Dat op google heb ik geprobeerd, en op foodgawker, maar ik zie door de bomen het bos niet meerquote:Op woensdag 25 augustus 2010 20:19 schreef macferret het volgende:
zelf maken, kan wat lastig zijn, aan bbq saus zit een rooksmaakje, en dat kan je doen door er liquid smoke (concetraat uit een flesje) aan toe te voegen, maar dat is niet echt een succes vind ik. je zou uiteraard de saus een tijd op de bbq kunnen zetten met wat rookhout, maar dat is weer veel meer werk. sommige albert heijn(s) (en)?! verkopen hickory bbq saus van DEN, maar die vind ik erg chemisch en veel te rokerig smaken, je zou kunnen kijken wat je er van vind. een erg lekkere saus, maar daar verschillen de smaken ook over is sweet baby ray's, maar daar is weer lastig aan te komen in nederland. ik zou op google eens bbq saus intikken.
Dat kan ik eenvoudig eens proberen! Dank!quote:Op woensdag 25 augustus 2010 21:09 schreef Schranseman het volgende:
Als je makkelijk wilt gaan koop dan DEN BBQsaus of de BBQsaus van Heinz (kleine flesjes). Doe 2/3 BBQ saus en 1/3 honing bij elkaar en flink roeren. eventueel op te spicen met wat pittig paprika poeder of chili poeder. Probeer het maar eens, je gasten gaan allemaal vragen waar je die saus hebt gekocht.
quote:Op maandag 23 augustus 2010 16:35 schreef Xlarge het volgende:
Aanstaande vrijdag wil heb ik weer een bbq, en nu wil ik rundvlees met chimichurri maken.
Nu heb ik niet zoveel tijd om bv beef briskit oid te maken.
Ik zoek dus een stuk rundvlees van ongeveer 1.5 kilo, wat ik eventueel iets rood kan eten met de chimichurri.
Heeft iemand tips welk stuk rundvlees klaar te maken ?
Ik zou ongeveer voor de rundvlees 2 uur de tijd hebben.
Toch geen ezeltje of achtermuis.quote:Op maandag 23 augustus 2010 17:40 schreef Schranseman het volgende:
[..]
Een achtermuis, ezeltje of zijlende (wat kleiner) is het vlees wat je zoekt. Vooral een ezeltje (of liesstuk) is heerlijk vlees waar je lekkere biestukken uit snijdt. Meestal een euro of 10 de kilo
Ik vind zijn blog echt leukquote:Op donderdag 26 augustus 2010 16:52 schreef LieLie het volgende:
Bij gebrek aan bbq-saus van heinz heb ik nu dit recept ongeveer gevolgd.
Best lekker! Wel pittig!
Ja, was ook al verder aan het neuzen, had hem gevonden via foodgawker, toen ik de bbq chicken pizza zochtquote:Op donderdag 26 augustus 2010 16:56 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Ik vind zijn blog echt leukSupersimpel recept trouwens.
Thanks, dan stel ik mijn thermometer in op 54 graden, dan kan hij me waarschuwen wanneer het zover is.quote:Op donderdag 26 augustus 2010 18:32 schreef Schranseman het volgende:
runderhaas medium=54C wel even nageren in de alufolie
Ik ga hem inderdaad omslaan en met keukentouw vastbinden, maar bedankt voor de tip.quote:Op vrijdag 27 augustus 2010 09:22 schreef macferret het volgende:
tip voor de runderhaas, omdat ie spits toeloopt is de punt eerder gaar, als je de punt voor je begint ombuigt en bijbind met een stuk slagerstouw is de haas over de hele lengte even dik en even gaar.
via google zo de DEN gevonden
[ afbeelding ] hier bij de grote albert heijn
Dat doe ik ook wel hoor Schranseman, ze gaan dan op de roker voor een uurtje of 6.quote:Op vrijdag 27 augustus 2010 10:05 schreef Schranseman het volgende:
ps.
Probeer eens een keer spareribs te maken zonder ze te koken.
Ik ga gewoon beginnen, als het niet lukt dan is het jullie schuld hoor!quote:Op zaterdag 4 september 2010 16:35 schreef ilona-scuderia het volgende:
Hoe steek je een kleine kant en klare BBQ van de supermarkt nou het beste aan?
als je dat al een gedoe vind, is echt bbq-en wellicht niet iets voor jouquote:Op zaterdag 4 september 2010 20:45 schreef ilona-scuderia het volgende:
Het is gelukt, de boel werd wel wat zwart maar het heeft gesmaakt
Maar wat een gedoe zeg...
Grappig principe, heb ik in NL nog niet gezien. Vaak zijn het hier van die "culinaire festivals" waar de lokale restaurants proeverijtjes geven. Hebben ze ook zoiets in NL, en zo ja, waar en wanneer?quote:Op dinsdag 31 augustus 2010 12:02 schreef macferret het volgende:
Gister terug gekomen van het Belgisch kampioenschap BBQ, wat een feest was dat zeg, echt een aanrader om als bezoeker of als team mee te doen volgend jaar. We zijn van de 30 teams 23ste geworden, wat voor een amateurteam zonder wedstrijdervaring goed is, we zijn er in ieder geval erg blj mee. De meeste andere teams bestaan uit profesionele koks en dat is te zien :-)
Klinkt wel een beetje hautain hoor...quote:Op zondag 5 september 2010 14:43 schreef Xlarge het volgende:
als je dat al een gedoe vind, is echt bbq-en wellicht niet iets voor jou
Absoluut.quote:
LOLquote:Op donderdag 7 oktober 2010 18:26 schreef tjoptjop het volgende:
[..]
Jammer dat je avatar die eetlust als sneeuw voor de zon doet verdwijnen
Ik heb het ook wel eens gemaakt. Vond het toen te droogquote:Op donderdag 7 oktober 2010 18:24 schreef huhggh het volgende:
[..]
Absoluut.
Waarom zou je uberhaupt denken dat dit niet zou smaken?
Dank je wel, Jamie Oliver.quote:Op vrijdag 8 oktober 2010 09:46 schreef DrukVout het volgende:
Is het heel erg als ik bij die bacon explosion' s een beetje misselijk wordt? Met name omdat het er naaruit ziet dat je 1 zo een ding per persoon eet....
Je maakt een matje van speklapjes.quote:Op vrijdag 8 oktober 2010 18:52 schreef PierreTT het volgende:
[..]
Die baconexplosions![]()
![]()
Hoe maak je die precies?
Die ziet er idd lekker uitquote:Op maandag 11 oktober 2010 11:08 schreef Erasmo het volgende:
Heb je wat meer info over die Turducken?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |