SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Recept voor de linker:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.De recepten komen uit 500 cakejes van Fergal Connolly.
Edit: Stomme kleine foto's...
Mirin met wat suiker in laten koken, in plakjes gesneden gekookte en afgepelde bieten door de mirin mengsel halen.quote:Op dinsdag 9 juni 2009 15:56 schreef Filiassi_Jane het volgende:
Dat ziet er ook lekker uit! Hoe maak je dit?
O god, dat ziet er zó lekker uitquote:Op dinsdag 9 juni 2009 15:52 schreef DevilsAndDust het volgende:
Die muffinbakjes zijn zo schattig! Ik zag ze ook staan bij Xenos.
Laat ik toch maar meteen even wat posten.
[ afbeelding ]
Supermakkelijk, maar erg lekker toetje! Voor het biscuit heb ik gebruik gemaakt van een mix die ik online heb gekocht, maar het is ook erg gemakkelijk zelf te maken. Meet de inhoud van je bakvorm door er water in te doen. Voor elke halve liter water neem je 1 ei, en per ei 30 gram suiker, 30 gram zelfrijzend bakmeel, en een snufje zout. Acht minuten mixen op de hoogste stand, daarna nog 2 minuten op de laagste stand. Bij 4 eieren ongeveer een half uur bakken op 180 graden.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Grappig om te zien dat je, net als wij, ook bent begonnen met eetrecensies bij te houden.quote:Op dinsdag 9 juni 2009 16:37 schreef RobinOok het volgende:
Voor meer van mijn foto's (met recepten) kun je beter hier doorheen bladeren: http://www.flickr.com/photos/fotoosvanrobin/
Toevallig at ik laatst ook weer eens zo'n olijf met een stukje rood spul erin, wist meteen weer waarom ik vroeger olijven zo vies vond. No offence, maar die zijn ook vies!quote:Op dinsdag 9 juni 2009 18:04 schreef Viking84 het volgende:tomaat gebakken met olijven
Is dat nou nodig, om meteen iemands eten af te kraken? Eten is niet vies, en dat jij het niet lekker vindt is niet relevant want je hoeft het ook niet te eten.quote:Op dinsdag 9 juni 2009 18:43 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Toevallig at ik laatst ook weer eens zo'n olijf met een stukje rood spul erin, wist meteen weer waarom ik vroeger olijven zo vies vond. No offence, maar die zijn ook vies!
Tsja, wat is nodig? En euh, ik kraak zijn eten niet af hoor, alleen die specifieke olijven. Verder kan ik me prima voorstellen dat ie het lekker vond. Of ik of jij het nou lekker of vies vindt is eigenlijk nooit relevant. Heel het forummen is niet relevant. Dat is geloof ik juist de lol.quote:Op dinsdag 9 juni 2009 18:47 schreef Mini_rulez het volgende:
Is dat nou nodig, om meteen iemands eten af te kraken?
Hij kraakt mijn eten niet af hoor. Hij zegt alleen maar dat hij olijven vies vindt.quote:Op dinsdag 9 juni 2009 18:47 schreef Mini_rulez het volgende:
[..]
Is dat nou nodig, om meteen iemands eten af te kraken? Eten is niet vies, en dat jij het niet lekker vindt is niet relevant want je hoeft het ook niet te eten.
Hij is volgens mij een zij.quote:Op dinsdag 9 juni 2009 18:55 schreef Viking84 het volgende:
Hij kraakt mijn eten niet af hoor. Hij zegt alleen maar dat hij olijven vies vindt.
Dat ziet er ranzig uit disclaimer: ik kraak haar eten níet afquote:Op dinsdag 9 juni 2009 19:23 schreef Blurred86 het volgende:
gebrek aan fotografie-skills + weet niet waar fototoestel ligt (dus telefoonfoto) = crappy foto![]()
[ afbeelding ]
Het is risotto met erwten en spinazie en blauwe kaas en het was heel lekker
hehe, ik zat al te wachten op een 'het ziet er uit als groene kots' opmerkingquote:Op dinsdag 9 juni 2009 19:26 schreef Viking84 het volgende:
[..]
Dat ziet er ranzig uit disclaimer: ik kraak haar eten níet af, maar het moet wel ongelooflijk lekker zijn
.
+ Parmezaanse kaasquote:Op dinsdag 9 juni 2009 20:13 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
Dan doe ik ook wel mee
Spaghetti met een saus van champignons, kastanjechampignons, rode ui, spinazie, rode pesto, tonijn en een klein beetje creme fraiche
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |