Wat het uiteindelijk is geworden:quote:Op zondag 14 maart 2010 18:14 schreef Ewelina het volgende:
Hoewel er hier genoeg binnenkomt geef ik nog steeds te veel uit aan boodschappen. Dat kan beter. Derhalve dus mijn menu voor komende week:
Zondag: boerenkool
Maandag: pasta bolognese
Dinsdag: aardappelblokjes met kruidenboter en spekjes, kippepootjes en mexicaanse groenten
Woensdag: nasi met kipsaté , gebakken uitjes en sperziebonen
Donderdag: karbonade met gepofte aardappel en doperwten
Vrijdag: chili con carne
Zaterdag: rijst met zoetzure saus, sperziebonen en kip
Zondag: pasta bolognese of als ik zin heb bouw ik er een lasagne van
Ik heb alles in huis, op de zoetzure saus na, dus ik hoef niets bij te halen
En vandaag eet ik dan kip met rijst, zoetzure saus en chinese wokgroenten.quote:Op vrijdag 19 maart 2010 20:54 schreef Ewelina het volgende:
Van dit menu is nu al weinig overgebleven... maar ik moet er wel bij zeggen dat ik dus wel zeer consequent met de al aanwezige producten in huis heb gekookt, en ik dus weinig boodschappen hoefde te doen. Besparing heeft het dus wel opgeleverd.
Wat er tot nu toe van over is gebleven:
Maandag: pasta bolognese
Dinsdag: aardappelblokjes met kruidenboter en spekjes, doperwten (gepland voor de donderdag) met kip piri piri (nieuw gehaald)
Woensdag: aardappelkroketjes met kippepootjes (gepland voor de dinsdag) en mexicaanse groenten (ook voor de dinsdag gepland)
Donderdag: rijst met mexicaanse groenten, kip piri piri (over van dinsdag)
Vrijdag: ovenfriet (nieuw gehaald) met milanese groenten (nog in vriezer) en koolvisfilet (nog in de vriezer)
Zelfde!quote:Op vrijdag 19 maart 2010 23:31 schreef motorbloempje het volgende:
tvp! zondag weer een bedenken
'iets met naanbrood' komt er iig in
Huidige invulling:quote:Op maandag 22 maart 2010 10:17 schreef Ewelina het volgende:
Komende week:
Z: pasta met spekjes, aubergine, courgette, ui, paprika en champignons
M: karbonade met aardappels, roerbakschotel
D: nasi met saté
W: slavink met bretonse groenten
D: pasta bolognese
V: ??
Z: ??
Domino's, Chinees, Shoarma, Surinamer Ik zie geen probleemquote:Op zondag 28 maart 2010 18:42 schreef motorbloempje het volgende:
vergeten we niet dat maandag volgende week 2e paas dag is!? Iig buiten de randstad zijn er dan vaak geen winkels open
ohja, vriend had een verrassingsdagje, even vragen nog of het diner inc. is verder hier behoorlijk luxe met een avondwinkel en turkse supermarkt beneden in de flat die alleen op 1 januari gesloten zijn . randstadquote:Op zondag 28 maart 2010 18:42 schreef motorbloempje het volgende:
vergeten we niet dat maandag volgende week 2e paas dag is!? Iig buiten de randstad zijn er dan vaak geen winkels open
en toch ben jij naar een grote stad verhuisd ookal is het geen randstad. Ben wel heel benieuwd naar jouw stadje, hopelijk maken we er een weekendje weg van in meiquote:Op dinsdag 30 maart 2010 07:15 schreef motorbloempje het volgende:
randstad zou er nooit meer terug willen
de sfeer is hier zó anders. het voelt niet echt aan als een 'grote stad'. Als het kan ga ik 'later als ik groot ben' in een dorp wonen (in Schotland ), maar nu is het voor de studie gewoon hendiger...quote:Op dinsdag 30 maart 2010 07:25 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
en toch ben jij naar een grote stad verhuisd ookal is het geen randstad. Ben wel heel benieuwd naar jouw stadje, hopelijk maken we er een weekendje weg van in mei
delft voelt ook niet aan als een grote stad heur, maar dat is het ook niet, maar wel randstad Later als ik groot ben pak ik mijn spullen en ga in italië wonenquote:Op dinsdag 30 maart 2010 07:27 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
de sfeer is hier zó anders. het voelt niet echt aan als een 'grote stad'. Als het kan ga ik 'later als ik groot ben' in een dorp wonen (in Schotland ), maar nu is het voor de studie gewoon hendiger...
Hoe maak je die pasta me tomaten-tonijn-pestosaus precies? Klinkt erg lekker namelijk!quote:Op dinsdag 30 maart 2010 07:02 schreef motorbloempje het volgende:
Maandag (gisteren): pasta met tomaten-tonijn-pestosaus
Dinsdag: kogelbiefstukje met gewokte groenten
Woensdag: broccolisoep en rijst met goulash (diepvries)
Donderdag: zuurkoolstamp met mosterd en worst
Vrijdag: broodje hamburger en groentetaart
Zaterdag: lasagne (vega) met spinazie
Zondag: hele kip (met z'n tweeën dus ) met patatjes
Maandag: zelf pizza maken
Oef, dat klinkt lekker.quote:Op zondag 18 april 2010 20:01 schreef motorbloempje het volgende:
Maandag: gebakken sliptong met een 'lasagne' van aubergine, tomaat, courgette en mozarella (en basilicum)
Oh maar je hebt geen klustopicquote:Op woensdag 2 juni 2010 00:22 schreef Xennia het volgende:
Ik ben er weer. Intussen verhuisd en grotendeels klaar met klussen, dus tijd voor normaal en lekker eten.
Maandag: zelfgemaakte pizza met ijsgarnalen, ananas, kaas, tomaten, paprika
Dinsdag: asperges met een knoflook-augurk-peterselie saus, aardappelpuree
Woensdag: zalm, sla met champignons, spekjes, pijnboompitten, paprika en zelfgemaakte honing-mosterd dressing.
Donderdag: biefstuk, roerbakgroente met sojasaus
Vrijdag: zelfgemaakte maaltijdsalade met oa tonijn
Zaterdag: bbq?
Zondag: eet bij vriend.
Heb je een recept voor die kruidige Indische kip? en Chow Mein?quote:Op donderdag 6 mei 2010 19:58 schreef han1987 het volgende:
Er is niet veel terecht gekomen van mijn vorige menu. Ben een paar dagen bij een vriendin geweest, dus maar weer een nieuw weekmenu voor komende week:
sla en gyros
Woensdag:
kruidige Indische kip
Donderdag:
chow mein
Ik heb de afgelopen maand niet eens tijd gehad om te slapen, laat staan een topic aan te maken. Maar het is een heus paleisje geworden!quote:
Die taart is in ieder geval een aanrader, mwoh die was écht lekker!quote:Op maandag 12 juli 2010 17:27 schreef motorbloempje het volgende:
owh die taart en soep ga ik ook een keer proberen
vissticks en een eitje voor opd e spinazie?quote:Op maandag 19 juli 2010 00:10 schreef ScarFace- het volgende:
Morgen: Gekookte aardappels, spinazie en vlees.
Iemand een aanrader als vlees die goed smaakt bij spinazie?
Het is dan wel geen vlees, maar zalm combineert er lekker bij. En anders een gehaktbal.quote:Op maandag 19 juli 2010 00:10 schreef ScarFace- het volgende:
Morgen: Gekookte aardappels, spinazie en vlees.
Iemand een aanrader als vlees die goed smaakt bij spinazie?
ben jij 2 dagen jarig?quote:Op maandag 9 augustus 2010 09:57 schreef Windigo het volgende:
Zaterdag: Jarig dus weet nog niet
Zondag: Idem
Zoiets ga ik volgende week ook doen heb nog 30 euro boodschappengeld over.quote:Op zondag 15 augustus 2010 18:52 schreef MaLo het volgende:
Zoals Loesje ooit al schreef: Na mijn salaris heb ik altijd nog een stukje maand over... Bij deze dus een weekmenu bestaande uit restjes en (diepvries-) voorraad :
maandag: spare ribs, gebakken aardappels, sla
dinsdag: eten bij schoonouders
woensdag: pannenkoeken
donderdag: eten bij ouders
vrijdag: restje Chinees uit de vriezer
zaterdag: viscuisine + vissticks, aardappelpuree, willekeurig potje groente, komkommer
zondag: macaroni bolognese
maandag: Loon
quote:Op zaterdag 21 augustus 2010 15:22 schreef PdeHoog het volgende:
Zaterdag: Puy lenzen salade + limoen-knoflook kip
Zondag: Pasta
Maandag: Spareribs, gebakken aardappeltjes, doperwtjes
Dinsdag: Kipfiletsalade met sinaasappelsap en watercress (pag. 150) met wat gekookte aardappels
Woensdag: Spiced Matzalan meatballs
Donderdag: Uit eten
Vrijdag:
Even een vraagje... het tijd besparen snap ik omdat je niet per dag ter plekke moet gaan bedenken wat je moet gaan koken. Maar hoe zit het met geld besparen?quote:Op vrijdag 19 maart 2010 23:24 schreef Mirjam het volgende:
Waarom doen deze mensen dit? Nou, onder andere om geld en tijd te besparen.
het scheelt geld omdat je minder impulsaankopen doet. daarnaast moet je je de hele week zien te redden met wat je hebt (dus niet: oh ik drink en eet vandaag alles wel op, haal morgen wel weer nieuw).quote:Op vrijdag 27 augustus 2010 00:30 schreef wyccie het volgende:
[..]
Even een vraagje... het tijd besparen snap ik omdat je niet per dag ter plekke moet gaan bedenken wat je moet gaan koken. Maar hoe zit het met geld besparen?
Verder...ik zit zelf met het probleem dat ik weinig geld en tijd heb. De tip die ik kreeg was op 1 dag eten klaar te maken voor 1 week en dat invriezen (vers is lekkerder, maar goed dat gaat niet altijd lukken).
Ik ben geen keukenprinses en ik eet saai. Weten jullie een kookboek waarin makkelijke, snelle gerechten staan zonder gebruik van al te veel en lastige ingrediënten? Als ik een paar standaardrecepten heb, kan ik dat een beetje variëren en dan ben ik al tevreden.
Ik ben van het type pasta-roerbakgroenten-sausje (in de vorm van bijv. kruidenroomkaas, balsamicoazijn met tomatenpuree en gedroogde kruiden) of rijst-makkelijke stukjes vlees/vis-roerbakgroenten.
quote:Op zondag 29 augustus 2010 11:09 schreef PdeHoog het volgende:
Deze week:
Maandag: Zalmfilet in tomaten, knoflook en tijmsaus (pag. 131)
Wat zijn Matzalan meatballs? Klinkt erg lekker!!!quote:
Lamsgehakt met kruiden. Ik heb het alleen niet gemaakt door een planningswijzigingquote:Op donderdag 2 september 2010 10:13 schreef Zonnestraaltje86 het volgende:
Wat zijn Matzalan meatballs? Klinkt erg lekker!!!
En hoe! Klinkt stuk voor stuk erg lekker.quote:
Vind je? Ik ben rustig 2 uur bezig met bedenken wat ik moet eten en dit zijn van die foolproof recepten (behalve de stoofpot, doe ik voor de 2e keer). Ik zit in m'n oh-god-ik-ben-binnenkort-geen-student-meer-en-moet-leren-koken-fase.quote:Op maandag 27 september 2010 18:43 schreef Xennia het volgende:
[..]
En hoe! Klinkt stuk voor stuk erg lekker.
Bij jou zou ik het wel makkelijk een week uithouden als het aan het eten ligt.quote:Op maandag 4 oktober 2010 16:48 schreef Windigo het volgende:
Inhoud groentetas:
-Bloemkool
-Spruitjes
-Mango
-Appel
-Cherrytomaatjes
Donderdag: Curry van ui, bloemkool, minimaïs en mango met pandanrijst en kroepoek
Vrijdag: Gebakken krieltjes, salade van geitenkaas en cherrytomaatjes uit de oven
Zaterdag: Pizza met geroosterde groenten en geitenkaas
Zondag: Aardappelpuree, spruitjes en een vega cordon-bleu
Maandag: Noodlesalade van mango, rode peper, broccoli en pindadressing
Dinsdag: Uiensoep met brood
Woensdag: Restje noodlesalade
Spruitjes is zo typisch iets waar ik ook niets mee zou kunnen..quote:Op maandag 4 oktober 2010 20:25 schreef MaLo het volgende:
Nu nog bedenken wat we met de spruitjes doen, mijn vriend en ik zijn er beide niet dol op, onze 6 jarige dochter daarentegen vindt ze heerlijk .
Ik heb ooit het boekje 'wraak van het spruitje' gelezen (kinderboekenweekgeschenk) en dat maakte me zowaar nieuwsgierig naar de spruitjesburger die erin staat . Geen idee of het lekker is, maar het is een recept voor kinderen om te zorgen dat ze spruitjes gaan lusten. Ik lust ze sowieso wel, dus ik doe komende week makkelijk (en kook ze gewoon, appelmoes erbij en klaar).quote:Op dinsdag 5 oktober 2010 01:33 schreef rijsttafel het volgende:
[..]
Spruitjes is zo typisch iets waar ik ook niets mee zou kunnen..
Voer het aan de schapen
Leuke link. Maar als je 15 spruitjes in een halve kilo kipgehakt gooit, kan ik me redelijk voorstellen dat kinderen het wel etenquote:Op dinsdag 5 oktober 2010 01:43 schreef Chemiu het volgende:
[..]
Ik heb ooit het boekje 'wraak van het spruitje' gelezen (kinderboekenweekgeschenk) en dat maakte me zowaar nieuwsgierig naar de spruitjesburger die erin staat . Geen idee of het lekker is, maar het is een recept voor kinderen om te zorgen dat ze spruitjes gaan lusten. Ik lust ze sowieso wel, dus ik doe komende week makkelijk (en kook ze gewoon, appelmoes erbij en klaar).
http://www.ah.nl/kookschrift/recept?id=283277
Als leuk alternatief op gewoon koken .
vers kan natuurlijk ook, even laten slinken voordat je 't bereidtquote:Op dinsdag 5 oktober 2010 00:43 schreef MariaEtcetera het volgende:
Mootjeee! Hoe doe je die pasta met zalm en spinazie? Ik heb wel weer eens zin in spinazie! Kan vast wel met vers toch (heb het hiero in blik gezien, huuu )
Mijn weekmenu is trouwens een WIP
Oh my, dat klinkt goed! Dank je voor het tikken, ik zet hem op mijn to-cook-listquote:Op dinsdag 5 oktober 2010 10:26 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
vers kan natuurlijk ook, even laten slinken voordat je 't bereid
wat ik doe is uitje en knoflook fruiten, creme fraiche erbij, wat kruiden (bijvoorbeeld dille ofzo) erbij doen dan spinazie en dan zalm. Eventueel op 't laatste nog wat vers geperste knoflook voor de pittige smaak en dat dan lekker met pasta en wat geraspte grana padano ofzo
Ik had gisteren zin om weer eens echt te kokkerellen en heb uiteindelijk een heerlijke quiche gebakken met 3 soorten kaas naar een recept van Jamie Oliver. Was zeker voor herhaling vatbaar.quote:Op zaterdag 9 oktober 2010 15:32 schreef Xennia het volgende:
maandag: witlof ham/kaas aardappelpuree
Je houdt van aardappels zie ik?quote:Op maandag 11 oktober 2010 22:34 schreef Olympiaki het volgende:
maandag: gekookte aardappels, rode bietjes en groenteburger
dinsdag: gekookte aardappels, gewokte spruitjes met paprika en ui, vissticks uit de oven
woensdag: ravioli bolognese
donderdag: aardappelwedges uit de oven, italiaanse roerbakmix en varkenshaas
vrijdag: geen idee, aardappels/groente/vlees denk ik
zaterdag: patatdag!
zondag: zelfgemaakte pizza met een hele hoop groenten
Eindelijk een alleenstaande die ook bewijst goed te kunnen etenquote:Op zaterdag 16 oktober 2010 02:40 schreef rijsttafel het volgende:
Aangezien ik alleen woon, heb ik van veel ingrediënten altijd wat over. Maar die weeklijstjes helpen goed om alles op te krijgen op een lekkere manier zonder elke dag weer na te denken en naar de supermarkt te moeten.
Dus voor deze week:
Za: Wraps met kikkererwten/courgettestoof, Na: Peer in siroop met chocoladesaus
Zo: Risotto peer weer
Ma: Wraps met aubergine en rijst
Di: Pasta courgette/tomatensaus
Wo: Groenten stir fry met pitabroodjes en knoflooksaus (homemade uiteraard)
Do: Eet ik waarschijnlijk niet thuis
Vr: Aardappeltjes en gevulde paprika's
Daarnaast nog wat salades en toetjes, maar die bedenk ik per dag wel.
Ik zit nog steeds zonder oven dus het blijft wat behelpen, vooral met de gevulde paprika's (die grill ik gewoon in de vlam van het gasfornuis, gaat prima)
Ik ook hoor, als het aan mij lag at ik iedere dag aardappels . Maar vriend en dochter zijn er niet dol opquote:Op zaterdag 16 oktober 2010 02:40 schreef rijsttafel het volgende:
[..]
Je houdt van aardappels zie ik?
Heb je daar een receptje voor ?quote:Op maandag 27 september 2010 18:43 schreef Xennia het volgende:
[..]
Dinsdag: kipvleugels gemarineed in bier, laurier en tijm
Thx Je kan het risico lopen iets te verpesten, niemand anders die mee hoeft te eten.quote:Op zondag 17 oktober 2010 11:04 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Eindelijk een alleenstaande die ook bewijst goed te kunnen eten
Die moblo die ken het wel volgens mij.quote:Op zondag 17 oktober 2010 11:45 schreef FutureFairytale het volgende:
lekker MoBlo! Wel gezond zeg! Knoflookyoghurt ipv saus, kalkoen ipv spekjes en worst etc
Lijken me gewoon kippenvleugels gemarineerd in bier met laurier en tijmquote:
http://www.giessenborch.com/recepten/recept082.htmquote:
quote:Op maandag 25 oktober 2010 21:13 schreef motorbloempje het volgende:
Maandag (vandaag): gevulde paprika's met een caprese salade
Dinsdag: pasta met gorgonzola, peer en walnoten
Woensdag: <op de boot naar York, restaurant aan boord, waarschijnlijk de Mayfair Langan's Brasserie>
Donderdag: <York, samen eten met MariaEtcetera in een pub!>
Vrijdag: <York, weer ergens eten>
Zaterdag: <Terug op de boot naar Nederland, wrsch maaltijdsalades van M&S>
Zondag: hapjes en drankjes op verjaardag van mijn moeder
quote:MWAAA krijg er gelijk ook weer trek inOp maandag 25 oktober 2010 21:13 schreef motorbloempje het volgende:
Dinsdag: pasta met gorgonzola, peer en walnoten
Zwartebonensaus is echt zó lekker. Moet echt eens uitzoeken hoe je dat maakt.quote:Op maandag 1 november 2010 20:36 schreef Ml-etje het volgende:
Donderdag: Wokken met zwarte bonensaus (kant en klaar geen idee hoe ik dat moet maken) en mie
Erg veelzeggend lijstje, met dingen als 'vries', 'salade' en 'friet' als omschrijvingquote:Op maandag 8 november 2010 08:18 schreef Ml-etje het volgende:
Vrijdag: Salade (even kijken wat ik in de super vind om erdoor te doen)
Zaterdag: Frites
Zondag: een wereldgerecht doet mijn Mr.
Maandag: spruitjes uit de wok met zelfgemaakte aardappelpuree en iets van vlees
Dinsdag: Falafal met groente in een broodje
Woensdag: Vries voor Mr en ik eet bij oma
Donderdag: nog geen idee
Hihi hetgeen uit de vriezer komt is altijd een verrassing, het was erwtensoep.quote:Op donderdag 11 november 2010 01:16 schreef rijsttafel het volgende:
[..]
Erg veelzeggend lijstje, met dingen als 'vries', 'salade' en 'friet' als omschrijving
en en en? waren ze lekker?quote:Op dinsdag 16 november 2010 18:49 schreef MariaEtcetera het volgende:
Maandag: mie met wokgroenten en champignons en oestersaus
Dinsdag: pannenkoeken dankzij Mo en MrWolf!
Woensdag: wraps met falafel en groenten en sausje
Donderdag: tagliatelle bolognese
Vrijdag: mie met restje wokgroenten en oestersaus
Weekend: 1 dag lasagne, 1 dag buiten de deur
jaaaa! Bij gebrek aan Hollandschen stroop enzo heb ik ze op met banaan en syrup, goeie combo datte! En heb mn flatgenootjes ook kennis laten maken met Nederlandse pannenkoeken, en ze vonden het geloof ik best wel lekker ookquote:Op dinsdag 16 november 2010 20:32 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
en en en? waren ze lekker?
Ahh, mag ik met jou mee eten deze week? (Behalve donderdag dan, heb een afkeer van stamppot.)quote:Op zondag 21 november 2010 15:06 schreef motorbloempje het volgende:
yay, gaan we weer!
Maandag: risotto met gorgonzola en spinazie
Dinsdag: pasta met champignonsaus
Woensdag: fajita's
Donderdag: knolselderij met boerenkoolstamp
Vrijdag: korma curry, pittige boontjes, curry eieren en naan
Zaterdag: <verjaardag van m'n zusje>
Zondag: zelf pizza maken
Dat wist ik van jou, en ik denk er precies zo over.quote:Op donderdag 25 november 2010 14:00 schreef DarkElf het volgende:
ik hoef natuurlijk niet te zeggen dat ik zelden uit pakjes en zakjes of potjes kook , tis veelal ouderwetsche noeste keukenarbeid
Volgens mij denken de mensen in dit topic er voornamelijk zo over? Ik wel in ieder geval, zelf maken is véél lekkerderquote:Op donderdag 25 november 2010 15:45 schreef shmoopy het volgende:
[..]
Dat wist ik van jou, en ik denk er precies zo over.
Nasi is lekker als je het volgens Indonesisch recept maakt, niet die vreemde variatie die de afhaalchinees/knorr hier ooit bedacht heeftquote:Op donderdag 25 november 2010 15:57 schreef DarkElf het volgende:
nasi, moet ik ook eens maken. De nasi die ik vroeger thuis kreeg vond ik nooit lekker maar misschien vind ik het wel lekker als ik t zelf maak
Ik kook ook zelden uit pakjes. Koken is therapeutisch voor mij en het hoeft helemaal niet veel meer werk te zijn dan uit pakjes.quote:Op donderdag 25 november 2010 15:45 schreef shmoopy het volgende:
[..]
Dat wist ik van jou, en ik denk er precies zo over.
Zaterdag: nasi met kleine gekruide gehaktballetjes
Oh ik heb meerdere Nederlandse toko's in de buurtquote:Op donderdag 25 november 2010 19:18 schreef shmoopy het volgende:
@Darkelf: ik weet niet hoe het in het Belgse is, maar de toko heeft heerlijke nasikruiden.
Autenthieke kruiden, hé, DE, geen Conimex.quote:Op donderdag 25 november 2010 20:04 schreef DarkElf het volgende:
ja een zakje, dat ga ik dus niet gebruiken
ah okquote:Op donderdag 25 november 2010 22:36 schreef shmoopy het volgende:
[..]
Autenthieke kruiden, hé, DE, geen Conimex.
gehaktballen?quote:Op zaterdag 4 december 2010 17:10 schreef PdeHoog het volgende:
Eindelijk weer een weekplanning gemaakt
Zaterdag: Fajita met kip paprika en salade
Zondag: Erwtensoep en roggebrood met spek
Maandag: Gehaktbal met gebakken aardappeltjes en doperwtjes
Dinsdag: Gehaktbal met gekookte aardappeltjes en sperziebonen
Woensdag: Gehaktbal met gekookte aardappeltjes en rode kool
Donderdag: Potato Apple Savoury pie
Vrijdag: Vermoedelijk restantjesdag
NEh..die zijn al op danquote:
ik reserveer bij deze voor de hele weekquote:Op zondag 5 december 2010 16:49 schreef SeaOfLove het volgende:
ZATERDAG: kaasfondue ZONDAG: broodjes kouseband met garnalen MAANDAG: bami goreng, sate ajam, pindasaus DINSDAG: steengrillen WOENSDAG&DONDERDAG: snert VRIJDAG: zelf pizza maken
zo bijzonder is t allemaal niet ik doe lekker makkelijk, alleen de snert kost wat tijd Anders kom je toch hier een avondje eten? Weet niet hoe je zit met je werk verder. Ik ben verder toch alleen, vrijdag komt Milou weerquote:Op zondag 5 december 2010 17:41 schreef Mirjam het volgende:
[..]
ik reserveer bij deze voor de hele week
quote:Op zondag 5 december 2010 19:48 schreef SeaOfLove het volgende:
nou de vrijdag wordt geen pizza maar indische rijsttafel Mirjam komt gezellig eten hier
quote:Op zondag 5 december 2010 19:48 schreef SeaOfLove het volgende:
nou de vrijdag wordt geen pizza maar indische rijsttafel Mirjam komt gezellig eten hier
bij mij kan volgens mij het hele menu geschrapt worden, ik heb vanmiddag nl een frituurpan gekochtquote:Op maandag 6 december 2010 19:17 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Ik heb vandaag ook al de eerste afwijking gedaan Had zin in garnalen met wat sambal en sperziebonen
Een acrifry toch welquote:Op maandag 6 december 2010 19:21 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
bij mij kan volgens mij het hele menu geschrapt worden, ik heb vanmiddag nl een frituurpan gekocht
Dom dom dom Wel lekker btw Oliebollen bakken 31/12?quote:Op maandag 6 december 2010 19:21 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
bij mij kan volgens mij het hele menu geschrapt worden, ik heb vanmiddag nl een frituurpan gekocht
denk dat ik al zo'n jaar of 6 geen frituurpan meer had, maar laatst moest ik voor een frikandel speciaal opeens e2.20 betalen Nou toen vond ik het tijd dus voor een eigen pan weer Wil zelf o.a. vlammetjes gaan maken en kroketten en allerlei andere hapjes Oliebollen zal ik dus niet maken, vind ik niet lekker Ik ga zo even experimenteren om pisang goreng te maken, ben benieuwdquote:Op maandag 6 december 2010 20:50 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Dom dom dom Wel lekker btw Oliebollen bakken 31/12?
helaas geen centies voor En heelveel zal ik t ding ook niet gaan gebruiken voor patat en frikandellen e.d. Nu haalden we gemiddeld eens in de 6 weken bij de frietkraam, en wil dit met zelf bakken ook graag zo houdenquote:
aangezien eerst de mr ziekjes werd en toen ik is er eea veranderd aan de planning.quote:Op vrijdag 3 december 2010 11:56 schreef DarkElf het volgende:
Nieuwe week in de planning:
Loopt van vrijdag tot en met donderdag.
Vrij: Ratatouille quiche (zelfgemaakt deeg) : courgette/tomaat/aubergine/paprika/knoflook en kruiden..
Zat: Eten bij vrienden
Zon: Sint vieren, eten bij zusje
Maand: Indiaas: Vis gestoofd in yoghurt en een hele boel kruiden met basmati rijst
Dins: pompoensoep met sinaasappel en kaneeldie echt niet zo heel lekker was, kan ook komen omdat we allebei geen trek hadden en geitenkaasbroodjesuit de oven
Woens: viskoekjes met salade van rucola, parmezaanse kaas, pijnboompitten en sjalotjes uit de oven met balsamico witte bolletjes knakworst
Dond: oven gebakken risotto met groene asperges (of courgette dat weet ik nog niet) en tomaat viskoekjes met salade van rucola, parmezaanse kaas, pijnboompitten en sjalotjes uit de oven met balsamico
quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |