abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  dinsdag 10 augustus 2010 @ 11:53:53 #201
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_85088053
quote:
Op dinsdag 10 augustus 2010 07:55 schreef huhggh het volgende:

[..]

De droge hamburgers, die ik vorige jaar maakte, bestonden geheel uit rundergehakt.
Wellicht dat eieren het kan verbeteren.
Maar komend najaar wil ik me weer storten op grotere stukken vlees ipv "snacks".

Op de lijst staat een dikke bacon explosion met onder andere daarin:
- geraspte kaas
- paprika
- ui
- half-om-half gehakt
- wellicht tijm, anders alleen bbq-saus als "coating"
- champignons

Alleen heb ik nog steeds grote moeite om goede lange stukken bacon te vinden.
Wellicht moet ik eens een goede slager tegen het lijf lopen, maar wat ik overal tegenkom is allemaal erg kort.
Wie kent er een in Den Haag of omstreken?
Voor hamburgers heb je gehakt nodig met circa 20 a 30 procent vet. Dan kan je het beste rundvlees van de hals of de onderrib door de gehaktmolen laten gooien.

Je kan trouwens ook goede resultaten behalen met rundvlees uit de supermarkt hoor. De truc voor het maken van sappige hamburgers, met zowel supermarkt-of slagersvlees, is dat je het gehakt zo min mogelijk door je handen laat gaan en niet te hard aandrukt.

Vorm het vlees tot een hamburger achtige vorm en druk de rafelige kantjes lichtelijk aan. Maak met je duim een klein kuiltje in het midden van de hamburger, dit zorgt ervoor dat de burger niet bol trekt tijdens het bakken en that's it!

----

De Lidl heeft soms goede bacon in de schappen liggen.

[ Bericht 25% gewijzigd door Redcoon op 10-08-2010 12:02:38 ]
pi_85088473
quote:
Op dinsdag 10 augustus 2010 11:53 schreef Redcoon het volgende:
De truc voor het maken van sappige hamburgers, met zowel supermarkt-of slagersvlees, is dat je het gehakt zo min mogelijk door je handen laat gaan en niet te hard aandrukt.
je bedoelt dat hierdoor de gehaktstructuur die er door de gehaktmolen in gekomen is weer verloren gaat?
Ik zal toch op een of andere manier mn eitje en gehakt kruiden erdoorheen moeten mengen, dat kan alleen door het flink met de pootjes te kneden. Dan is die structuur sowieso al kapot, en maakt het vormen van de burgertjes ook niet meer zoveel uit. Toch?
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  dinsdag 10 augustus 2010 @ 13:18:36 #203
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_85091264
Ik vorm de burgers en besprenkel het royaal met peper en zout vlak voordat ik ga bakken, meer doe ik niet.
Gebruik zeezout en zwarte peper uit een molentje. Het zout "carameliseert" als het ware, je krijgt er een heerlijk korstje van.

Ik eet mijn hamburgers lichtelijk roze, om dit te bereiken gebruik ik een thermometer en haal ik de burgers rond de 55 a 60 graden celcius van de bbq.

Je kan op Amerikaanse websites bergen aan informatie vinden over hamburgers, ze nemen het daar best serieus.

http://aht.seriouseats.co(...)-better-burgers.html

[ Bericht 27% gewijzigd door Redcoon op 10-08-2010 13:25:29 ]
pi_85097490
quote:
Op dinsdag 10 augustus 2010 11:51 schreef Redcoon het volgende:
Voor hamburgers heb je gehakt nodig met circa 20 a 30 procent vet. Dan kan je het beste rundvlees van de hals of de onderrib door de gehaktmolen laten gooien.

Je kan trouwens ook goede resultaten behalen met rundvlees uit de supermarkt hoor. De truc voor het maken van sappige hamburgers, met zowel supermarkt-of slagersvlees, is dat je het gehakt zo min mogelijk door je handen laat gaan en niet te hard aandrukt.

Vorm het vlees tot een hamburger achtige vorm en druk de rafelige kantjes lichtelijk aan. Maak met je duim een klein kuiltje in het midden van de hamburger, dit zorgt ervoor dat de burger niet bol trekt tijdens het bakken en that's it!
Zo heb ik het ook wel eens op tv gezien. Had dat ook niet te maken dat door de temperatuur van je handen het gehakt niet al een beetje begint te garen als je te lang aan het 'kneden' bent
  dinsdag 10 augustus 2010 @ 17:15:39 #206
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_85101884
quote:
Op dinsdag 10 augustus 2010 15:45 schreef tjoptjop het volgende:

[..]

Zo heb ik het ook wel eens op tv gezien. Had dat ook niet te maken dat door de temperatuur van je handen het gehakt niet al een beetje begint te garen als je te lang aan het 'kneden' bent
Dat inderdaad, en van al het gekneed wordt je hamburger veel dichter en strakker qua massa.
pi_85102439
quote:
Op dinsdag 10 augustus 2010 17:15 schreef Redcoon het volgende:

[..]

Dat inderdaad, en van al het gekneed wordt je hamburger veel dichter en strakker qua massa.
Dat artikel over zouten op dat blog is gaaf, ook goed onderzocht. http://aht.seriouseats.co(...)ing-ground-beef.html
  dinsdag 10 augustus 2010 @ 21:45:46 #208
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_85113732
Superblog inderdaad! :D

Heel handig om te weten wat voor uitwerking zout heeft op gehakt.
  dinsdag 10 augustus 2010 @ 23:14:53 #209
3394 Coelho
BigGreenEgg
pi_85118288
Liet de foto's van die hamburgers van die blog aan mijn vrouw zien en kreeg 2 reacties: Hamburgers mogen niet rood van binnen zijn, en Die stevige/dichte ziet er het lekkerste uit.

Ik denk dat ik het bereiden van vlees maar zelf doe ;)
  woensdag 11 augustus 2010 @ 08:39:16 #210
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_85128008
quote:
Op dinsdag 10 augustus 2010 23:14 schreef Coelho het volgende:
Liet de foto's van die hamburgers van die blog aan mijn vrouw zien en kreeg 2 reacties: Hamburgers mogen niet rood van binnen zijn, en Die stevige/dichte ziet er het lekkerste uit.

Ik denk dat ik het bereiden van vlees maar zelf doe ;)
Mijn vriendin zou op dezelfde manier reageren. In dat opzicht hebben McDonalds en Burger King de Nederlandse eetcultuur veel schade aangedaan. Grijze, droge lappen vlees zijn de standaard geworden.

Maar langzaamaan gelooft ze me op mijn woord wat hamburgers betreft ;)
pi_85129037
quote:
Op woensdag 11 augustus 2010 08:39 schreef Redcoon het volgende:

[..]

Mijn vriendin zou op dezelfde manier reageren. In dat opzicht hebben McDonalds en Burger King de Nederlandse eetcultuur veel schade aangedaan. Grijze, droge lappen vlees zijn de standaard geworden.

Maar langzaamaan gelooft ze me op mijn woord wat hamburgers betreft ;)
Ikzelf zou ook niets van hamburgers moeten hebben die rood van binnen zijn. :')
Tis geen biefstuk.
Zaterdag 17 juli 15:05
KoosVogels: "Ik trek me erop af, nou goed? Domme spleetoog."
Af gaan op uiterlijk en een user-icon....
Faal van de eeuw.
  woensdag 11 augustus 2010 @ 10:24:00 #212
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_85130523
Roze, niet rood.

[food snob modus] Grijs is voor plebs [/food snob modus]
pi_85138088
Als je ze maakt van een goed stuk rundvlees(zelf malen) mogen ze vanbinnen ook rood zijn.
pi_85193590
De tering wat een hongertopic zeg. Heeft iemand een linkje naar een goed recept voor die Moinks? Er komt er veel goed spul voorbij. Die zalm met mosterd en bruine suiker ga ik ook zeker eens proberen!
Zerg schreef:
1/1 is 1. 2/2 is 2. Basisschool breuken.
  donderdag 12 augustus 2010 @ 17:48:07 #215
128548 pavv
The computer says NO
pi_85195000
quote:
Op donderdag 12 augustus 2010 17:11 schreef Mikkie het volgende:
De tering wat een hongertopic zeg. Heeft iemand een linkje naar een goed recept voor die Moinks? Er komt er veel goed spul voorbij. Die zalm met mosterd en bruine suiker ga ik ook zeker eens proberen!
kijk maar hier: recept voor MOINK Balls, Noskos rule style

en als je geen zin hebt om zelf met gehakt aan de gang te gaan kun je ook kiezen voor voorgebraden kleine (runder-)balletjes... iets minder speciaal maar even zo goed nog best lekker!
  donderdag 12 augustus 2010 @ 19:47:06 #216
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_85199966
quote:
Op donderdag 12 augustus 2010 17:11 schreef Mikkie het volgende:
De tering wat een hongertopic zeg. Heeft iemand een linkje naar een goed recept voor die Moinks? Er komt er veel goed spul voorbij. Die zalm met mosterd en bruine suiker ga ik ook zeker eens proberen!
Deze is voor als je haast hebt, of er heel veel moet maken Snelle MOINK

O en deze voor de zalm op het plankie Dat is echt te lekker en kan op werkelijk alle BBQ's!
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
pi_85201924
Het is helaas geen bbq weer dus ik denk dat ik de zalm op de bakplaat zo klaar ga maken en dan duimen dat het ook zo lekker smaakt.

Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
  donderdag 12 augustus 2010 @ 23:19:51 #218
128548 pavv
The computer says NO
pi_85210401
quote:
Op donderdag 12 augustus 2010 20:32 schreef Ml-etje het volgende:
Het is helaas geen bbq weer dus ik denk dat ik de zalm op de bakplaat zo klaar ga maken en dan duimen dat het ook zo lekker smaakt.

[ afbeelding ]
geen barbecue weer?

HUH? kan dat?


minus 8 graden ^O^
  donderdag 12 augustus 2010 @ 23:22:38 #219
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_85210558
En gezellig dat het was! Binnenkort in de buurt van Eindhoven voor de 3e keer dit jaar!
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
pi_85210824
quote:
Op donderdag 12 augustus 2010 23:19 schreef pavv het volgende:

[..]

geen barbecue weer?

HUH? kan dat?
[ afbeelding ]

minus 8 graden ^O^
Kan altijd idd, ik heb vorige week tijdens een stortbui nog staan bbqen onder een afdak. :Y)
full stops and exclamation marks
pi_85211237
quote:
Op donderdag 12 augustus 2010 23:22 schreef Schranseman het volgende:
En gezellig dat het was! Binnenkort in de buurt van Eindhoven voor de 3e keer dit jaar!
Welke kant van EHV zit je? En hoe laat kan ik een broodje PP komen halen :9~
  vrijdag 13 augustus 2010 @ 01:47:02 #222
48288 Mikkie
Mastermind.
pi_85215766
quote:
Op donderdag 12 augustus 2010 17:48 schreef pavv het volgende:

[..]

kijk maar hier: recept voor MOINK Balls, Noskos rule style

en als je geen zin hebt om zelf met gehakt aan de gang te gaan kun je ook kiezen voor voorgebraden kleine (runder-)balletjes... iets minder speciaal maar even zo goed nog best lekker!
quote:
Op donderdag 12 augustus 2010 19:47 schreef Schranseman het volgende:

[..]

Deze is voor als je haast hebt, of er heel veel moet maken Snelle MOINK

O en deze voor de zalm op het plankie Dat is echt te lekker en kan op werkelijk alle BBQ's!
Super, tnx! Ga er zeker mee aan de slag! :) :9
quote:
Op donderdag 12 augustus 2010 20:32 schreef Ml-etje het volgende:
Het is helaas geen bbq weer dus ik denk dat ik de zalm op de bakplaat zo klaar ga maken en dan duimen dat het ook zo lekker smaakt.

[ afbeelding ]
Onzin :P Wij hebben vanavond ook heerlijk buiten gebarbecued. Buitje vooraf maar vanaf zes uur was het heerlijk droog 8-).
Zerg schreef:
1/1 is 1. 2/2 is 2. Basisschool breuken.
pi_85218451
quote:
Op donderdag 12 augustus 2010 23:19 schreef pavv het volgende:

[..]

geen barbecue weer?

HUH? kan dat?
[ afbeelding ]

minus 8 graden ^O^
:D met regen is het wat anders ;)
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
pi_85218459
quote:
Op donderdag 12 augustus 2010 23:28 schreef krioro het volgende:

[..]



Kan altijd idd, ik heb vorige week tijdens een stortbui nog staan bbqen onder een afdak. :Y)
Mja het huis is net af dus nog geen afdakjes te bekennen ;) helaas.
Ga duimen dat het zaterdag lekker weer is :Y
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
pi_85219744
quote:
Op vrijdag 13 augustus 2010 07:57 schreef Ml-etje het volgende:

[..]



Mja het huis is net af dus nog geen afdakjes te bekennen ;) helaas.
Ga duimen dat het zaterdag lekker weer is :Y
Heb jij even geluk, morgen wordt de mooiste dag van het weekend, zondag weer kans op een buitje. :)
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  vrijdag 13 augustus 2010 @ 11:58:24 #226
128548 pavv
The computer says NO
pi_85224189
zie hier de zaterdag:


*O* *O* *O*
pi_85224527
quote:
Op vrijdag 13 augustus 2010 09:32 schreef Gripper het volgende:

[..]

Heb jij even geluk, morgen wordt de mooiste dag van het weekend, zondag weer kans op een buitje. :)
*O*
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
pi_85241260
Vanavond alleen wat sate op de BBQ, ik heb kip en varkenshaas.

Verleden week de bacon explosion gemaakt, maar die viel qua smaak toch tegen, het gehakt werd al snel een beetje droog, de volgende keer wil ik er extra uien en knoflook bij doen.
  vrijdag 13 augustus 2010 @ 17:02:10 #229
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_85244362
quote:
Op dinsdag 10 augustus 2010 07:55 schreef huhggh het volgende:

[..]

De droge hamburgers, die ik vorige jaar maakte, bestonden geheel uit rundergehakt.
Ja ok maar welk gedeelte van de koe? ):O
  vrijdag 13 augustus 2010 @ 23:28:07 #230
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_85262575
altijd leuk om mijn bbq'tjes te zien, thnxs Pavv, dat was echt te gek, ribfest was ook tof, maar haarlemerliede was wel heel speciaal in de kou.
Morgen hebben we in Delft een tailgate party, snel bijmekaar komen, iets simpels met zijn alle maken en dan weer naar huis.
pi_85262642
Volgende week een grote BBQ :9 met de rest van het vlees van onze bruiloft dat nu in de vriezer ligt te wachten om opgegeten te worden :') dus niets aan vlees zelf maken dit keer -O- wel natuurlijk wat salade en pindasaus :9
Ja doei.
pi_85264762
Satésaus! ;(

:+ lekker hoor :) Ik had voor de bbqmeet gisteravond 18 hamburgers gemaakt, van 2 kg gehakt :9 toch nog even in de keuken gestaan :')
pi_85264927
ja, niemand had me wat verteld over de BBQ-meet ;( kan niet eens even niet posten -O-

je bent overigens ook welkom de 21ste, zie MF ;) :+
Ja doei.
pi_85274532
quote:
Op vrijdag 13 augustus 2010 17:02 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Ja ok maar welk gedeelte van de koe? ):O
Gewoon rundergehakt wat ik van de supermarkt haalde.
Dat leek mij nogal duidelijk.
Verder weet ik niet welke gedeelte, dat staat niet op de verpakking.
Ik heb geen vleesmolen en koop dit altijd kant-en-klaar in een supermarkt.
Zaterdag 17 juli 15:05
KoosVogels: "Ik trek me erop af, nou goed? Domme spleetoog."
Af gaan op uiterlijk en een user-icon....
Faal van de eeuw.
pi_85274726
op naar visboer en slager. Stokjes liggen al te ontdooien. Met hamburgers enz. :9
En dan zo lekker 2 salades maken en dan al het vlees klaarzetten.
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
pi_85274750
stokjes met hamburgers? :9 :P
Ja doei.
  zaterdag 14 augustus 2010 @ 13:29:33 #237
128548 pavv
The computer says NO
pi_85277324
hier gaat ligt er een killootje of 7 aan spareribs op de Weber OTG57 om in een uurtje of vijf naar perfectie (je kan er op hopen toch?) te roken en te garen.

Ik gebruik dit recept voor zoet/pittige cherryribs

En voor de rek heb ik ook nog een paar kilo chickenwings achter de hand.....
pi_85279188
quote:
Op zaterdag 14 augustus 2010 11:59 schreef motorbloempje het volgende:
stokjes met hamburgers? :9 :P
Hihi kan wat mini's maken en die aan stokjes rijgen :P
:9 klinkt goed pavv!!

Heb de spareribs gewoon gemarineerd gehaald ik stort me vandaag op de gamba's en de zalm.
Kan niet alles tegelijk en wil ook nog ff van de zon genieten.
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
pi_85279494
quote:
Op zaterdag 14 augustus 2010 13:29 schreef pavv het volgende:
hier gaat ligt er een killootje of 7 aan spareribs op de Weber OTG57 om in een uurtje of vijf naar perfectie (je kan er op hopen toch?) te roken en te garen.

Ik gebruik dit recept voor zoet/pittige cherryribs

En voor de rek heb ik ook nog een paar kilo chickenwings achter de hand.....
Post je straks een fotootje hoe je er zoveel op je OTG krijgt?
Registreer je bij Betfair via deze code: QCU4LHHDH
en je bent voor eeuwig mijn vriend ;-)
  zaterdag 14 augustus 2010 @ 22:54:50 #240
3394 Coelho
BigGreenEgg
pi_85291337
quote:
Op zaterdag 14 augustus 2010 13:29 schreef pavv het volgende:
hier gaat ligt er een killootje of 7 aan spareribs op de Weber OTG57 om in een uurtje of vijf naar perfectie (je kan er op hopen toch?) te roken en te garen.

Ik gebruik dit recept voor zoet/pittige cherryribs

En voor de rek heb ik ook nog een paar kilo chickenwings achter de hand.....
Krijg je een peloton mariniers te eten?
  zondag 15 augustus 2010 @ 11:24:56 #241
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_85302559
Dik balen dat ik de bbq meet heb gemist. Had andere verplichtingen :(
  zondag 15 augustus 2010 @ 15:08:01 #242
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_85309738
quote:
Op zaterdag 14 augustus 2010 14:53 schreef Drossie het volgende:

Post je straks een fotootje hoe je er zoveel op je OTG krijgt?
Gewoon stapelen lijkt me..
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
pi_85310182
quote:
Op dinsdag 3 augustus 2010 21:03 schreef macferret het volgende:
als je ze goed gebruikt is de onderkant volledig verband / verkoolt.
ze een paar uur goed onderdompelen in water, bbq hoog opstoken, zalm op plankie en een minuut of 15 a 20 op de bbq, dit gaat superroken en heerlijk ruiken.

simpel maar erg goed recept, niet lachen,
bbq aansteken
zalm op de natte plank, licht bestrooien met zout en peper, daarna dikke laag mosterd erop uitsmeren, en deze bedekken met bruine suiker. even een kwartiertje laten staan, daarna zalm op de q voor een minuut of 15 a 20 en smullen maar
De rechterzalm op mijn foto is met dit recept (van bobby flay) behandeld, heerlijk!
Was erg lekker :Y
Alleen begaf het plankje het halverwege :P
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
  zondag 15 augustus 2010 @ 16:40:29 #244
73348 mmascha
Restaurant Odell
pi_85312805
Hee, dat recept(zalm, mosterd, bruine suiker) heb ik gister ook toevallig gemaakt. Was heerlijk! Ik had het alleen vantevoren gemaakt. Dat is niet slim. Ik dacht dan kan de marinade lekker intrekken. Maar het loopt er gewoon vanaf.

Ik heb nooit een rokende bbq, maar door dat plankje wel :D Sorry buren! Maar ik at heel lekker! ;)
Bij Hoevelaken rechtsaf.
pi_85313982
quote:
Op zondag 15 augustus 2010 16:40 schreef mmascha het volgende:
Hee, dat recept(zalm, mosterd, bruine suiker) heb ik gister ook toevallig gemaakt. Was heerlijk! Ik had het alleen vantevoren gemaakt. Dat is niet slim. Ik dacht dan kan de marinade lekker intrekken. Maar het loopt er gewoon vanaf.

Ik heb nooit een rokende bbq, maar door dat plankje wel :D Sorry buren! Maar ik at heel lekker! ;)
Ja hier hetzelfde :) gelukkig geen buren die daar last van hebben maar de visite keek wel even van huh.
Vooral toen het plankje in de hens vloog :D
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
pi_85320457
quote:
Op zondag 15 augustus 2010 15:08 schreef Schranseman het volgende:

[..]

Gewoon stapelen lijkt me..
[ afbeelding ]
Dit is op een WSM waar je het volledige rooster ter beschikking hebt. Op een OTG moet je een deel ongebruikt laten waar de kolen onderliggen.
Registreer je bij Betfair via deze code: QCU4LHHDH
en je bent voor eeuwig mijn vriend ;-)
  zondag 15 augustus 2010 @ 22:09:37 #247
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_85326415
Je kan met een rib rek eerst een aantal ribs verticaal in de Q plaatsen en daar dan eenzelfde getal ribs horizontaal opleggen.

Stapelen kan in een OTG net zo goed, alleen niet zoveel als in een WSM.
pi_85612807
Aanstaande vrijdag wil heb ik weer een bbq, en nu wil ik rundvlees met chimichurri maken.
Nu heb ik niet zoveel tijd om bv beef briskit oid te maken.

Ik zoek dus een stuk rundvlees van ongeveer 1.5 kilo, wat ik eventueel iets rood kan eten met de chimichurri.
Heeft iemand tips welk stuk rundvlees klaar te maken ?
Ik zou ongeveer voor de rundvlees 2 uur de tijd hebben.
  maandag 23 augustus 2010 @ 17:40:12 #249
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_85615572
quote:
Op maandag 23 augustus 2010 16:35 schreef Xlarge het volgende:
Aanstaande vrijdag wil heb ik weer een bbq, en nu wil ik rundvlees met chimichurri maken.
Nu heb ik niet zoveel tijd om bv beef briskit oid te maken.

Ik zoek dus een stuk rundvlees van ongeveer 1.5 kilo, wat ik eventueel iets rood kan eten met de chimichurri.
Heeft iemand tips welk stuk rundvlees klaar te maken ?
Ik zou ongeveer voor de rundvlees 2 uur de tijd hebben.
Een achtermuis, ezeltje of zijlende (wat kleiner) is het vlees wat je zoekt. Vooral een ezeltje (of liesstuk) is heerlijk vlees waar je lekkere biestukken uit snijdt. Meestal een euro of 10 de kilo
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
pi_85636452
quote:
Op maandag 23 augustus 2010 17:40 schreef Schranseman het volgende:

[..]

Een achtermuis, ezeltje of zijlende (wat kleiner) is het vlees wat je zoekt. Vooral een ezeltje (of liesstuk) is heerlijk vlees waar je lekkere biestukken uit snijdt. Meestal een euro of 10 de kilo
Dank je Schranseman, ik ga naar de slager, kijken voor een ezeltje
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')