lekker! eet smakelijk voor vanavond!quote:Op zaterdag 3 april 2010 13:01 schreef Curiosity het volgende:
Ayam betawi, semoor djawa, hete kip(penpoten), basmati, kroepoek, atjar, seroendeng enz enz, en dit gaan we met zijn 6en opeten vanavond.
quote:Op zaterdag 3 april 2010 13:47 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
lekker! eet smakelijk voor vanavond!
Als ik dat had geweten.......quote:Op zaterdag 3 april 2010 19:36 schreef KiwiTjuHh het volgende:
Vanmiddag zelf tomatensoep gemaakt en lekker strokbroodje met knoflookboter erbij
Vanavond de restjes, heel de dag aan het witten en verven geweest dus het komt wel mooi uit dat er nog wat over is.quote:Op zaterdag 3 april 2010 13:01 schreef Curiosity het volgende:
Ayam betawi, semoor djawa, hete kip(penpoten), basmati, kroepoek, atjar, seroendeng enz enz, en dit gaan we met zijn 6en opeten vanavond.
De Lamstajine was erg goed gelukt!quote:Op zaterdag 3 april 2010 19:11 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Tajine opstaan, bodem bedekt met schijven sinaasappel, daarop een halve kilo lamsvlees en 4 aardappels. Een kruidenmix met oa. rozemarijn, knoflook, vers rood pepertje, korianderzaad, en wat andere dingen. Lamsvlees heeft een uurtje of 2 gemarineerd in een mengsel van knoflook, rozemarijn, rodewijn azijn, gembersiroop en zwarte peper.
In de tajine ook nog gedroogde vruchten. En ik ben vast nog wel wat dingen vergeten. Staat sinds een uur of vijf ofzo op.
Wij hadden zojuist ook spinaziesoep! Met krokante seranoham en geroosterde pijnboompitjes......quote:Op zondag 4 april 2010 18:30 schreef uniekhoorn het volgende:
Spinaziesoep en spinaziesoep en nog een spinaziesoep
Eet alleen en normaal eet ik dan echt heel slecht maar hier zit iig nog vitaminen in...
wauw, ziet er lekker uit zeg!quote:Op zondag 4 april 2010 19:23 schreef LasTeR het volgende:
[ afbeelding ]
Trots op mijn allereerste zelfgemaakte rollade.
mag ik een receptje? IK heb nog een hele zak spinazie liggen die op moet morgen!quote:Op zondag 4 april 2010 18:30 schreef uniekhoorn het volgende:
Spinaziesoep en spinaziesoep en nog een spinaziesoep
Eet alleen en normaal eet ik dan echt heel slecht maar hier zit iig nog vitaminen in...
Heb een ui en 2 teentjes knoflook gefruit in olijfolie, daarbij een liter kippenboillon (van een blokje) en een aardappel, koken, spinazie erbij, staafmixen, veel grove mosterd.quote:Op zondag 4 april 2010 20:39 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
mag ik een receptje? IK heb nog een hele zak spinazie liggen die op moet morgen!
quote:
Ziet er heerlijk uit!!quote:Op zondag 4 april 2010 19:23 schreef LasTeR het volgende:
[ afbeelding ]
Trots op mijn allereerste zelfgemaakte rollade.
Aardappelen, rozemarijn en ganzevet... Dat kan alleen maar geweldig zijn!quote:Op maandag 5 april 2010 17:30 schreef Windigo het volgende:
Vanavond gebakken roseval aardappeltjes met knof rozemarijn en maldon zeezout (gebakken in ganzenvet), met een frisse groene salade. Meer is niet nodig, de ingrediënten spreken voor zich![]()
Ben met mijn lief bij de sligro geweest
ach, bagger is ook weleens lekker tochquote:Op dinsdag 6 april 2010 08:56 schreef numero_uno het volgende:en een goedemorgen perzik.
vanavond wordt een baggermaaltijd omdat ik tot 20:00 op kantoor moet zitten en dan alle supermarkten dicht zijn
Ik probeer wat gezonder te etenquote:Op dinsdag 6 april 2010 09:48 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ach, bagger is ook weleens lekker toch![]()
Ik heb thee en een plakje amandelstol
Had opeens zin in wat anders, en heb gele curry gemaakt met aardappel, wortel en mango.. De beste curry die ik ooit gemaakt heb! Hij is zoooo lekker gewordenquote:Op dinsdag 6 april 2010 14:22 schreef Windigo het volgende:
Vanavond macaroni met een saus van tomaten, aubergine en pittig gehakt met mozzarella en pecorino
lekker heur!quote:Op woensdag 7 april 2010 17:31 schreef Underdoggy het volgende:
Pasta met cherry tomaatjes, paprika, courgette, champignons en ham uit de oven (in roomsausje). Lekker knapperig kaaslaagje bovenop en smullen maar! Daarbij een komkommersalade met zelf gemaakt honing-mosterd-tijmsausje.
Een vorm van zoete aardappels. http://nl.wikipedia.org/wiki/Zoete_aardappelquote:
aparte en lekkere tapas zeg, waar heb je gegeten?quote:Op donderdag 8 april 2010 10:12 schreef motorbloempje het volgende:gisteren met
tapa's gaan eten voor mijn verjaardag. Héérlijk.
Hadden maiskolfjes, lamsballetjes, visstoofpotje, bataat, makreel, empanada's, spinazieflapjes en toe een 'stefaantje': chocolade fondant (perféct!) met jasmijn-sinaasappelijs![]()
![]()
héérlijk!
En nu, een banaanwant ik ga zo spinnen
Mergpijpjes van vee waren vroeger een delicatesse. Ik heb een opa die regelmatig een stukje rundermerg uitlepelde en op brood smeerde, daar komt de naam van die koekjes vandaan. Hard van buiten, zacht en romig vanbinnen. Of het lekker is is een hele andere vraag, maar vroeger werd het relatief veel gegeten.quote:Op donderdag 8 april 2010 11:50 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
aparte en lekkere tapas zeg, waar heb je gegeten?
Ik heb een grote mergpijp (wat een vieze naam voor een koekje eigenlijk, wie verzint dat?) van een collega met thee
klinkt erg lekker renzell! wij eten hetzelfde als gister:bami goreng met sate ajam, gebakken uitjes en pindasaus... lekker makkelijkquote:Op donderdag 8 april 2010 09:57 schreef renzell het volgende:
Vanavond volkoren spaghetti met pompoen, geitenkaas, rucola en geroosterde pijnboompitjes. Nu al zin in.
Maar straks eerst nog lekker lunchen met een vriendin.![]()
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |