abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_76122386
Ik heb het in de search gegooid en die vond niets!
Piet weet jij wat de temperatuur moet zijn van oliebollenvet?
Yesterday is history,
Tomorrow is mystery,
Today is a gift,
Thats why they call it the present.
  zondag 27 december 2009 @ 23:05:08 #152
798 voyeur
bemoeit zich
pi_76122835
quote:
Op zondag 27 december 2009 16:04 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Knof kan je wel stoven, maar je moet heb niet bruin braden, dan wordt ie idd bitter.
Dus pas toevoegen na het blussen met een vloeistof dan kan er niets misgaan
Heeft dus niet wat met de tijd te maken, maar met hoe bruin je ze bakt.
Maar in een goede laag vet tot glazig gaat toch prima?
Here we are now, entertain us.
  zondag 27 december 2009 @ 23:05:51 #153
798 voyeur
bemoeit zich
pi_76122870
quote:
Op zondag 27 december 2009 22:57 schreef botterfly het volgende:
Ik heb het in de search gegooid en die vond niets!
Piet weet jij wat de temperatuur moet zijn van oliebollenvet?
Ik heet geen Piet, maar 180 graden lijkt me een prima temperatuur om te voorkomen dat ze al te vet worden.
Here we are now, entertain us.
pi_76124110
quote:
Op zondag 20 december 2009 20:36 schreef piepster het volgende:
Maar met een gietijzeren koekenpan kan je de temperatuur toch niet zo snel regelen? Hoe doe je dat dan?
Ik kwam een tijdje geleden eindelijk een koekenpan tegen zoals mijn oma die altijd had: van zwaar staal, met een wafelbodem. Meteen gekocht en hij bevalt erg goed. Hij is van het merk Habonne en is hier te bewonderen bij kookpannenservice.nl (waar ze trouwens ook prachtige messen van o.a. Robert Herder hebben). Ze zijn er ook in duurzame anti-aanbak uitvoering, maar ik wilde juist een pan die je flink kunt opstoken. Zo'n zware pan met dikke bodem reageert inderdaad trager op temperatuurveranderingen, maar als ik bv. een stuk vlees niet langer wil laten bakken, steek ik er gewoon een dunne houten spatel onder tot de pan koeler is en ik het vlees veilig wat kan laten nagaren. Die wafelbodem heeft allemaal kleine putjes, officieel om 'vetarm' te kunnen bakken, maar volgens mij heeft het ook een soort antiaanbak-effect. Het plakt in ieder geval veel minder dan een gewone stalen bodem.
pi_76126164
quote:
Op zondag 27 december 2009 23:05 schreef voyeur het volgende:

[..]

Ik heet geen Piet, maar 180 graden lijkt me een prima temperatuur om te voorkomen dat ze al te vet worden.
Geen Piet maar wel bedankt!
Yesterday is history,
Tomorrow is mystery,
Today is a gift,
Thats why they call it the present.
  maandag 28 december 2009 @ 00:26:34 #156
798 voyeur
bemoeit zich
pi_76126738
quote:
Op maandag 28 december 2009 00:09 schreef botterfly het volgende:

[..]

Geen Piet maar wel bedankt!
Geen dank en als het nog beter kan corrigeert de meester me vast wel.
Here we are now, entertain us.
  maandag 28 december 2009 @ 01:58:15 #157
252563 misterddude
wait whut ?? :S
pi_76128872
meeleeskijkvoelporbeerpost
“I want to die in my sleep like my grandfather... Not screaming and yelling like the passengers in his car.”
pi_76185362
hoelang kun je een zelfgemaakte dressing eigenlijk bewaren? Heb net een heerlijke dressing gemaakt met yoghurt/olie/peper en zout/ rode wijnazijn/ mosterd, tabasco en mierikswortel... Voor vanavond maar ik heb wrs te veel dus vroeg mij af hoe lang ik het in het potje kan laten in de koelkast (ik mix altijd in potjes, is zo handig )
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  dinsdag 29 december 2009 @ 16:46:13 #159
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_76185489
quote:
Op dinsdag 29 december 2009 16:42 schreef DarkElf het volgende:
hoelang kun je een zelfgemaakte dressing eigenlijk bewaren? Heb net een heerlijke dressing gemaakt met yoghurt/olie/peper en zout/ rode wijnazijn/ mosterd, tabasco en mierikswortel... Voor vanavond maar ik heb wrs te veel dus vroeg mij af hoe lang ik het in het potje kan laten in de koelkast (ik mix altijd in potjes, is zo handig )
In de koelkast? Als er geen ei in zit een dag of 2 schat ik.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_76186038
varierend van 2 dagen tot een week lees ik her en der op internet (als er geen ei in zit dus) dus we gaan het gewoon eens bekijken hoelang het goed blijft
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  dinsdag 29 december 2009 @ 17:04:26 #161
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_76186269
Ligt er natuurlijk ook aan hoe koud je koelkast staat.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_76186355
quote:
Op dinsdag 29 december 2009 17:04 schreef Pietverdriet het volgende:
Ligt er natuurlijk ook aan hoe koud je koelkast staat.
3 graden.
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  Moderator dinsdag 29 december 2009 @ 17:44:08 #163
45833 crew  Fogel
pi_76187783
Ik ga morgen een hele ossehaas halen (2-2,5 kg), maar aangezien we maar met 3 volwassenen zijn is het zelfs voor een enorme vleesliefhebber als ikzelf toch wat veel om een portie van ca 700 gram te serveren per persoon
Een deel snij ik gewoon in stukken van ca 300-350 gram om die vervolgens (uiteraard na het op kamertemperatuur laten komen) even dicht te schroeien en dan te verorberen. Maar, wie heeft er tips wat ik met de rest kan doen?
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2026: Peru, België, Nederland, St. Maarten
TRV plannen/geboekt 2025:Zuid-Amerika, Nederland, Chicago, Washington, Nederland, Kroatië, Slovenië, Parijs/Brussel/Nijmegen/Kopenhagen, Griekenland, Nederland, Oslo
TRV 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Noord-Noorwegen, Nederland, Atlanta
  dinsdag 29 december 2009 @ 17:46:31 #164
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_76187860
quote:
Op dinsdag 29 december 2009 17:44 schreef Fogel het volgende:
Ik ga morgen een hele ossehaas halen (2-2,5 kg), maar aangezien we maar met 3 volwassenen zijn is het zelfs voor een enorme vleesliefhebber als ikzelf toch wat veel om een portie van ca 700 gram te serveren per persoon
Een deel snij ik gewoon in stukken van ca 300-350 gram om die vervolgens (uiteraard na het op kamertemperatuur laten komen) even dicht te schroeien en dan te verorberen. Maar, wie heeft er tips wat ik met de rest kan doen?
Portioneren en invriezen?
Dun uitsnijden en met citroensap en walnotenolie op wat rucola en Parmezaanse kaas?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator dinsdag 29 december 2009 @ 17:52:01 #165
45833 crew  Fogel
pi_76188048
quote:
Op dinsdag 29 december 2009 17:46 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Portioneren en invriezen?
Dun uitsnijden en met citroensap en walnotenolie op wat rucola en Parmezaanse kaas?
Nah, portioneren en invriezen is saai

Ik heb helaas geen snijmachine, dus een goede carpaccio er van maken gaat lastig worden, maar inderdaad wel een goed alternatief.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2026: Peru, België, Nederland, St. Maarten
TRV plannen/geboekt 2025:Zuid-Amerika, Nederland, Chicago, Washington, Nederland, Kroatië, Slovenië, Parijs/Brussel/Nijmegen/Kopenhagen, Griekenland, Nederland, Oslo
TRV 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Noord-Noorwegen, Nederland, Atlanta
  dinsdag 29 december 2009 @ 18:06:35 #166
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_76188583
quote:
Op dinsdag 29 december 2009 17:52 schreef Fogel het volgende:

[..]

Nah, portioneren en invriezen is saai

Ik heb helaas geen snijmachine, dus een goede carpaccio er van maken gaat lastig worden, maar inderdaad wel een goed alternatief.
met een mes fijnhakken en als tartaar serveren? Ook lekker op brood de volgende dag
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 30 december 2009 @ 14:02:34 #167
64479 Omnifacer
Alles geven!11
pi_76219686
Beste Piet,

Zou ik nog iets kunnen vragen? Ik heb voor morgenavond een mooi stukje kiprollade gekocht, en die wilde ik graag braden en opdienen met wortel, ui, paprika en salami. Zou je die gewoon bij de kip in de pan gooien tijdens het braden? Ik vroeg me ook af: op welke manier kan ik de rollade zelf wat smaak meegeven? Marineren gaat een beetje lastig... Kan ik hem bijvoorbeeld insmeren met kruiden voor het braden?

Sorry maar ik ben een fraaie kookn00b
  woensdag 30 december 2009 @ 15:55:51 #168
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_76224656
quote:
Op woensdag 30 december 2009 14:02 schreef Omnifacer het volgende:
Beste Piet,

Zou ik nog iets kunnen vragen? Ik heb voor morgenavond een mooi stukje kiprollade gekocht, en die wilde ik graag braden en opdienen met wortel, ui, paprika en salami. Zou je die gewoon bij de kip in de pan gooien tijdens het braden? Ik vroeg me ook af: op welke manier kan ik de rollade zelf wat smaak meegeven? Marineren gaat een beetje lastig... Kan ik hem bijvoorbeeld insmeren met kruiden voor het braden?

Sorry maar ik ben een fraaie kookn00b
Rollades hoef je niet te kruiden, die zijn gekruid (de reden waarom ik ze niet koop btw)
Beste wat je kan doen, als je dat lekker vind, is een grote ovenschaal of bakblik nemen en daar je wortel, ui, paprika en salamie op doen, aardappels erbij, spekkies.Wat grof zeezout erover, peper, hier en daar wat knoflooktenen, takje rozemarijn.
Braad de kiprollade aan in een koekepan en als ie mooi bruin is de ovenschaal in en dan in de oven bij 175 graden.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 30 december 2009 @ 20:10:17 #169
64479 Omnifacer
Alles geven!11
pi_76234866
quote:
Op woensdag 30 december 2009 15:55 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Rollades hoef je niet te kruiden, die zijn gekruid (de reden waarom ik ze niet koop btw)
Beste wat je kan doen, als je dat lekker vind, is een grote ovenschaal of bakblik nemen en daar je wortel, ui, paprika en salamie op doen, aardappels erbij, spekkies.Wat grof zeezout erover, peper, hier en daar wat knoflooktenen, takje rozemarijn.
Braad de kiprollade aan in een koekepan en als ie mooi bruin is de ovenschaal in en dan in de oven bij 175 graden.
Het klinkt echt verrukkelijk , ik ben alleen vergeten te zeggen dat ik nog geen oven heb (net verhuisd) Is het allicht een idee om de rollade eerst aan de braden in die koekepan en hem daarna in de braadpan bij de rest van de ingredienten te doen?

Thanks
  woensdag 30 december 2009 @ 20:14:28 #170
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_76235101
quote:
Op woensdag 30 december 2009 20:10 schreef Omnifacer het volgende:

[..]

Het klinkt echt verrukkelijk , ik ben alleen vergeten te zeggen dat ik nog geen oven heb (net verhuisd) Is het allicht een idee om de rollade eerst aan de braden in die koekepan en hem daarna in de braadpan bij de rest van de ingredienten te doen?

Thanks
na, dat wordt dan een prutje.
Rollade in de braadpan braden en de aardappels bakken, en de groente wokken een idee?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 30 december 2009 @ 20:19:57 #171
64479 Omnifacer
Alles geven!11
pi_76235437
quote:
Op woensdag 30 december 2009 20:14 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

na, dat wordt dan een prutje.
Rollade in de braadpan braden en de aardappels bakken, en de groente wokken een idee?
Zeker. Of denk je dat ik die gesneden groente ook bijvoorbeeld de laatste 10 a 15 minuten mee zou kunnen braden met de kip?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_76235529
Eventueel spek en ui met de aardappels meebakken?
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  woensdag 30 december 2009 @ 20:23:26 #173
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_76235630
quote:
Op woensdag 30 december 2009 20:19 schreef Omnifacer het volgende:

[..]

Zeker. Of denk je dat ik die gesneden groente ook bijvoorbeeld de laatste 10 a 15 minuten mee zou kunnen braden met de kip?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat kan ook, beter wat te kort dan te lang trouwens.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 30 december 2009 @ 20:24:34 #174
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_76235687
quote:
Op woensdag 30 december 2009 20:21 schreef krakkemieke het volgende:
Eventueel spek en ui met de aardappels meebakken?
Jep, en verse rozemarijn, pommes d'Almange noemen ze dat in frankrijk
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 30 december 2009 @ 20:26:47 #175
64479 Omnifacer
Alles geven!11
pi_76235831
quote:
Op woensdag 30 december 2009 20:23 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Dat kan ook, beter wat te kort dan te lang trouwens.
OK, thanks voor de uitleg en een prettige jaariwsseling! Ik zal hier laten weten hoe het gegaan is
pi_76237077
Fogel, als je het vlees net bevroren laat worden, kan je er met een mes ook redelijk dunne plakken van snijden.

Piet, bedoel je pommes d'allemagne? Duitse aardappels lijkt me een logische vertaling, met spek en ui......

Omnifacer, een goed en smakelijk 2010 gewenst!
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  woensdag 30 december 2009 @ 22:29:16 #177
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_76241673
quote:
Op woensdag 30 december 2009 20:50 schreef krakkemieke het volgende:
Piet, bedoel je pommes d'allemagne?
Ja, sorry, mijn Frans is uitstekend, maar met de taal heb ik problemen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_76241955
Och Piet, ik spreek frans omdat ik het woord truc, dinges ken...
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  woensdag 30 december 2009 @ 22:37:08 #179
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_76242066
quote:
Op woensdag 30 december 2009 22:34 schreef krakkemieke het volgende:
Och Piet, ik spreek frans omdat ik het woord truc, dinges ken...
Ach, ik kan weer heel goed grieks
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 5 januari 2010 @ 15:21:53 #180
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_76439775
Piet,
Ik wil deze week een lekker stuk buikspek braden, alleen had de slager enkel nog de gerookte variant. Is dit een probleem en moet ik hier rekening mee houden met het braden?
  dinsdag 5 januari 2010 @ 15:33:48 #181
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_76440330
quote:
Op dinsdag 5 januari 2010 15:21 schreef Erasmo het volgende:
Piet,
Ik wil deze week een lekker stuk buikspek braden, alleen had de slager enkel nog de gerookte variant. Is dit een probleem en moet ik hier rekening mee houden met het braden?
Het roken is niet het probleem, het is gezouten en gedroogd, dus als je het als normaal buikspek wilt klaarmaken moet je het eerst een 24 uur in water leggen om het zout er uit te krijgen
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 5 januari 2010 @ 15:34:38 #182
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_76440372
Ok dan leg ik hem straks in een bakje in de koelkast

Kan ik hem ipv in het water gelijk in de marinade leggen?
  dinsdag 5 januari 2010 @ 15:51:34 #183
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_76441162
quote:
Op dinsdag 5 januari 2010 15:34 schreef Erasmo het volgende:
Ok dan leg ik hem straks in een bakje in de koelkast

Kan ik hem ipv in het water gelijk in de marinade leggen?
Zou dat niet doen, eerst het zout weg, en bij je marinade daarna geen zout gebruiken
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 5 januari 2010 @ 16:00:39 #184
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_76441555
Ok dank je wel
pi_76450136
quote:
Op woensdag 16 december 2009 21:53 schreef RobinOok het volgende:
Ik kom niet vaak bij een slager. En als ik er wel kom geloof ik niet dat ik gauw/makkelijjk zou vragen om een nieuw stuk sucade af te snijden als ie lappies had liggen. Ik ben niet zo van het vragen in winkels.
Hoe kom je dan achter al die info voor je tokowijzer?
pi_76451387
Ik had laatst een pastasaus gemaakt met gepelde tomaten, room, citroensap en wat knoflook. Erg lekker bij de versgemaakte (niet zelfgemaakte..) tagliatelle, maar ik mis wat structuur (de '" stukjes", het is me iets te glad)
Wat is volgens jou het missende ingrediënt? Het moet iets vegetarisch zijn (maar geen ui), en het mag de wat romige tomaten/citroensmaak niet verpesten. Suggesties voor het verbeteren van m'n saus van harte welkom!
  dinsdag 5 januari 2010 @ 19:55:50 #187
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_76451704
quote:
Op dinsdag 5 januari 2010 19:26 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Hoe kom je dan achter al die info voor je tokowijzer?
Oh, op zeker niet van de toko's! Haha, als je daar iets vraagt is het meestal "hebben we niet". Ongeacht je vraag. Maar dat geeft niet, genoeg boeken en internet is een onuitputbare bron.
pi_76452037
quote:
Op dinsdag 5 januari 2010 19:55 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Oh, op zeker niet van de toko's! Haha, als je daar iets vraagt is het meestal "hebben we niet". Ongeacht je vraag. Maar dat geeft niet, genoeg boeken en internet is een onuitputbare bron.
Ik wacht nog steeds op een search engine waar je een foto van een willekeurig product / groente / fruit kunt invoeren en die je vervolgens precies vertelt wat dat is.

Hehe, nee, die tokomedewerkers komen vaak niet verder dan 'ik niet beglijp'.
  dinsdag 5 januari 2010 @ 20:06:22 #189
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_76452377
quote:
Op dinsdag 5 januari 2010 19:50 schreef DonJames het volgende:
Ik had laatst een pastasaus gemaakt met gepelde tomaten, room, citroensap en wat knoflook. Erg lekker bij de versgemaakte (niet zelfgemaakte..) tagliatelle, maar ik mis wat structuur (de '" stukjes", het is me iets te glad)
Wat is volgens jou het missende ingrediënt? Het moet iets vegetarisch zijn (maar geen ui), en het mag de wat romige tomaten/citroensmaak niet verpesten. Suggesties voor het verbeteren van m'n saus van harte welkom!
Kook de pasta niet zo gaar?
Wil je korreligheid? Wat dacht je van geroosterd grof broodkruim, dat deden arme italianen vroeger bij gebrek aan kaas.
Of wat dacht je van blaadjes spinazie (geen prut zoals a la creme, maar blaadjes)
Deze hebben echter waarschijnlijk teveel smaak voor je?
Of wat ricotta (niet meekoken, vlak voor het serveren toevoegen)

Ik zou het broodkruim proberen, neem een paar sneden brood en snij die aan kleine stukjes en rooster die in een dikke koekenpan met een beetje olijfolie.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 5 januari 2010 @ 20:07:30 #190
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_76452448
quote:
Op dinsdag 5 januari 2010 20:01 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Ik wacht nog steeds op een search engine waar je een foto van een willekeurig product / groente / fruit kunt invoeren en die je vervolgens precies vertelt wat dat is.

Hehe, nee, die tokomedewerkers komen vaak niet verder dan 'ik niet beglijp'.
Gek idee, maar er zijn prachtige boeken met fotos van allerlei tropisch fruit en groente.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_76453135
quote:
Op dinsdag 5 januari 2010 20:06 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Kook de pasta niet zo gaar?
Wil je korreligheid? Wat dacht je van geroosterd grof broodkruim, dat deden arme italianen vroeger bij gebrek aan kaas.
Echt? Als ze in die tijd een broodje kaas bestelden bij het tankstation, kregen ze dan ook een broodje boterham?
quote:
Of wat dacht je van blaadjes spinazie (geen prut zoals a la creme, maar blaadjes)
Deze hebben echter waarschijnlijk teveel smaak voor je?
Ik ben bang van wel, maar het is het proberen waard.
quote:
Of wat ricotta (niet meekoken, vlak voor het serveren toevoegen)
Kan ik ook nog proberen, maar de saus moet ook weer niet te vol van smaak worden. Daarom is die citroen erdoor nou juist zo lekker!
quote:
Ik zou het broodkruim proberen, neem een paar sneden brood en snij die aan kleine stukjes en rooster die in een dikke koekenpan met een beetje olijfolie.
Dat lijkt mij een hele goeie, ga ik zeker proberen Ik neem aan dat je het de stukjes vrij klein snijdt, omdat het anders croutons worden?
  dinsdag 5 januari 2010 @ 21:06:41 #192
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_76455869
quote:
Op dinsdag 5 januari 2010 20:19 schreef DonJames het volgende:

[..]

Echt? ]
Mensen waren vroeger erg arm, ja
quote:
[..]

Ik ben bang van wel, maar het is het proberen waard.
[..]

Kan ik ook nog proberen, maar de saus moet ook weer niet te vol van smaak worden. Daarom is die citroen erdoor nou juist zo lekker!
[..]

Dat lijkt mij een hele goeie, ga ik zeker proberen Ik neem aan dat je het de stukjes vrij klein snijdt, omdat het anders croutons worden?
Precies.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 5 januari 2010 @ 21:14:59 #193
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_76456326
quote:
Op dinsdag 5 januari 2010 20:01 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Ik wacht nog steeds op een search engine waar je een foto van een willekeurig product / groente / fruit kunt invoeren en die je vervolgens precies vertelt wat dat is.

Hehe, nee, die tokomedewerkers komen vaak niet verder dan 'ik niet beglijp'.
Google goggles kan dat
pi_76456393
quote:
Op dinsdag 5 januari 2010 20:07 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Gek idee, maar er zijn prachtige boeken met fotos van allerlei tropisch fruit en groente.
I know en die vind ik ook erg tof. Maar gemak dient de mens.
pi_76456461
quote:
Op dinsdag 5 januari 2010 21:14 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Google goggles kan dat
Maar nog erg beperkt.
  dinsdag 5 januari 2010 @ 21:28:38 #196
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_76457207
Ja, aan google en de boeken heb je niet altijd iets hoor. Sodeju, voordat ik zeker wist wat dit was:



Zelfs als je het weet zijn er bijna geen plaatjes van te vinden. Een jaar terug in ieder geval niet, nu al weer wat meer. Zo snel gaat dat met google.
Dus ben het helemaal met je eens, Isegrim, een soort i-phone widget, waarbij je een plaatje van 't product maakt en hoppa, meteen antwoord krijgt wat het is.


(kijken of Piet het herkent )
pi_76457815
Gember?
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_76458108
Dat lijkt in de verste verte niet op gember.

Lotuswortel?
pi_76458241
Nee, lotuswortel zitten gaatjes in...
  dinsdag 5 januari 2010 @ 21:46:49 #200
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_76458303
Nope & nope.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')