Ik blancheer spinazie alléén als ik het in een ovengerecht verwerk. Niet met roerbakken.quote:Op maandag 7 juni 2010 18:37 schreef RobinOok het volgende:
Spinazie, knoflook en sojasaus is mooie basiscombinatie, maar het rare is, de variaties die ik tot nu toe probeerde bevielen eigenlijk nooit zo goed. Ik heb eerlijk gezegd geen idee waar dat nou aan ligt. Ik ga het een volgende keer eerst maar eens proberen zonder dat blancheren, kijken of dat het verschil maakt. (wat ik me eigenlijk niet voor kan stellen, maar goed, dat zou dan alleen maar winst zijn, want een stap minder.)
waarom al die robinook fotos dubbel?quote:Op dinsdag 8 juni 2010 10:46 schreef _Ophelia_ het volgende:
Omdat het toch een fototopic is een paar plaatjes uit voorgaande topics:
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Die dubbele zijn niet bewust, in Opera kun je copy-pasten door te slepen, en dat gebeurt me nog wel eens op de laptop. (en alle foto's zijn dubbel, niet alleen die van RobinOok)quote:Op dinsdag 8 juni 2010 10:48 schreef RoodWijntje het volgende:
[..]
waarom al die robinook fotos dubbel?
Ik denk ook dat het recept uitging van een exotischer spinaziesoort. Of wilde spinazie of zo. Dan lijkt blancheren me meer nut hebben ja.quote:Op dinsdag 8 juni 2010 02:39 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Ik blancheer spinazie alléén als ik het in een ovengerecht verwerk. Niet met roerbakken.
Oh yum, die dingen maak ik ook graagquote:Op dinsdag 8 juni 2010 16:03 schreef Ilse86 het volgende:
Super lekkere Snickerdoodlesnaar recept van Nigella Lawson (How to Become a Domestic Goddess):
Ik ga nog werken aan mijn food photography kunsten![]()
[ afbeelding ]
zijn het cakejes met de smaak van snickers?quote:Op woensdag 9 juni 2010 13:48 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Oh yum, die dingen maak ik ook graag
Nee, vrij boterige koekjes met wat nootmuskaat en vanille, gerold in kaneel/suiker. Heel lekker!quote:Op woensdag 9 juni 2010 13:50 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
zijn het cakejes met de smaak van snickers?
hmm klinkt goed! heb je n receptje?quote:Op woensdag 9 juni 2010 13:54 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Nee, vrij boterige koekjes met wat nootmuskaat en vanille, gerold in kaneel/suiker. Heel lekker!
thanksquote:Op woensdag 9 juni 2010 14:06 schreef ColdFeet het volgende:
Google maar op nigella snickerdoodles recipe
Even opgezocht in de van Dale:quote:
jeezus, en daar maken ze een koekje naar?quote:Op woensdag 9 juni 2010 15:13 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Even opgezocht in de van Dale:
Snek = Kegelvormig onderdeel van een uurwerk, dat dient om een tegenwicht te vormen tegen de geleidelijk verminderende drijfkracht van de veer
Snekrad = aan de snek bevestigd tandrad.
Dat doet wel echt aan een koekje denken ja.quote:Op woensdag 9 juni 2010 15:13 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Snek = Kegelvormig onderdeel van een uurwerk, dat dient om een tegenwicht te vormen tegen de geleidelijk verminderende drijfkracht van de veer
Snekrad = aan de snek bevestigd tandrad.
Klinkt en ziet er erg lekker uitquote:Op zaterdag 12 juni 2010 16:49 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Altijd lekker: "Thaise Aubergines". (<= recept)
Met kokosmelk, knoflook, gember, chilisaus, rijstazijn, vissaus, suiker lekker veel limoensap en lente-uitjes.
Beetje een stomme naam, dat wel, want thaise aubergine is een soortnaam, dat zijn van die leuke, kleine, ronde aubergientjes in allerlei kleuren en dit maak je gewoon van paarse (liefst die dunne, lichtpaarse) aubergines. Maar goed, het nederlands vertaalde kookboek zegt "Thaise Aubergines" en zo heet het bij ons thuis. Zo lekker dat we het regelmatig eten.
prima foto idd, krijg er trek vanquote:Op dinsdag 8 juni 2010 16:03 schreef Ilse86 het volgende:
Super lekkere Snickerdoodlesnaar recept van Nigella Lawson (How to Become a Domestic Goddess):
Ik ga nog werken aan mijn food photography kunsten![]()
[ afbeelding ]
Klinkt lekker!quote:Op woensdag 16 juni 2010 23:22 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Witlof, granny smith, witte druiven en gegrillde, gemarineerde kipfilet. (<= recept)
Dressing van griekse yoghurt, mayo en honing.
Ik maakte iets vergelijkbaars een paar weken terug en dat was het "net niet".
Maar deze keer vond ik het echt helemaal goed. Zou echt niks kunnen verzinnen dat ik een volgende keer anders zou doen.
(maar suggesties zijn evengoed altijd welkom)
als de smaak is zoals ze er uit zien dat houd ik ineens van chocoladequote:Op woensdag 16 juni 2010 19:38 schreef De_Taartjesfee het volgende:
[ afbeelding ]
ChocolateCherryChocolate Cupcake
Oh, heb jij ergens vega-vissaus gevonden? Wat is de naam en waar heb je het gekocht?quote:Op zaterdag 12 juni 2010 21:27 schreef prinseszondererwt het volgende:
Oeh, die aubergines ga ik ook ooit eens proberen. Met vega-vissaus.
Hmm, die 'vegetarian stir fry sauce' bedoel je dan denk ik. Daar ben ik niet bepaald over te spreken als vervanging. Toch bedanktquote:Op zaterdag 19 juni 2010 19:01 schreef prinseszondererwt het volgende:
Vegetarische oestersaus hebben ze bij alle toko's, vaak op basis van paddestoelen. Anders gebruik ik vaak goede sojasaus, gaat prima.
Ik was dit weekend aan het "dog-sitten" bij mijn ouders toen ik dit zag en aangezien zij wel een frietpan hebben kon ik mij niet inhouden en heb dus meteen 2 dagen achter elkaar lekkere, eigengemaakte frietjes gegeten. Bedankt!quote:Op donderdag 17 juni 2010 19:41 schreef Fiorellino het volgende:
Vandaag vond ik m'n frites goed gelukt, dus alleen daar een foto van.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |