FOK!forum / Culinesse à gogo / Gehakt van de super
Winner_Tacowoensdag 14 april 2010 @ 11:54
Zijn er in Nederland supers die wél goed gehakt verkopen ?

We kennen allemaal de verhalen van het slechte gehakt van de AH dat oud zou zijn (ok dat zal) maar wat ook zeer veel vocht bevat hetgeen wel aantoonbaar is:



Vomar doet het dan optisch net iets beter iig kwa vocht:



Bestaat er dus lekker gehakt van de super of moet je echt gewoon naar de slager om enigsinds goed gehakt te scoren ?
DrDarwinwoensdag 14 april 2010 @ 11:55
Bij de Lidl is het best goed.
Gehakt van de AH is echt te smerig voor woorden.
kikoooooowoensdag 14 april 2010 @ 12:00
Ik eet het echt niet Gadverdamme

Supermarktgehakt
Apotheosewoensdag 14 april 2010 @ 12:02
geen problemen mee. Koop altijd h.o.h gekakt (gekruid) en smaakt heerlijk van de (lokale) supermarkt
Lienekienwoensdag 14 april 2010 @ 12:05
Ik koop biologisch gehakt bij de supermarkt. Lekker.
Donderswoensdag 14 april 2010 @ 12:07
c1000
CupCake24woensdag 14 april 2010 @ 12:08
Spar!
BrandXwoensdag 14 april 2010 @ 12:09
het gehakt van de C1000 is prima!

AH gehakt (en kipfilet) is inderdaad drama. Zowat meer water dan vlees. Geweldig als je gehakt wil rullen met al die waterzooi
motorbloempjewoensdag 14 april 2010 @ 12:12
die van de Lidl vind ik zelf heel fijn. AH halen we alleen in noodgevallen eigenlijk, zoals vorige week, toen de boel op was bij de Lidl omdat het in de aanbieding was

maar 'later als ik groot ben' haal ik 't bij de 'echte' slager.
-_Tommy_-woensdag 14 april 2010 @ 12:16
quote:
Op woensdag 14 april 2010 12:09 schreef BrandX het volgende:
het gehakt van de C1000 is prima!

AH gehakt (en kipfilet) is inderdaad drama. Zowat meer water dan vlees. Geweldig als je gehakt wil rullen met al die waterzooi
Ik giet altijd mijn gehakt af dus even wachten tot het meeste vocht/vet eruit is en dan even in een vergiet, pan droogmaken en weer in de pan gooien.
willempjeweverwoensdag 14 april 2010 @ 12:17
quote:
Op woensdag 14 april 2010 12:12 schreef motorbloempje het volgende:
maar 'later als ik groot ben' haal ik 't bij de 'echte' slager.
Later heb je waarschijnlijk minder geld over dan nu... kids, hypotheek, auto etc... , ik haal voor 4 personen vlees elke dag en dat doe ik niet bij de slager, dan ben ik te duur uit. Maar het is wel stukken beter, maar na een dag werken maakt me dat niet veel uit en wil ik gewoon een warme hap en klaar.

Ik haal meestal het vlees bij de lidl, rundegehakt is daar meestal prima (verschilt nog weleens per maand, maar 9 van de 10 keer goed).
motorbloempjewoensdag 14 april 2010 @ 12:22
kinderen staan niet op de planning, beide doen we een WO opleiding en we rijden op relatief goedkope motoren, de auto kost al helemaal geen drol. Hoeven geen nieuwe of hippe dingen: het moet werken

motorbloempjewoensdag 14 april 2010 @ 12:22
quote:
Op woensdag 14 april 2010 12:16 schreef -_Tommy_- het volgende:

[..]

Ik giet altijd mijn gehakt af dus even wachten tot het meeste vocht/vet eruit is en dan even in een vergiet, pan droogmaken en weer in de pan gooien.
doe ik ook ja
willempjeweverwoensdag 14 april 2010 @ 12:24
quote:
Op woensdag 14 april 2010 12:22 schreef motorbloempje het volgende:
kinderen staan niet op de planning, beide doen we een WO opleiding en we rijden op relatief goedkope motoren, de auto kost al helemaal geen drol.

Zolang er geen kids in de planning zijn heb je geen auto nodig en dan kan je elke dag prima eten

Ik haal wel vlees bij de slager, maar dan als ik uitgebreider ga koken en in de zomer haal ik mijn barbeque dingetjes daar omdat ik die in de supermarkt echt niks vind.

Maar bij de slager zijn veel lekkerdere dingen dan gehakt...
motorbloempjewoensdag 14 april 2010 @ 12:25
quote:
Op woensdag 14 april 2010 12:24 schreef willempjewever het volgende:

[..]

Zolang er geen kids in de planning zijn heb je geen auto nodig en dan kan je elke dag prima eten

Ik haal wel vlees bij de slager, maar dan als ik uitgebreider ga koken en in de zomer haal ik mijn barbeque dingetjes daar omdat ik die in de supermarkt echt niks vind.

Maar bij de slager zijn veel lekkerdere dingen dan gehakt...
het vlees (en ook gehakt) bij de turkse slager hier in Hatert (Nijmegen) is echt geweldig
Jammergenoeg is een kilo gehakt daar 4,55 in tegenstelling tot zo ongeveer de helft bij de Lidl... En aangezien we voor een wereldreis en bruiloft aan het sparen zijn, leven we nu zo zuinig mogelijk, tot aan de wereldreis nog in een huurhuis, etc. Maar als we terug zijn en echt het werkende leven in gaan.. ik zie 't al helemaal voor me... word altijd hebberig als ik daar in de slagerij sta
dabadbasswoensdag 14 april 2010 @ 12:26
quote:
Op woensdag 14 april 2010 12:22 schreef motorbloempje het volgende:
beide doen we een WO opleiding
Relevantie ontgaat mij compleet
Isabeauwoensdag 14 april 2010 @ 12:28
Gehakt van de Lidl is prima gehakt Sinds ik dat ontdekt heb haal ik het niet meer bij AH of andere grote supermarkten.

Maar boodschappen doen bij een echte slager is toch wel het leukst zoals Moblo al zegt
motorbloempjewoensdag 14 april 2010 @ 12:28
dat maakt niet uit is ook verder totaal irrelevant in CUL
Isabeauwoensdag 14 april 2010 @ 12:29
quote:
Op woensdag 14 april 2010 12:26 schreef dabadbass het volgende:

Relevantie ontgaat mij compleet
Met baan na opleiding zou vlees halen bij een echte slager toch zeker tot de opties binnen het budget moeten behoren. Zoiets?
NouMooiNietwoensdag 14 april 2010 @ 12:29
Elke keer als ik gehakt gegeten heb, voel ik me niet lekker.
Ik sla het voortaan over hoor..
motorbloempjewoensdag 14 april 2010 @ 12:30
quote:
Op woensdag 14 april 2010 12:28 schreef Isabeau het volgende:
Gehakt van de Lidl is prima gehakt Sinds ik dat ontdekt heb haal ik het niet meer bij AH of andere grote supermarkten.

Maar boodschappen doen bij een echte slager is toch wel het leukst zoals Moblo al zegt
overigens wel alleen de 'verse', en niet de ingevroren blokken.. die zijn echt bagger (vind ik en totaal niet rulbaar.. ) alhoewel er ook mensen zijn die daar bij zweren geloof ik
Isabeauwoensdag 14 april 2010 @ 12:32
quote:
Op woensdag 14 april 2010 12:30 schreef motorbloempje het volgende:

overigens wel alleen de 'verse', en niet de ingevroren blokken.. die zijn echt bagger (vind ik en totaal niet rulbaar.. ) alhoewel er ook mensen zijn die daar bij zweren geloof ik
Ik wist niet eens dat de Lidl ingevroren gehakt had. Die van de Aldi zijn echt verschrikkelijk. Een keer gehaald en echt nooit weer.
motorbloempjewoensdag 14 april 2010 @ 12:34
volgens mij heeft de Lidl ze ook maargoed, die halen we dus nooit (meer)
HugoBaaswoensdag 14 april 2010 @ 12:37
Al het vlees bij de Deen is super goed
dabadbasswoensdag 14 april 2010 @ 13:14
quote:
Op woensdag 14 april 2010 12:29 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Met baan na opleiding zou vlees halen bij een echte slager toch zeker tot de opties binnen het budget moeten behoren. Zoiets?
Volgens mij zegt een opleiding niet alles over je uiteindelijke salaris.
motorbloempjewoensdag 14 april 2010 @ 13:42
niet zo zeuren, 't is een prima indicatie voor je toekomst zolang je maar gewoon bereid bent om hard te werken, en dat ben ik oh, en het is lekker weer, dus niet zo nors

nou, wat vind jij van supermarktgehakt, om maar even ontopic te gaan!

[ Bericht 0% gewijzigd door motorbloempje op 14-04-2010 14:20:57 ]
Isabeauwoensdag 14 april 2010 @ 14:19
quote:
Op woensdag 14 april 2010 13:14 schreef dabadbass het volgende:

Volgens mij zegt een opleiding niet alles over je uiteindelijke salaris.
Uiteraard niet. Neemt niet weg dat ik Lidl gehakt wel het lekkerste vind tot nu toe

Zeg, iemand hier zelf wel eens gehakt gemaakt met een gehaktmolen oid? En wat voor vlees gaat daar dan eigenlijk in?
scrub_nursewoensdag 14 april 2010 @ 14:22
het gehakt bij ah is idd om te huilen zo vies..bij de plaatselijke c1000 is ie wel lekker
The_Hiveswoensdag 14 april 2010 @ 16:11
quote:
Op woensdag 14 april 2010 12:37 schreef HugoBaas het volgende:
Al het vlees bij de Deen is super goed


gehakt, tartaar, kip, allemaal veel vocht. En dat is geen vet helaas wat er uit komt
Erasmowoensdag 14 april 2010 @ 17:51
Ga gewoon naar de slager.
krakkemiekewoensdag 14 april 2010 @ 17:57
quote:
Op woensdag 14 april 2010 14:19 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Uiteraard niet. Neemt niet weg dat ik Lidl gehakt wel het lekkerste vind tot nu toe

Zeg, iemand hier zelf wel eens gehakt gemaakt met een gehaktmolen oid? En wat voor vlees gaat daar dan eigenlijk in?
Wel eens gehakt gemaakt, maar toen werkte ik bij een supermarktslager. Telt dat ook?
Er gingen stukjes vlees in die te klein waren om als lappen te verkopen. Maar er waren genoeg mensen die dat niet geloofden en dachten dat er rommel doorheen ging, tot sulfiet aan toe. Dat was toen trouwens allang verboden.
McGilleswoensdag 14 april 2010 @ 19:34
Ik maak regelmatig zelfgemaakte hamburgers. Laatst geprobeerd met 4 soorten gehakt, van de AH, Lidl, C1000 en keurslager.

De hamburger van de AH had een zeer slechte structuur, viel te makkelijk uit elkaar en smaakte nergens naar.
De c1000 en Lidl waren beetje gelijk, maar nogsteeds lang niet super.
De hamburger gemaakt met het gehakt van de slager was echt zeer lekker, goede structuur, lekkere smaak.

Oftewel, koop je gehakt niet in de supermarkt
kikoooooowoensdag 14 april 2010 @ 20:35
Wat is sulfiet?
krakkemiekewoensdag 14 april 2010 @ 20:38
quote:
Op woensdag 14 april 2010 20:35 schreef kikoooooo het volgende:
Wat is sulfiet?
Kleurzout. Het spul dat de ham roze laat zijn. Het verandert de kleur niet.
Lienekienwoensdag 14 april 2010 @ 20:48
quote:
Op woensdag 14 april 2010 19:34 schreef McGilles het volgende:
Ik maak regelmatig zelfgemaakte hamburgers. Laatst geprobeerd met 4 soorten gehakt, van de AH, Lidl, C1000 en keurslager.

De hamburger van de AH had een zeer slechte structuur, viel te makkelijk uit elkaar en smaakte nergens naar.
De c1000 en Lidl waren beetje gelijk, maar nogsteeds lang niet super.
De hamburger gemaakt met het gehakt van de slager was echt zeer lekker, goede structuur, lekkere smaak.

Oftewel, koop je gehakt niet in de supermarkt
Tenzij biologisch gehakt van de Jumbo.
Pietverdrietwoensdag 14 april 2010 @ 20:49
Ik wijs een stuk Riblap aan in de vleesvitrine en vraag of ze het 1 keer door de gehaktmolen willen draaien.
krakkemiekewoensdag 14 april 2010 @ 20:55
quote:
Op woensdag 14 april 2010 20:49 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik wijs een stuk Riblap aan in de vleesvitrine en vraag of ze het 1 keer door de gehaktmolen willen draaien.
Dat kon bij ons ook altijd Piet. Maar de klanten vonden het zo gek dat er een ons in de molen bleef zitten....
Pietverdrietwoensdag 14 april 2010 @ 20:58
quote:
Op woensdag 14 april 2010 20:55 schreef krakkemieke het volgende:

[..]

Dat kon bij ons ook altijd Piet. Maar de klanten vonden het zo gek dat er een ons in de molen bleef zitten....
Tja, maar het smaakverschil is wel erg groot, de structuur is zoveel beter als het maar 1 keer door de machine gaat.
fespowoensdag 14 april 2010 @ 20:58
zo duur is gehakt van de slager toch niet?
boriszwoensdag 14 april 2010 @ 20:59
Als ik wat meer centen had zou ik altijd naar de slager gaan . Lidl is prima spul .
Pietverdrietwoensdag 14 april 2010 @ 21:02
quote:
Op woensdag 14 april 2010 20:58 schreef fespo het volgende:
zo duur is gehakt van de slager toch niet?
Gehakt van de slager kan ook best beroerd zijn hoor.
De Groene Weg kwam in opspraak door paardenvlees door het rundergehakt.
http://kassa.vara.nl/tv/a(...)n-rundvlees/speel/1/
krakkemiekewoensdag 14 april 2010 @ 21:03
quote:
Op woensdag 14 april 2010 20:58 schreef fespo het volgende:
zo duur is gehakt van de slager toch niet?
Als je weinig geld hebt is alles duur. En gehakt van de slager is dan wel duur.
KomtTijd...woensdag 14 april 2010 @ 21:06
quote:
Op woensdag 14 april 2010 21:03 schreef krakkemieke het volgende:

[..]

Als je weinig geld hebt is alles duur. En gehakt van de slager is dan wel duur.
Als ze bij de AH het uitlek-gewicht erbij zouden zetten, kom je volgens mij op ongeveer het zelfde uit

C1000 gehakt is over het algemeen wel prima
willempjeweverwoensdag 14 april 2010 @ 21:19
quote:
Op woensdag 14 april 2010 21:03 schreef krakkemieke het volgende:
Als je weinig geld hebt is alles duur. En gehakt van de slager is dan wel duur.
Maar het grootste probleem is nog dat de slager om 18:00 dicht is (en de winkel al wordt schoongemaakt om 17:00). Ik ben pas om 18:30 van het werk thuis en dan is de slager al dicht. Dus dan wordt het gewoon op zaterdag bij de supermarkt inslaan voor een hele week.

Ingevroren gehakt van de aldi is trouwens wel aardig, niet zo handig als "vers" (of laat ik maar ontdooit zeggen in het geval van gehakt uit de supermarkt). Heb het wel altijd in huis voor noodgevallen.

Weet iemand hoe het lidl gehakt uit de test komt? Niet al het vlees vind ik van de lidl super, de boomstronkjes zijn heel matig en bakken vast aan mijn pan. Dat heb ik niet met boomstronkjes van andere supermarkten.
Winner_Tacowoensdag 14 april 2010 @ 21:27
quote:
Op woensdag 14 april 2010 21:19 schreef willempjewever het volgende:

[..]

Maar het grootste probleem is nog dat de slager om 18:00 dicht is (en de winkel al wordt schoongemaakt om 17:00). Ik ben pas om 18:30 van het werk thuis en dan is de slager al dicht. Dus dan wordt het gewoon op zaterdag bij de supermarkt inslaan voor een hele week.

Ingevroren gehakt van de aldi is trouwens wel aardig, niet zo handig als "vers" (of laat ik maar ontdooit zeggen in het geval van gehakt uit de supermarkt). Heb het wel altijd in huis voor noodgevallen.

Weet iemand hoe het lidl gehakt uit de test komt? Niet al het vlees vind ik van de lidl super, de boomstronkjes zijn heel matig en bakken vast aan mijn pan. Dat heb ik niet met boomstronkjes van andere supermarkten.
Ik weet niet waar je woont en hoelaat je op de zaak moet zijn , maar hier gaat de slager al om 07:00 open .
willempjeweverwoensdag 14 april 2010 @ 21:34
quote:
Op woensdag 14 april 2010 21:27 schreef Winner_Taco het volgende:
Ik weet niet waar je woont en hoelaat je op de zaak moet zijn , maar hier gaat de slager al om 07:00 open .
Ik woon in Friesland... de slagers gaan hier om 09:00 open denk ik, vanochtend moest ik er toevallig omstreeks 07:00 pinnen (zit een pinautomaat naast de keurslager) en de winkel was leeg.

Kan natuurlijk wel op zaterdag gaan halen, maar ik vind de slager wat te duur en neem wel genoegen met mindere kwaliteit. In de zomer haal ik trouwens wel vlees bij de slager (als ik vrij ben en wat relaxter leef). In mijn studententijd kocht ik trouwens alleen maar vlees van de slager, in Groningen zat een hele grote slagerij die heel goedkoop was. Geen idee of die er nog is, wat vanuit het centrum richting de Korrewegwijk. Een toonbank van wel 40 meter lang. Maar of het kwaliteit was? Ik wil het eigenlijk niet weten.
Repeatwoensdag 14 april 2010 @ 21:37
Prima gehakt van de AH. Alleen dat maandverbandje

Gehakt met onderin de verpakking zo'n papiertje
krakkemiekewoensdag 14 april 2010 @ 21:37
quote:
Op woensdag 14 april 2010 21:19 schreef willempjewever het volgende:

[..]

Maar het grootste probleem is nog dat de slager om 18:00 dicht is (en de winkel al wordt schoongemaakt om 17:00). Ik ben pas om 18:30 van het werk thuis en dan is de slager al dicht. Dus dan wordt het gewoon op zaterdag bij de supermarkt inslaan voor een hele week.

Ingevroren gehakt van de aldi is trouwens wel aardig, niet zo handig als "vers" (of laat ik maar ontdooit zeggen in het geval van gehakt uit de supermarkt). Heb het wel altijd in huis voor noodgevallen.

Weet iemand hoe het lidl gehakt uit de test komt? Niet al het vlees vind ik van de lidl super, de boomstronkjes zijn heel matig en bakken vast aan mijn pan. Dat heb ik niet met boomstronkjes van andere supermarkten.
Als je op zaterdag naar de slager gaat, kan je vast van tevoren wel bestellen.
willempjeweverwoensdag 14 april 2010 @ 21:40
quote:
Op woensdag 14 april 2010 21:37 schreef Repeat het volgende:
Prima gehakt van de AH. Alleen dat maandverbandje
Ik had een keer een heel diner gekookt voor een ontmoeting met de hele schoonfamilie van een ex. Iets van 20 man.

Zitten we te eten, merk ik bij de laatste hap dat ik dat hele maandverband heb opgegeten. Zoooo goor,zooooo goor... als ik er aan terugdenk, gadver

Was trouwens geen poging om schoonmoeder te vermoorden
Pietverdrietwoensdag 14 april 2010 @ 21:41
quote:
Op woensdag 14 april 2010 21:37 schreef Repeat het volgende:
Prima gehakt van de AH. Alleen dat maandverbandje

Gehakt met onderin de verpakking zo'n papiertje
Als je het Gehakt van AH prima vind, denk ik dat je nog nooit goed gehakt hebt gehad.
kikoooooowoensdag 14 april 2010 @ 21:49
quote:
Op woensdag 14 april 2010 21:37 schreef Repeat het volgende:
Prima gehakt van de AH. Alleen dat maandverbandje

Gehakt met onderin de verpakking zo'n papiertje
Hoe kan je die vieze stinkende drab lekker vinden? Echt
KomtTijd...woensdag 14 april 2010 @ 21:52
quote:
Op woensdag 14 april 2010 21:49 schreef kikoooooo het volgende:

[..]

Hoe kan je die vieze stinkende drab lekker vinden? Echt
Euh ja, overdrijven is ook een vak!
Repeatwoensdag 14 april 2010 @ 22:02
quote:
Op woensdag 14 april 2010 21:49 schreef kikoooooo het volgende:

[..]

Hoe kan je die vieze stinkende drab lekker vinden? Echt
Hoor dan, onze eigen gastronoom hoor
kikoooooowoensdag 14 april 2010 @ 22:03
quote:
Op woensdag 14 april 2010 22:02 schreef Repeat het volgende:

[..]

Hoor dan, onze eigen gastronoom hoor
Integendeel. Alleen AH gehakt stinkt zo gigantisch, dat ik niet snap dat mensen dat 'prima te eten vinden'
KomtTijd...woensdag 14 april 2010 @ 22:24
Nounou, 't is inderdaad matige gehakt, maar voor door de macaronie is het prima hoor!
kikoooooowoensdag 14 april 2010 @ 22:27
quote:
Op woensdag 14 april 2010 22:24 schreef KomtTijd... het volgende:
Nounou, 't is inderdaad matige gehakt, maar voor door de macaronie is het prima hoor!
Ja, want door macaroni is vies stinkend gehakt wel lekker
LilDutchPrincesswoensdag 14 april 2010 @ 22:29
Hahaha door dit topic heb ik me net bedacht dat ik nog nooit gehakt van de slager heb gegeten..

Denk dat ik dit weekend maar eens langs de slager loop Keer proberen of ik verschil merk.
RobinOokwoensdag 14 april 2010 @ 22:34
Voor alle zeikerds: koop een porkert and make your own!

krakkemiekewoensdag 14 april 2010 @ 23:54
quote:
Op woensdag 14 april 2010 22:34 schreef RobinOok het volgende:
Voor alle zeikerds: koop een porkert and make your own!

[ afbeelding ]
De zeikerds (met alle respect) weten niet wat er in gehakt zit!
McGillesdonderdag 15 april 2010 @ 00:17
quote:
Op woensdag 14 april 2010 23:54 schreef krakkemieke het volgende:

[..]

De zeikerds (met alle respect) weten niet wat er in gehakt zit!
Bij mijn slager weet ik dat wel hoor
Ou-Tannudonderdag 15 april 2010 @ 09:38
van waar t in de aanbieding is

laatst gewoon 50KG opgehaald bij de C1000
Spanky78donderdag 15 april 2010 @ 10:04
Het extra magere gehakt van de lidl is wel aardig. Sowieso zit er in gehakt altijd veel vocht, dat zit nu eenmaal in vlees. Kwestie van een pan met vodoende diameter gebruiken om alles te verdampen...Ben het er wel mee eens dat AH gehakt niet echt geweldig is
Rianndonderdag 15 april 2010 @ 10:12
Ik koop regelmatig gehakt bij de AH maar dan alleen voor in de macaroni of nasi waar ook veel andere kruiden in zitten. Voor in de soep als gehaktballetjes gebruik ik gehakt van de slager dat is wel vele malen lekkerder.
Haaibaaikedonderdag 15 april 2010 @ 10:31
Bij C1000 vind ik gehakt lekkerder als bij Super de Boer Bij de Aldi halen wij geen vlees Bij AH heb ik nooit gehakt gekocht..
willempjeweverdonderdag 15 april 2010 @ 21:19
quote:
Op donderdag 15 april 2010 10:31 schreef Haaibaaike het volgende:
Bij de Aldi halen wij geen vlees
Waarom niet? Veel producten van de Aldi en Lidl zijn vele malen beter dan wat je bij een AH of Super de Boer kan kopen. Blijkt ook bijna wekelijks uit tests van tvprogramma's als Kassa.

Super de Boer is trouwens helemaal af te raden, je mag geluk hebben als er ongekruid gehakt is en meestal is er alleen gekruid gehakt te koop en dat is zoooo goor, zo veel zout, je mag draait er van om. En gekruid gehakt is langer houdbaar kennelijk, dat wordt mij althans altijd verteld door die nepslager die daar werkt als ik klaag dat er geen ongekruid gehakt ligt.
Dandiliondonderdag 15 april 2010 @ 21:35
Ik koop regelmatig gehakt bij de lidl en de ah, uit allebei komt veel vocht, ik giet het altijd af!
ik koop ook regelmatig gehakt bij de Marokkaanse slager, of laat hem een lapje draaien verser kan niet! daar komt duidelijk minder vocht vanaf.
Haaibaaikedonderdag 15 april 2010 @ 22:35
quote:
Op donderdag 15 april 2010 21:19 schreef willempjewever het volgende:

[..]

Waarom niet? Veel producten van de Aldi en Lidl zijn vele malen beter dan wat je bij een AH of Super de Boer kan kopen. Blijkt ook bijna wekelijks uit tests van tvprogramma's als Kassa.

Super de Boer is trouwens helemaal af te raden, je mag geluk hebben als er ongekruid gehakt is en meestal is er alleen gekruid gehakt te koop en dat is zoooo goor, zo veel zout, je mag draait er van om. En gekruid gehakt is langer houdbaar kennelijk, dat wordt mij althans altijd verteld door die nepslager die daar werkt als ik klaag dat er geen ongekruid gehakt ligt.
Ik koop ongekruid gehakt bij Super de Boer..dat ligt aan je eigen je kunt daar ook gekruid gehakt kopen maar dat lust ik ook niet..Nee Aldi koop ik geen vlees.. Wel gerookte zalm en gefileerde paling en gerookte makreel dat vind ik bij de aldi lekker..
Curiosityzaterdag 17 april 2010 @ 09:30
quote:
Op woensdag 14 april 2010 22:03 schreef kikoooooo het volgende:

[..]

Integendeel. Alleen AH gehakt stinkt zo gigantisch, dat ik niet snap dat mensen dat 'prima te eten vinden'
Ik vind het helemaal niet stinken.

Ik maak er gehaktballen van en ik heb nooit van die stink en waterzooi.
Prima gehakt bij de AH.
Pietverdrietzaterdag 17 april 2010 @ 09:31
quote:
Op zaterdag 17 april 2010 09:30 schreef Curiosity het volgende:

[..]

Ik vind het helemaal niet stinken.

Ik maak er gehaktballen van en ik heb nooit van die stink en waterzooi.
Prima gehakt bij de AH.
Heb je wel eens versgedraaid gehakt gegeten?
Curiosityzaterdag 17 april 2010 @ 09:53
quote:
Op zaterdag 17 april 2010 09:31 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Heb je wel eens versgedraaid gehakt gegeten?
Ja.

Mijn schoonvader draaide het altijd zelf.
Pietverdrietzaterdag 17 april 2010 @ 09:55
quote:
Op zaterdag 17 april 2010 09:53 schreef Curiosity het volgende:

[..]

Ja.

Mijn schoonvader draaide het altijd zelf.
en je merkt geen aanmerkelijk verschil met die zuut van AH?
Curiosityzaterdag 17 april 2010 @ 09:57
quote:
Op zaterdag 17 april 2010 09:55 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

en je merkt geen aanmerkelijk verschil met die zuut van AH?
Vers gedraaid vind ik droger.

Maar er werd gesteld dat het stinkt en dat doet die van de AH niet.
8108139dpthszaterdag 17 april 2010 @ 09:59
Die van Deen smaakt me prima...
Pietverdrietzaterdag 17 april 2010 @ 10:00
quote:
Op zaterdag 17 april 2010 09:57 schreef Curiosity het volgende:

[..]

Vers gedraaid vind ik droger.
dan is het vlees te mager
Curiosityzaterdag 17 april 2010 @ 10:01
quote:
Op zaterdag 17 april 2010 10:00 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

dan is het vlees te mager
Ik weet even niet meer welk vlees hij gebruikte.
Marrijezondag 18 april 2010 @ 08:58
Vlees kopen we altijd bij de slager. Heerlijk!