Thanksquote:Op zaterdag 15 mei 2010 10:30 schreef Pascal81 het volgende:
Gefeli met je verjaardag!
* Pascal81 is jaloers...
Gefeliciteerd!!quote:Op zaterdag 15 mei 2010 10:06 schreef Fendy het volgende:
Mogguh.
* Fendy is verwend; een Weber one touch premium 57 bbq gekregen voor mijn verjaardag met een shitload accessoires...en een zak jack daniëls woodchips.
Vanavond meteen proberen met Bacon explosion
ziet er lekker uitquote:Op zondag 16 mei 2010 14:03 schreef Bluezz het volgende:
Een klein fotoverslagje van gisteravond. Was wel een beetje fris, dus we hebben lekker dichtbij de Weber gezeten
We zijn erg te spreken over de Ecobrasa. Het duurt wat langer voor je ze aanhebt (met die aanmaakblokjes die we nog hadden liggen) maar nauwelijks walm & resten die overblijven. Het is idd veel heter, dus marineren van vlees kan je beter achterwege laten ; dat verbrand waar je bij staat... de gemarineerde ananas was heerlijk, wordt lekker zoet en geeft een heerlijke nasmaak![]()
quote:Op zaterdag 15 mei 2010 10:06 schreef Fendy het volgende:
Mogguh.
* Fendy is verwend; een Weber one touch premium 57 bbq gekregen voor mijn verjaardag met een shitload accessoires...en een zak jack daniëls woodchips.
Vanavond meteen proberen met Bacon explosion
Ziet er lekker uit.quote:Op zondag 16 mei 2010 14:03 schreef Bluezz het volgende:
Een klein fotoverslagje van gisteravond. Was wel een beetje fris, dus we hebben lekker dichtbij de Weber gezeten
We zijn erg te spreken over de Ecobrasa. Het duurt wat langer voor je ze aanhebt (met die aanmaakblokjes die we nog hadden liggen) maar nauwelijks walm & resten die overblijven. Het is idd veel heter, dus marineren van vlees kan je beter achterwege laten ; dat verbrand waar je bij staat... de gemarineerde ananas was heerlijk, wordt lekker zoet en geeft een heerlijke nasmaak![]()
Niet ver weg, 2 stappenquote:Op zondag 16 mei 2010 19:22 schreef Drossie het volgende:
Ziet er lekker uit.
Je deksel lig zo ver weg? Je zet het er toch op om te barbecueën?
Zojuist maar even bij mijn favorieten gezet. Echt veel gelegenheid hebben we nog niet gehad dit jaar, maar ik hoop op een mooi BBQ-seizoen.quote:Op zondag 16 mei 2010 09:36 schreef Pascal81 het volgende:
Ik weet niet of ik de link hier mag plaatsen, zo niet moet een mod hem maar weer ff weghalen...
Ik heb een aantal lekkere recepten en handleidingen gevonden op http://www.bbq-nl.com/
Echt een aanrader, helemaal voor beginners (Zoals * Pascal81 )
Weber One Touch Goldquote:
Mooi apparaat! Houtskool heeft ook mijn voorkeur.quote:
Ik gebruik nooit houtskool, altijd kokosbriketten.quote:Op zondag 16 mei 2010 20:39 schreef Halcon het volgende:
[..]
Mooi apparaat! Houtskool heeft ook mijn voorkeur.![]()
Dit vind ik ook wel een leuk ding: http://www.barbequeshop.n(...)netwerk=tradetracker
Wat is het voordeel van die briketten t.o.v. houtskool? Ik ben op zoek naar een nieuwe BBQ en zit een beetje gevangen tussen een qua veelzijdigheid goed exemplaar en iets wat er leuk uitziet, maar een stuk minder veelzijdig is...quote:Op zondag 16 mei 2010 20:49 schreef Drossie het volgende:
[..]
Ik gebruik nooit houtskool, altijd kokosbriketten.
Wat je daar toont ziet er idd leuk uit, maar een Weber is zoveel veelzijdiger.
Ik zou nooit meer een andere willen.
Zijn mileuvriendelijker, compacter, kunnen hergebruikt worden. (wanneer je na het grillen alle luchttoevoer sluit, dooft de barbecue en kan je de volgende keer de briketten opnieuw gebruiken)quote:Op zondag 16 mei 2010 20:52 schreef Halcon het volgende:
[..]
Wat is het voordeel van die briketten t.o.v. houtskool? Ik ben op zoek naar een nieuwe BBQ en zit een beetje gevangen tussen een qua veelzijdigheid goed exemplaar en iets wat er leuk uitziet, maar een stuk minder veelzijdig is...
Zie mijn post hierboven, wij hebben het gisteren voor het eerst gebruikt en zijn enthousiast! Met zijn 2tjes hadden we eigenlijk nog teveel briketjes gebruikt, zo heet worden ze en blijven lekker lang nagloeien voor nog een toetje een uur later of zoquote:Op zondag 16 mei 2010 20:52 schreef Halcon het volgende:
Wat is het voordeel van die briketten t.o.v. houtskool? Ik ben op zoek naar een nieuwe BBQ en zit een beetje gevangen tussen een qua veelzijdigheid goed exemplaar en iets wat er leuk uitziet, maar een stuk minder veelzijdig is...
Voornamelijk een Weber Smokey Mountain (WSM). Heb ook nog een weber smokey joe, een weber one touch gold en een big green egg mini. Mijn rookkast is eigenlijk geen BBQ.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |