abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zaterdag 15 mei 2010 @ 10:37:24 #201
19529 Fendy
True Spirit
pi_81450770
quote:
Op zaterdag 15 mei 2010 10:30 schreef Pascal81 het volgende:
Gefeli met je verjaardag!

* Pascal81 is jaloers...
Thanks

maandag eckt jarig, vandaag vier ik het
Op dinsdag 21 december 2010 13:44 schreef Houniet het volgende:
Je hebt gelijk Fen.
pi_81454890
quote:
Op zaterdag 15 mei 2010 10:06 schreef Fendy het volgende:
Mogguh.
* Fendy is verwend; een Weber one touch premium 57 bbq gekregen voor mijn verjaardag met een shitload accessoires...en een zak jack daniëls woodchips.

Vanavond meteen proberen met Bacon explosion
Gefeliciteerd!!
Wij hebben donderdagavond lam gegeten bij een restaurant wat was gerookt op die woodchips maar proefden het niet echt
Benieuwd naar jouw ervaringen.
Bij ons is vanochtend de eco brasa gebracht, dus straks even boodschappen doen en eens uitproberen vandaag of morgen
pi_81455918
Heb ook eco brasa besteld voor m'n smokey joe, maar moet vandaag helaas uit bittere noodzaak op briketten...
  zaterdag 15 mei 2010 @ 17:29:09 #204
158491 Broekpaling
Plons is water.
pi_81461725
Moh, honger van dit topic.
Wij BBQen elkker simpel altijd. Alleen als het zomer is en van die kleine stukjes vlees erop. Maar wat ik hier zie zou ik ook wel eens willen doen.
0 topics op naam. 14.gif
  zondag 16 mei 2010 @ 09:05:23 #205
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_81480008
@broekerpaling, het wordt weer mooi weer, koop een leuk / goed bbq boek en experimenteer.

Ik zie dat de gem supermarkt er ook op in springt, was het vorig jaar nog voorgegaarde hamburgers, ik heb nu al panga spiesjes, zalmspiesjes in de aanbieding gezien, er komen steeds meer verschillende voor gemarineerde spullen.

Al moet ik zeggen, dat als je een stapje verder gaat en het allemaal zelf doet, het altijd lekkerder is (al is het maar vanwege de tijd die je erin gestopt hebt)
pi_81480264
Ik weet niet of ik de link hier mag plaatsen, zo niet moet een mod hem maar weer ff weghalen...
Ik heb een aantal lekkere recepten en handleidingen gevonden op http://www.bbq-nl.com/
Echt een aanrader, helemaal voor beginners (Zoals * Pascal81 )
pi_81487531
Een klein fotoverslagje van gisteravond. Was wel een beetje fris, dus we hebben lekker dichtbij de Weber gezeten

We zijn erg te spreken over de Ecobrasa. Het duurt wat langer voor je ze aanhebt (met die aanmaakblokjes die we nog hadden liggen) maar nauwelijks walm & resten die overblijven. Het is idd veel heter, dus marineren van vlees kan je beter achterwege laten ; dat verbrand waar je bij staat... de gemarineerde ananas was heerlijk, wordt lekker zoet en geeft een heerlijke nasmaak
  zondag 16 mei 2010 @ 15:13:34 #208
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_81490399
quote:
Op zondag 16 mei 2010 14:03 schreef Bluezz het volgende:
Een klein fotoverslagje van gisteravond. Was wel een beetje fris, dus we hebben lekker dichtbij de Weber gezeten

We zijn erg te spreken over de Ecobrasa. Het duurt wat langer voor je ze aanhebt (met die aanmaakblokjes die we nog hadden liggen) maar nauwelijks walm & resten die overblijven. Het is idd veel heter, dus marineren van vlees kan je beter achterwege laten ; dat verbrand waar je bij staat... de gemarineerde ananas was heerlijk, wordt lekker zoet en geeft een heerlijke nasmaak
ziet er lekker uit
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zondag 16 mei 2010 @ 15:32:01 #209
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_81491024
Mooi zo, zag er allemaal ook erg lekker uit!
pi_81492171
Harde wind hier dus ik sla even over.
Was het wel van plan
R.I.P. nachtburgemeester van Rotterdam, 1944-2019
  zondag 16 mei 2010 @ 17:28:10 #211
21082 Paxlie
Ies best bro
pi_81495619
quote:
Op zaterdag 15 mei 2010 10:06 schreef Fendy het volgende:
Mogguh.
* Fendy is verwend; een Weber one touch premium 57 bbq gekregen voor mijn verjaardag met een shitload accessoires...en een zak jack daniëls woodchips.

Vanavond meteen proberen met Bacon explosion
Wie werd waar wanneer geboren en waarom werd hij door wie hoe genoemd?
Praten over mma? Kom naar #mma
pi_81500607
quote:
Op zondag 16 mei 2010 14:03 schreef Bluezz het volgende:
Een klein fotoverslagje van gisteravond. Was wel een beetje fris, dus we hebben lekker dichtbij de Weber gezeten

We zijn erg te spreken over de Ecobrasa. Het duurt wat langer voor je ze aanhebt (met die aanmaakblokjes die we nog hadden liggen) maar nauwelijks walm & resten die overblijven. Het is idd veel heter, dus marineren van vlees kan je beter achterwege laten ; dat verbrand waar je bij staat... de gemarineerde ananas was heerlijk, wordt lekker zoet en geeft een heerlijke nasmaak
Ziet er lekker uit.
Je deksel lig zo ver weg? Je zet het er toch op om te barbecueën?
Registreer je bij Betfair via deze code: QCU4LHHDH
en je bent voor eeuwig mijn vriend ;-)
pi_81501122
quote:
Op zondag 16 mei 2010 19:22 schreef Drossie het volgende:


Ziet er lekker uit.
Je deksel lig zo ver weg? Je zet het er toch op om te barbecueën?
Niet ver weg, 2 stappen We hebben hem er lekker afgelaten want de temp was al zo heet
Bovendien zijn de foto's dan minder leuk
pi_81504106
quote:
Op zondag 16 mei 2010 09:36 schreef Pascal81 het volgende:
Ik weet niet of ik de link hier mag plaatsen, zo niet moet een mod hem maar weer ff weghalen...
Ik heb een aantal lekkere recepten en handleidingen gevonden op http://www.bbq-nl.com/
Echt een aanrader, helemaal voor beginners (Zoals * Pascal81 )
Zojuist maar even bij mijn favorieten gezet. Echt veel gelegenheid hebben we nog niet gehad dit jaar, maar ik hoop op een mooi BBQ-seizoen.

Zo op het eerste gezicht eenvoudige dingen op de site, maar wel net weer wat anders dan de dingen die je zo kant-en-klaar in de winkel kunt kopen.
pi_81504141
Wat voor BBQ gebruiken jullie overigens?
pi_81504690
quote:
Op zondag 16 mei 2010 20:29 schreef Halcon het volgende:
Wat voor BBQ gebruiken jullie overigens?
Weber One Touch Gold

Registreer je bij Betfair via deze code: QCU4LHHDH
en je bent voor eeuwig mijn vriend ;-)
pi_81504823
quote:
Op zondag 16 mei 2010 20:37 schreef Drossie het volgende:

[..]

Weber One Touch Gold

[ afbeelding ]
Mooi apparaat! Houtskool heeft ook mijn voorkeur.

Dit vind ik ook wel een leuk ding: http://www.barbequeshop.n(...)netwerk=tradetracker
pi_81505518
quote:
Op zondag 16 mei 2010 20:39 schreef Halcon het volgende:

[..]

Mooi apparaat! Houtskool heeft ook mijn voorkeur.

Dit vind ik ook wel een leuk ding: http://www.barbequeshop.n(...)netwerk=tradetracker
Ik gebruik nooit houtskool, altijd kokosbriketten.
Wat je daar toont ziet er idd leuk uit, maar een Weber is zoveel veelzijdiger.
Ik zou nooit meer een andere willen.
Registreer je bij Betfair via deze code: QCU4LHHDH
en je bent voor eeuwig mijn vriend ;-)
pi_81505728
quote:
Op zondag 16 mei 2010 20:49 schreef Drossie het volgende:

[..]

Ik gebruik nooit houtskool, altijd kokosbriketten.
Wat je daar toont ziet er idd leuk uit, maar een Weber is zoveel veelzijdiger.
Ik zou nooit meer een andere willen.
Wat is het voordeel van die briketten t.o.v. houtskool? Ik ben op zoek naar een nieuwe BBQ en zit een beetje gevangen tussen een qua veelzijdigheid goed exemplaar en iets wat er leuk uitziet, maar een stuk minder veelzijdig is...
pi_81506012
quote:
Op zondag 16 mei 2010 20:52 schreef Halcon het volgende:

[..]

Wat is het voordeel van die briketten t.o.v. houtskool? Ik ben op zoek naar een nieuwe BBQ en zit een beetje gevangen tussen een qua veelzijdigheid goed exemplaar en iets wat er leuk uitziet, maar een stuk minder veelzijdig is...
Zijn mileuvriendelijker, compacter, kunnen hergebruikt worden. (wanneer je na het grillen alle luchttoevoer sluit, dooft de barbecue en kan je de volgende keer de briketten opnieuw gebruiken)
In een barbecue met deksel kan je dingen klaarmaken die je op een open bbq niet kan: volledige kippen enz.
Geloof me, eens een Weber wil je nooit meer iets anders.
Wanneer je trouwens eentje zou kopen in appelgroen heb je ook een barbecue die er schitterend uitziet.
De webers kan je trouwens ook regelmatig op marktplaats vinden!
Registreer je bij Betfair via deze code: QCU4LHHDH
en je bent voor eeuwig mijn vriend ;-)
pi_81507158
quote:
Op zondag 16 mei 2010 20:52 schreef Halcon het volgende:


Wat is het voordeel van die briketten t.o.v. houtskool? Ik ben op zoek naar een nieuwe BBQ en zit een beetje gevangen tussen een qua veelzijdigheid goed exemplaar en iets wat er leuk uitziet, maar een stuk minder veelzijdig is...
Zie mijn post hierboven, wij hebben het gisteren voor het eerst gebruikt en zijn enthousiast! Met zijn 2tjes hadden we eigenlijk nog teveel briketjes gebruikt, zo heet worden ze en blijven lekker lang nagloeien voor nog een toetje een uur later of zo
  zondag 16 mei 2010 @ 21:43:00 #222
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_81509843
Heb jaren briketten gebruikt, maar ben nu helemaal over op (goede) houtskool. Houtskool brand feller en schoner. Het is wel iets lastiger te temmen, maar ook een stuk natuurlijker dan briketten die geperst worden met bruinkool en dergelijke. Daarnaast brand goede houtskool (black ranch bv) net zolang als briketten.
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
  zondag 16 mei 2010 @ 21:44:28 #223
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_81509961
quote:
Op zondag 16 mei 2010 20:29 schreef Halcon het volgende:
Wat voor BBQ gebruiken jullie overigens?
Voornamelijk een Weber Smokey Mountain (WSM). Heb ook nog een weber smokey joe, een weber one touch gold en een big green egg mini. Mijn rookkast is eigenlijk geen BBQ.
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
pi_81510038
Ik had het over kokosbriketten
  zondag 16 mei 2010 @ 22:39:07 #225
256140 RhytmicalRemedy
'Respect few,fear none
pi_81514008
Ik ga morgen moinks maken!
Op zondag 6 juni 2010 12:30 schreef Flounder het volgende:
'Jezus, je bent een echte Nederlander he?'
Op maandag 5 november 2012 01:17 schreef tarantism het volgende:
'speciaal ingelogd om deze post te eren _O_ :D'
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')