SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Recept voor de linker:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.De recepten komen uit 500 cakejes van Fergal Connolly.
Edit: Stomme kleine foto's...
Mirin met wat suiker in laten koken, in plakjes gesneden gekookte en afgepelde bieten door de mirin mengsel halen.quote:Op dinsdag 9 juni 2009 15:56 schreef Filiassi_Jane het volgende:
Dat ziet er ook lekker uit! Hoe maak je dit?
O god, dat ziet er zó lekker uitquote:Op dinsdag 9 juni 2009 15:52 schreef DevilsAndDust het volgende:
Die muffinbakjes zijn zo schattig! Ik zag ze ook staan bij Xenos.
Laat ik toch maar meteen even wat posten.
[ afbeelding ]
Supermakkelijk, maar erg lekker toetje! Voor het biscuit heb ik gebruik gemaakt van een mix die ik online heb gekocht, maar het is ook erg gemakkelijk zelf te maken. Meet de inhoud van je bakvorm door er water in te doen. Voor elke halve liter water neem je 1 ei, en per ei 30 gram suiker, 30 gram zelfrijzend bakmeel, en een snufje zout. Acht minuten mixen op de hoogste stand, daarna nog 2 minuten op de laagste stand. Bij 4 eieren ongeveer een half uur bakken op 180 graden.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Grappig om te zien dat je, net als wij, ook bent begonnen met eetrecensies bij te houden.quote:Op dinsdag 9 juni 2009 16:37 schreef RobinOok het volgende:
Voor meer van mijn foto's (met recepten) kun je beter hier doorheen bladeren: http://www.flickr.com/photos/fotoosvanrobin/
Toevallig at ik laatst ook weer eens zo'n olijf met een stukje rood spul erin, wist meteen weer waarom ik vroeger olijven zo vies vond. No offence, maar die zijn ook vies!quote:Op dinsdag 9 juni 2009 18:04 schreef Viking84 het volgende:tomaat gebakken met olijven
Is dat nou nodig, om meteen iemands eten af te kraken? Eten is niet vies, en dat jij het niet lekker vindt is niet relevant want je hoeft het ook niet te eten.quote:Op dinsdag 9 juni 2009 18:43 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Toevallig at ik laatst ook weer eens zo'n olijf met een stukje rood spul erin, wist meteen weer waarom ik vroeger olijven zo vies vond. No offence, maar die zijn ook vies!
Tsja, wat is nodig? En euh, ik kraak zijn eten niet af hoor, alleen die specifieke olijven. Verder kan ik me prima voorstellen dat ie het lekker vond. Of ik of jij het nou lekker of vies vindt is eigenlijk nooit relevant. Heel het forummen is niet relevant. Dat is geloof ik juist de lol.quote:Op dinsdag 9 juni 2009 18:47 schreef Mini_rulez het volgende:
Is dat nou nodig, om meteen iemands eten af te kraken?
Hij kraakt mijn eten niet af hoor. Hij zegt alleen maar dat hij olijven vies vindt.quote:Op dinsdag 9 juni 2009 18:47 schreef Mini_rulez het volgende:
[..]
Is dat nou nodig, om meteen iemands eten af te kraken? Eten is niet vies, en dat jij het niet lekker vindt is niet relevant want je hoeft het ook niet te eten.
Hij is volgens mij een zij.quote:Op dinsdag 9 juni 2009 18:55 schreef Viking84 het volgende:
Hij kraakt mijn eten niet af hoor. Hij zegt alleen maar dat hij olijven vies vindt.
Dat ziet er ranzig uit disclaimer: ik kraak haar eten níet afquote:Op dinsdag 9 juni 2009 19:23 schreef Blurred86 het volgende:
gebrek aan fotografie-skills + weet niet waar fototoestel ligt (dus telefoonfoto) = crappy foto![]()
[ afbeelding ]
Het is risotto met erwten en spinazie en blauwe kaas en het was heel lekker
hehe, ik zat al te wachten op een 'het ziet er uit als groene kots' opmerkingquote:Op dinsdag 9 juni 2009 19:26 schreef Viking84 het volgende:
[..]
Dat ziet er ranzig uit disclaimer: ik kraak haar eten níet af, maar het moet wel ongelooflijk lekker zijn
.
+ Parmezaanse kaasquote:Op dinsdag 9 juni 2009 20:13 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
Dan doe ik ook wel mee
Spaghetti met een saus van champignons, kastanjechampignons, rode ui, spinazie, rode pesto, tonijn en een klein beetje creme fraiche
Aangekleurd marshmallowfondant! En dan fröbelenquote:Op dinsdag 9 juni 2009 21:48 schreef Bluezz het volgende:
Heb je van die wortelcakejes een recept en wat zijn die worteltjes erbovenop?
Behalve dat dat eten er gewoon goddelijk uitziet, zijn jou foto's ook nog eens altijd super mooi.quote:Op woensdag 10 juni 2009 14:30 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Ons bordje gisteravond. Gerookt en daarna gegrilld biefstukkie met caesarsalade en aardappelpartjes uit de oven.
Hey, nog iemand met een Wicky-avaquote:Op dinsdag 9 juni 2009 22:17 schreef Zo-is-dat het volgende:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ja doei.
Grappig, heb ik ook ooit gemaakt.quote:Op woensdag 10 juni 2009 18:13 schreef vaagsel het volgende:
Net gemaakt, komkommerschijfjes met wasabiroom en zelfgerookte forelfilet
Great minds think alike.quote:Op woensdag 10 juni 2009 19:29 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Grappig, heb ik ook ooit gemaakt.![]()
[ afbeelding ]
Is lekker he?
Ja!quote:Op woensdag 10 juni 2009 17:42 schreef Viking84 het volgende:
[..]
Hey, nog iemand met een Wicky-ava.
Maissoeprecept, graag!quote:Op donderdag 11 juni 2009 20:11 schreef vaagsel het volgende:
Mexicaanse Maissoep, quesadillas met cheddar, gerookte kip en tomaat en guacamole.
[ afbeelding ]
Inderdaad! Bij mijn vorige werkgever werd er altijd heerlijke, volgens mij zelfgemaakte soep geserveerd in de kantine en één keer in de twee weken ofzo was dat maïssoep. Zo ontzettend lekker. Ik heb er nu nog spijt van dat ik voor mijn vertrek de kantinejuffrouw niet naar het recept heb gevraagd.quote:
wat ziet dát er godsgruwelijk lekker uitquote:Op vrijdag 12 juni 2009 20:57 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Was bij de Lidl en die hadden portobello champignons in de aanbieding. Had ik eigenlijk nog nooit gekocht/klaargemaakt want ach, is toch gewoon champignon, maar nu had ik er opeens wel eens zin in. Ze hebben ook wel iets feestelijks he? Eerst gegrilld in een grillpan, dan gevuld met geitenkaas, uitgebakken spekjes, tijm en peper & zout. Later nog 8-10 minuutjes in de oven. Hoogste stand.
oh oh ohquote:Op vrijdag 12 juni 2009 20:57 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Was bij de Lidl en die hadden portobello champignons in de aanbieding. Had ik eigenlijk nog nooit gekocht/klaargemaakt want ach, is toch gewoon champignon, maar nu had ik er opeens wel eens zin in. Ze hebben ook wel iets feestelijks he? Eerst gegrilld in een grillpan, dan gevuld met geitenkaas, uitgebakken spekjes, tijm en peper & zout. Later nog 8-10 minuutjes in de oven. Hoogste stand.
Tjah ik had gewoon wat gegoogled en ben toen van dit recept uitgegaan. Heb alleen geen spek gebruikt maar heb wat rode peper en knoflook meegebakken. Het smaakte verbazingwekkend goed. De kleur was niet zo mooi (verbeterd wel iets door de room), maar de structuur was prima en de smaak lekker pittig.quote:
Ja, ik vind het wel een aanrader.quote:
Ziet er heel goed uitquote:Op maandag 15 juni 2009 13:18 schreef Mini_rulez het volgende:
Dan post ik er ook maar eens eentje.
Spicy bonenburgers van Ainsley Harriott
[ afbeelding ]
Recept uit het kookboek Snel en Slank, weet niet of ik het hier dan neer mag zetten ivm copyright?
Hier is nog een foto van de burger zelf.
ze waren lelijk en plakkerigquote:Op dinsdag 16 juni 2009 21:09 schreef littledrummergirl het volgende:
heb nu blueberry muffins van n foodgawker recept in de oven staanals ze net zo mooi worden als op FG post ik zo ( of morgen ofzo
) een foto
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |