abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_83353179
Ik ook! .
  zondag 27 juni 2010 @ 14:16:13 #72
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_83357012
Wat is het voordeel van nog een uur in de oven zetten in plaats van in een paar minuten bij elkaar wokken?
pi_83363211
bleh chinees-nederlands eten
sorry...
pi_83363520
quote:
Op zondag 27 juni 2010 14:16 schreef RobinOok het volgende:
Wat is het voordeel van nog een uur in de oven zetten in plaats van in een paar minuten bij elkaar wokken?
Ik denk dat het een aangepast recept is, dat het eigenlijk voor kippenpoten is bedoeld. En dan zie ik het nut van een uur in de oven wel in!
pi_83364184
quote:
Op zondag 27 juni 2010 14:16 schreef RobinOok het volgende:
Wat is het voordeel van nog een uur in de oven zetten in plaats van in een paar minuten bij elkaar wokken?
Basisrecept (met een hoop aanpassingen van mij) komt van iemand anders, maar ik denk dat het de oven in gaat op lage temperatuur omdat de saus dan misschien 'kleveriger' wordt en de kip zachter, omdat de azijn tijd heeft om in te werken. Ik was eerst ook bang dat de kip verschrikkelijk droog zou worden, maar het tegenovergestelde is het geval. Ik weet verder ook niet, heb het nog niet geprobeerd te wokken, dus zou niet weten of dat net zo lekker wordt.

En Chinees-Nederlands eten... Tja, het is niet bedoeld als authentiek Chinees recept, maar vind het wel gewoon lekker, en de mensen bij mij thuis blijven erom vragen
pi_83366350
pi_83368512
quote:
Op zondag 27 juni 2010 17:21 schreef Ilse86 het volgende:

[..]
En Chinees-Nederlands eten... Tja, het is niet bedoeld als authentiek Chinees recept, maar vind het wel gewoon lekker, en de mensen bij mij thuis blijven erom vragen
Ok dit klinkt mss gemeen, maja
Suiker = blij brein.... heeft verder imho niets te maken met lekker eten.
pi_83368967
quote:
Op zondag 27 juni 2010 19:14 schreef evo87 het volgende:

[..]

Ok dit klinkt mss gemeen, maja
Suiker = blij brein.... heeft verder imho niets te maken met lekker eten.
Ja ok.. Als je het zo bekijkt, kun je taart, cakejes, koekjes, ijsjes, fruit, meringues enzo ook niet meer als lekker eten bestempelen. Want dat is gewoon je brein dat blij is haha. Gelukkig heb ik niks tegen een blij brein, dus ik blijf dit gewoon lekker eten (en het lekker eten noemen) Maar suit yourself, smaken verschillen en je hoeft het niet te maken
pi_83376499
quote:
Op zondag 27 juni 2010 19:14 schreef evo87 het volgende:

[..]

Ok dit klinkt mss gemeen, maja
Suiker = blij brein.... heeft verder imho niets te maken met lekker eten.
Wat noem jij lekker eten dan? Als je van boekweitgrutten en meiknollen toch nog iets eetbaars weet te maken?
pi_83380425
quote:
Op zondag 27 juni 2010 22:11 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Wat noem jij lekker eten dan? Als je van boekweitgrutten en meiknollen toch nog iets eetbaars weet te maken?
Meiknollen
  donderdag 1 juli 2010 @ 00:36:15 #81
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_83517500


Momofuku's Pork Bun

1. Men stoomt een lotusbroodje (uit vriezer v/d toko)
2. Besmeert die met een dun laagje hoisin saus (potje van de toko)
3. Twee plakjes buikspek erop (recept: Momofuku's pork belly. Ook niet moeilijk)
4. Julienne gesneden lente-uitje erop.
5. Komkommerreepjes erop. (komkommer 10 minuutjes ingelegd in beetje suiker en zout)
6. Sriracha chilisaus voor wie wil.

Voila! Lekker broodje.

[ Bericht 1% gewijzigd door RobinOok op 01-07-2010 01:59:17 ]
pi_83521142
quote:
Op donderdag 1 juli 2010 00:36 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]

Momofuku's Pork Bun

1. Men stoomt een lotusbroodje (uit vriezer v/d toko)
2. Besmeert die met een dun laagje hoisin saus (potje van de toko)
3. Twee plakjes buikspek erop (recept: Momofuku's pork belly. Ook niet moeilijk)
4. Julienne gesneden lente-uitje erop.
5. Komkommerreepjes erop. (komkommer 10 minuutjes ingelegd in beetje suiker en zout)
6. Sriracha chilisaus voor wie wil.

Voila! Lekker broodje.
lekker Oosters broodje! wel vet denk, 2 plakken spek!
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_83522831
quote:
Op donderdag 1 juli 2010 00:36 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]

Momofuku's Pork Bun

1. Men stoomt een lotusbroodje (uit vriezer v/d toko)
2. Besmeert die met een dun laagje hoisin saus (potje van de toko)
3. Twee plakjes buikspek erop (recept: Momofuku's pork belly. Ook niet moeilijk)
4. Julienne gesneden lente-uitje erop.
5. Komkommerreepjes erop. (komkommer 10 minuutjes ingelegd in beetje suiker en zout)
6. Sriracha chilisaus voor wie wil.

Voila! Lekker broodje.
Dat ziet er echt te lekker uit
pi_83524202
quote:
Op zondag 27 juni 2010 22:11 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Wat noem jij lekker eten dan? Als je van boekweitgrutten en meiknollen toch nog iets eetbaars weet te maken?
meiknolletjes zijn lekker!
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  donderdag 1 juli 2010 @ 11:30:54 #85
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_83525904
quote:
Op donderdag 1 juli 2010 08:51 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

lekker Oosters broodje! wel vet denk, 2 plakken spek!
Ja, moddervet!
Moet kunnen, zo op zijn tijd. En de plakken waren ook niet formaat speklap wat in de winkel ligt hoor. Meer vierkant, zo 5x4 cm en dikke cm dik. Hoewel, dat is na het roosteren, dus per saldo misschien wel vergelijkbaar met een dun, langwerpig speklapje. Ach ja.

pi_83526686
quote:
Op donderdag 1 juli 2010 11:30 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ja, moddervet!
Moet kunnen, zo op zijn tijd. En de plakken waren ook niet formaat speklap wat in de winkel ligt hoor. Meer vierkant, zo 5x4 cm en dikke cm dik. Hoewel, dat is na het roosteren, dus per saldo misschien wel vergelijkbaar met een dun, langwerpig speklapje. Ach ja.

[ afbeelding ]
aah ok, speklapjes vind ik wel meevallen. lus ik graag vlees ziet er heerlijk uit!
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  donderdag 1 juli 2010 @ 22:20:39 #87
231895 MariaEtcetera
President Vanellope
pi_83549874
Wat is lekker eten anders dan een blij brein Als mijn hoofd iets als lekker herkent ben ik gelukkig

Ik vind Momofuku zo'n leuk woord Al ben ik geen voorstander van speklap-achtige dingesen, te vet voor mij!
"Dijenkletserextravaganza!" - V1z
pi_83617721
quote:
vandaag gemaakt en erg in de smaak gevallen
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  zaterdag 3 juli 2010 @ 19:11:41 #89
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_83617942
Mooi zo!

(and thanks for telling)
pi_83624893

Clafoutis
pi_83625067
Omnomnom. Kersen.
pi_83628635
quote:
Op zaterdag 3 juli 2010 22:02 schreef Isegrim het volgende:
Omnomnom. Kersen.
Ik moet me inhouden om niet gewoon hier achter de PC met een vork die hele ovenschaal leeg te eten zo lekker.
  zondag 4 juli 2010 @ 18:48:23 #93
251095 Purdey
Better off alone..
pi_83650538
@Ilse86: Vandaag de malse kip gemaakt,met paprika en uit.In één woord: Geweldig!
Hoe kom je aan het recept? Ga het zeker vaker maken!
So, here is the truth about the truth. It hurts, and so we lie.
pi_83670713
quote:
Op zondag 4 juli 2010 18:48 schreef Purdey het volgende:
@Ilse86: Vandaag de malse kip gemaakt,met paprika en uit.In één woord: Geweldig!
Hoe kom je aan het recept? Ga het zeker vaker maken!
Blij dat je het lekker vond Het idee heb ik van Tasty Kitchen, maar heb het recept wel enigszins aangepast. In dat recept zaten onder andere geen groenten, geen chilivlokken, nog meer suiker, en een beetje onnodig omslachtige bereidingswijze. Maar wel erg lekker dus
  maandag 5 juli 2010 @ 09:58:07 #95
251095 Purdey
Better off alone..
pi_83671645
quote:
Op maandag 5 juli 2010 09:16 schreef Ilse86 het volgende:

[..]

Blij dat je het lekker vond Het idee heb ik van Tasty Kitchen, maar heb het recept wel enigszins aangepast. In dat recept zaten onder andere geen groenten, geen chilivlokken, nog meer suiker, en een beetje onnodig omslachtige bereidingswijze. Maar wel erg lekker dus
Ik had iets meer eters,dus had een kilo kip en heb ook de saus moeten verdubbelen.Ik heb echter wel alleen een half kopje suiker gedaan en driekwart azijn.Maar echt heerlijk,en iedereen vond het een succes! Die groenten waren ook een fijne aanvulling!
So, here is the truth about the truth. It hurts, and so we lie.
  maandag 5 juli 2010 @ 16:30:42 #96
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_83685786


Chicken Bang Bang (<=recept staat er toevallig ook in het Nederlands. In de comments, de laatste)
Maar het is dus komkommer, lente-ui en koude kip, met een lekkere dressing/saus op basis van sesampasta/tahin, chiliolie, sojasaus en zwarte rijstazijn. Lekker bij dit warme weer.

En voor wie wil weten waarom het bang bang chicken heet:

pi_83685973
ziet er heerlijk uit!
ga ik vandeweek eens proberen denk ik, zal donderdag worden, want heb voor morgen en woensdag al lunch gehaald


Salade van avocado, zalm, tomaat, rode ui en mayo/citroensap dressing
Ja doei.
  woensdag 7 juli 2010 @ 22:35:07 #98
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_83784807
Volgens mij hou jij erg van avocado? Ik ook, maar heb eigenlijk maar een paar recepten waarin ik het verwerk. Maar nu ik zo die gerookte zalm zie, die ik eigenlijk nooit (meer) eet krijg ik trek in die combinatie! Binnenkort toch maar eens op tafel zetten!

Wij aten vandaag chinees, roodgekookt spek. (Hong shao rou)



Geen bijbehorend recept, want ik was een beetje aan 't experimenteren met het sous-vide koken. Maar de smaken zijn: gember, lente-ui, shaoxing rijstwijn, donkere sojasaus, bruine suiker en steranijs.
pi_83785268
ik ben gék op avocado

en jouw receptje met de kip schuif ik even op naar volgende week, morgen geen tijd
Ja doei.
  zondag 18 juli 2010 @ 14:24:44 #100
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_84198031


Aubergines Boerenstijl, zo noemt Ken Hom het. In de rest van de wereld bekend als "Fish Fragrant Eggplant". Niet dat er vis is zit of het naar vis smaakt, de saus werd heel vroeger voor het eerst gemaakt in een of ander beroemd visgerecht. Men vond die saus zo lekker dat ze 'm ook in andere gerechten ging gebruiken en dan zeiden ze "da's me die saus van da visgerecht, wittewel?". Nou, vandaar dus. :-)

Heel klassiek gerecht en dus in aardig wat Chinese restaurants te bestellen. Uiteraard wel elke keer anders. Met vlees, zonder vlees, varkensvlees of rundergehakt, zonder chilibonenpasta met chilisaus, met of zonder sichuanpepertjes. Of nee, eigenlijk altijd zonder sichuanpepertjes. Kan echt enoooorm lekker zijn, maar vaker gewoon lekker.

Eigenlijk hoor je de stukjes aubergine eerst te frituren, maar dat vind ik teveel gedoe. Ik sudder ze zacht in de saus, ook lekker.
pi_84198558
Ziet er erg lekker en smaakvol uit! Jammer alleen dat ik de helft van de ingrediėnten niet in huis heb. Van die 'moeilijke' ingrediėnten kun je hier in de buurt nergens aankomen Binnenkort toch maar eens een toko opzoeken.
  zondag 18 juli 2010 @ 14:47:43 #102
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_84198740
Het zijn wel allemaal van die lang houdbare dingen. Ik heb ze dus wel standaard in huis en knoflook, gember, ui meestal ook wel. Dus voor mij is dit zo'n makkelijk "ik koop 1 ingredient (aubergine) en de rest heb ik al"-gerecht. We eten het dus best vaak. Soort eenpansgerecht ook, lekker, makkelijk en gezond.

Dus ik zou zeggen: ja, hup naar de toko en je kastjes vullen.
pi_84199426
Is inderdaad fijn als je 'uit de voorraadkast' kunt koken. Ui, knoflook, gember, gehakt en sesamolie heb ik wel standaard in huis. Maar ik moet wel ff op zoek naar dingen als dark soy sauce, Shaoxing rice wine, Chinese black vinegar, Sichuan pepper en chili-beanpaste
  maandag 19 juli 2010 @ 19:08:10 #104
251095 Purdey
Better off alone..
pi_84244762
quote:
Op zondag 18 juli 2010 14:47 schreef RobinOok het volgende:
Het zijn wel allemaal van die lang houdbare dingen. Ik heb ze dus wel standaard in huis en knoflook, gember, ui meestal ook wel. Dus voor mij is dit zo'n makkelijk "ik koop 1 ingredient (aubergine) en de rest heb ik al"-gerecht. We eten het dus best vaak. Soort eenpansgerecht ook, lekker, makkelijk en gezond.

Dus ik zou zeggen: ja, hup naar de toko en je kastjes vullen.
Zag ergens in een topic dat je in Rotterdam woont, toch? Naar welke toko ga jij?
Woon zelf ook in R'dam en ga vaak naar Toko Liem in de oosterhof. Zag laatst toen ik naar m'n broer in Hillergersberg ging dat er ook een Japanse? supermarkt zat, ook eens naar binnen gaan
So, here is the truth about the truth. It hurts, and so we lie.
  maandag 19 juli 2010 @ 20:01:53 #105
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_84246785
Ik ga het vaakst naar Oriental op de boot bij de euromast. Omdat je daar makkelijk kunt parkeren en die vaak het goedkoopst is. Maar ga ook vaak naar Wah Nam Hong, daar op de hoek op de kruiskade, die hebben iets meer gespecialiseerde chinese en japanse dingen. En soms ook naar Cheung Kong stukje verderop op de kruiskade, omdat die nog weer specifiekere chinese dingen hebben. Sommige dingen goedkoop, sommige juist duurder, beetje rare winkel dus. Bovendien altijd opletten, want ze verkopen nogal eens dingen van (bijna) over de datum.

Toko Liem ben ik nog nooit geweest. Ligt een beetje te ver bij mij uit de buurt en is voornamelijk Indisch georienteerd, toch?

Die Japanner die jij bedoelt heb ik denk ik al wel van gehoord, maar nog niet langs geweest. Ben ik nog wel een keer van plan, maar vergeet het steeds. Hayato op de Elgarlaan 26, toch?
Voor Japanse en Koreaanse dingen ga ik eigenlijk het liefst naar Interburgo (Spaanse polder), of als ik wil fietsen naar Kazaguruma in de pannenkoekstraat.

(Hier een lijstje waar ze allemaal instaan, met adres enzo: http://tokowijzer.wordpress.com/adressen/ )
pi_84247658


Tomatensoep met avocado en tijm en wat 'partygarnalen', Mr.Mo had even gemist dat 'garnalen' altijd Hollandsche Garnalen zijn

met dank aan MariaEtcetera was erg lekker, al mag er volgende keer wat meer pit in van mij persoonlijk
Ja doei.
  maandag 19 juli 2010 @ 20:28:17 #107
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_84247858
Was de tomatensoep koud? En doet eens een recept asseblief.
pi_84247909
ik stuur de PM van MariaEtcetera wel even door
Ja doei.
  maandag 19 juli 2010 @ 20:31:15 #109
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_84248004
Spannend!
  maandag 19 juli 2010 @ 21:22:25 #110
251095 Purdey
Better off alone..
pi_84250078
quote:
Op maandag 19 juli 2010 20:01 schreef RobinOok het volgende:
Ik ga het vaakst naar Oriental op de boot bij de euromast. Omdat je daar makkelijk kunt parkeren en die vaak het goedkoopst is. Maar ga ook vaak naar Wah Nam Hong, daar op de hoek op de kruiskade, die hebben iets meer gespecialiseerde chinese en japanse dingen. En soms ook naar Cheung Kong stukje verderop op de kruiskade, omdat die nog weer specifiekere chinese dingen hebben. Sommige dingen goedkoop, sommige juist duurder, beetje rare winkel dus. Bovendien altijd opletten, want ze verkopen nogal eens dingen van (bijna) over de datum.

Toko Liem ben ik nog nooit geweest. Ligt een beetje te ver bij mij uit de buurt en is voornamelijk Indisch georienteerd, toch?

Die Japanner die jij bedoelt heb ik denk ik al wel van gehoord, maar nog niet langs geweest. Ben ik nog wel een keer van plan, maar vergeet het steeds. Hayato op de Elgarlaan 26, toch?
Voor Japanse en Koreaanse dingen ga ik eigenlijk het liefst naar Interburgo (Spaanse polder), of als ik wil fietsen naar Kazaguruma in de pannenkoekstraat.

(Hier een lijstje waar ze allemaal instaan, met adres enzo: http://tokowijzer.wordpress.com/adressen/ )
Er gaat een wereld voor me open! Ik ken al die winkeltjes niet, maar ik woon dan ook in in het oosten van R'dam, op de rand zevenkamp/nesselande Die Japanse supermarkt moest ik even op street view bekijken, want Elgarlaan wordt helemaal niet aangegeven. Het is in elk geval wel degene die ik bedoelde. Ga er binnenkort eens een kijkje nemen, hij is vrij groot, zo aan de buitenkant te zien. Toko Liem is vooral Indisch inderdaad, haal er altijd pakjes IndoMie en sereh, gember en sambal
So, here is the truth about the truth. It hurts, and so we lie.
pi_84251335
quote:
Op maandag 19 juli 2010 20:29 schreef motorbloempje het volgende:
ik stuur de PM van MariaEtcetera wel even door
of zet het hier even neer, ben ook erg benieuwd!
  maandag 19 juli 2010 @ 23:12:13 #112
231895 MariaEtcetera
President Vanellope
pi_84255792
quote:
Op maandag 19 juli 2010 20:23 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]

Tomatensoep met avocado en tijm en wat 'partygarnalen', Mr.Mo had even gemist dat 'garnalen' altijd Hollandsche Garnalen zijn

met dank aan MariaEtcetera was erg lekker, al mag er volgende keer wat meer pit in van mij persoonlijk
Wauw, jouw foto lijkt zelfs op op de foto in het kookboek!

En ik hoorde van Mo dat recepten uit boeken posten op Fok schijnbaar wel mocht, dus bij deze, scheelt PMs
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"Dijenkletserextravaganza!" - V1z
pi_84271750

Omelet met zalm, uiteraard avocado (ik word ze gewoon niet zat ) en huttenkase nom!
Ja doei.
pi_84271787
quote:
Op dinsdag 20 juli 2010 13:27 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
Omelet met zalm, uiteraard avocado (ik word ze gewoon niet zat ) en huttenkase nom!
ziet er heerlijk uit. ik vind alleen avocado echt smerig.. guacamole *brrr*
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_84434754
Mijn laatste creaties:



pi_84438922
Wat voor cakeje is dat? En wat heb je precies met die aardappel gedaan?
  zaterdag 24 juli 2010 @ 16:43:03 #117
251095 Purdey
Better off alone..
pi_84439302
Oooh prinses, zijn dat cakevormpjes met kersen erop :o Die wil ik ook!!

Mijn laatste creatie, snickerdoodles!

So, here is the truth about the truth. It hurts, and so we lie.
pi_84439830
goed gelukt Purdey! Zal dat ook lekker smaken met aardbeien? :D :P
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zaterdag 24 juli 2010 @ 17:18:20 #119
251095 Purdey
Better off alone..
pi_84440632
quote:
Op zaterdag 24 juli 2010 16:57 schreef FutureFairytale het volgende:
goed gelukt Purdey! Zal dat ook lekker smaken met aardbeien? :D :P


Absoluut haha! Wat dacht je van: Verkruimelde snickerdoodles, vanille roomijs, aardbeien en slagroom?
So, here is the truth about the truth. It hurts, and so we lie.
pi_84443213
quote:
Op zaterdag 24 juli 2010 17:18 schreef Purdey het volgende:

[..]

Absoluut haha! Wat dacht je van: Verkruimelde snickerdoodles, vanille roomijs, aardbeien en slagroom?
beetje warme chocosaus erbij en je hebt een stukje hemel :9
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_84446276
Salade met aardbeien die ik vandaag maakte

pi_84451721
Hmmm... snickerdoodles en aardbeiensalade, ziet er heerlijk uit allebei! ^O^

Isegrim, alles staat hier over de aardappels en de citroenmuffins met maanzaad.

Purdey, de vormpjes komen uit Engeland, voor 50 pence per veel. Een zaakje had opheffingsuitverkoop. w/
  zondag 25 juli 2010 @ 10:15:48 #123
251095 Purdey
Better off alone..
pi_84460688
Mooie salade PiperMaru! Prachtige kleuren :) Hoe is de combinatie van aardbeien en ei trouwens?
So, here is the truth about the truth. It hurts, and so we lie.
pi_84460966
De combi was heerlijk! Ik twijfelde daar ook over maar het kon prima bij elkaar. Er zat ook avocado, tomaat, rucola, komkommer en gerookte kip in, en een vinaigrette van balsamico, olijfolie en gepureerde aardbeien. Was heel smakelijk :Y
pi_84475273
quote:
Op zondag 25 juli 2010 14:49 schreef golfer het volgende:
Straks dit recept van Rick Stein namaken

Alleen gebruik ik i.p.v. gezouten stokvis gewoon kabeljauwfilets.
En dat zag er zo uit & was heerlijk!!





:9
pi_84475344
t ziet er, voor mij, niet zo lekker uit maar ik geloof zo dat het wel lekker was :)
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_84475942
quote:
Op zondag 25 juli 2010 18:41 schreef DarkElf het volgende:
t ziet er, voor mij, niet zo lekker uit maar ik geloof zo dat het wel lekker was :)
Dat ligt dan w.s. aan de kwaliteit foto en de rooiige dressing over de ijsbergsalade (met chilisaus) waardoor de sla oud lijkt, het smaakte goed ;)
pi_84475982
oh dat geloof ik zo, t klinkt namelijk lekker :9
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_84478718
In het kader van 'ziet er minder lekker uit dan het is' presenteer ik: snijbietspread! *)
pi_84478983
:D ^O^
Receppie :?
  zondag 25 juli 2010 @ 20:11:38 #131
231895 MariaEtcetera
President Vanellope
pi_84479028
quote:
Op zondag 25 juli 2010 20:05 schreef prinseszondererwt het volgende:
In het kader van 'ziet er minder lekker uit dan het is' presenteer ik: snijbietspread! *)
[ afbeelding ]
Ik ben verward, het ziet er technisch gezien inderdaad uit als kattenkots, maar op deze foto is het gek genoeg ook appetijtelijk! _O-

Props voor je fotoskillz sowieso dus, en de presentatie op dat platbrood! :P
"Dijenkletserextravaganza!" - V1z
pi_84479162
Ik vind t er ook heerlijk uitzien!!
pi_84479708
Oi, dat klinkt wel echt geweldig! Ik ben alleszins benieuwd naar het recept.
pi_84480040
quote:
Op zaterdag 24 juli 2010 20:07 schreef PiperMaru het volgende:
Salade met aardbeien die ik vandaag maakte :9

[ afbeelding ]
Yummie, ziet er erg lekker en goed uit!
pi_84481127
Kattenkots! _O-
Voor de liefhebbers, het recept staat hier.
pi_84482270
Tis geen schitterende foto maar oh wat was t lekker:



aardbeienpavlova :9
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_84482596
Zomertoetje! O+
  zondag 25 juli 2010 @ 23:45:20 #138
231895 MariaEtcetera
President Vanellope
pi_84488607
quote:
Op zondag 25 juli 2010 21:18 schreef DarkElf het volgende:
Tis geen schitterende foto maar oh wat was t lekker:

[ afbeelding ]

aardbeienpavlova :9
:9~
"Dijenkletserextravaganza!" - V1z
pi_84488852
quote:
Op zondag 25 juli 2010 21:18 schreef DarkElf het volgende:
Tis geen schitterende foto maar oh wat was t lekker:

[ afbeelding ]

aardbeienpavlova :9
Zo, dat is nog eens een toetje van formaat hoofdgerecht! Ziet er echt heerlijk uit. Heb je een recept?
  maandag 26 juli 2010 @ 10:03:45 #140
251095 Purdey
Better off alone..
pi_84495531
Wauw, dat ziet er goed uit! Zomer op een bordje :)
Mooi bordje trouwens ook!
So, here is the truth about the truth. It hurts, and so we lie.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')