Ik giet altijd mijn gehakt afquote:Op woensdag 14 april 2010 12:09 schreef BrandX het volgende:
het gehakt van de C1000 is prima!![]()
AH gehakt (en kipfilet) is inderdaad drama. Zowat meer water dan vlees. Geweldig als je gehakt wil rullen met al die waterzooi![]()
Later heb je waarschijnlijk minder geld over dan nu... kids, hypotheek, auto etc... , ik haal voor 4 personen vlees elke dag en dat doe ik niet bij de slager, dan ben ik te duur uit. Maar het is wel stukken beter, maar na een dag werken maakt me dat niet veel uit en wil ik gewoon een warme hap en klaar.quote:Op woensdag 14 april 2010 12:12 schreef motorbloempje het volgende:
maar 'later als ik groot ben' haal ik 't bij de 'echte' slager.
doe ik ook jaquote:Op woensdag 14 april 2010 12:16 schreef -_Tommy_- het volgende:
[..]
Ik giet altijd mijn gehakt afdus even wachten tot het meeste vocht/vet eruit is en dan even in een vergiet, pan droogmaken en weer in de pan gooien.
Zolang er geen kids in de planning zijn heb je geen auto nodig en dan kan je elke dag prima etenquote:Op woensdag 14 april 2010 12:22 schreef motorbloempje het volgende:
kinderen staan niet op de planning, beide doen we een WO opleiding en we rijden op relatief goedkope motoren, de auto kost al helemaal geen drol.
het vlees (en ook gehakt) bij de turkse slager hier in Hatert (Nijmegen) is echtquote:Op woensdag 14 april 2010 12:24 schreef willempjewever het volgende:
[..]
Zolang er geen kids in de planning zijn heb je geen auto nodig en dan kan je elke dag prima eten
Ik haal wel vlees bij de slager, maar dan als ik uitgebreider ga koken en in de zomer haal ik mijn barbeque dingetjes daar omdat ik die in de supermarkt echt niks vind.
Maar bij de slager zijn veel lekkerdere dingen dan gehakt...
Relevantie ontgaat mij compleetquote:Op woensdag 14 april 2010 12:22 schreef motorbloempje het volgende:
beide doen we een WO opleiding
Met baan na opleiding zou vlees halen bij een echte slager toch zeker tot de opties binnen het budget moeten behoren. Zoiets?quote:
overigens wel alleen de 'verse', en niet de ingevroren blokken.. die zijn echt bagger (vind ikquote:Op woensdag 14 april 2010 12:28 schreef Isabeau het volgende:
Gehakt van de Lidl is prima gehaktSinds ik dat ontdekt heb haal ik het niet meer bij AH of andere grote supermarkten.
Maar boodschappen doen bij een echte slager is toch wel het leukst zoals Moblo al zegt
Ik wist niet eens dat de Lidl ingevroren gehakt had. Die van de Aldi zijn echt verschrikkelijk. Een keer gehaald en echt nooit weer.quote:Op woensdag 14 april 2010 12:30 schreef motorbloempje het volgende:
overigens wel alleen de 'verse', en niet de ingevroren blokken.. die zijn echt bagger (vind iken totaal niet rulbaar.. ) alhoewel er ook mensen zijn die daar bij zweren geloof ik
Volgens mij zegt een opleiding niet alles over je uiteindelijke salaris.quote:Op woensdag 14 april 2010 12:29 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Met baan na opleiding zou vlees halen bij een echte slager toch zeker tot de opties binnen het budget moeten behoren. Zoiets?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |