nee gewoon van ah huismerkquote:Op donderdag 15 april 2010 19:50 schreef Windigo het volgende:
[..]
Zijn dat niet iglo visschnitzels? Die heb ik ook wel eens, en die zijn lekker
kanaal?quote:Op donderdag 15 april 2010 22:10 schreef Enfermera het volgende:
Net een shake van banaan, appel, melk, suiker en kanaal
Ik zat aan de telefoon tegelijkertijd.quote:
kanaal?quote:Op donderdag 15 april 2010 22:10 schreef Enfermera het volgende:
Net een shake van banaan, appel, melk, suiker en kanaal
Wat lief!quote:Op donderdag 15 april 2010 21:15 schreef SeaOfLove het volgende:
en toen wassie volIk ben dus aardbeienjam aant maken en ik vind dat Renzell lekker kookt
Datte en een granny smithquote:
quote:Op vrijdag 16 april 2010 15:30 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Morgen: zelfgemaakte gebakken aardappelen uit de oven met sjalotjes en knoflook, bloemkool, sperzieboontjes, salade, kalkoenrolade en peperroomsaus.
Nu al zin in
Wat een noob. Alsof je die twee niet kunt combineren.quote:Op vrijdag 16 april 2010 15:56 schreef The_Hives het volgende:
dilemma hier. Heb vanmorgen hamburgers gemaakt en die inde koeling gelegd. Maar heb nu ook vreselijk zin in een vette bek (raspatat). Wordt dus 1 van die 2
Dan ben je dubbelop een noob, omdat het je ook nog aan enig organisatorisch vermogen ontbreekt.quote:Op vrijdag 16 april 2010 16:01 schreef The_Hives het volgende:
natuurlijk niet slimme. Als je de raspatat haalt is het koud voordat je hamburgers klaar zijn. Je moet het dan wel tegelijkertijd op eten en niet eerst het ene halen, opeten en dan het andere klaar maken
Ach, aan de eettafel wordt het meeste ruzie gemaakt in gezinnen.quote:Op vrijdag 16 april 2010 16:04 schreef motorbloempje het volgende:
ja, kom, we gaan lopen bitchen, uit het niets, in een topic over wat je vandaag eet... briljant..
Enig idee hoe dat zo komt? Omdat dat nog het enigste moment van de dag is dat het hele gezin bij elkaar is. Triest eigenlijk..quote:Op vrijdag 16 april 2010 16:06 schreef MaskOfSanity het volgende:
[..]
Ach, aan de eettafel wordt het meeste ruzie gemaakt in gezinnen.
goed zoquote:Op vrijdag 16 april 2010 17:56 schreef Windigo het volgende:
Gekookte aardappelen, bloemkool met bechamelsaus, zelfgedraaide gehaktballen. Ik doe ook eens Hollands![]()
heb je voor mij een goed recept hiervoor? Het liefst volkoren ofzoquote:Op vrijdag 16 april 2010 17:12 schreef DarkElf het volgende:
vanavond bak ik pannenkoeken(zelfgemixt beslag natuurlijk, niet die meuk uit een pakje)
quote:Op vrijdag 16 april 2010 17:56 schreef Windigo het volgende:
Gekookte aardappelen, bloemkool met bechamelsaus, zelfgedraaide gehaktballen. Ik doe ook eens Hollands![]()
Nee heel lekker hoor!quote:
recept? (en evt. foto )quote:Op vrijdag 16 april 2010 08:59 schreef motorbloempje het volgende:
oh, en straks Lemon Merengue Pie!![]()
![]()
![]()
heb er gisteren 2 gebakken voor op 't werk om nog te trakteren voor mijn verjaardag!![]()
pizza?quote:Op zaterdag 17 april 2010 16:52 schreef MaskOfSanity het volgende:
Tja, zaterdag.. Dat kan natuurlijk maar 1 ding betekenen.
Nee nee, dat is vrijdag. Zaterdag rest ons niets anders dan een bezoek aan een chique snackpaleis.quote:
Burger Kingquote:Op zaterdag 17 april 2010 17:09 schreef MaskOfSanity het volgende:
[..]
Nee nee, dat is vrijdag. Zaterdag rest ons niets anders dan een bezoek aan een chique snackpaleis.
Nein, de deftige snackbar op de hoek natuurlijk.quote:
Klinkt heerlijk Mellow!quote:Op zaterdag 17 april 2010 15:57 schreef -Mellow- het volgende:
Oe, de boerenboter die ik op de markt heb gehaald is echt goddelijk
Ik eet nu een dikke stevige pompoenpittenboterham, met boerenboter, oude kaas en appel-perenstroop. Veel beter kan een boterham niet zijn
Wat een sadness, het is 20:47.quote:Op zaterdag 17 april 2010 20:44 schreef lies1947 het volgende:
nu heb ik trek in een cognacje met bonbonnetjes, maar dat levert teveel energie, dus slaap ik dan slecht. dus houd ik het maar bij de wijn.
kun jij ook normaal op mensen reageren? Zo nee, blijf dan weg.quote:Op zaterdag 17 april 2010 20:47 schreef MaskOfSanity het volgende:
[..]
Wat een sadness, het is 20:47.
recept?quote:Op zaterdag 17 april 2010 20:58 schreef motorbloempje het volgende:
wow, verbazingwekkend goed gelukt, die chocofondant.
Hij bleek er wel iets eerder uit te kunnen dan ik dacht: er was nog weinig vloeibaarmaaar dan weet ik dat voor de vorige keer! Hij was iig lekker
*burp*
Laat dat duimpje maar achterwege.quote:Op zaterdag 17 april 2010 20:59 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
kun jij ook normaal op mensen reageren? Zo nee, blijf dan weg.
Ga buiten spelenquote:Op zaterdag 17 april 2010 21:01 schreef MaskOfSanity het volgende:
[..]
Laat dat duimpje maar achterwege.
heb jij een goed recept voor goulash? Ik wil dat zo graag eens helemaal zelf maken!quote:Op zaterdag 17 april 2010 21:00 schreef lezzer het volgende:
Zelfgemaakte goulash met fusili als avondeten.
En net nog beschuitjes met mascarpone en aardbeien
even kijken, ik had maar heel weinig in huis, dus euhquote:
Het is een familierecept. Dus, of het goed is, geen ideequote:Op zaterdag 17 april 2010 21:08 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
heb jij een goed recept voor goulash? Ik wil dat zo graag eens helemaal zelf maken!
dank je!quote:Op zaterdag 17 april 2010 21:23 schreef lezzer het volgende:
[..]
Het is een familierecept. Dus, of het goed is, geen idee
We maken het al generaties lang zo, ik vind het wel lekker![]()
300 gr goulashvlees (rund, of rund/varken)
1 ui
1 groene paprika ( in stukjes)
1 rode paprika (in stukjes)
2 filnke aardappelen (kruimige) (in blokjes)
3 kleine blikjes tomatenpuree
3 laurierblaadjes
Peper en zout
Braad het vlees aan in een flinke braadpan, en voeg daarna de gesnipperde ui toe. Braden tot de uitjes glazig zijn. Flink peper en een beetje zout er overheen.
Dan, de paprika's in stukjes er bij, en de aardappelen in blokjes er ook bij.
Voeg de tomatenpuree toe en voeg water toe tot de hele boel goed onder water staat. 3 blaadjes laurier erbij.
Even goed mengen, en vervolgens laat je het op heel laag vuur 1,5 tot 2 uur heel zacht koken.
Om het half uur een keertje doorroeren.
Ik serveer goulash het liefst met spätzle, maar dat is een heleboel werk dus meestal wordt het fusili.
Rijst kan natuurlijk ook
Een salade met een "zure" dressing is er ook lekker bij vind ik.
Succes
Dat moeten die aardappelen doen als het goed is.quote:Op zaterdag 17 april 2010 21:27 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
dank je!
Dikt hij ook goed in? Of moet je maizena gebruiken?
kappen, nergens voor nodig ditquote:Op zaterdag 17 april 2010 21:01 schreef MaskOfSanity het volgende:
[..]
Laat dat duimpje maar achterwege.
Nou, dan zou ik dat zeker doen hoorquote:Op zaterdag 17 april 2010 21:58 schreef motorbloempje het volgende:
ik laat vlees voor dat soort gerechten meestal >3 uur pruttelen, dus ja
BROCCOLI MET PINDASAUS???quote:Op zaterdag 17 april 2010 16:42 schreef The_Hives het volgende:
varkenshaas, gebakken aardappelen en broccoli met pindasaus
Gelukkig maar, dan hebben we geen prefab spul op de meetquote:Op maandag 19 april 2010 10:44 schreef motorbloempje het volgende:
de BBQ was overwegend niet te vreten, gelukkig hadden we nog wel zelfgemaakte pindasaus
ik ga noooooit meer prefab vlees in de aanbieding halen voor 'als we eens zin hebben in een snelle bbq'dan liever moeite of geen bbq
nu net 2 boterhammetjes op en een kopje koffie..
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |