quote:Op donderdag 13 augustus 2009 10:19 schreef kwakveense het volgende:
op deze webwinkel kun je trouwens ook verse engelse producen kopen, zoals red leicester, bacon, suasages en double cream enzo...
http://www.tuckerbox.nl/overview.php?cat_id=8
ik ga altijd gewoon naar de winkel, maar ze hebben ook een online shop
Volgens mij wel heel handig om mooie foto's te maken van kleine dingen zoals borden met heerlijk etenquote:Op woensdag 12 augustus 2009 19:57 schreef SuPerTje het volgende:
Ik zag bij de kruidvat hiero een fotostudiotje voor 25 euro.
link naar dezelfde studio bij een andere aanbieder
Vond het een goede prijs en heb het dus maar meegenomen.
Of ik er veel gebruik van ga maken weet ik nog niet, maar het is altijd leuk om te hebben natuurlijk.
Ja, ze zijn lekker alleen moest ik wel even wennen aan de banaansmaakquote:Op donderdag 13 augustus 2009 12:51 schreef ColdFeet het volgende:
En, heb je ze al geproefd, Miss_S?
Ohhhhquote:Op donderdag 13 augustus 2009 21:59 schreef DevilsAndDust het volgende:
Bij wijze van tvp..
[ afbeelding ]
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.“I want to die in my sleep like my grandfather... Not screaming and yelling like the passengers in his car.”
Aardappels insnijden om de +/- 3 mm. Dan flinterdunne plakjes knoflook er tussen wurmen. Dan wat boter/olie er op en 45-60 min ind e oven @ 200 ºC. (1, 2).quote:Op vrijdag 14 augustus 2009 11:22 schreef Underdoggy het volgende:
Hoe heb je die aardappeltjes gemaakt? Gewoon ingesneden en knof erbij?
oh, dat klinkt te lekker, wil je n receptje posten?quote:Op vrijdag 14 augustus 2009 00:06 schreef FutureFairytale het volgende:
Jaaaaa dat heb ik vandaag ook gemaakt. Met als variatie dit keer wat betreft de bodem; country koekjes vermengd met pecan krokant (gehakte pecannootjes gebrand in suiker, echt heerlijk). Morgen mn 1e puntje
Goeie tip, (foto's zien er ook leuk uit) en als aanvulling daarop, als je in die latjes een uiensnijder prinkt heb je ook nog een de ideale afstand tussen de plakjes.quote:Op maandag 17 augustus 2009 08:28 schreef RobinOok het volgende:
Tip voor bij de aardappeltjes: leg aan weerszijde van de aardappel 2 latjes (van 2 a 3 mm dus). Dan kun je nooit per ongeluk te ver snijden en zijn alle snedes perfect hetzelfde.
Onzin, je kunt de foto's zo mooi maken zoals je zelf wilt. Maakt niet uit welke camera.quote:Op donderdag 13 augustus 2009 20:11 schreef The_Hives het volgende:
ik krijg nooit mooie foto's. Meestal overbelicht (met 5 megapixel toestel.
Zal wel aan de ondergrond liggen vermoed ik
Nooit flitsen.quote:Op maandag 17 augustus 2009 18:32 schreef fokkerspy het volgende:
camera +/- 30 cm van je eten houden en flitsen
Vers of ingevroren?quote:Op maandag 17 augustus 2009 20:33 schreef RobinOok het volgende:
Vorig jaar waren ze 22 euro de kilo, Vaagsel.
Zal dit jaar niet veel anders zijn. Misschien iets goedkoper.
dan is dat waarschijnlijk mn foutquote:
Ja, levend natuurlijk!quote:
9 euro bij de aldi rond kerstquote:Op maandag 17 augustus 2009 21:56 schreef RobinOok het volgende:
Ja, levend natuurlijk!
Ingevroren kosten ze geen drol.
Sorry, zie je reactie nu pas!quote:Op vrijdag 14 augustus 2009 21:35 schreef Mirjam het volgende:
[..]
oh, dat klinkt te lekker, wil je n receptje posten?
en waar koop je pecan krokant?
Wanneer doe je het vlees erbij dan? Want ik neem aan dat rundvlees toch wel even moet stoven. Of is het al gaar als je het in dunne reepjes snijdt?quote:Op dinsdag 18 augustus 2009 20:01 schreef fokkerspy het volgende:
Wantansoep als voorafje en als hoofdgerecht rundvlees met kousenband en rijst.
[ afbeelding ]
Wantansoep:
Breng in een grote pan water aan de kook. Voeg de inmiddels ontdooide gevulde wontons toe en laat ze koken. Voeg zodra de wontons beginnen te drijven 3 deciliter water toe. Laat verder koken en giet dan de wontons af. Doe de kippenbouillon in een pan. Breng het aan de kook en doe vervolgens de gember, kool, wantons, peper en 1 eetlepel rijstwijn bij. Kook de soep totdat alles gaar is. Breng op smaak met gesneden lenteui en wat sesamolie
Rundvlees met kousenband:
Snijd het vlees in dunne reepjes en pak een braadpan,doe er boter in en een teentje knoflook,en doe het vlees erin en schroei het aan alle kanten dicht. Voeg later toe wat extra ui, knoflook, en desnoods paprika en de tomaat en een bouillontablet en wat extra water. leg de deksel op de pan en laat het vlees op een laag vuur ongeveer een 1/2 uur stoven.
Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de kouseband schoon en snijd deze in stukjes. Was de tomaat en snijd hem in partjes. Verhit de boter in een andere pan en fruit hierin de ui en de knoflook en voeg de kouseband toe, bak nog 2 minuten door. Voeg de partjes tomaat, de bouillontablet en 100 mililiter warm water toe. Doe een deksel op de pan en laat in ca. 10 minuten gaar stoven. Bind het vocht evt. met een klein beetje allesbinder. Maak op smaak met zout en peper.
Rijst opscheppen en vervolgens alles opdienen!
Ik zou toch zweren dat ik deze post een paar uur geleden ook al gelezen hebquote:Op dinsdag 18 augustus 2009 21:41 schreef Razztwizzle het volgende:
Wanneer doe je het vlees erbij dan? Want ik neem aan dat rundvlees toch wel even moet stoven. Of is het al gaar als je het in dunne reepjes snijdt?
Ja, dat was in 't andere Foodgawkers-topic, maar daar had spy z'n post weggehaald en verplaatst naar hier. Dus hier vraag ik het daarom nog een keerquote:Op dinsdag 18 augustus 2009 21:50 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik zou toch zweren dat ik deze post een paar uur geleden ook al gelezen heb
Kijk eens goed bij de uitleg en dan heb je je antwoord.quote:Op dinsdag 18 augustus 2009 21:41 schreef Razztwizzle het volgende:
[..]
Wanneer doe je het vlees erbij dan? Want ik neem aan dat rundvlees toch wel even moet stoven. Of is het al gaar als je het in dunne reepjes snijdt?
Dat staat al zeker een half jaar op mijn "dat wil ik maken"-lijstjequote:Op vrijdag 14 augustus 2009 10:26 schreef SuperRembo het volgende:
Gemaakt naar aanleiding van foodgawker:
Aardappels met knoflook uit de oven
[ afbeelding ]
Yep, met knof, oregano en koriander in het tortilladeeg. Deze vervolgens gefrituurd en dan zout, chilipoeder en paprikapoeder erover en met kaas in de oven.quote:Op vrijdag 21 augustus 2009 15:43 schreef minilot het volgende:
Vaagsel, zijn de tortillachips ook zelfgemaakt?
Hup-hup-kom-op-met-dat-recept! Ik heb volgens mijn avondetenlijst al sinds 12 MEI geen Mexicaanse dingen meer gegeten, dus hoog tijd!quote:Op vrijdag 21 augustus 2009 15:47 schreef vaagsel het volgende:
[..]
Yep, met knof, oregano en koriander in het tortilladeeg. Deze vervolgens gefrituurd en dan zout, chilipoeder en paprikapoeder erover en met kaas in de oven.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |