) Ben wel blij met het uiteindelijke resultaat :o

O+
Wat leuk! :D
A balanced diet is a cookie in each hand
  dinsdag 7 september 2010 @ 20:23:08 #194
54403 Mr-Z
Makkers staakt uw wild geraas
pi_86177888
Afgelopen weekend weer twee taartjes gemaakt:


pi_86178964
Gaaf gemaakt Mr-z :o



Ons eindresultaat *O*
Op vrijdag 22 juli 2011 00:30 schreef yvonne het volgende:
Ja DE Ik houd nog heel veel van je
pi_86182660
Leuk zo in die bakjes :)

Offtopic: Wat een mooie krullen! O+
A balanced diet is a cookie in each hand
pi_86183426
Oooh hoe heb je dat gemaakt?:D
pi_86186876
quote:
Op dinsdag 7 september 2010 22:03 schreef _Loki het volgende:
Oooh hoe heb je dat gemaakt?:D
Als je het over ons hebt O+

Cupcakes maken, ze doormidden snijden en de randen ook bijsnijden..
Dunne brownies maken en in rondjes snijden...
Frosting maken van roomboter en poedersuiker en vanille aroma..
De frosting kleuren met 3 verschillende kleuren (rood geel en groen)
Brownies in de cupcakes doen met daarop de rood, geel en groene frosting dan de bovenkant van de cupcake en dan bestrooien met sesamzaadjes.
Op vrijdag 22 juli 2011 00:30 schreef yvonne het volgende:
Ja DE Ik houd nog heel veel van je
pi_86195895
Oh dat is echt geniaal bedacht! :)
Die wil ik ook eens maken, echt leuk!
pi_86196105
quote:
Op dinsdag 7 september 2010 23:08 schreef DutchErrorist het volgende:

[..]

Als je het over ons hebt O+

Cupcakes maken, ze doormidden snijden en de randen ook bijsnijden..
Dunne brownies maken en in rondjes snijden...
Frosting maken van roomboter en poedersuiker en vanille aroma..
De frosting kleuren met 3 verschillende kleuren (rood geel en groen)
Brownies in de cupcakes doen met daarop de rood, geel en groene frosting dan de bovenkant van de cupcake en dan bestrooien met sesamzaadjes.
en bedankt.. nu heb ik honger }:|
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')